Prima pagina | Intalniri HR Partner | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Inscrie-te pe HR Partner | Contact
   
 
 
 
 
Pus la dispozitie de Anca Covaciu, MMM Consulting, 2018-05-30
Coaching-ul este o metoda moderna de dezvoltare pe care angajatii au inceput sa o prefere din ce in ce mai mult. Este perfect adaptata nevoilor  individuale, iar timpul dedicat de Coach este 100% pentru persoana care se afla in programul de Coaching.
Pus la dispozitie de , 2018-05-30
Zona de Oferte Speciale, reprezentata de reducerile si ofertele corporate pe care, de cele mai multe ori, doar marii angajatori le pot obtine negociind cu furnizorii, este una dintre cele mai apreciate de angajatii din platforma BenefitOnline.ro.
Pus la dispozitie de Radu Manolescu, 2018-05-30
Intr-un mediu de business unde oamenii sunt din ce in ce mai conectati iar clientii companiilor nu mai sunt pasivi, rolul de HR trebuie sa faca tranzitia de la "human resources" la "Engagement & Adaptability (E&A)".
Pus la dispozitie de , 2018-05-30
Reducerea fluctuatiei reprezinta o provocare dar si o prioritate pentru multe companii avand in vedere ca angajatii sunt cea mai importanta resursa a acestora! Daca luam in calcul si costurile uriase de astazi cu recrutarea si formarea angajatilor, atunci plecarea unui angajat valoros inseamna potential mii de euro pierdute in van.
Pus la dispozitie de , 2018-05-31
Spre deosebire de metodele clasice de învățare, business simulation games aduc un plus in cel putin cateva zone, cum ar fi:  abilitatea participantilor de a lega invatarea cu situatiile intalnite in lumea reala creste, motivatia si gradul de implicare sunt mult mai puternice, ai libertatea de a experimenta noi comportamente si decizii intr-un mediu lipsit de riscuri, feedback-ul e mai rapid, iti imbunatatesti abilitatea de a exersa leadership-ul si munca in echipa.
Pus la dispozitie de Mirela Tanase, 2018-05-31
Programele de onboarding atrag din ce in ce mai mult atentia organizatiilor in ultima vreme, pe masura ce s-a constatat ca cea mai mare rata a plecarilor noilor angajati se consuma in primele 3 luni de la angajare.
Pus la dispozitie de Aron Emil Tataru, 2018-05-31
Exista o multitudine de mituri referitoare la productivitate si eficienta personala. Majoritatea dintre noi probabil am auzit, intr-un context sau altul, despre multitasking. Imi vine in minte celebrul exemplu al lui Napoleon Bonaparte din cartile istorice citite in copilarie care il descriau pe imparat ca adunand in jurul sau 10-12 secretari, pentru a le dicta acestora, in paralel, diverse scrisori si acte oficiale.
Home | Vorbitori | Detalii sesiuni

Vorbitori


Ioan Dumitrascu
Partener, PeliFilip


Ioan este partener fondator al Peli Filip implicat in primul rand in fuziuni si achizitii, dreptul muncii si proiecte de mari dimensiuni. Ioan a asistat clienti in incheierea unor afaceri de success intr-o varietate de industrii precum petrol si gaze, chimice si metalurgie, industrie auto, miniera, produse alimentare si de consum. 

Principalele proiecte ale sale includ: restructurarea complexa a Ford Romania urmata de achizitionarea fabricii Daewoo din Romania, asistarea companiei Weatherford in achizitionarea Atlas GIP si Foserco S.A., companii active in furnizarea de servicii pentru companiile de petrol, consilerea Lavalin in preluarea a doua afaceri specializate pe design si constructie de instalatii industriale pentru industria chimica si metalurgica, vanzarea in valoare de  3.75 miliarde de euro a celei mai mari banci din Romania, Banca Comerciala Romana S.A. celor de la Erste Bank si achizitia in valoare de 350 milioane USD a Terapia S.A. de catre Ranbaxy Laboratories.Daniela Chiritescu
Human Resources Manager, UCMS Group Romania

Daniela Chiritescu are o experienta de sapte ani in cadrul UCMS Group Romania, alaturandu-se echipei pe functia de Specialist Resurse Umane. Din anul 2009, a inceput sa coordoneze proiecte de salarizare pentru companii de renume din sectorul bancar, distributie si industria alimentara, in calitate de manager de proiect.

Incepand cu anul 2013, Daniela Chiritescu ocupa functia de Manager de resurse umane.
 
Prima pagina | Denegare de responsabilitate | Contact
Copyright © 2011 HR Club. Toate Drepturile Rezervate