Prima pagina | Intalniri HR Partner | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Inscrie-te pe HR Partner | Contact
   
 
 
 
 
Pus la dispozitie de UNIVERSUM Events, 2018-01-09
Obiceiurile noastre au devenit techy, fie ca vorbim de utilizarea smartphone-urilor in activitatile de zi cu zi, automatizarea proceselor de business sau integrarea tehnologiei in fiecare proces al companiei.
Pus la dispozitie de Romanian Software, 2018-01-09
OUG 82/2017 a introdus obligativitatea initierii procedurii de negociere colectiva pentru toate persoanele juridice care au angajati, in vederea implementarii prevederilor OUG 79/2017, care stipuleaza transferul contributiilor sociale din sarcina angajatorului in sarcina angajatului.
Pus la dispozitie de AcademiadeHR.ro, 2018-01-09
Este inceput de an ne propunem in continuare sa identificam si sa analizam cateva dintre cele mai importante trenduri si tendinte in HR care se vor resimti in anul 2018. Cum se anunta acest an?
Pus la dispozitie de Evolutiv, 2018-01-10
In numarul 7 al revistei PIN - publicatia industriei de IT si outsourcing din regiunea Nord-Est, in sectiunea "Management si Dezvoltare", la pagina 64, este si textul pe care Letitia Lucescu l-a scris special pentru voi. Noi l-am citit pe nerasuflate, vi-l daruim si voua!
Home | Vorbitori | Detalii sesiuni


Solutii informatice pentru managementul resurselor umane

Sistemele pentru managementul resurselor umane, de la aplicatiile pentru monitorizarea orelor de lucru si pana la portalurile colaborative online, pot ajuta departamentele de resurse umane atat in reducerea costurilor, cat si in luarea unor decizii potrivite pentru organizatie. Tehnologia este un element central al eficientizarii proceselor, iar beneficiile utilizarii acesteia sunt tot mai larg cunoscute. Cum ne putem asigura insa ca evaluam corect nevoile departamentului nostru de HR si ca alegem solutia potrivita pentru organizatia noastra?

In data de 4 decembrie a avut loc ultima intalnire HR Partner a anului, in cadrul careia s-a discutat atat despre avantajele utilizarii solutiilor software specializate in general, cat si despre functionalitatile oferite de 3 dintre produsele disponibile pe piata din Romania: HR Executive al Ka&Te Associates, Time Management al Romanian Software si UCMS HR al UCMS Group Romania.


Agenda evenimentului

8.30 – 9.00  Inregistrarea participantilor

9.00 - 10.00  Sesiunea 1: Solutie pentru gestiunea timpului de lucru: pontajul on-line
  • Dan Borcea - Product Manager, UCMS Group Romania

10.00 – 10.30  Pauza de cafea

10.30 – 11.30  Sesiunea 2: De ce este necesar un software specializat pentru gestiunea resurselor umane

11.30 – 12.00  Pauza de cafea

12.00 – 13.00  Sesiunea 3: Mobilitate si eficienta in managementul timpului


Participanti

La acest eveniment au participat 32 de profesionisti de resurse umane, provenind din companii precum Garanti Bank, Praktiker Romania, Accountess, Grup Sapte, Computaris, Lowe, Prisum International Trading.


Eveniment organizat impreuna cu

Galerie foto
 
Prima pagina | Denegare de responsabilitate | Contact
Copyright © 2011 HR Club. Toate Drepturile Rezervate