Prima pagina | Intalniri HR Partner | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Inscrie-te pe HR Partner | Contact
   
 
 
 
 
Pus la dispozitie de PwC Romania, 2022-06-28
Cu cat cresc salariile companiile din Romania? Ce beneficii sunt la moda? Care sunt cele mai noi trenduri in piata de HR? Sunt intrebarile la care cauti raspuns atunci cand trebuie sa sustii cu analize si cifre propunerea de buget salarial sau alte decizii ce au legatura cu recompensarea angajatilor.
Pus la dispozitie de Wizrom, 2022-08-01
​Pe piata actuala, in care angajatorii se „bat” pentru candidati talentati, organizatiile trebuie sa iasa in evidenta pentru a atrage angajati de calitate. Optimizarea procesului de onboarding este o strategie cheie pentru imbunatatirea brandului de angajator si pentru recrutarea unor candidati mai buni.
Pus la dispozitie de AudioTribe, 2022-07-08
Un om are nevoie, in medie, de 10 ore pentru a citi o carte. Un timp greu de gasit in rutina aglomerat de zi cu zi. Insa daca am calcula orele petrecute intre semafoare? Sau cele pierdute in hypermarketuri? Orele alocate gatitului sau cele pe care le investim la sala, sau in iesirile la alergat?
Pus la dispozitie de Creative & Bright, 2022-07-26
Stim cum va simtiti atunci cand va straduiti din greu sa duceti la bun sfarsit lucrurile dar colegii continua sa vina in vizita, sa puna cate o intrebare, sa solicite ajutor, sa va spuna o poveste, sa impartaseasca o experienta sau pur si simplu sa discute. Desk Buddy a fost creat pentru a va ajuta sa spuneti ceea ce aveti de spus pe un ton jucaus.
Pus la dispozitie de KPMG, 2022-07-26
2021 a fost primul an integral in care au fost aplicate noile cerinte ale Directivei 2018/957/UE, intrata in vigoare chiar in primul an al pandemiei, dintre care cea mai importanta vizeaza lucratorii detasati, care au primit dreptul la o remuneratie echivalenta cu aceea primita de un angajat local in tara in care isi va desfasura activitatea. 
Pus la dispozitie de Managis Bio, 2022-07-26
Stim ca in aceste momente este o provocare sa gasiti activitati care sa ii tina mult timp ocupati pe cei mici, dar care sa le fie si folositoare, asa ca venim cu o propunere: tineti-i in bucatarie alaturi de dumneavoastra!
Pus la dispozitie de Marina Sfirlea, 2022-07-26
Am ales cateva mituri nutritionale pe care toata lumea le-a auzit la un moment dat sau le-a crezut, lucru care nu este de condamnat deoarece internetul vehiculeaza multe informatii false si care nu sunt sustinute de studii sau informatii stiintifice.
Pus la dispozitie de Dr. Aaliya Yaqub, Chief Medical Officer, Thrive, 2022-07-28
In nicio alta perioada nu s-a mai purtat o conversatie atat de profunda despre cum modul in care traim si muncim poate sa aiba un efect atat de puternic asupra starii noastre de bine. In 2019, Organizatia Mondiala a Sanatatii a definit burnout-ul ca fiind "un fenomen ocupational" care este generat direct de criza colectiva a stresului la locul de munca.
Pus la dispozitie de HART Consulting, 2022-07-28
Acest trend, denumit si Great Resignation, poate afecta eficienta organizationala din cauze multiple: costuri de inlocuire a angajatilor care pleaca; eficienta redusa; satisfactie scazuta a clientilor sau chiar pierderea clientilor; un departament de HR coplesit de recrutari, onboarding, atritie ridicata; scaderea moralului angajatilor care raman.
Pus la dispozitie de Thomas International, 2022-07-28
Majoritatea companiilor recruteaza candidatii care sunt cei mai compatibili cu cultura organizationala, aliniati cu misiunea si valorile companiei. Desi pare a fi contraintuitiv, a angaja persoane care sunt complementare, sau chiar aduc valori suplimentare organizatiei, este o practica prin care se pot atrage talente cu abilitati esentiale: rezolvare de probleme, inovatie, creativitate si managementul conflictului. 
Pus la dispozitie de Thomas International, 2022-07-28
Discutia iti va dezvalui: metodele prin care poate o echipa sa isi creasca performanta. de ce modelele vechi de leadership nu mai sunt eficiente pentru a dezvolta si sustine echipe performante si care sunt pasii practici pe care ii poti urma pentru a sustine performanta echipei.
Pus la dispozitie de Romanian Software, 2022-07-28
Recrutarea s-a schimbat, iar nevoile si motivatiile angajatilor odata cu ea. De la job description si pana la criteriile de selectie pe care ar trebui sa punem accent, ti-am pregatit un articol cuprinzator care sa-ti ofere niste informatii valoroase bune de pus in practica pentru a-ti imbunatati procesele.
Pus la dispozitie de BIA, 2022-07-28
Dupa doi ani in care multi candidati au fost poate mai preocupati de stabilitate in plan profesional si financiar, in vara anului 2022 se resimte o relaxare in piata muncii. Desi situatia este favorabila candidatilor, numarul de joburi disponbile crescand fata de 2020 si 2021, interesul acestora pentru o schimbare in cariera in acest moment nu este proportional. 
Pus la dispozitie de BIA, 2022-07-28
Daca ne uităm la planurile angajatilor, 43% dintre acestia vor sa renunte la actualele joburi in urmatoarele 12 luni, motivati fiind în principal de dorinta de a obtine un salariu mai mare, de oportunitati de cariera mai bune și de flexibilitate. Si te gandesti cum sa motivezi colegii pentru a ramane implicati in activitatea companiei, pentru o perioada cat mai lunga.
Pus la dispozitie de Atlas, 2022-07-28
95% dintre candidati iau in calcul reputatia companiei inainte de a aplica la un job; o strategie buna de employer branding reduce turnover-ul cu 28%; 66% dintre potentialii angajati vor sa stie care sunt valorile companiei si care este cultura organizationala, pentru a verifica daca rezoneaza sau nu cu acestea.
Pus la dispozitie de Mindit Consulting, 2022-07-28
Stim cat de importanta este transparenta in organizatii. Pentru noi este una din valorile de baza, iar pentru a face lucrurile cat mai clare, vrem sa impartasim cum decurge cu adevarat un proces de background screening.
Pus la dispozitie de Mindit Consulting, 2022-07-28
Succesul unei companii se bazeaza pe rezultatele oamenilor.Toate companiile isi doresc in echipe oameni care sa se potriveasca cu valorile organizatiei, oameni care sa lucreze impreuna pentru a obtine rezultate cat mai bune, nu? Procesul de background screening protejeaza nu doar compania, ci si clientii si angajatii.
Programul de teambuilding Treasure Hunt
Pus la dispozitie de Creative & Bright, 2022-06-30
Creative&Bright autorizata ca Unitate Protejata este furnizorul dumneavoastra de baza pentru tot ceea ce inseamna dezvoltarea personala a angajatilor. Impreuna cu echipa noastra de creatie am dezvoltat un ghid de supravietuire la stres care contine materiale provocatoare si cu un impact extraordinar de puternic asupra calitatii vietii.
 
