Prima pagina | Intalniri HR Partner | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Inscrie-te pe HR Partner | Contact
   
 
 
 
 
Pus la dispozitie de Avant Consulting, 2019-06-13
Avant Consulting lanseaza LiveHR, prima platforma de recrutare si formare profesionala care selecteaza automat candidatii potriviti nevoilor tale, calculand automat relevanta privind experienta prezentata in CV-urile colectate, in corelatie cu criteriile/ necesarul de recrutare.
Pus la dispozitie de L'Oreal Romania, 2019-05-31
Incepind cu data de 1 iunie pina la data de 15 iulie, La Roche-Posay va desfasura si anul acesta campania "Zilele Protectiei Solare", campanie initiata in 2011 si care are parte deja de o mare notorietate. Aceasta reprezinta o campanie de educare sociala, preventie si constientizare a riscului de expunere neprotejata la soare, mai exact a riscului de cancer de piele (melanom).
Pus la dispozitie de KPMG Romania, 2019-05-31
A 5-a editie a studiului KPMG Global CEO Outlook releva ca mai mult de jumatate dintre directorii executivi (CEO) intervievati sunt increzatori in succes, dar sunt realisti, 53% estimand o crestere moderata de 2% pentru urmatorii trei ani (in scadere de la 55% in 2018). Similar cu editia precedenta, liderii in afaceri mentin estimarea pozitiva pentru cresterea economiei globale in urmatorii trei ani, desi numarul acestora a scazut de la 67% la 62% in ultimele 12 luni. Increderea in viitor este intarita si de politicile de angajare, 36% dintre CEO estimand ca vor creste numarul angajatilor cu peste 6% in urmatorii trei ani.
Pus la dispozitie de Trend, 2019-05-31
​Invatarea este o calatorie interioara. De fiecare data exista un punct de pornire si o destinatie, dar si o intreaga lista de evenimente pe parcurs care te poarta dintr-un loc intr-altul. Nu este suficient sa faci un pas (sa mergi la un curs) si rareori te bucuri sa calatoresti singur (pentru ca ai nevoie de oameni care sa-ti fie alaturi in a-ti gestiona temerile si provocarile). Ai nevoie sa mergi in ritmul tau (nu-ti place nici sa fii grabit, dar nici sa astepti dupa altii) si sa treci prin diferitele experiente in ordinea in care tu alegi (pentru ca asa iti doresti ori pentru ca esti pregatit sa o faci doar in felul asta). Privind invatarea astfel si intelegand drumul din perspectiva calatorului, am proiectat TREND Journeys.
Pus la dispozitie de Learning Architect, 2019-05-31
Am fost invatati sa ne luptam cu nesiguranta noastra. Sa o alungam, hulim, uram si exilam. Dar, ce ar fi sa o ascultam? Si cum ne-am simti oare daca am sta de vorba cu ea? 
Pus la dispozitie de BIA, 2019-05-31
Tu cum iti ajuti angajatul sa depaseasca blocajul si sa isi mentina motivatia la locul de munca? Ce cuvinte devin adevarate carlige care sa il agate pentru scopul comun? Puterea secreta a discursului se bazeaza pe cativa termeni pe care orice lider bun ii foloseste. 
Pus la dispozitie de Dan Pricop, 2019-06-03
Indicatorul de combustibil ce-ti spune? Mai ai benzină pentru inca 500 de Km. Reviziile tehnice sunt la zi? Salariile le-ai platit la termen? E bine sa stai bine cu banii si in firma. Cunostinte solide de management financiar sunt esentiale pentru un conducator: a sti ce sa faci si cand sa faci cu banii tai. Sau cand si daca este nevoie de un imprumut.
TREND JOURNEYS – Ghid in calatoria ta de invatare
Pus la dispozitie de Trend, 2019-05-31
Invatarea este o calatorie interioara. De fiecare data exista un punct de pornire si o destinatie, dar si o intreaga lista de evenimente pe parcurs care te poarta dintr-un loc intr-altul. Nu este suficient sa faci un pas (sa mergi la un curs) si rareori te bucuri sa calatoresti singur (pentru ca ai nevoie de oameni care sa-ti fie alaturi in a-ti gestiona temerile si provocarile). Ai nevoie sa mergi in ritmul tau (nu-ti place nici sa fii grabit, dar nici sa astepti dupa altii) si sa treci prin diferitele experiente in ordinea in care tu alegi (pentru ca asa iti doresti ori pentru ca esti pregatit sa o faci doar in felul asta). Privind invatarea astfel si intelegand drumul din perspectiva calatorului, am proiectat TREND Journeys.TREND JOURNEYS sunt programe de pregatire pe termen mai lung de sase luni in care procesul de invatare pleaca de la interesul personal. Aceste calatorii de dezvoltare contin o parte de interactiune cu alti participanti (din intern sau din exteriorul organizatiei pentru ca oamenii sa se expuna la un mediu mai extins), mai multe module, consultanta si metode de invatare experientiala cu scopul de a provoca descoperiri puternice la nivel personal.
 
