Prima pagina | Intalniri HR Partner | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Inscrie-te pe HR Partner | Contact
   
 
 
 
 
Pus la dispozitie de Trend Consult, 2018-10-31
Cel mai frecvent, clientii nostri vor sa le ofere angajatilor posibilitatea de a se vedea prin ochii altora, iar solutia de Feedback 360 apare ca proiect independent sau insoteste sistemul de management al performantei. TREND Portrait* este o metoda de evaluare a comportamentelor bazata pe feedback-ul din mai multe surse. Procesul de evaluare presupune identificarea si cuantificarea perceptiei respondentilor cu privire la comportamentelor zilnice ale participantilor, iar raportul se bazeaza exclusiv pe autoevaluarea participantului si raspunsurile celorlalti respondenti care contribuie la aceeasi evaluare: managerul direct, subordonatii si colegii.
Pus la dispozitie de BIA, 2018-10-31
Flexibilitatea cu privire la program si la locul de unde se presteaza activitatea reprezinta un beneficiu din ce in ce mai prezent pe piata muncii. Angajatorii care se adapteaza astfel cererii observa mai multe avantaje decat in cazul unor relatii de munca standard. Afla din acest articol beneficiile pentru ambele parti implicate in proces, dar si cele mai importante aspecte de care sa tii cont pentru ca telemunca sa functioneze.
Pus la dispozitie de Amrop, 2018-10-31
Pentru mult timp comportamentul inteligent a fost considerat ca fiind un atribut specific oamenilor. Dar, pe masura ce tehnologia informatica si retelele IT au progresat, inteligenta artificiala (AI) a luat avant fiind vazuta in prezent ca o tehnologie transformatoare pentru epoca in care traim. Incepand cu a patra revolutie industriala sau Industria 4.0 inteligenta umana si cea artificiala vor incepe sa concureze pe piata muncii, dar se vor si completa reciproc. Ce tip de lideri  si modele de management vor fi necesare in acest context?
Pus la dispozitie de AcademiadeHR.ro, 2018-10-31
Tot mai multe companii au dificultati majore in recrutarea angajatilor de care au nevoie, iar principalul "vinovat" este criza de personal. Explicatia este adevarata, dar nu surprinde totalitatea motivelor care fac recrutarea dificila, multe din acestea putand fi rezolvate cu rezultate notabile. Care sunt deci 7 dificultati in recrutare si cum le putem depasi pentru a atrage candidatii necesari, oamenii - cea mai importanta resursa a unei organizatii?
Pus la dispozitie de Edenred, 2018-11-12
Deseori auzim sloganul „pentru o viata sanatoasa, evitati excesul de sare, zahar si grasimi”. Dar chiar facem asta? Ne asiguram ca ii oferim organismului mese copiase, dar mai ales sanatoase? Sarbatorile vin si e momentul sa ne gandim la acest aspect pentru a gasi solutiile potrivite pentru noi, cei dragi, dar si echipa de la birou.
Pus la dispozitie de Romanian Software, 2018-11-15
Oportunitate unica! Pana pe 15 decembrie 2018 ai 50% reducere la orice aplicatie de HR din platforma colorful.hr!
Pus la dispozitie de Performeaza.ro, 2018-11-16
Dinamica economica actuala face ca antreprenoriatul si managementul sa necesite o continua adaptare la nou. Pentru a supravietui, dar mai ales pentru a performa in acest domeniu, know-how-ul echipei de conducere a devenit un avantaj esential pentru orice organizatie. In acest context, Performeaza.ro propune programe de formare in management astfel incat avantajul pe piata sa fie unul evident si durabil.
Cursuri si evenimente

11 - 13 ianuarie 2018, Bucuresti - The KPI Instiute Romania: Criteriile de Performanta, Evaluarea si Imbunatatirea Performantei Angajatilor. Detalii aici. 

17 - 20 ianuarie 2018, Bucuresti - Modulul III, The Art & Science of Coaching/ Erickson Coaching International. Detalii aici. 

