Prima pagina | Intalniri HR Partner | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Inscrie-te pe HR Partner | Contact
   
 
 
 
 
Pus la dispozitie de Pro Management, 2018-02-26
Acest articol prezinta 12 pasi de urmat, asa incat organizatiile din care facem parte sa se poata alinia cu cerintele noului Regulament de Protectie a Datelor Personale (GDPR), care intra in vigoare la 25 mai 2018. Vedeti care sunt cei 12 pasi aici.
Pus la dispozitie de K.M.Trust & Partners, 2018-02-26
In vremuri in care oamenii foarte buni sunt suficient de rari, in care "VUCA" solicita un mindset foarte diferit pentru fiecare dintre noi, cred cu tarie ca unul dintre factorii principali ce ne vor ajuta la adaptare si dezvoltare e reprezentat de identificarea oamenilor potriviti, cu valorile morale potrivite, carora sa le oferim o experienta cat mai individualizata
Pus la dispozitie de Romanian Software, 2018-02-28
Vremurile in care departamentul de HR se ocupa doar de publicarea anunturilor de angajare si de recrutarea noilor angajati au inceput sa treaca. In marile companii, departamentul de resurse umane indeplineste astazi o multitudine de alte functii, acesta fiind si motivul pentru care devine din ce in ce mai mare si mai important. Citeste restul articolului aici.
Pus la dispozitie de Amrop, 2018-02-28
Conform majoritatii ipotezelor din domeniu, un traseu profesional de succes ar trebui sa urmeze o traiectorie ascendenta neintrerupta. Un numar ridicat dintre companiile de recrutare sau executive search si chiar dintre candidatii de top prezinta acest tip de gandire "up or out" ("avansare sau retrogradare"). Totusi, din ce in ce mai multi directori de succes incep sa se intrebe ce va urma ("What`s Next") in cariera pentru ei?
Pus la dispozitie de Exploratist - HR Architects, 2018-02-28
Strategiile de employer branding sunt o solutie complexa, pe termen lung, la care companiile apeleaza, tot mai des in ultima vreme, pentru a atrage si pastra talentele, dar si pentru a se diferentia pe piata fortelor de munca.
Pus la dispozitie de AcademiadeHR.ro, 2018-02-28
Desi in esenta managementul carierei este un proces pe care il asociem aspiratiilor individuale ale unei persoane, in contextul competitiei si globalizarii, el tinde sa devina un proces transversal functiunilor din activitatea de Resurse Umane a organizatiei. Rolul esential al acestui proces este sa identifice nevoile si aspiratiile de cariera ale angajatilor, bazandu-se pe abilitatile lor transferabile si specifice, astfel incat sa sustina evolutia dezvoltarii competentelor pe termen mediu si lung alaturi de organizatie.
Home | Vorbitori | Detalii sesiuni


Beneficii cu facilitati fiscale

Cum perioada pe care o traversam continua sa ne provoace capacitatea de a inova si eficientiza, iar presiunea de a mentine stacheta sus se resimte tot mai puternic cu fiecare zi, i-am invitat pe profesionistii de resurse umane la o discutie pe marginea unui subiect de mare impact atat asupra bugetelor angajatorilor, cat si asupra motivarii angajatilor: pachetele de beneficii.

Intalnirea a fost deschisa de Cristina Simion de la Romanian Software care ne-a conturat cadrul general al pachetelor de beneficii oferite de companii: statistici in Romania, trenduri la nivel international, dar si metode prin care o companie poate sa isi optimizeze pachetele de beneficii. Am continuat apoi cu doua exemple concrete de beneficii care se bucura de facilitati fiscale: schemele de pensii facultative si asigurarile de sanatate. Melania Mirea de la BCR Pensii si Diana Ungureanu de la Signal Iduna au detaliat in cadrul a doua sesiuni distincte atat utilitatea si atractivitatea acestor beneficii pentru angajati, cat si avantajele de care se bucura companiile pentru includerea lor in strategia de recompensare.


Agenda evenimentului

8.30 – 9.00  Inregistrarea participantilor

9.00 - 10.00  Sesiunea 1: Optimizarea pachetelor de beneficii

10.00 – 10.30  Pauza de cafea

10.30 – 11.30  Sesiunea 2: Bonus pentru angajati si un beneficiu care reduce cheltuielile companiei!

  • Melania Mirea - Directior Executiv si Membru Directorat, BCR PENSII

11.30 – 12.00  Pauza de cafea

12.00 – 13.00  Sesiunea 3: Cat te costa un angajat sanatos?


Participanti

La acest eveniment au participat 48 de profesionisti de resurse umane, provenind din companii precum TenarisSilcotub, BRD Groupe Societe Generale, IBM, Michelin Romania, Prospectiuni, Prisum International.


Eveniment organizat impreuna cu
 
Galerie foto
 
Prima pagina | Denegare de responsabilitate | Contact
Copyright © 2011 HR Club. Toate Drepturile Rezervate