Prima pagina | Intalniri HR Partner | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Inscrie-te pe HR Partner | Contact
   
 
 
 
 
Pus la dispozitie de Adrian Florea, Partner / Business Advisory Trend Consult, 2018-04-26
Rezultatele vin din ceea ce faci, adica din comportamente.
Rezultatele pe termen lung vin din ceea ce faci in mod regulat, repetat, obisnuit, adica din obiceiuri.
Rezultatele unei organizatii vin din comportamentele membrilor organizatiei.
Pus la dispozitie de Romanian Software, 2018-09-21
Anul acesta a adus cu sine o revolutie fiscala care a perturbat modul de calcul al salariilor din intreaga economie romaneasca. Contributiile au trecut in sarcina angajatului, creand incertitudine privind modalitatea de calcul. Insa zeci de mii de contribuabili au avut in tot acest timp un aliat de nadejde, portalul calculatorvenituri.ro, care calculeaza instantaneu salariul,  contributiile si impozitul catre stat. Despre utilitatea acestui instrument de calcul online, vorbim cu Mihaela Colesnic, manager de produs in cadrul Romanian Software, compania care ofera calculatorvenituri.ro in mod gratuit tuturor romanilor.
Pus la dispozitie de AcademiadeHR.ro, 2018-09-25
Reducerea fluctuatiei este un proces complex ce se refera la implementarea unor procese menite sa conduca la cresterea retentiei si implica o multitudine de factori si mecanisme. Multi se bazeaza insa pe pachetul de salarii si beneficii, considerand ca principala asteptare a oamenilor este de ordin financiar. Si evident ca pachetul salarial conteaza si conteaza cu atat mai mult cu cat salariile oferite sunt mai mici. Odata punctat acest aspect insa, ce alti factori mai trebuie luati in considerare?
Pus la dispozitie de BIA, 2018-09-25
Micromanagerii sunt toxici pentru business si pentru angajati. Ei incearca sa detina controlul, sufoca oportunitatea si inovatia si incurajeaza performanta slaba. Adesea, par a fi preferati de organizatii deoarece pot produce rezultate pe termen scurt. Insa, per total, dauneaza mult mai mult decat beneficiile aduse initial.
Pus la dispozitie de K.M.Trust & Partners, 2018-09-25
Cum reusesc unii manageri sa creeze valoare intr-o organizatie, in timp ce altii o distrug? In cadrul programului nostru executiv am discutat despre trasaturile cheie la care organizatiile ar trebui sa se uite pentru a angaja oamenii potriviti.
Pus la dispozitie de Amrop, 2018-09-25
Managerii cu o buna guvernanta personala isi cultiva cu grija reputatia personala si, prin asociere, reputatia organizatiei lor. In prezent acest lucru are o importanta cruciala cu impact direct la nivel de business. O buna reputatie reduce incertitudinea in evaluarea partenerilor cu care alegem sa interactionam si este un factor esential atunci cand vine vorba de a aparea pe radarul potentialilor parteneri de afaceri.
Pus la dispozitie de AFI City, 2018-09-28
AFI Europe Romania a realizat un studiu privind optiunile rezidentiale si de stil de viata ale bucurestenilor, iar tendintele arata ca aproximativ 50% dintre respondenti ar opta pentru o locuinta intr-un complex rezidential datorita spatiilor verzi, sigurantei sporite si a facilitatilor oferite. Concluziile studiului arata ca apartamentele cu doua dormitoare se afla in topul preferintelor bucurestenilor, 1 din 2 persoane dorind sa achizitioneze o astfel de locuinta in viitorul apropiat. Printre criteriile de selectie a unui apartament se regasesc spatiile luminoase si aerisite, dar si prezenta ferestrelor atat in bucatarie, cat si in baie.
Cursuri si evenimente

11 - 13 ianuarie 2018, Bucuresti - The KPI Instiute Romania: Criteriile de Performanta, Evaluarea si Imbunatatirea Performantei Angajatilor. Detalii aici. 

