Prima pagina | Intalniri HR Partner | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Inscrie-te pe HR Partner | Contact
   
 
 
 
 
Pus la dispozitie de Enayati Medical City, 2023-10-31
Enayati Medical City, Orasul Medical fondat de medicul Wargha Enayati, uneste sub acelasi acoperis doua spitale (chirurgical si de recuperare), o policlinica cu 60 de cabinete, un centru rezidential si o baza de recuperare medicala performanta.
Pus la dispozitie de Marco Polo CEE, 2023-10-31
In aprilie 2020, agentia UE pentru asistenta in imbunatatirea politicilor de dezvoltare sociala, a conditiilor si aspectelor legate de munca, a lansat un survey ce urmareste felul in care cetatentii UE apreciaza conditiile de trai si calitatea vietii in contextul complex generat de pandemia Covid-19.
Pus la dispozitie de Amrop Romania, 2023-11-27
Amrop Romania a participat la Conferinta Globala Leadership Intelligence organizata de AESC in Londra la inceputul lunii noiembrie 2023. Am discutat despre diversitate si incluziune, etica si inteligenta artificiala (AI), impactul leadershipului, aplicatii AI in resurse umane, informatii despre pianta de talente si perspective globale asupra sustenabilitatii afacerilor.
Pus la dispozitie de KPMG Romania, 2023-11-27
​Majoritatea companiilor romanesti nu investesc in programe de leadeship – doar 45% dintre companiile participante la studiul ”Leadership si Followership in organizatiile din Romania”, realizat de KPMG in Romania in parteneriat cu Casa Paleologu, au declarat ca aloca resurse in acest scop. Aceasta este una dintre principalele concluzii ale studiului, ce isi propune sa exploreze practicile privind dezvoltarea liderilor in cadrul organizatiilor din Romania.
Pus la dispozitie de HART Consulting, 2023-11-27
Putem vorbi de cateva caracteristici universale care definesc un bun leadership, indiferent de context? ​Andreea Mihnea, Chief People Officer, First Bank, ne-a oferit cateva raspunsuri.
Pus la dispozitie de Olivia Podobea, 2023-11-27
Inceputurile la un nou loc de munca pot fi provocatoare, mai ales dupa o perioada lunga de stabilitate. De aceea, prin intermediul acestui articol scris din perspectiva unui angajat ce a trecut prin mai multe perioade de proba, poti afla cateva indemnuri ce te vor ajuta sa treci mai usor peste aceasta etapa.
Pus la dispozitie de Olivia Podobea, 2023-11-27
Te-ai intrebat vreodata unde este locul in care te regasesti mai mult ca angajat, intr-o corporatie sau contribuind la cresterea unei afaceri mai mici? Accesand acest link poti afla cum contribuie ambele medii la dezvoltarea din punct de vedere profesional.
Pus la dispozitie de Eucom Business Language, 2023-11-27
Dezvoltarea profesionala a ramas in centrul discutiilor cu experti HR. Dupa episodul 7, Delia Dragomir, CEO si Co-Founder Eucom, a continuat sa gazduiasca discutii in podcastul HeRoe.s HRing. 
Pus la dispozitie de Eucom Business Language, 2023-11-27
Intr-un context de afaceri in continua schimbare, evolutia profesionala devine o necesitate, nu doar o optiune. Aceasta functioneaza ca o cheie ce deschide drumul spre succesul individual si cresterea organizationala. Cresterea personala a angajatilor influenteaza direct prosperitatea companiilor, creand un ciclu benefic de evolutie si inovatie.
Pus la dispozitie de Eucom Business Language, 2023-11-27
Limbile straine au fost intotdeauna un subiect fascinant si complex, dar in era globalizarii si a tehnologiei avansate, ele au capatat o importanta si mai mare. Hai sa exploram cateva aspecte interesante despre limbile straine si influenta lor in lumea contemporana!
Pus la dispozitie de Smartree, 2023-11-27
Automatizarea diverselor procese la nivel de companie joaca un rol din ce in ce mai important in atingerea obiectivelor organizatiei si in mentinerea competitivitatii acesteia in piata, intr-o perioada marcata de un dinamism accentuat in ceea ce priveste schimbarile de abordare a planurilor si strategiilor de business. 
Pus la dispozitie de Smartree, 2023-11-27
