Prima pagina | Intalniri HR Partner | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Inscrie-te pe HR Partner | Contact
   
 
 
 
 
Pus la dispozitie de UNIVERSUM Events, 2018-01-09
Obiceiurile noastre au devenit techy, fie ca vorbim de utilizarea smartphone-urilor in activitatile de zi cu zi, automatizarea proceselor de business sau integrarea tehnologiei in fiecare proces al companiei.
Pus la dispozitie de Romanian Software, 2018-01-09
OUG 82/2017 a introdus obligativitatea initierii procedurii de negociere colectiva pentru toate persoanele juridice care au angajati, in vederea implementarii prevederilor OUG 79/2017, care stipuleaza transferul contributiilor sociale din sarcina angajatorului in sarcina angajatului.
Pus la dispozitie de AcademiadeHR.ro, 2018-01-09
Este inceput de an ne propunem in continuare sa identificam si sa analizam cateva dintre cele mai importante trenduri si tendinte in HR care se vor resimti in anul 2018. Cum se anunta acest an?
Pus la dispozitie de Evolutiv, 2018-01-10
In numarul 7 al revistei PIN - publicatia industriei de IT si outsourcing din regiunea Nord-Est, in sectiunea "Management si Dezvoltare", la pagina 64, este si textul pe care Letitia Lucescu l-a scris special pentru voi. Noi l-am citit pe nerasuflate, vi-l daruim si voua!
Home | Vorbitori | Detalii sesiuni


Beneficii cu facilitati fiscale

Cum perioada pe care o traversam continua sa ne provoace capacitatea de a inova si eficientiza, iar presiunea de a mentine stacheta sus se resimte tot mai puternic cu fiecare zi, i-am invitat pe profesionistii de resurse umane la o discutie pe marginea unui subiect de mare impact atat asupra bugetelor angajatorilor, cat si asupra motivarii angajatilor: pachetele de beneficii.

Intalnirea a fost deschisa de Cristina Simion de la Romanian Software care ne-a conturat cadrul general al pachetelor de beneficii oferite de companii: statistici in Romania, trenduri la nivel international, dar si metode prin care o companie poate sa isi optimizeze pachetele de beneficii. Am continuat apoi cu doua exemple concrete de beneficii care se bucura de facilitati fiscale: schemele de pensii facultative si asigurarile de sanatate. Melania Mirea de la BCR Pensii si Diana Ungureanu de la Signal Iduna au detaliat in cadrul a doua sesiuni distincte atat utilitatea si atractivitatea acestor beneficii pentru angajati, cat si avantajele de care se bucura companiile pentru includerea lor in strategia de recompensare.


Agenda evenimentului

8.30 – 9.00  Inregistrarea participantilor

9.00 - 10.00  Sesiunea 1: Optimizarea pachetelor de beneficii

10.00 – 10.30  Pauza de cafea

10.30 – 11.30  Sesiunea 2: Bonus pentru angajati si un beneficiu care reduce cheltuielile companiei!

  • Melania Mirea - Directior Executiv si Membru Directorat, BCR PENSII

11.30 – 12.00  Pauza de cafea

12.00 – 13.00  Sesiunea 3: Cat te costa un angajat sanatos?


Participanti

La acest eveniment au participat 48 de profesionisti de resurse umane, provenind din companii precum TenarisSilcotub, BRD Groupe Societe Generale, IBM, Michelin Romania, Prospectiuni, Prisum International.


Eveniment organizat impreuna cu
 
Galerie foto
 
Prima pagina | Denegare de responsabilitate | Contact
Copyright © 2011 HR Club. Toate Drepturile Rezervate