17 - 20 ianuarie 2018, Bucuresti - Modulul III, The Art & Science of Coaching/ Erickson Coaching International. Detalii aici. 

18 - 20 ianuarie 2018, Cluj-Napoca - Curs The KPI Institute - Criteriile de Performanta, Evaluarea si Imbunatatirea Performantei Angajatilor. Detalii aici.

8 - 11 martie 2018, Bucuresti - Modulul IV, The Art & Science of Coaching/ Erickson Coaching International. Detalii aici. 

1 - 30 septembrie 2018, Bucuresti - Oferta IBR integrala a lunii septembrie 2018 pentru cursurile cu tematica financiar-bancara este disponibila aici.

18 septembrie - 30 noiembrie 2018, Bucuresti - La cursurile din HR Academy vei regasi energia si pasiunea de a face lucruri mari in HR, de a folosi instrumentele de care ai nevoie fara sa te pierzi in detalii, si de a veni cu solutii business oriented. Indiferent ca este vorba despre cifrele din Comp&Ben sau despre stakeholderii din recrutare sau ai unui HR Business Partner, poti pleca cu idei practice sau cu solutii clare.

Vezi cursurile toamnei aici sau cere mai multe detalii la hello@cteamgroup.ro.  


22 septembrie - 5 decembrie 2018, Bucuresti - La ERUDIO, credem ca Leadership-ul este despre Autenticitate - asumarea propriilor valori, despre a trai, dar si a comunica aceste valori cu insufletire. De aceea, la Erisma - Leadership Creativ iti redescoperi autenticitatea prin filosofie, exercitii de tehnici teatrale, scriere creativa si vorbire in public. Programeaza-ti o intalnire cu noi si afla cum poti ajunge la o versiune mai buna a ta ca om si ca lider!

22 septembrie - 5 decembrie 2018, Bucuresti - La Erisma - Leadership Creativ iti vei descoperi Autenticitatea prin Tehnici Teatrale, Scrierea Creativa, Exercitii de Autocunoastere si Vorbire in Public. Vei afla curajul dar, mai ales, bucuria de a le arata celorlalti, la scena deschisa, cine esti, in ce crezi si care sunt povestile de viata care te-au format ca om si ca lider, pentru ca ei sa cunoasca omul din spatele functiei si sa doreasca sa te urmeze. O noua serie incepe in 22 septembrie. Mai multe detalii, aici

22 septembrie - 5 decembrie 2018, Bucuresti - Erisma - Leadership Creativ, creat in 2005, este un program integrat de educatie in Leadership prin Filosofie, Teatru, Scriere creativa, Autocunoastere si Vorbire in Public in care punem accentul pe Autenticitate, Autocunoastere si Expresia personala. Daca esti manager, lider sau antreprenor, atunci Erisma este pentru tine. Afla mai multe despre cum te poate ajuta programul nostru aici.

25 - 27 septembrie 2018, Bucuresti - Establishing & Managing the Project Management Office + PMO CP Certification
Acest curs va ofera posibilitatea de a va angaja intr-o complexa cercetare a conceptului de Project Management Office - veti explora rolul si scopul acestuia, diferitele modele utilizate si modalitatea in care o organizatie ar trebui sa abordeze PMO®. Descoperiti metode valide de stabilire, gestionare si asimilare a excelentei proiectului dumneavoastra prin  intermediul PMO®. Detalii, aici.


26 septembrie - 22 noiembrie 2018, Timisoara - Te asteptam si la Timisoara la cursurile noastre in format deschis din aceasta toamna. Mai multe detalii aici si pe adresa anastasia.grecu@tm.aims.ro.  

27 - 28 septembrie 2018, Bucuresti -
Curs Instrumente si tehnici de selectie.
Seminarul are ca scop transferul de cunostinte si bune practici catre participanti astfel incat acestia sa obtina rezultate superioare in procesele de selectie si evaluare derulate la standarde profesionale. Detalii si inscriere, aici. 


