Prima pagina | Intalniri HR Partner | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Inscrie-te pe HR Partner | Contact
   
 
 
 
 
Pus la dispozitie de UNIVERSUM Events, 2018-01-09
Obiceiurile noastre au devenit techy, fie ca vorbim de utilizarea smartphone-urilor in activitatile de zi cu zi, automatizarea proceselor de business sau integrarea tehnologiei in fiecare proces al companiei.
Pus la dispozitie de Romanian Software, 2018-01-09
OUG 82/2017 a introdus obligativitatea initierii procedurii de negociere colectiva pentru toate persoanele juridice care au angajati, in vederea implementarii prevederilor OUG 79/2017, care stipuleaza transferul contributiilor sociale din sarcina angajatorului in sarcina angajatului.
Pus la dispozitie de AcademiadeHR.ro, 2018-01-09
Este inceput de an ne propunem in continuare sa identificam si sa analizam cateva dintre cele mai importante trenduri si tendinte in HR care se vor resimti in anul 2018. Cum se anunta acest an?
Pus la dispozitie de Evolutiv, 2018-01-10
In numarul 7 al revistei PIN - publicatia industriei de IT si outsourcing din regiunea Nord-Est, in sectiunea "Management si Dezvoltare", la pagina 64, este si textul pe care Letitia Lucescu l-a scris special pentru voi. Noi l-am citit pe nerasuflate, vi-l daruim si voua!
Home | Vorbitori | Detalii sesiuni


Dezvoltare si wellbeing

Pe 12 iunie a avut loc in Casa HR-ului ultima intalnire HR Partner dinaintea vacantei de vara, ocazie cu care am discutat despre modul in care profesionistii de resurse umane pot influenta pozitiv munca si viata angajatilor prin actiunile si proiectele pe care le dezvolta. Si bineinteles, despre impactul pe care aceste actiuni il au asupra business-ului.

Intalnirea a fost deschisa de Florin Petean de la Centrul de Dezvoltare Manageriala Cluj-Napoca cu o discutie despre eficienta programelor de dezvoltare a oamenilor din organizatie. Ne-am concentrat apoi, alaturi de Alexandra Banescu de la Ascendis EuCom, asupra unei nevoi de dezvoltare specifice mediului organizational actual, caracterizat de multiculturalitate si globalizare: imbunatatirea competentelor lingvistice ale angajatilor. Ultima sesiune am dedicat-o unui subiect care trebuie sa se afle in permanenta pe agenda HR-ului, preocupat deopotriva de bunastarea fiecarui angajat si a companiei ca intreg: sanatatea mintala a angajatilor si modul in care abordam persoanele care trec printr-o perioada de depresie sau anxietate.


Agenda evenimentului

8.30 – 9.00  Inregistrarea participantilor

9.00 - 10.00  Sesiunea 1: Dezvoltarea capitalului uman - o investitie personala sau a companiei?

10.00 – 10.30  Pauza de cafea

10.30 – 11.30  Sesiunea 2: Multilingvismul e usor… ca o plimbare (a walk in the park/ una passegiata/ une promenade)

11.30 – 12.00  Pauza de cafea

12.00 – 13.00  Sesiunea 3: Sanatatea mintala a angajatilor: intre problematica si abordare

  • Florian Koleci - Senior Trainer; Senior Psychiatrist & Psychotherapist, Fundatia Estuar

Participanti

La acest eveniment au participat 60 de profesionisti de resurse umane, provenind din companii precum Vodafone Romania, Tiriac Auto, Piraeus Bank, Lafarge Romania, Farmexpert, Cargus International, IBM Romania.


Eveniment organizat impreuna cu
 
Galerie foto
 
Prima pagina | Denegare de responsabilitate | Contact
Copyright © 2011 HR Club. Toate Drepturile Rezervate