Prima pagina | Intalniri HR Partner | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Inscrie-te pe HR Partner | Contact
   
 
 
 
 
Pus la dispozitie de UNIVERSUM Events, 2018-01-09
Obiceiurile noastre au devenit techy, fie ca vorbim de utilizarea smartphone-urilor in activitatile de zi cu zi, automatizarea proceselor de business sau integrarea tehnologiei in fiecare proces al companiei.
Pus la dispozitie de Romanian Software, 2018-01-09
OUG 82/2017 a introdus obligativitatea initierii procedurii de negociere colectiva pentru toate persoanele juridice care au angajati, in vederea implementarii prevederilor OUG 79/2017, care stipuleaza transferul contributiilor sociale din sarcina angajatorului in sarcina angajatului.
Pus la dispozitie de AcademiadeHR.ro, 2018-01-09
Este inceput de an ne propunem in continuare sa identificam si sa analizam cateva dintre cele mai importante trenduri si tendinte in HR care se vor resimti in anul 2018. Cum se anunta acest an?
Pus la dispozitie de Evolutiv, 2018-01-10
In numarul 7 al revistei PIN - publicatia industriei de IT si outsourcing din regiunea Nord-Est, in sectiunea "Management si Dezvoltare", la pagina 64, este si textul pe care Letitia Lucescu l-a scris special pentru voi. Noi l-am citit pe nerasuflate, vi-l daruim si voua!
Home | Vorbitori | Detalii sesiuni


Motivarea angajatilor prin beneficii extrasalariale

Ingeniozitatea departamentelor de resurse umane a fost pusa la incercare de perioada de crestere si de accentuare a concurentei dintre companii, atragerea celor mai buni angajati si loializarea acestora fiind o reala provocare pentru multe dintre organizatiile din Romania. Ultimii ani au fost marcati insa de reducerea bugetelor si, in consecinta, si de reasezarea ofertelor financiare pentru salariati. In acest context, ce instrumente mai are la dispozitie departamentul de resurse umane pentru a gasi, retine si motiva oamenii potriviti pentru organizatie?

Joi, 15 noiembrie, ne-am intalnit cu profesionistii de resurse umane pentru a discuta despre beneficiile extrasalariale si avantajele folosirii acestora, de la asigurari de viata, sanatate si accidente la tichete de masa, vacante si cresa, de la asigurari medicale la programe integrate de sport si activitati pentru timpul liber.


Agenda evenimentului

8.30 – 9.00  Inregistrarea participantilor

9.00 - 10.00  Sesiunea 1: Instrumente de motivare pentru cresterea performantei companiei
  • Jean Istasse - Director General, Sodexo Solutii pentru Motivare Romania

10.00 – 10.20  Pauza de cafea

10.20 – 11.20  Sesiunea 2: Beneficii extrasalariale - asigurari

11.20 – 11.40  Pauza de cafea

11.40 – 12.40  Sesiunea 3: Beneficii extrasalariale - abonamente medicale

  • Fady Chreih – Director Executiv, Reteaua privata de sanatate REGINA MARIA
12.40 - 13.00 Pauza de cafea

13.00 - 13.30 Sesiunea 4: Beneficiile non-financiare – Tu stii cum sa iti motivezi angajatii?
Participanti

La acest eveniment au participat 54 de profesionisti de resurse umane, provenind din companii precum Romstal Imex, Vodafone, IBM Romania, Coca-Cola HBC, Softwin, Cetelem, BRD Groupe Societe Generale. In urma sondajului de satisfactie trimis participantilor, utilitatea evenimentului a fost evaluata cu note de 4 si 5 in proportie de 94%, in timp ce logistica a fost apreciata cu aceleasi note in proportie de 100%. Notele au fost acordate pe o scara de la 1 la 5, unde 1 = nesatisfacator, iar 5 = excelent. Aceste procente reflecta raspunsurile a 18 de respondenti din totalul de 54 de participanti.Eveniment organizat impreuna cu

Galerie foto
 
Prima pagina | Denegare de responsabilitate | Contact
Copyright © 2011 HR Club. Toate Drepturile Rezervate