27 septembrie - 28 iunie 2018, Bucuresti - Instrumente si tehnici de selectie. Seminarul are ca scop transferul de cunostinte si bune practici catre participanti astfel incat acestia sa obtina rezultate superioare in procesele de selectie si evaluare derulate la standarde profesionale. Detalii si inscriere, aici.

28 - 29 septembrie 2018, Bucuresti - Program de formare pentru ocupatia SPECIALIST IN ACTIVITATEA DE COACHING, cod COR 242 412 - Coach pentru Campioni, aprobat de International Coach Federation (ICF) si autorizat de Autoritatea Natională pentru Calificari (ANC).

1 - 31 octombrie 2018, Bucuresti - Oferta integrala a lunii octombrie 2018 pentru cursurile cu tematica financiar-bancara IBR este disponibila aici

1 octombrie 2018 - 30 septembrie 2019, Bucuresti - Gestionarea eficace a culturii necesita cunostinte si abilitati. Vestea buna este ca acestea pot fi dobandite - vezi programul nostru Trend Leadership Journey.
Vestea proasta este ca aplicarea acestor abilitati nu poate fi delegata. Este in intregime responsabilitatea leadershipului organizatiei tipul de cultura pe care il creeaza, mentine, intretine sau schimba. Afla mai multe detalii aici.


2 octombrie 2018, Bucuresti - Joaca si invatarea - invatarea prin joc si invatarea gamificata
Evenimentul, dedicat oamenilor de HR si L&D, este parte din proiectul Arhitectii Viitorului dedicat comunitatii de HR si L&D si exploreaza moduri in care invatarea prin joaca se aplica practic in organizatii si lanseaza un joc de invatare. Detalii, aici. 


2 octombrie 2018, Bucuresti - Pe 2 octombrie, mai avem cateva locuri disponibile la evenimentul de invatare Learning Architect "Joaca si invatarea - invatarea prin joc si invatarea gamificata". Va invitam la o dezbatere cu speakeri care aduc o perspectiva proaspata asupra gamificarii si jocurilor, va mai invitam la un workshop despre cum se aplica practic lucrurile intr-un program de invatare si va provocam chiar la joaca. Asteptam inscrierile voastre la adresa de e-mail: bianca.pescaru@learning-architect.ro. 

2 - 3 octombrie 2018, Bucuresti - Curs deschis "Inteligenta emotionala cu Emergenetics®". Prin intermediul profilului Emergenetics® participantii vor putea descoperi propriile preferinte de gandire si comportament, dezvoltand astfel abilitatea de a intelege si exprima atat propriile emotii si nevoi, cat si de a intelege nevoile si comportamentele celorlalti. 
Cursul se adreseaza angajatilor de la toate nivelurile care doresc sa-si imbunatateasca abilitatile de relationare cu ceilalti.


10 - 11 octombrie 2018, Bucuresti - Curs open "Better people manager through Emergenetics®". Atelierul isi propune sa ajute participantii sa adapteze mai bine comportamentele pozitive la un public inerent diferit in ceea ce priveste modul de interactiune si modelele de gandire. Acest lucru este posibil in primul rand prin cunoasterea propriilor preferinte de gandire si comportament prin intermediul profilului Emergenetics®.  

11 - 12 octombrie 2018, Bucuresti - Seminar de certificare in metodologia Hogan Assessments - dezvolta-ti abilitatile de management al talentelor, planificare a succesiunii si dezvoltarii liderilor.
In cele 2 zile de curs, vom invata despre personalitate, reputatie, predictia competentelor si vom practica folosirea instrumentelor psihometrice premium in talent management, identificare de HIPOs, leadership development & coaching, development center. Detalii si inscriere, aici.