Team Building-ul este o necesitate? DA
Deoarece incurajeaza colaborarea si munca in echipa care conduc la performanta.
 
Astazi va prezentam programul Treasure Hunt:
 
Un concept marca Creative & Bright, acest program ii conduce pe participanti printr-o poveste incitanta, cu probe care solicita experienta si aportul fiecarui membru al echipei pentru a ajunge victoriosi la finalul calatoriei.
 
 • Tip: Outdoor/Indoor
 • Numar participanti: 20-250
 • Durata: 3h
 • Obiective:
 • Eficientizarea lucrului in echipa;
 • Dezvoltarea abilitatilor de comunicare;
 • Impartirea rolurilor si adaptarea la schimbare;
 • Managementul timpului, raportat la atingerea obiectivelor.
Descriere program:
 • Pasul 1 - impartirea participantilor in mini-echipe (poate fi facuta aleatoriu sau urmand o anumita strategie, cum ar fi reunirea angajatilor care au mai putina interactiune in fiecare zi).
 • Pasul 2 - introducerea participantilor in poveste cu un scurt briefing al evenimentului.
 • Pasul 3 - mini-echipele vor munci pentru a descoperi si rezolva provocarile care le vor aduce un anumit punctaj, extrem de pretios si necesar pentru etapa finala a aventurii.
 • Pasul 4 - in timpul rundei finale, fiecare mini echipa va trebui sa descopere o piesa de puzzle formata din mesaje personalizate care la finalul programului vor deveni principiile calauzitoare ale echipei.
 • Pasul 5 - sesiunea de de-briefing a programului.
Participantii la sfarsitul programului:
 • Se vor cunoaste mai bine;
 • Isi vor intari spiritul de echipa;
 • Isi vor dezvolta abilitatile de negociere;
 • Vor constientiza importanta fiecarui membru al echipei in atingerea obiectivului final.
PROGRAMELE NOASTRE DE TEAM BUILDING
 
STIAI CA...
Societatea Creative&Bright este Unitate Autorizata Protejata (UAP), ceea ce inseamna ca puteti folosi 50% din contributia lunara pe care o datorati la fondul de handicap pentru a achizitiona programele noatre.
 
Detalii companie:
CREATIVE&BRIGHT
Domeniu de activitate si expertiza:
Implementam servicii de valoare, aducem excelenta in toate ariile de HR si Business.
Serviciile noastre sunt customizate si inovative, adaptate specificului fiecarei organizatii.
Va punem la dispozitie o gama larga de cursuri dintre care PCM si Mental Toughness. De asemenea organizam team building-uri cu programe create special pentru echipa dvs.

Date de contact:
[email protected]
+0725.212.559
https://creative-bright.com/

Vezi toate articolele scrise de Creative & Bright

Alte articole

 
Prima pagina | Denegare de responsabilitate | Contact
Copyright © 2011 HR Club. Toate Drepturile Rezervate