Prima pagina | Intalniri HR Partner | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Inscrie-te pe HR Partner | Contact
   
 
 
 
 
Pus la dispozitie de Equatorial, 2019-02-25
​V-ati propus sa contribuiti proactiv la maturizarea functiunii de HR din companiile in care lucrati? Sunteti practician in Resurse umane si vreti sa va extindeti portofoliul de competente si instrumente de lucru alaturi de o noua certificare ANC? Inscrieti-va ACUM la cursul GRATUIT cu certificare ANC “Manager de Resurse Umane”, realizat de Equatorial in cadrul proiectului “INTRAPRENOR – abilitatile manageriale ale secolului XXI”.
Pus la dispozitie de Scotwork, 2019-02-26
In urmatoarele luni, va vom prezenta o serie de articole continand 10 moduri prin care poti deveni un negociator abil. Aceste metode sunt accesibile oricarui negociator aflat in impas, care are nevoie rapid de inspiratie pentru a avansa in negociere. Astazi, cazul #1.
Pus la dispozitie de Radu Manolescu, Managing Partner K.M.Tust & Partners, 2019-02-26
Intocmai ca majoritatea dietelor, programele de team-building genereaza euforie pe termen scurt, fara a avea insa avantaje dovedite pe termen lung. Descopera motivele pentru care multe din aceste programe esueaza in a-si atinge obiectivele in articolul nostru. 
Pus la dispozitie de BIA, 2019-02-26
Chiar daca pentru neinitiati pare o activitate repetitiva si plictisitoare, procesul de payroll are farmecul sau in ochii specialistilor. Sunt multe aspecte care condimenteaza munca profesionistului in salarizare. Ce se intampla insa cand condimentele devin prea intense? 
Pus la dispozitie de Amrop, 2019-02-26
In contextul unui mediu economic turbulent, actionarii si partile interesate, in special tinerii manageri, cer ca organizatiile sa fie dispuse si capabile sa invete. Cercetarile recente nu lasa spatiu de indoiala: pentru a face loc schimbarii intr-un mod eficient liderii trebuie sa puna constant sub semnul intrebarii stilul de management si, mult mai important, sa fie dispusi sa invete constant. 
Pus la dispozitie de HART Consulting, 2019-02-28
A critical task for leaders is to ensure that their followers are working efficiently toward the organization’s goals. In business, employees whose work is aligned with the organization’s objectives are more productive. So-called “performance management processes” are intended to create alignment between the employee’s work and the organization’s goals.
Pus la dispozitie de FranklinCovey Romania, 2019-02-28
Chiar daca expresia “the front line produces the bottom-line”a intrat in limbajul de afaceri, nu totdeauna ea se reflecta si in decizia de a investi in dezvoltarea managerilor din prima linie. Am observat ca de obicei nivelul investitiei este corelat cu nivelul ierarhic al participantilor. In continuare, vrem sa oferim cateva argumente in favoarea realizarii unei investitii potrivite in dezvoltarea managerilor din primul nivel. 
Pus la dispozitie de Up Romania, 2019-03-06
Stim. Cadourile pentru femei nu sunt niciodata o alegere simpla. Mai ales daca ele iti sunt colege, colaboratoare sau partenere de afaceri. Atente la detalii si campioane ale shopping-ului, par greu de multumit si surprins. Pentru acest 8 Martie, uita de griji si lasa-le chiar pe ele sa-si aleaga cadoul preferat. Cum? Cu tichetele Up Cadou!
 
Pus la dispozitie de Valeriu Voicu, 2019-03-20
Lucrezi in domeniul resurselor umane, in management sau in antreprenoriat? Invata sa te relaxezi si cum sa lucrezi productiv alaturi de echipa ta intr-un mediu detensionat. Joi, 4 aprilie, in intervalul orar 8:30 – 11:30, te invitam la un eveniment de wellness gazduit de Shiseido Spa. 
Inscrie-te la cursul gratuit cu certificare ANC “Manager de Resurse Umane”
Pus la dispozitie de Equatorial, 2019-02-25
V-ati propus sa contribuiti proactiv la maturizarea functiunii de HR din companiile in care lucrati? Sunteti practician in Resurse umane si vreti sa va extindeti portofoliul de competente si instrumente de lucru alaturi de o noua certificare ANC?

Inscrie-te ACUM la cursul GRATUIT cu certificare ANC “Manager de Resurse Umane”, realizat de Equatorial in cadrul proiectului “INTRAPRENOR – abilitatile manageriale ale secolului XXI”.

Vei avea sansa de a urma un program de formare aplicat, centrat pe nevoile curente din departamentele de resurse umane si echipat cu bune practici. De la imaginea de ansamblu prin definirea strategiei si obiectivelor de capital uman pana la detaliile operationale ale unei recrutari sau clauza de mobilitate din contractul individual de munca, toate vor fi analizate si practicate in cursul nostru din perspectiva managerului de resurse umane.
Poti aplica pentru cele 2 locatii:
  • Cluj: 21-22-23 Martie 2019 si 4-5-6 Aprilie 2019
  • Timisoara: 28-29-30 Martie 2019 si 18-19-20 Aprilie 2019
IMPORTANT! Este necesara participarea la toate zilele de curs, la sustinerea examenului in ultima zi de curs si  completarea documentelor specifice pentru formalizarea inscrierii.

Cine poate participa?
- Doar pentru CAEN-urile aferente directiilor de politica industriala mentionate in Strategia Nationala pentru Competitivitate 2014-2020.
- Programul se adreseaza angajatilor din departamentul de Resurse Umane din IMM-uri si companii mari, angajati cu contract individual de munca (cu norma intreaga), care au diploma de studii superioare
- Persoana trebuie sa aiba domiciliul si sa-si desfasoare activitatea conform contractului de munca intr- unul dintre judetele:
  • Regiunea Sud-Est: judetele Braila, Buzau, Constanta, Galati, Tulcea, Vrancea
  • Regiunea Vest: judetele Arad, Caras-Severin, Hunedoara, Timis
  • Regiunea Nord-Vest: judetele Bihor, Bistrita-Nasaud, Cluj, Maramures, Satu Mare, Salaj
  • Regiunea Nord-Est: judetele Bacau, Botosani, Iasi, Neamt, Suceava, Vaslui
  • Regiunea Centru: judetele Alba, Brasov, Covasna, Harghita, Mures, Sibiu
  • Regiunea Sud-Muntenia: judetele Arges, Calarasi, Dambovita, Giurgiu, Ialomita, Prahova, Teleorman

- DOAR acele persoane care nu au mai participat la un curs de competente antreprenoriale finantat prin fonduri Europene pot participa
Proiectul este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Capital Uman 2014 – 2020.
 

Vezi toate articolele scrise de

Alte articole

 
Prima pagina | Denegare de responsabilitate | Contact
Copyright © 2011 HR Club. Toate Drepturile Rezervate