Prima pagina | Intalniri HR Partner | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Inscrie-te pe HR Partner | Contact
   
 
 
 
 
Pus la dispozitie de UNIVERSUM Events, 2018-01-09
Obiceiurile noastre au devenit techy, fie ca vorbim de utilizarea smartphone-urilor in activitatile de zi cu zi, automatizarea proceselor de business sau integrarea tehnologiei in fiecare proces al companiei.
Pus la dispozitie de Romanian Software, 2018-01-09
OUG 82/2017 a introdus obligativitatea initierii procedurii de negociere colectiva pentru toate persoanele juridice care au angajati, in vederea implementarii prevederilor OUG 79/2017, care stipuleaza transferul contributiilor sociale din sarcina angajatorului in sarcina angajatului.
Pus la dispozitie de AcademiadeHR.ro, 2018-01-09
Este inceput de an ne propunem in continuare sa identificam si sa analizam cateva dintre cele mai importante trenduri si tendinte in HR care se vor resimti in anul 2018. Cum se anunta acest an?
Pus la dispozitie de Evolutiv, 2018-01-10
In numarul 7 al revistei PIN - publicatia industriei de IT si outsourcing din regiunea Nord-Est, in sectiunea "Management si Dezvoltare", la pagina 64, este si textul pe care Letitia Lucescu l-a scris special pentru voi. Noi l-am citit pe nerasuflate, vi-l daruim si voua!
Home | Vorbitori | Detalii sesiuni


Tehnologia - mana dreapta a HR-ului 

Pe 14 mai 2014, a avut loc prima intalnire HR Partner din acest an in cadrul careia am discutat despre ajutorul pe care il aduce tehnologia in activitatile specifice profesionistilor in resurse umane. Pentru ca timpul practicienilor HR sa fie folosit cat mai eficient si sa fie orientat catre activitatile care fac diferenta si aduc succes companiei si oamenilor care o alcatuiesc, tehnologia intervine ca mana dreapta a HR-ului pentru a rezolva detaliile birocratice, administrative sau de organizare. 

In prima parte a intalnirii, Mihai Gavan de la Romanian Software ne-a vorbit despre modul in care tehnologia coloreaza activitatile de HR si permite astfel practicienilor sa se reconecteze cu visele lor. Dupa o scurta pauza de networking, am continuat cu Adriana Mihaela Popus de la Bursa HR, care ne-a prezentat doua tehnici moderne de recrutare si selectie ce salveaza timp si ofera posibilitatea recrutarii la distanta: video CV-ul si video interviul. 

Agenda evenimentului

8.30 - 9.00  Inregistrarea participantilor

9.00 - 10.00  Sesiunea 1: Colourful HR: Cum coloreaza tehnologia activitatile de HR
10.00 - 10.30 Pauza de cafea

10.30 - 11.30  Sesiunea 2: Tehnici moderne de Recrutare si Selectie: Video CV-ul si Video Interviul

 
Cand si unde 

Evenimentul a avut loc miercuri, 14 mai 2014, intre orele 8.30-11.30, la sediul HR Club din Str. Popa Rusu, nr. 16A, et.1, Sector 2, Bucuresti. Vezi harta aici


Participanti

La eveniment au fost prezenti 45 de participanti din companii precum IBM Romania, Oracle, Medicover, Nokia Solutions & Networks, Stefanini Romania, Computaris, Banca Nationala a Romaniei, 3M, Continental Hotels etc.


Eveniment organizat impreuna cu

 
 

Galerie foto
 
Prima pagina | Denegare de responsabilitate | Contact
Copyright © 2011 HR Club. Toate Drepturile Rezervate