Prima pagina | Intalniri HR Partner | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Inscrie-te pe HR Partner | Contact
   
 
 
 
 
Pus la dispozitie de Monica Vijeu, 2019-07-15
Antrenarea leadershipului este una dintre cele mai fascinante oportunitati ale coachingului persoanelor aflate in pozitii de conducere pentru ca succesul unei afaceri, al unei societati depinde de calitatea liderilor sai. Stilul de conducere al fiecarui leader este diferit in functie de comportamentele sale dominante, comportamente care influenteaza actiunile si relatiile cu ceilalti, rezultatele pe termen lung. Modul in care simte si gandeste in diverse situatii determina aceste comportamente.
Pus la dispozitie de Romanian Software, 2019-07-29
Conform studiilor recente, piata globala a serviciilor externalizate de recrutare a depasit in 2017 pragul de 5 miliarde de dolari, iar expertii se asteapta sa creasca accelerat in anii urmatori. Asadar, tot mai multe companii din intreaga lume mizeaza pe externalizarea recrutarii pentru a gasi candidatii valorosi de care au nevoie pentru a-si sustine cresterea de business. Afla care sunt principalele argumente pro si contra pentru externalizarea recrutarii.
Pus la dispozitie de BIA, 2019-07-29
Activitatea unui consultant de payroll se afla la intersectia mai multor domenii din care isi extrage resursele necesare: HR, juridic, financiar-contabil, software. Ce vraji face un astfel de profesionist pentru salarii corecte si la timp si care este bagheta magica pe care se bazeaza? 
Pus la dispozitie de Amrop, 2019-07-30
​Raportul Amrop prezinta cinci mega trenduri cu impact la nivel de business in viitor si detaliaza modul in care leadership-ul trebuie sa inteleaga sa faca schimbarile necesare pentru a-si pastra relevanta. Directia data de management nu mai poate stagna in zona de inovare a ceea ce exista deja in cadrul organizatiei, fiind astfel necesara trecerea catre o etapa ulterioara.
Pus la dispozitie de Letitia Lucescu, 2019-08-01
Cati ani aveai cand te-ai contrazis prima oară cu cineva? Cand a fost ultima oara cand una ai vrut sa spui si alta s-a inteles? Din experientele pe care cei mai multi dintre noi le avem, se pare ca sursa multor neintelegeri, sau a problemelor de comunicare, o constituie diferenta dintre intentia pe care o avem cand spunem ceva si impactul sau. 
Alatura-te campaniei "Zilele Protectiei Solare"!
Pus la dispozitie de L'Oreal Romania, 2019-05-31
Incepind cu data de 1 iunie pina la data de 15 iulie, La Roche-Posay va desfasura si anul acesta campania "Zilele Protectiei Solare", campanie initiata in 2011 si care are parte deja de o mare notorietate. Aceasta reprezinta o campanie de educare sociala, preventie si constientizare a riscului de expunere neprotejata la soare, mai exact a riscului de cancer de piele (melanom).

In cadrul acestei campanii au fost consultati aproximativ 19.000 pacienti, au fost depistate ~400 de leziuni suspecte si cancer de piele, au fost implicati peste 360 medici dermatologi din toata tara. Doar in anul 2018 au fost consultati peste 5500 pacienti cu sprijinul medicilor dermatologi.

Medicii dermatologi sunt implicati voluntar in cadrul acestei campanii si ofera consultatii gratuite de verificare a alunitelor, evaluand astfel riscul fiecarui pacient si oferindu-i toate informatiile necesare despre cum poate diminua acest risc si despre cum ii poate ajuta si pe cei dragi. Fiecare medic isi aloca pe durata campaniei un interval de timp in care doreste sa ofere astfel de consultatii, fara a avea vreo constrangere legata de zi, ora, etc.

Impreuna am putea contribui la schimbarea calitatii vietii oamenilor sau chiar a salvarii vietii lor. Prin intermediul La Roche-Posay, ei pot ajunge la medicul dermatolog pentru a fi consultati si/sau a-si depista/trata o eventuala problema de viata si de moarte: cancerul de piele.

Mai multe informatii sunt disponibile pe site-ul www.protectiasolara.ro.

Anul acesta ne dorim sa oferim si colegilor nostri din companii posibilitatea de a avea acces la consultatii dermatologice de verificare a alunitelor, chiar la servici, fara a mai fi nevoie sa se deplaseze la medic. Noi venim cu medicii si cu materialele educationale. Tot ce trebuie sa faceti dumneavoastra este sa ne puneti la dispozitie o sala sau doua, in functie de numarul de angajati.
 
Daca sunteti interesati, va rugam sa ne contactati la:   
Nu uitati: "Preventia este medicina viitorului".

Vezi toate articolele scrise de

Alte articole

 
Prima pagina | Denegare de responsabilitate | Contact
Copyright © 2011 HR Club. Toate Drepturile Rezervate