Prima pagina | Intalniri HR Partner | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Inscrie-te pe HR Partner | Contact
   
 
 
 
 
Pus la dispozitie de Microsoft, 2020-06-19
The Changing Face of HR Work is an exclusive event created by Microsoft and dedicated to the HR Business Community in Romania. This online event brings together experts from HR and IT&C sectors focusing on identifying and unlocking trends, challenges and opportunities that shape the current future of work. During this event you will explore ways to adapt to the new normal, the future of working from home, new habits, as well as Microsoft’s remote working model. Get valuable insights on ways to work confidently and rapidly adjust to market needs directly from experts! 
Pus la dispozitie de Laura Vasluianu, 2020-06-23
Joi, 18 iunie, intr-un nou eveniment HR Partner, a fost despre Invatare. Impreuna cu Radu Gorduza - Managing Director Medicover Romania si Laura Vasluianu - L&D Senior Consultant, am discutat practic despre modul in care actiunile de HR nu sunt doar "nice to have", ci pornesc si se intregesc in business, cu impact in rezultate si management al organizatiei in context de criza.
Pus la dispozitie de Romanian Software, 2020-06-24
Automatizarea proceselor de resurse umane si folosirea chatbotilor in HR sunt decizii care pot spori semnificativ productivitatea angajatilor din departamentele de resurse umane, in timp ce datele sunt stranse si analizate mai rapid si eficient. Mai mult, interactiunea cu salariatii din companie este mai usoara si se face in timp real, la orice ora, indiferent de tara sau de continentul unde se afla membrii echipei tale. Chatbotii in HR ajuta organizatiile sa faca economii semnificative de costuri per angajat si sa-si imbunatateasca fluxurile de personal, astfel incat specialistii HR sa se poata ocupa de lucrurile cu adevarat importante.
Pus la dispozitie de Creasoft, 2020-06-24
Importanta unui software de pontaj si de gestionare a timpului de activitate al angajatilor pentru afacerea dvs. este sustinuta de statistici relevante in aceasta privinta, cum ar fi faptul ca monitorizarea timpului de lucru creste productivitatea: companiile au avut o crestere a productivitatii de 30% dupa prima luna de implementare. Iata cateva informatii si sugestii utile ce v-ar putea determina sa ajungeti printre aceste companii, implementand un sistem de pontaj electronic, menit sa ajute deopotriva angajatorul si angajatul. 
Pus la dispozitie de Wizrom Software, 2020-06-25
In ultimele luni, indiferent ca angajatii au lucrat doar de acasa sau ca a fost necesara impunerea de norme de distantare si de siguranta suplimentara, a fost datoria departamentelor de HR sa se asigure ca actele tuturor angajatilor sunt in ordine, ca acestia au acces la suportul de care au nevoie si ca au conditiile necesare pentru a fi productivi. Toate acestea au acaparat atentia HR-ului in ultimele saptamani, iar actiunile in slujba unei viziuni mai largi au fost puse in asteptare. 
Pus la dispozitie de Wizrom Software, 2020-06-25
In contextul schimbarilor dramatice si rapide din ultimele luni, departamentul de HR este strategic pentru dezvoltarea companiilor. Cu toate acestea, multi specialisti se simt sufocati de sarcini de admin sau alte activitati care consuma mult timp, dar ofera prea putina valoare. Cum poate ajuta un software de management al resurselor umane si cum stii cand este cel mai bun moment sa implementezi o astfel de solutie? 
Pus la dispozitie de Smartree Romania, 2020-06-29
In perioade de criza cum este si cea de fata, companiile sunt fortate sa-si testeze capacitatea de reactie si de adaptare, dar in acelasi timp si abilitatile de leadership ale managerilor, care sunt cu atat mai importante. In articolul urmator iti prezentam principalele abilitati de leadership, care, in opinia noastra, sunt esentiale in aceasta perioada si motivul pentru care ele pot face diferenta in companie.
Pus la dispozitie de Medicover Romania, 2020-06-29
Apraxia este o tulburare de vorbire neurologica, ce se caracterizeaza prin probleme de exprimare in mod coerent si consecvent, desi exista intentia de a fi realizate.
Pus la dispozitie de , 2020-06-29

Mamografia digitala este o metoda imagistica prin care se depisteaza neoplasmul mamar, indicata ca investigatie obligatorie femeilor cu varste de peste 40 de ani. 

Pus la dispozitie de Clementina Anghelache, 2020-06-29
"Noi credem ca, mai mult ca oricand, avand in vedere si argumentele legate de reinventare, competentele necesare managerilor si angajatilor din multe organizatii se vor schimba. Deja lucrurile acestea erau evidente chiar inainte de criza, insa criza a accelerat procesul. Pe langa noi competente ce vor trebui dezvoltate, procesul de invatare se va schimba."
Pus la dispozitie de HART Consulting, 2020-06-30
In timp ce guvernele din intreaga lume sunt supuse unor presiuni tot mai mari de reluare a activitatii sociale si economice, liderii de pretutindeni iau decizii confruntandu-se cu incertitudinea si informatiile contradictorii. Pentru lideri, pana acum, 2020 a fost un exercitiu intens in luarea unor decizii dificile. In multe dintre aceste decizii viitoare, identificarea alegerilor corecte si a celor gresite va fi dificila.
Pus la dispozitie de HART Consulting, 2020-06-30
Personalitatea unui angajat este definitorie pentru comportamentul acestuia la locul de munca. Atunci cand o companie doreste angajarea unor proaspat absolventi, in contextul situatiei actuale este recomandat ca aceasta sa verifice atitudinea si comportamentele care vor avea impact asupra performantei in munca. Afla cum instrumentele create de Hogan Assessments reprezinta o solutie eficienta si usor de utilizat pentru screening-ul candidatilor.
Pus la dispozitie de , 2020-06-30
Filip Nemteanu, Talent Partner Amrop Romania, prezinta 5 motive pentru care sa alegi o cariera internationala dupa criza Covid-19 in acest articol publicat in Business Review.