Un sondaj privind sperantele si temerile angajatilor la nivel mondial, realizat de PwC in 2023, a dezvaluit faptul ca acestia sunt deschisi la noi provocari si la dobandirea de noi abilitati. De asemenea, studiul a adus in discutie si dificultatile cu care se confrunta liderii din organizatii la momentul actual.
Pus la dispozitie de Co-Factor, 2023-11-28
Sfarsitul de an este un moment important de bilant pentru toate companiile si o ocazie de a aprecia eficacitatea procesului de managementul performantei. Unele companii demareaza procese complexe de evaluare, dar ce e de facut daca organizatia nu dispune de un astfel sistem de evaluare complex si cuprinzator?
Pus la dispozitie de Radu Manolescu, 2023-11-28
In ciuda impactului dovedit asupra productivitatii si a unor statistici care ar trebui sa traga un semnal de alarma (problemele de sanatate mintala costa tarile dezvoltate 3-4% din PIB), schimbarea ramane lenta.
Pus la dispozitie de BIA Human Capital Solutions, 2023-11-28
Dupa angajarile numeroase in urma pandemiei globale, vedem multe corporatii, in special cele din sectorul IT care au inghetat angajarile sau anunta disponibilizari. Indiferent daca lucrezi intr-o companie cu peste 500 de angajati sau intr-un start-up, disponbilizarile nu sunt niciodata usoare.
Pus la dispozitie de BIA Human Capital Solutions, 2023-11-28
76% dintre angajati si persoanele aflate in cautarea unui loc de munca au spus ca diversitatea este importanta atunci cand se iau in considerare ofertele de munca, arata un studiu Glassdoor, desfasurat in 2021. Un studiu realizat de McKinsey a constatat ca organizatiile cu echipe executive diverse au depasit performanta colegilor din industrie cu 21% in ceea ce priveste profitabilitatea.
Pus la dispozitie de htss, 2023-11-28
Managerii de astazi sunt asteptati sa fie nu doar lideri, ci si strategi agili, inovatori priceputi la tehnologie si buni comunicatori. Pentru a indeplini in mod eficient aceste roluri in expansiune, managerii au nevoie nu doar de experienta, ci si de invatare continua.
Pus la dispozitie de htss, 2023-11-28
Orele suplimentare excesive nu numai ca maresc costurile cu forta de munca, dar pot duce si la epuizarea angajatilor si la scaderea productivitatii. Pentru a mentine un echilibru sanatos intre viata profesionala si cea privata, controland in acelasi timp cheltuielile, este esential sa implementezi eficient limitarile privind orele suplimentare ale angajatilor.
Pus la dispozitie de CODECS, 2023-11-28
A fi manager in ziua de azi inseamna a avea o munca dificila si pretentioasa, care necesita o serie de aptitudini, atitudini si comportamente distinctive. In cadrul programelor CODECS Business School Professional le prezentam pe cele mai importante dintre ele.
Pus la dispozitie de CODECS, 2023-11-28
Coaching-ul este o modalitate puternica de dezvoltare personala si profesionala, oferind instrumentele si cunostintele necesare pentru a atinge potentialul maxim. Iata sase carti de la CODECS care merita sa fie pe lista ta de lectura pentru o evolutie semnificativa.
Pus la dispozitie de Wizrom, 2023-11-28
Descopera cum poti sa depasesti cu succes momentele de schimbari majore in piata, reorganizarile interne sau evenimentele neprevazute! Materialul Wizrom, 5 motive pentru care ai nevoie de un soft de resurse umane in vremuri incerte, iti dezvaluie strategiile esentiale pentru a-ti asigura compania in fata provocarilor neasteptate.
Pus la dispozitie de Valoris HR, 2023-11-28
In cadrul industiilor dinamice in care activam cu totii, achizitionarea talentelor reprezinta un aspect esential. Abordarea conventionala in recrutare devine tot mai depasita, odata cu evolutia si diversificarea industriilor. Nevoia de competente specializate este tot mai acuta, iar gasirea angajatilor potriviti pentru rolurile specializate necesita azi mult mai mult decat un proces standard de recrutare.
Pus la dispozitie de Emanoil Draganescu, 2023-11-28
Vorbeste cu oricine are ceva experienta in managementul relatiilor cu clientii si iti va spune ca pentru a putea avea relatii de calitate, ai nevoie de procese puternice si oamenii cat mai bine pregatiti. In acest articol insa am sa vorbesc de un aspect deseori neglijat si anume managementul asteptarilor.
Cursuri si evenimente

