Prima pagina | Intalniri HR Partner | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Inscrie-te pe HR Partner | Contact
   
 
 
 
 
Pus la dispozitie de Human Invest, 2019-04-17
Human Invest organizeaza in data de 29 mai 2019, in Bucuresti, conferinta “The next challenges: Leading better. Leading differently.” Evenimentul, care marcheaza aniversarea de 20 de ani a companiei de consultanta pe piata locala, reuneste CEO si HR Directori din companii de top din România, speakeri internationali si consultanti locali Human Invest.
Pus la dispozitie de Hotel Melodia, 2019-04-22
Eficienta, efortul, grupul, barierele, imbunatatirea relatiilor, atingerea obiectivelor sau rezolvarea problemelor sunt doar cateva dintre elementele definitorii pentru termenul de team building. Principiul unor astfel de evenimente corporative este relationarea, iar ideea de “Fun” vine sa completeze reusita evenimentelor prin oferirea unor activitati de entertainment, petreceri tematice si activitati atractive  intr-un cadru modern si relaxant de 4*, pe litoral, cu tarife incepand de la 299 lei/persoana.
Pus la dispozitie de Romanian Software, 2019-04-22
Tehnologia a determinat schimbari masive in departamentele de HR, iar inovatia in domeniu continua sa transforme modul in care managerii de resurse umane se ocupa de salarizare si de administrarea personalului. Pe langa faptul ca softurile specializate in resurse umane simplifica munca intr-un departament de HR, acestea se reinventeaza periodic si permit accesul simplu si rapid la o diversitate de date si informatii, ceea ce imbunatateste semnificativ munca specialistilor in resurse umane.
Pus la dispozitie de Institutul de Marketing, 2019-04-24
Ce trebuie sa stie un profesionist de marketing? Care sunt noile competente si instrumente care ii pot ajuta pe cei implicati in marketing sa faca fata cerintelor in continua schimbare din piata? CIM a redefinit recent competentele pe care trebuie sa le aiba un profesionist de marketing in trei mari categorii: competente de baza, competente tehnice  si  comportamente.
Pus la dispozitie de Marcom Hub, 2019-05-06
Desavarsirea profesionala si sentimentul de apartenenta la job sunt doua dintre motivele importante care ne retin intr-o echipa. Hai sa vedem cum poti tu, din rolul de HR Manager, sa mentii vie motivatia colegilor, folosind conceptul de #experience. Daca citesti textul pana la capat gasesti si doua exemple relevante :)
Inscrie-te la cursul gratuit cu certificare ANC “Manager de Resurse Umane”
Pus la dispozitie de Equatorial, 2019-02-25
V-ati propus sa contribuiti proactiv la maturizarea functiunii de HR din companiile in care lucrati? Sunteti practician in Resurse umane si vreti sa va extindeti portofoliul de competente si instrumente de lucru alaturi de o noua certificare ANC?

Inscrie-te ACUM la cursul GRATUIT cu certificare ANC “Manager de Resurse Umane”, realizat de Equatorial in cadrul proiectului “INTRAPRENOR – abilitatile manageriale ale secolului XXI”.

Vei avea sansa de a urma un program de formare aplicat, centrat pe nevoile curente din departamentele de resurse umane si echipat cu bune practici. De la imaginea de ansamblu prin definirea strategiei si obiectivelor de capital uman pana la detaliile operationale ale unei recrutari sau clauza de mobilitate din contractul individual de munca, toate vor fi analizate si practicate in cursul nostru din perspectiva managerului de resurse umane.
Poti aplica pentru cele 2 locatii:
  • Cluj: 21-22-23 Martie 2019 si 4-5-6 Aprilie 2019
  • Timisoara: 28-29-30 Martie 2019 si 18-19-20 Aprilie 2019
IMPORTANT! Este necesara participarea la toate zilele de curs, la sustinerea examenului in ultima zi de curs si  completarea documentelor specifice pentru formalizarea inscrierii.

Cine poate participa?
- Doar pentru CAEN-urile aferente directiilor de politica industriala mentionate in Strategia Nationala pentru Competitivitate 2014-2020.
- Programul se adreseaza angajatilor din departamentul de Resurse Umane din IMM-uri si companii mari, angajati cu contract individual de munca (cu norma intreaga), care au diploma de studii superioare
- Persoana trebuie sa aiba domiciliul si sa-si desfasoare activitatea conform contractului de munca intr- unul dintre judetele:
  • Regiunea Sud-Est: judetele Braila, Buzau, Constanta, Galati, Tulcea, Vrancea
  • Regiunea Vest: judetele Arad, Caras-Severin, Hunedoara, Timis
  • Regiunea Nord-Vest: judetele Bihor, Bistrita-Nasaud, Cluj, Maramures, Satu Mare, Salaj
  • Regiunea Nord-Est: judetele Bacau, Botosani, Iasi, Neamt, Suceava, Vaslui
  • Regiunea Centru: judetele Alba, Brasov, Covasna, Harghita, Mures, Sibiu
  • Regiunea Sud-Muntenia: judetele Arges, Calarasi, Dambovita, Giurgiu, Ialomita, Prahova, Teleorman

- DOAR acele persoane care nu au mai participat la un curs de competente antreprenoriale finantat prin fonduri Europene pot participa
Proiectul este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Capital Uman 2014 – 2020.
 

Vezi toate articolele scrise de

Alte articole

 
Prima pagina | Denegare de responsabilitate | Contact
Copyright © 2011 HR Club. Toate Drepturile Rezervate