Prima pagina | Intalniri HR Partner | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Inscrie-te pe HR Partner | Contact
   
 
 
 
 
Pus la dispozitie de Pro Management, 2018-02-26
Acest articol prezinta 12 pasi de urmat, asa incat organizatiile din care facem parte sa se poata alinia cu cerintele noului Regulament de Protectie a Datelor Personale (GDPR), care intra in vigoare la 25 mai 2018. Vedeti care sunt cei 12 pasi aici.
Pus la dispozitie de K.M.Trust & Partners, 2018-02-26
In vremuri in care oamenii foarte buni sunt suficient de rari, in care "VUCA" solicita un mindset foarte diferit pentru fiecare dintre noi, cred cu tarie ca unul dintre factorii principali ce ne vor ajuta la adaptare si dezvoltare e reprezentat de identificarea oamenilor potriviti, cu valorile morale potrivite, carora sa le oferim o experienta cat mai individualizata
Pus la dispozitie de Romanian Software, 2018-02-28
Vremurile in care departamentul de HR se ocupa doar de publicarea anunturilor de angajare si de recrutarea noilor angajati au inceput sa treaca. In marile companii, departamentul de resurse umane indeplineste astazi o multitudine de alte functii, acesta fiind si motivul pentru care devine din ce in ce mai mare si mai important. Citeste restul articolului aici.
Pus la dispozitie de Amrop, 2018-02-28
Conform majoritatii ipotezelor din domeniu, un traseu profesional de succes ar trebui sa urmeze o traiectorie ascendenta neintrerupta. Un numar ridicat dintre companiile de recrutare sau executive search si chiar dintre candidatii de top prezinta acest tip de gandire "up or out" ("avansare sau retrogradare"). Totusi, din ce in ce mai multi directori de succes incep sa se intrebe ce va urma ("What`s Next") in cariera pentru ei?
Pus la dispozitie de Exploratist - HR Architects, 2018-02-28
Strategiile de employer branding sunt o solutie complexa, pe termen lung, la care companiile apeleaza, tot mai des in ultima vreme, pentru a atrage si pastra talentele, dar si pentru a se diferentia pe piata fortelor de munca.
Pus la dispozitie de AcademiadeHR.ro, 2018-02-28
Desi in esenta managementul carierei este un proces pe care il asociem aspiratiilor individuale ale unei persoane, in contextul competitiei si globalizarii, el tinde sa devina un proces transversal functiunilor din activitatea de Resurse Umane a organizatiei. Rolul esential al acestui proces este sa identifice nevoile si aspiratiile de cariera ale angajatilor, bazandu-se pe abilitatile lor transferabile si specifice, astfel incat sa sustina evolutia dezvoltarii competentelor pe termen mediu si lung alaturi de organizatie.
Home | Vorbitori | Detalii sesiuni


Dezvoltare si wellbeing

Pe 12 iunie a avut loc in Casa HR-ului ultima intalnire HR Partner dinaintea vacantei de vara, ocazie cu care am discutat despre modul in care profesionistii de resurse umane pot influenta pozitiv munca si viata angajatilor prin actiunile si proiectele pe care le dezvolta. Si bineinteles, despre impactul pe care aceste actiuni il au asupra business-ului.

Intalnirea a fost deschisa de Florin Petean de la Centrul de Dezvoltare Manageriala Cluj-Napoca cu o discutie despre eficienta programelor de dezvoltare a oamenilor din organizatie. Ne-am concentrat apoi, alaturi de Alexandra Banescu de la Ascendis EuCom, asupra unei nevoi de dezvoltare specifice mediului organizational actual, caracterizat de multiculturalitate si globalizare: imbunatatirea competentelor lingvistice ale angajatilor. Ultima sesiune am dedicat-o unui subiect care trebuie sa se afle in permanenta pe agenda HR-ului, preocupat deopotriva de bunastarea fiecarui angajat si a companiei ca intreg: sanatatea mintala a angajatilor si modul in care abordam persoanele care trec printr-o perioada de depresie sau anxietate.


Agenda evenimentului

8.30 – 9.00  Inregistrarea participantilor

9.00 - 10.00  Sesiunea 1: Dezvoltarea capitalului uman - o investitie personala sau a companiei?

10.00 – 10.30  Pauza de cafea

10.30 – 11.30  Sesiunea 2: Multilingvismul e usor… ca o plimbare (a walk in the park/ una passegiata/ une promenade)

11.30 – 12.00  Pauza de cafea

12.00 – 13.00  Sesiunea 3: Sanatatea mintala a angajatilor: intre problematica si abordare

  • Florian Koleci - Senior Trainer; Senior Psychiatrist & Psychotherapist, Fundatia Estuar

Participanti

La acest eveniment au participat 60 de profesionisti de resurse umane, provenind din companii precum Vodafone Romania, Tiriac Auto, Piraeus Bank, Lafarge Romania, Farmexpert, Cargus International, IBM Romania.


Eveniment organizat impreuna cu
 
Galerie foto
 
Prima pagina | Denegare de responsabilitate | Contact
Copyright © 2011 HR Club. Toate Drepturile Rezervate