1 septembrie - 31 decembrie 2023, online - Din aceasta toamna, E-Campus lanseaza o noua serie de programe de antrenament in cele mai de actualitate competente de Digital Learning, in 2 scenarii: parcursuri scurte pentru o acomodare rapida cu cunostintele si practicile cheie si parcursuri complete pentru formarea unor capabilitati reale de lucru. Detalii aici.

1 octombrie - 28 decembrie 2023, Bucuresti - Diploma Profesionala in Managementul Proiectelor de la CODECS este programul conceput sa ofere principiile de baza ale unui bun management de proiect. Sunt prezentate principiile generale si tehnicile de management de proiect pe care le puteti folosi sau adapta la propriile situatii de munca. Aflati mai multe.

 


1 octombrie - 29 decembrie 2023, Bucuresti - Suntem constienti de faptul ca produsele si serviciile noastre au o multitudine de caracteristici forte. Prea des insa incercam sa vindem aceste caracteristici potentialilor nostri clienti, dar ei pur si simplu nu cumpara. Trainingul CODECS Negociere si Vanzare Inteligente este proiectat pentru a va ajuta sa reusiti sa incheiati vanzari sau sa castigati in negocieri. Aflati mai multe.

1 - 31 octombrie 2023, Bucuresti - Cursul de prim ajutor in sanatatea mintala este o componenta importanta a initiativelor de CSR ale Clinicii Hope, reprezentand o investitie valoroasa pentru binele angajatilor si pentru cresterea performantei organizationale. Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati la: [email protected].

23 octombrie - 23 noiembrie 2023, - Trend organizeaza Program de certificare in Fearless Organization Scan. Programul este dedicat celor care lucreaza independent cu organizatii in calitate de coachi, consultanti sau facilitatori, practicienilor interni, angajatilor de organizatii. Mai multe detalii aici. Cost: 2500 EUR + TVA.

26 octombrie - 22 noiembrie 2023, - Trend organizeaza Program de acreditare ca evaluator de competente manageriale. Programul se adreseaza specialistilor in resurse umane care organizeaza Centre de evaluare si dezvoltare a competentelor manageriale in organizatiile lor. Recomandat pentru: specialisti OD, HR business partners, head-hunters, specialisti in learning & development, manageri operationali. Mai multe detalii aici. Cost: 1700 Eur + TVA.

30 octombrie - 3 noiembrie 2023, Bucuresti - ROI Certification | Participa la sesiunea de certificare in exclusivitate in Romania, facilitata de Dr. Jack J. Philips, Ph.D., Chairman ROI INSTITUTE,  un expert de renume mondial in domeniul responsabilitatii, masurarii si evaluarii, si moderata de catre Matic Kadliček - Trainer si Psiholog Organizational, CEO Video Center (SLO). Inscrie-te aici si introdu codul HRCLUB10 in rubrica dedicata.

