Prima pagina | Intalniri HR Partner | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Inscrie-te pe HR Partner | Contact
   
 
 
 
 
Pus la dispozitie de Pro Management, 2018-02-26
Acest articol prezinta 12 pasi de urmat, asa incat organizatiile din care facem parte sa se poata alinia cu cerintele noului Regulament de Protectie a Datelor Personale (GDPR), care intra in vigoare la 25 mai 2018. Vedeti care sunt cei 12 pasi aici.
Pus la dispozitie de K.M.Trust & Partners, 2018-02-26
In vremuri in care oamenii foarte buni sunt suficient de rari, in care "VUCA" solicita un mindset foarte diferit pentru fiecare dintre noi, cred cu tarie ca unul dintre factorii principali ce ne vor ajuta la adaptare si dezvoltare e reprezentat de identificarea oamenilor potriviti, cu valorile morale potrivite, carora sa le oferim o experienta cat mai individualizata
Pus la dispozitie de Romanian Software, 2018-02-28
Vremurile in care departamentul de HR se ocupa doar de publicarea anunturilor de angajare si de recrutarea noilor angajati au inceput sa treaca. In marile companii, departamentul de resurse umane indeplineste astazi o multitudine de alte functii, acesta fiind si motivul pentru care devine din ce in ce mai mare si mai important. Citeste restul articolului aici.
Pus la dispozitie de Amrop, 2018-02-28
Conform majoritatii ipotezelor din domeniu, un traseu profesional de succes ar trebui sa urmeze o traiectorie ascendenta neintrerupta. Un numar ridicat dintre companiile de recrutare sau executive search si chiar dintre candidatii de top prezinta acest tip de gandire "up or out" ("avansare sau retrogradare"). Totusi, din ce in ce mai multi directori de succes incep sa se intrebe ce va urma ("What`s Next") in cariera pentru ei?
Pus la dispozitie de Exploratist - HR Architects, 2018-02-28
Strategiile de employer branding sunt o solutie complexa, pe termen lung, la care companiile apeleaza, tot mai des in ultima vreme, pentru a atrage si pastra talentele, dar si pentru a se diferentia pe piata fortelor de munca.
Pus la dispozitie de AcademiadeHR.ro, 2018-02-28
Desi in esenta managementul carierei este un proces pe care il asociem aspiratiilor individuale ale unei persoane, in contextul competitiei si globalizarii, el tinde sa devina un proces transversal functiunilor din activitatea de Resurse Umane a organizatiei. Rolul esential al acestui proces este sa identifice nevoile si aspiratiile de cariera ale angajatilor, bazandu-se pe abilitatile lor transferabile si specifice, astfel incat sa sustina evolutia dezvoltarii competentelor pe termen mediu si lung alaturi de organizatie.
Home | Vorbitori | Detalii sesiuni


Motivarea angajatilor prin beneficii extrasalariale

Ingeniozitatea departamentelor de resurse umane a fost pusa la incercare de perioada de crestere si de accentuare a concurentei dintre companii, atragerea celor mai buni angajati si loializarea acestora fiind o reala provocare pentru multe dintre organizatiile din Romania. Ultimii ani au fost marcati insa de reducerea bugetelor si, in consecinta, si de reasezarea ofertelor financiare pentru salariati. In acest context, ce instrumente mai are la dispozitie departamentul de resurse umane pentru a gasi, retine si motiva oamenii potriviti pentru organizatie?

Joi, 15 noiembrie, ne-am intalnit cu profesionistii de resurse umane pentru a discuta despre beneficiile extrasalariale si avantajele folosirii acestora, de la asigurari de viata, sanatate si accidente la tichete de masa, vacante si cresa, de la asigurari medicale la programe integrate de sport si activitati pentru timpul liber.


Agenda evenimentului

8.30 – 9.00  Inregistrarea participantilor

9.00 - 10.00  Sesiunea 1: Instrumente de motivare pentru cresterea performantei companiei
  • Jean Istasse - Director General, Sodexo Solutii pentru Motivare Romania

10.00 – 10.20  Pauza de cafea

10.20 – 11.20  Sesiunea 2: Beneficii extrasalariale - asigurari

11.20 – 11.40  Pauza de cafea

11.40 – 12.40  Sesiunea 3: Beneficii extrasalariale - abonamente medicale

  • Fady Chreih – Director Executiv, Reteaua privata de sanatate REGINA MARIA
12.40 - 13.00 Pauza de cafea

13.00 - 13.30 Sesiunea 4: Beneficiile non-financiare – Tu stii cum sa iti motivezi angajatii?
Participanti

La acest eveniment au participat 54 de profesionisti de resurse umane, provenind din companii precum Romstal Imex, Vodafone, IBM Romania, Coca-Cola HBC, Softwin, Cetelem, BRD Groupe Societe Generale. In urma sondajului de satisfactie trimis participantilor, utilitatea evenimentului a fost evaluata cu note de 4 si 5 in proportie de 94%, in timp ce logistica a fost apreciata cu aceleasi note in proportie de 100%. Notele au fost acordate pe o scara de la 1 la 5, unde 1 = nesatisfacator, iar 5 = excelent. Aceste procente reflecta raspunsurile a 18 de respondenti din totalul de 54 de participanti.Eveniment organizat impreuna cu

Galerie foto
 
Prima pagina | Denegare de responsabilitate | Contact
Copyright © 2011 HR Club. Toate Drepturile Rezervate