12 - 13 octombrie 2018, Cluj-Napoca - Program de formare pentru ocupatia SPECIALIST IN ACTIVITATEA DE COACHING, cod COR 242 412 - Coach pentru Campioni, aprobat de International Coach Federation (ICF) si autorizat de Autoritatea Natională pentru Calificari (ANC).

12 octombrie 2018, Bucuresti - AcademiadeHR.ro organizeaza Curs de retentie, reducerea fluctuatiei si securizarea talentelor. Scopul cursului este sa instruiasca si sa abiliteze participantii in legatura cu tot pachetul de cunostinte si instrumente necesare pentru determinarea, monitorizarea si imbunatatirea nivelului de Retentie in companiile proprii plus solutii de Securizare a angajatilor valorosi in fata eventualelor oferte alternative. Detalii aici.

15 - 16 octombrie 2018, Bucuresti - Curs Microsoft Office Specialist Excel 2010 Nivel I (Incepator)
Rezerva online un loc!


18 - 19 octombrie 2018, Bucuresti - Cu totii ne dorim sa stralucim, sa avem impact si sa-i determinam pe cei din fata noastra sa actioneze atunci cand facem o prezentare sau cand vorbim in public. Hai la cursurile noastre, High Impact Presentations!

19 - 28 octombrie 2018, Bucuresti - MMM incepe toamna in forta cu noi editii ale superprogramului Train the Trainers, TOT by MMM. Vei deveni un bun comunicator si instructor pentru echipa ta sau un excelent trainer pentru proiectele tale profesionale. Inscrie-te pentru editia din octombrie:  Modulul 1 (19-20-21) si Modulul 2 (26-27) cu certificare ANC in 28 octombrie. Contacteaz-o pe Viviana pentru mai multe detalii la viviana.andone@mmmconsulting.ro!
Descarca prezentarea programului aici. 


19 octombrie - 14 decembrie 2018, Bucuresti - Curs Ofiter Protectia Datelor (DPO) - Cursul iti ofera posibilitatea de a cunoaste cele doua acte normative care reglementeaza domeniul: Regulamentul (UE) 2016/679 si Directiva (UE) 2016/680, integrand  elementele principale ale regimului juridic privind protectia datelor cu caracter personal, atat prin prisma legislatiei dreptului intern, cat si al dreptului UE. Detalii aici.

22 - 23 octombrie 2018, Bucuresti - Curs Managementul prioritatilor multiple. Iti petreci timpul eficient? Timpul este resursa noastra cea mai pretioasa si importanta, de aceea capacitatea de a gestiona in mod eficient timpul este un factor critic pentru succesul la locul de munca de astazi. Pentru a va ajuta sa obtineti rezultate mai bune si productivitate mai mare, acest workshop va va prezenta tehnici practice "cum sa...". Vezi curricula curs.

22 - 24 octombrie 2018, Bucuresti - Curs Itil Foundation - Autorizat PeopleCert
Rezerva online un loc!


22 - 26 octombrie 2018, Bucuresti - Curs Ofiter Protectie Date cu Caracter Personal DPO - Autorizat PECB.
Rezerva online un loc!


23 octombrie - 13 noiembrie 2018, Bucuresti - Curs Catia V5 Fundamente - Autorizat ANC (COR 351104)
Rezerva online un loc!


24 - 25 octombrie 2018, Bucuresti - Va invităm la programul Tehnici de Mentoring, cu instrumentele necesare pentru a crea si/sau imbunatati programul de mentorat al organizatiei astfel incat sa conduca la formarea si consolidarea noilor lideri. Un proces de mentoring bine implementat poate creste productivitatea cu pana la 30% intr-o organizatie, datorita transferului de know-how si motivarii colegilor in puncte critice din traseul de dezvoltare. Detalii aici.

24 - 26 octombrie 2018, Bucuresti - "How To Win Friends and Influence People" nu este numai titlul best seller-ului scris de Dale Carnegie. Este si continutul cursului, Mastering Your Personal Leadership. Te asteptam!