1 noiembrie - 31 decembrie 2023, - Alatura-te programului Team Coaching Certification al scolii Erickson Coaching International si dezvolta-ti competentele de Team Coaching, inclusiv instrumentele, tehnicile si intelegerea modului de a conduce sesiuni de coaching pentru echipe de inalta performanta care produc rezultate. Programul intruneste toate cerintele pentru obtinerea acreditarii Advanced Certification in Team Coaching cu ICF. Pentru inscriere si detalii, trimite un email la [email protected].

1 noiembrie - 31 decembrie 2023, online - PsyHealth WorXs este un NOU program de instruire online, orientat spre gestionarea riscurilor psihosociale in mediul de lucru. Acest proiect, finantat de EIT Health si implementat de Universitatea RWTH Aachen, Universitatile din Maastricht si Lisabona, cu suportul Atelierului de Idei pentru traducerea in limba romana, ofera o aplicatie digitala de instruire usor de utilizat si bazata pe practica si cunostinte stiintifice. Afla mai multe.

1 noiembrie - 31 decembrie 2023, - Cultivarea wellbeing-ului este un proces continuu, multidimensional, ce necesita atentie si efort. Ofera-le angajatilor tai oportunitatea de a participa la o actiune de wellbeing care sa le aduca beneficii atat in viata personala cat si in cea profesionala. Creative & Bright te ajuta cu conceptele si implementarea lor! Afla mai multe aici.

1 noiembrie - 31 decembrie 2023, - Diploma Profesionala in Managementul Operatiunilor de la CODECS abordeaza managementul activitatilor implicate direct in producerea de bunuri si servicii In cadrul oricarei organizatii. Afla mai multe.

 


1 - 30 noiembrie 2023, - 1+1 pentru membrii HR CLUB. Cursuri OPEN CODECS in luna noiembrie. Leadership de Inalta Performanta, Manager Performant, Finante pentru nonFinantisti sau Green Belt Lean Six Sigma sunt traininguri OPEN CODECS pe care in luna noiembrie 2023 membrii HR Club le pot accesa in format 1+1. Alegeti cursul potrivit voua din Calendarul cursurilor OPEN CODECS.

1 - 30 noiembrie 2023, - Descopera oferta integrala a lunii noiembrie 2023 pentru cursurile IBR cu tematica financiar-bancara.

1 - 30 noiembrie 2023, - Edenred a creat primul curs digital dedicat formarii sustenabile de obiceiuri alimentare echilibrate: EduFOOD. Acesta poate fi accesat online de aici sau poate fi urcat pe platformele de e-learning ale companiilor. Pentru detalii o puteti contacta pe Laura Popa, CSR Coordinator Edenred Romania la adresa [email protected].

3 noiembrie 2023, Bucuresti - HART Consulting va invita la Conferinta Post-pandemic Leadership: What it takes to be a great leader. Evenimentul isi propune sa atinga subiecte actuale pentru business la nivel global si local aduse de transformarile din anii post pandemie. Invitat special: Kyle Cermak de la Hogan Assessments, director regional Europa. Mai multe detalii aici.

7 noiembrie 2023, online - Ce ai zice daca incepand cu 7 noiembrie te-ai imprieteni cu ChatGPT, sau chiar mai mult, ar deveni colegul pe care te poti baza in diverse situatii: de la screening-ul initial al candidatilor, pana la personalizarea experientelor angajatilor si crearea de materiale si programe de formare? Hai la Atelierul Chat GPT pentru HR  si experimenteaza inovatia in comunicare, invatare si dezvoltare. Detalii aici.
 


7 noiembrie 2023, Bucuresti - Tu stii cati dintre angajatii din compania ta sufera de burnout? | Specialistii din Clinica Hope si Rohealth te invita sa gasesti raspunsul la aceasta intrebare printr-un eveniment gratuit. Detalii aici.