 
​Evidenta timpului pentru munca de acasa al angajatilor... o provocare?
Pus la dispozitie de Creasoft, 2020-05-04
Situatia de criza cauzata de pandemia de COVID-19 ne-a obligat pe noi, angajatorii, sa gasim solutii pentru a ne continua activitatea si mai ales pentru a ne proteja angajatii. Cea mai populara masura, acolo unde a fost posibil, a fost sa ne desfasuram cu totii activitatea de acasa.
 
Munca de acasa este o forma legala de munca si timpul de munca trebuie remunerat de catre angajator in baza documentelor justificative de evidenta a timpului de lucru - condica de prezenta fiind, de obicei, cel mai folosit document justificativ.

Cum tinem evidenta timpului pentru munca de acasa al angajatilor?
Evidenta timpului de munca poate fi realizata prin diferite modalitati. Acum angajatii pot efectua pontajul de oriunde si oricum ar lucra: de la birou, de acasa, de pe teren.

Sistemul profesional de pontaj CREASOFT ofera posibilitatea pontarii angajatilor pe telefon, pe PC, dar si prin autentificare cu carduri RFID sau amprenta si indiferent de metodele alese de angajati, toate datele de pontaj  merg intr-o singura platforma software. Mai mult, prin intermediul unui API, solutiile CREASOFT se integreaza cu orice alta solutie HR de Payroll sau ERP.

Cat de invaziva este o solutie de pontaj bazata pe calculul timpului de activitate pe PC?
Atat cat trebuie, cat este necesar si legal!
 • Software-ul de pontaj se instaleaza simplu, chiar si remote de catre managerul de IT, si este vizibila (nu este un program spion);
 • Se activeaza numai de catre utilizatorul PC-ului/ angajat, atunci cand doreste sa isi marcheze inceputul/sfarsitul de activitate;
 • Calculeaza timpul de activitate corect pentru angajat si ii ofera posibilitatea de a avea pauza de munca nemonitorizata;
 • Activitatea personala pe PC este nemonitorizata, aplicatia devine operationala doar in momentul activarii ei;
 • Nu sunt transmise informatii despre activitate, sunt doar calculati timpii de activitate, respectiv timpii productivi  pe aplicatiile/site-urile relevante specificului jobului;
 • Ofera angajatorului acces la informatii necesare si obligatorii, conform legii: acces la rapoarte de pontaj -  condica de prezenta, foaie colectiva de prezenta, informatii integrate automat prin API cu aplicatii de salarizare.
Afla mai multe despre solutiile de pontaj CREASOFT aici. Pe scurt:

PONTAJ PC - WORK ANALYSER SOFTWARE
 • Monitorizare timp de activitate pe PC, numai cu permisiunea utilizatorului;
 • Calcul automat al timpului de lucru;
 • Generare rapoarte de pontaj (condica prezenta, foaie colectiva de prezenta, etc) si integrare cu toate solutiile de pontaj Creasoft;
 • Optional: atentionare utilizator in caz de inactivitate prelungita; clasificare aplicatii si site-uri accesate de utilizator; transmitere periodica de capturi ecran;
 • Solutie recomandata pentru tele-munca/ work from home sau lucru static la birou!
PONTAJ MOBIL
 • Accesibil de pe telefon, optional PC sau tableta;
 • Nu necesita instalare; 
 • Inregistrare inceput si sfarsit lucru;
 • Generare rapoarte de pontaj (condica prezenta, foaie colectiva de prezenta, etc) si integrare cu toate solutiile de pontaj Creasoft;
 • Validare vizite si calcul timp/PDI(locatii);
 • Solutie recomandata pentru munca de teren!
PONTAJ PRIN DISPOZITIV PORTABIL DE PONTAJ
 • Pontaj clasic cu card RFID sau Amprenta; 
 • Timp de instalare dispozitiv de maxim 2 ore; 
 • Optional, cu  functie de control acces;
 • Comunicatie wifi sau GSM;
 • Memorarea cardurile RFID local in dispozitiv; 
 • Configurare a permisiuniide pontare /acces pe intervale orare sau in anumite zile;
 • Generare rapoarte de pontaj (condica prezenta, foaie colectiva de prezenta, etc) si integrare cu toate solutiile de pontaj Creasoft;
 • Solutie recomandata pentru pontaj in imobile! de birouri, depozite si fabrici!
Pontaj cu Card RFID
 • Acces restrictionat, configurabil
 • Comunicatie WiFi sau GSM criptata
 • Capacitate de stocare interna 6500 carduri RFID
Pontaj cu Amprenta
 • Pe baza de semnatura digitala
 • Algoritm de transformare omologat 
 • NU stocheaza date biometrice

#nepontamdeacasa

Pontaj CREASOFT - Oricand, oriunde!

Vezi toate articolele scrise de Creative General Invest

Alte articole

 
Prima pagina | Denegare de responsabilitate | Contact
Copyright © 2011 HR Club. Toate Drepturile Rezervate