Prima pagina | Intalniri HR Partner | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Inscrie-te pe HR Partner | Contact
   
 
 
 
 
Pus la dispozitie de Pro Management, 2018-02-26
Acest articol prezinta 12 pasi de urmat, asa incat organizatiile din care facem parte sa se poata alinia cu cerintele noului Regulament de Protectie a Datelor Personale (GDPR), care intra in vigoare la 25 mai 2018. Vedeti care sunt cei 12 pasi aici.
Pus la dispozitie de K.M.Trust & Partners, 2018-02-26
In vremuri in care oamenii foarte buni sunt suficient de rari, in care "VUCA" solicita un mindset foarte diferit pentru fiecare dintre noi, cred cu tarie ca unul dintre factorii principali ce ne vor ajuta la adaptare si dezvoltare e reprezentat de identificarea oamenilor potriviti, cu valorile morale potrivite, carora sa le oferim o experienta cat mai individualizata
Pus la dispozitie de Romanian Software, 2018-02-28
Vremurile in care departamentul de HR se ocupa doar de publicarea anunturilor de angajare si de recrutarea noilor angajati au inceput sa treaca. In marile companii, departamentul de resurse umane indeplineste astazi o multitudine de alte functii, acesta fiind si motivul pentru care devine din ce in ce mai mare si mai important. Citeste restul articolului aici.
Pus la dispozitie de Amrop, 2018-02-28
Conform majoritatii ipotezelor din domeniu, un traseu profesional de succes ar trebui sa urmeze o traiectorie ascendenta neintrerupta. Un numar ridicat dintre companiile de recrutare sau executive search si chiar dintre candidatii de top prezinta acest tip de gandire "up or out" ("avansare sau retrogradare"). Totusi, din ce in ce mai multi directori de succes incep sa se intrebe ce va urma ("What`s Next") in cariera pentru ei?
Pus la dispozitie de Exploratist - HR Architects, 2018-02-28
Strategiile de employer branding sunt o solutie complexa, pe termen lung, la care companiile apeleaza, tot mai des in ultima vreme, pentru a atrage si pastra talentele, dar si pentru a se diferentia pe piata fortelor de munca.
Pus la dispozitie de AcademiadeHR.ro, 2018-02-28
Desi in esenta managementul carierei este un proces pe care il asociem aspiratiilor individuale ale unei persoane, in contextul competitiei si globalizarii, el tinde sa devina un proces transversal functiunilor din activitatea de Resurse Umane a organizatiei. Rolul esential al acestui proces este sa identifice nevoile si aspiratiile de cariera ale angajatilor, bazandu-se pe abilitatile lor transferabile si specifice, astfel incat sa sustina evolutia dezvoltarii competentelor pe termen mediu si lung alaturi de organizatie.
Home | Vorbitori | Detalii sesiuni


Solutii informatice pentru managementul resurselor umane

Sistemele pentru managementul resurselor umane, de la aplicatiile pentru monitorizarea orelor de lucru si pana la portalurile colaborative online, pot ajuta departamentele de resurse umane atat in reducerea costurilor, cat si in luarea unor decizii potrivite pentru organizatie. Tehnologia este un element central al eficientizarii proceselor, iar beneficiile utilizarii acesteia sunt tot mai larg cunoscute. Cum ne putem asigura insa ca evaluam corect nevoile departamentului nostru de HR si ca alegem solutia potrivita pentru organizatia noastra?

In data de 4 decembrie a avut loc ultima intalnire HR Partner a anului, in cadrul careia s-a discutat atat despre avantajele utilizarii solutiilor software specializate in general, cat si despre functionalitatile oferite de 3 dintre produsele disponibile pe piata din Romania: HR Executive al Ka&Te Associates, Time Management al Romanian Software si UCMS HR al UCMS Group Romania.


Agenda evenimentului

8.30 – 9.00  Inregistrarea participantilor

9.00 - 10.00  Sesiunea 1: Solutie pentru gestiunea timpului de lucru: pontajul on-line
  • Dan Borcea - Product Manager, UCMS Group Romania

10.00 – 10.30  Pauza de cafea

10.30 – 11.30  Sesiunea 2: De ce este necesar un software specializat pentru gestiunea resurselor umane

11.30 – 12.00  Pauza de cafea

12.00 – 13.00  Sesiunea 3: Mobilitate si eficienta in managementul timpului


Participanti

La acest eveniment au participat 32 de profesionisti de resurse umane, provenind din companii precum Garanti Bank, Praktiker Romania, Accountess, Grup Sapte, Computaris, Lowe, Prisum International Trading.


Eveniment organizat impreuna cu

Galerie foto
 
Prima pagina | Denegare de responsabilitate | Contact
Copyright © 2011 HR Club. Toate Drepturile Rezervate