25 octombrie - 17 noiembrie 2018, Bucuresti - 25, 26, 27 octombrie si 16, 17 noiembrie - ACI Dealing Certificate Preparation Course. Un program de pregatire pentru profesionistii din domeniul pietelor financiare, cu focus pe activitatea de trezorerie, disponibil la IBR. Detalii aici.

25 octombrie 2018, Bucuresti - HR Club te invita la EXperience Conference sa afli cum poti sa iti transformi organizatia intr-una irezistibila pentru angajatii tai!
Cei doi keynote speakers ai editiei cu numarul 14 sunt Josh Bersin - Industry Analyst & Thought Leader si Fondator BersinTM by Deloitte si Doreswamy (Nandu) Nandkishore - Executive Fellow London Business School si fost CEO/ Executive Vice President Nestlé in Asia, Oceania & Africa.


25 - 26 octombrie 2018, Bucuresti - Continuam sesiunile "HIRE WITH PURPOSE" sau cum sa iti (re-)definesti tehnicile de recrutare revine cu o noua sesiune in care discutam despre Sourcing 2.0, Recrutare prin canale Social Media, Tehnici de Intervievare, Profil de performanta, Motivatie si Valori si Evaluare. Punem in practica tehnicile de interviu prin sesiuni filmate, cu feedback individual "on the spot". Agenda aici. Pentru detalii, ne poti scrie pe adresa cristina.stroica@aims.ro.

25 - 26 octombrie 2018, Bucuresti - Curs open "Think on Your Feet® - Clear speaking is clear thinking" . Sub forma unui atelier practic, cursul ofera o serie de tehnici aplicabile imediat cu ajutorul carora participantii vor putea comunica mai clar, mai concis si cu mai mult impact. Atelierul se adreseaza tuturor celor care doresc sa-si imbunatateasca abilitatile de comunicare: profesionisti si manageri din domenii tehnice, customer service, vanzari si marketing, resurse umane.   

28 - 29 octombrie 2018, Cluj-Napoca - Program de formare pentru ocupatia SPECIALIST IN ACTIVITATEA DE COACHING, cod COR 242 412 - Coach pentru Campioni, aprobat de International Coach Federation (ICF) si autorizat de Autoritatea Natională pentru Calificari (ANC).

29 - 30 octombrie 2018, Bucuresti - Procese delegative (The Delegative Process for Individuals, Teams and Organisations)
Seminarul participativ sustinut de Alain Cardon, MCC urmareste diferitele strategii de transformare a cadrului de referinta managerial al unei intreprinderi, in scopul transformarii culturale a acesteia. Mai multe detalii, aici.


29 - 30 octombrie 2018, Bucuresti - Curs Curs Microsoft Office Specialist - PowerPoint 2010.
Rezerva online un loc!


8 noiembrie 2018 - 11 ianuarie 2019, Bucuresti - Risk in Financial Services (RiFS). O calificare internationala in cel mai de interes subiect din sectorul financiar. Disponibila in Romania doar la IBR. Detalii aici.

19 - 23 noiembrie 2018, Bucuresti - Curs MOC 20347 Enabling and Managing Office 365.
Rezerva online un loc!


6 - 7 decembrie 2018, Bucuresti - Continuam sesiunile "HIRE WITH PURPOSE" sau cum sa iti (re-)definesti tehnicile de recrutare revine cu o noua sesiune in care discutam despre Sourcing 2.0, Recrutare prin canale Social Media, Tehnici de Intervievare, Profil de performanta, Motivatie si Valori si Evaluare. Punem in practica tehnicile de interviu prin sesiuni filmate, cu feedback individual "on the spot". Agenda aici. Pentru detalii, ne poti scrie pe adresa cristina.stroica@aims.ro.

 
Prima pagina | Denegare de responsabilitate | Contact
Copyright © 2011 HR Club. Toate Drepturile Rezervate