TREND Journeys sunt rezultatul unei evolutii - ele s-au nascut ca o impletire de idei marca Trend:
  • ROXIGEN – servicii individualizate pentru orice individ care isi doreste sa evolueze si sa isi deseneze un parcurs propriu,
  • ATLAS – mai multi oameni din diferite companii care invata impreuna si
  • TREND TALKS – oameni din mai multe companii care invata unii de la altii.
 
Aceste programe sunt diferite de a alte modele propuse pe piata locala prin cateva caracteristici cheie:
  • Structura lor modulara, flexibila, care iti permit sa iti desenezi propria calatorie de invatare in functie de agenda ta, de vacantele si prioritatile tale (poti pargurge sesiunile in orice ordine doresti, in baza unul calendar stabilit dinainte pentru toata perioada programului, cu sesiuni care se repeta la diferite intervale)ș
  • Accesul la o comunitate cu provocari similare, cu solutii interesante, cu energie buna si cu un spectru de interese comune care iti permite fie sa iti temperezi anxietatea (constati ca... “Pe bune? Si voi va confruntati cu aspectul acesta?”), fie sa iti imbogatesti portofoliul de experiente din discutiile cu alti oameni;
  • Procesul de invatare este continuu si de durata, te conectezi la acelasi mindset si la aceeasi filosofie pentru o perioada mai lunga, cu delimitarea clara a zonelor de mindset si skills intre programe;
  • Fiecare Journey are un sistem individualizat de evaluare care iti permite sa te uiti la tine, la performantele tale, la abilitatile tale si la mentalitatea ta intr-un mod unic si sa te auto-evaluezi sau sa-i inviti pe partenerii sau coechipierii tai sa o faca;
  • Networking in comunitatea participantilor la Journeys, cu acces la intalnirile trimestriale pe care le organizam care iti permite sa-ti extinzi reteaua de contacte in randul unor profesionisti relevanti pentru domeniul tau;
  • Accesarea mai facila a programului data de posibilitatea achitarii costului de participare in mai multe transe, pe masura modulelor parcurse.
 
Practic, cu aceste programe ne adresam oricarei corporatii care isi doreste sa isi pregateasca oamenii noi care nu au reusit sa parcurga academiile interne, dar si oricaror intreprinderi mici si mijlocii si antreprenoriale care in mod traditional nu pot apela la consultanta oferita de companii ca Trend din motive de dimensiune (nu au oameni suficienti in echipa de management sau de vanzari cu care sa constituie o grupa) sau din ratiuni financiare.
 
Feedback-ul primit de la participanti nu este doar bun si incurajator, este chiar entuziasmant, este cu povesti cu lacrimi in ochi de genul “nu ma mai pot uita la compania mea in acelasi fel”, “viata nu mai este la fel la noi la firma de cand am trecut prin TLJ”, “acum oamenii vin catre mine, reusim sa vorbim, ne intelegem”....
 
Va asteptam sa faceti cunostinta cu noile noastre programe de invatare care va genereaza un alt tip de viata si de performanta!

Vezi toate articolele scrise de Trend

Alte articole

 
Prima pagina | Denegare de responsabilitate | Contact
Copyright © 2011 HR Club. Toate Drepturile Rezervate