Prima pagina | Intalniri HR Partner | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Inscrie-te pe HR Partner | Contact
   
 
 
 
 
Pus la dispozitie de Human Invest, 2019-04-17
Human Invest organizeaza in data de 29 mai 2019, in Bucuresti, conferinta “The next challenges: Leading better. Leading differently.” Evenimentul, care marcheaza aniversarea de 20 de ani a companiei de consultanta pe piata locala, reuneste CEO si HR Directori din companii de top din România, speakeri internationali si consultanti locali Human Invest.
Pus la dispozitie de Hotel Melodia, 2019-04-22
Eficienta, efortul, grupul, barierele, imbunatatirea relatiilor, atingerea obiectivelor sau rezolvarea problemelor sunt doar cateva dintre elementele definitorii pentru termenul de team building. Principiul unor astfel de evenimente corporative este relationarea, iar ideea de “Fun” vine sa completeze reusita evenimentelor prin oferirea unor activitati de entertainment, petreceri tematice si activitati atractive  intr-un cadru modern si relaxant de 4*, pe litoral, cu tarife incepand de la 299 lei/persoana.
Pus la dispozitie de Romanian Software, 2019-04-22
Tehnologia a determinat schimbari masive in departamentele de HR, iar inovatia in domeniu continua sa transforme modul in care managerii de resurse umane se ocupa de salarizare si de administrarea personalului. Pe langa faptul ca softurile specializate in resurse umane simplifica munca intr-un departament de HR, acestea se reinventeaza periodic si permit accesul simplu si rapid la o diversitate de date si informatii, ceea ce imbunatateste semnificativ munca specialistilor in resurse umane.
Pus la dispozitie de Institutul de Marketing, 2019-04-24
Ce trebuie sa stie un profesionist de marketing? Care sunt noile competente si instrumente care ii pot ajuta pe cei implicati in marketing sa faca fata cerintelor in continua schimbare din piata? CIM a redefinit recent competentele pe care trebuie sa le aiba un profesionist de marketing in trei mari categorii: competente de baza, competente tehnice  si  comportamente.
Pus la dispozitie de Marcom Hub, 2019-05-06
Desavarsirea profesionala si sentimentul de apartenenta la job sunt doua dintre motivele importante care ne retin intr-o echipa. Hai sa vedem cum poti tu, din rolul de HR Manager, sa mentii vie motivatia colegilor, folosind conceptul de #experience. Daca citesti textul pana la capat gasesti si doua exemple relevante :)
De Ziua Femeii, ofera-le un cadou pe placul lor!
Pus la dispozitie de Up Romania, 2019-03-06
Stim. Cadourile pentru femei nu sunt niciodata o alegere simpla. Mai ales daca ele iti sunt colege, colaboratoare sau partenere de afaceri. Atente la detalii si campioane ale shopping-ului, par greu de multumit si surprins.
 
Pentru acest 8 Martie, uita de griji si lasa-le chiar pe ele sa-si aleaga cadoul preferat. Cum? Cu tichetele Up Cadou, angajatele tale vor avea un cadou pe placul lor si o surpriza, in acelasi timp.

Cu tichetele Up Cadou, doamnele au acces la o retea de peste 55.000 de magazine, din care isi pot cumpara bijuterii, cosmetice, articole vestimentare si incaltaminte, carti, jucarii, obiecte de mobilier, decoratiuni, electronice si electrocasnice, servicii de turism. Printre magazinele partenere, care fac parte din reteaua Up Romania, emitentul tichetelor Up Cadou, se numara: MaxMara, Meli Melo, Nike, Nissa, Otter, Parfois, SensiBlu, Yves Rocher, Carturesti, C&A, Benvenuti, Koton, Cellini, Diverta, Marionnaud, Jolidon, MaxiToys.   
 
Pentru un plus de surpriza si stil, tichetele Up Cadou pot sosi in plicuri elegante Up Cadou, care contin si un ghid cu cele mai importante branduri unde pot fi cheltuite. Tichetele sunt personalizate cu numele angajatei, iar angajatorul are optiunea ca acestea sa fie imprimate cu logo-ul companiei si cu un mesaj special.    
 
Daca nu te-am convins deja, afla ca tichetele Up Cadou sunt neimpozabile daca suma alocata pentru fiecare persoana nu depaseste 150 de lei. Scutite de contributiile salariale si patronale, tichetele Up Cadou sunt deductibile la calculul impozitului pe profit, pana la 5% din fondul de salarii, acestea fiind considerate cheltuieli sociale.
 
Un ultim argument pentru ca anul acesta sa acorzi tichete Up Cadou angajatelor.  Poti uita de toate responsabilitatile care iti consuma timp si resurse: selectia cadourilor, depozitarea lor, distributia anevoioasa. Comanda-le online pe platforma Up Online si prin cateva click-uri esti sigur ca oferi cadourile dorite.
 
Intra pe www.upromania.ro si comanda acum tichete cadou.
Mai multe detalii AICI

 

Vezi toate articolele scrise de

Alte articole

 
Prima pagina | Denegare de responsabilitate | Contact
Copyright © 2011 HR Club. Toate Drepturile Rezervate