9 - 10 noiembrie 2023, Bucuresti - ROI Masterclass for HR Projects | Abilitatea de a masura Return on Investment (ROI) pentru proiectele si programele dedicate oamenilor este indicatorul-cheie pentru succesul oricarui program. Participa la sesiunea facilitata de Dr. Jack J. Philips, Ph.D., Chairman ROI INSTITUTE,  expert de renume mondial in domeniul responsabilitatii, masurarii si evaluarii, si moderata de catre Emilia Bradea. Inscrie-te aici si introdu codul HRCLUB10 in rubrica dedicata.

13 - 22 noiembrie 2023, online - Atelierul de Idei da startul unei noi serii a cursului de Siguranta psihologica pentru echipe performante care ajuta liderii, managerii HR si responsabilii cu starea de bine si motivarea angajatilor sa creeze o cultura organizationala bazata pe incredere. Poti deveni un lider agil, cu competente, instrumente si tehnici de siguranta psihologica, care-isi sprijina angajatii sa se simta in siguranta si confortabil in locul de munca. Detalii aici.

16 - 17 noiembrie 2023, online - Certificare in metodologia Hogan Assessments | curs limba engleza | 10% reducere pentru membrii HR Club. Workshopul ofera o intelegere in profunzime a instrumentelor Hogan, precum si a modului in care acestea pot eficientiza procesele de Talent Management. Numeroase studii de validitate au demonstrat contributia instrumentelor Hogan in optimizarea procesului de selectie, precum si in optimizarea functionarii echipelor. Detalii aici.

17 - 19 noiembrie 2023, Bran - Solve&Perform by Olivia Podobea te invita la un bootcamp ce are ca scop imbunatatirea modului de lucru cu angajatii tai. Bootcamp-ul va avea loc la Bran, fiind dedicat antreprenorilor si managerilor, deoarece facand schimbari in lider vei vedea schimbari in echipa! In cadrul evenimentului vei avea parte de: prezentari, oportunitati de networking, workshopuri practice si dezbateri interactive. Pentru a afla mai multe si a te inscrie intra aici

22 noiembrie 2023, online - goFLUENT si Auchan te invita sa te alaturi webinarului in care Aurelia Mihai (Talent Strategist & People Developer, Auchan Retail Romania) si Marius Neagu (Senior Account Executive, goFLUENT) vor discuta despre importanta limbilor straine in proiectele de L&D si impactul asupra businessului prin intermediul comunicarii interne globale. Inregistreaza-te acum si nu rata oportunitatea de a valorifica potentialul invatarii limbilor straine pentru succesul organizatiei tale!

22 noiembrie 2023, online, orele 9:00-13:00 - Cursul Tehnologii moderne in securitatea fizica prezinta progresele actuale in tehnologiile de securitate fizica, cu accent pe managementul informatiei, oferind informatii despre progresele in supravegherea video, analiza continutului imaginilor, aplicarea algoritmilor de inteligenta artificiala, utilizarea camerelor termale. Detalii aici.

1 - 31 decembrie 2023, - Cursul Ambasadori de Wellbeing in compania ta oferit de Clinica Hope are ca scop sa creasca nivelul de constientizare pe subiectele de mental wellbeing si tulburari emotionale si sa educe persoanele cheie din companie in identificarea cu ușurinta a problemelor de sanatate emotionala a celor din jur si actionarea preventiva. Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati la [email protected].

1 - 31 decembrie 2023, - Certificari internationale in Business Process Management si Lean Six Sigma pot fi dobandite in urma cursurilor CODECS. Urmeaza un curs acreditat CAFFPA pentru FORMATOR sau obtine certificarea competentelor digitale. Vezi calendarul cursurilor OPEN CODECS.

1 - 31 decembrie 2023, - Cursul ERGONOMIE PERSONALA de la Corporate Dynamics corecteaza non-conformitatile identificate de catre auditori in ce priveste modul de identificare a pericolelor, designul statiilor de lucru si managementul riscurilor ergonomice. Cursul este recomandat tuturor persoanelor care lucreaza in productie, pe santier sau la calculator, atat la birou cat și acasa. Cursul are două componente principale: Ergonomia Corpului si Ergonomia Creierului. Afla detalii aici.

5 decembrie 2023, online, ora 17:00 - Exploreaza evolutia cursului de limbi straine al PepsiCo Brazilia in webinarul organizat de goFLUENT, PepsiCo: Rising Up To Break Frontline Barriers with goFLUENT. Hai sa aflam impreuna cum programul PepFluent, bazat pe inteligenta artificiala, a permis angajatilor companiei sa se dezvolte si sa depaseasca barierele lingvistice. Speakerii vor impartasi rezultatele cheie ale acestei initiative si vor evidentia modul in care goFLUENT a facut posibila aceasta transformare. Inscrie-te aici.

7 decembrie 2023, online, orele 9:00-10:00 - Aura Icodin, Fondator & CEO A_BEST, si Loreda Dragomir, Permanent Placement Director, Adecco Romania, vor sustine un webinar, cu tema "Ascensiunea in mediul de business prin UPSKILLING si RESKILLING". Detalii si inscrieri la [email protected], 0762274914.

7 decembrie 2023, online - Certificare Leadership Versatility Index 360 | 7 decembrie 2023 | Limba engleza | 10% reducere pentru membrii HR Club. Workshopul HART Consulting ii invata pe participanti sa interpreteze si sa aplice evaluarea Leadership Versatility Index 360 a performantei liderilor – un instrument cu adevarat unic si inovator. Detalii aici.

11 decembrie 2023, online - IBR invita profesionistii interesati din departamentele Audit Intern, Tehnologia Informatiei, Securitate IT & C, Securitate Bancara, Conformitate din banci si alte companii la seminarul Auditarea sistemelor informatice, care va prezenta procesul de audit, standardele si metodologiile de lucru, modul de elaborare a unui plan de audit, precum si exemple practice pentru efectuarea testelor de audit si colectarea dovezilor relevante. Detalii aici.

1 - 31 ianuarie 2024, - Descopera oferta integrala a lunii ianuarie 2024 pentru cursurile IBR cu tematica financiar-bancara.

16 ianuarie 2024, Bucuresti, Nod Makerspace - Intalnire “Trenduri in industria IT” | Studiul salarial PayTable implineste 10 ani! Cteq va invita sa dezbatem trendurile in industria IT si sa prezentam editia PayTable 2024. Inscriere si detalii aici.

15 - 16 februarie 2024, online - Certificare in metodologia Hogan Assessments | Limba engleza | 10% reducere pentru membrii HR Club. Procesul de dezvoltare ca buni profesionisti nu se termina niciodata. In acest sens, HART Consulting va invita sa participati la workshop-ul de certificare in metodologia Hogan Assessments, Nivel 1, care ofera o intelegere in profunzime a instrumentelor Hogan, precum si a modului in care acestea pot eficientiza procesele de Talent Management. Detalii aici.

 


22 - 25 februarie 2024, - Formare in coaching Level 1/Level 2 prin scoala de coaching Erickson Coaching International, acreditata ICF. The Art & Science of Coaching, programul de formare al Scolii Erickson Coaching School, porneste din nou din 22 februarie 2024, cu 4 zile intense ale modulului I (22-25 februarie), prin parteneriatul scolii cu CTeam Romania. Alatura-te celor 50.000 de coachi Erickson la nivel mondial. Descopera mai multe aici.

7 martie 2024, online - LVI 360° Certification | Limba engleza | 10% reducere pentru membrii HR Club. In cadrul conferintei Hart Consulting din 3 noiembrie, s-a vorbit foarte mult despre VERSATILITATE. Este nevoie sa fim versatili, adaptabili daca dorim sa avem echipe profesioniste. De aceea, va invitam sa participati The Leadership Versatility Index 360° Certification. Detalii aici.

 
Prima pagina | Denegare de responsabilitate | Contact
Copyright © 2011-2023 HR Club. Toate Drepturile Rezervate