18 - 20 ianuarie 2018, Cluj-Napoca - Curs The KPI Institute - Criteriile de Performanta, Evaluarea si Imbunatatirea Performantei Angajatilor. Detalii aici.

8 - 11 martie 2018, Bucuresti - Modulul IV, The Art & Science of Coaching/ Erickson Coaching International. Detalii aici. 

22 septembrie - 5 decembrie 2018, Bucuresti - La ERUDIO, credem ca Leadership-ul este despre Autenticitate - asumarea propriilor valori, despre a trai, dar si a comunica aceste valori cu insufletire. De aceea, la Erisma - Leadership Creativ iti redescoperi autenticitatea prin filosofie, exercitii de tehnici teatrale, scriere creativa si vorbire in public. Programeaza-ti o intalnire cu noi si afla cum poti ajunge la o versiune mai buna a ta ca om si ca lider!

22 septembrie - 5 decembrie 2018, Bucuresti - La Erisma - Leadership Creativ iti vei descoperi Autenticitatea prin Tehnici Teatrale, Scrierea Creativa, Exercitii de Autocunoastere si Vorbire in Public. Vei afla curajul dar, mai ales, bucuria de a le arata celorlalti, la scena deschisa, cine esti, in ce crezi si care sunt povestile de viata care te-au format ca om si ca lider, pentru ca ei sa cunoasca omul din spatele functiei si sa doreasca sa te urmeze. O noua serie incepe in 22 septembrie. Mai multe detalii, aici

1 - 30 noiembrie 2018, Bucuresti - Instrumentul TeamBooster se bazeaza pe modelul in 8 dimensiuni al perfomantei echipelor evaluand: Agilitatea echipei, Relatiile interpersonale, Managementul echipei, Coordonarea, Luarea deciziilor, Comunicarea, Monitorizarea performantelor si feedback-ul, Constientizarea resurselor comune. Programul TEAMBOOSTER de la PerformanSe, Franta este disponibil in Romania prin MMM Consulting. Pentru detalii, viviana.andone@mmmconsulting.ro.

1 - 30 noiembrie 2018, Bucuresti - Oferta integrala a lunii noiembrie 2018 pentru cursurile cu tematica financiar-bancara IBR este disponibila aici. Dintre noutati, iti semnalam: Managementul securitatii fizice - aspecte de baza abordate aplicat, Conflictul de interese si guvernanta produselor din perspectiva MiFID II si Spalarea banilor in mediul online. 

5 noiembrie - 12 decembrie 2018, Bucuresti - Pregateste-te pentru succes alegand Centrul de training, examinare si certificare Pro Management - furnizor autorizat de formare profesionala. Echipa de traineri si specialisti de exceptie, care transforma obiective in beneficii si angajamente in parteneriate, te ajuta sa iti construiesti cariera, dar mai ales, sa-ti dezvolti businessul! Vezi aici cursurile programate in perioada noiembrie - decembrie 2018.
 


8 noiembrie 2018 - 11 ianuarie 2019, Bucuresti - Risk in Financial Services (RiFS). O calificare internationala in cel mai de interes subiect din sectorul financiar. Disponibila in Romania doar la IBR. Detalii aici.

8 - 9 noiembrie 2018, Bucuresti - Curs open de comunicare "Think on Your Feet® - Clear speaking is clear thinking" . Sub forma unui atelier practic, cursul ofera o serie de tehnici aplicabile imediat cu ajutorul carora participantii vor putea comunica mai clar, mai concis si cu mai mult impact. Atelierul se adreseaza tuturor celor care doresc sa-si imbunatateasca abilitatile de comunicare: profesionisti si manageri din domenii tehnice, customer service, vanzari si marketing, resurse umane.  

8 noiembrie 2018, Cluj-Napoca - Energy Renewed sau Cum sa te imprietenesti cu stresul
 Daca lucrezi in HR si esti din Cluj, te invitam la un workshop in care vom descoperi impreuna:
- Cum poti sa constientizezi mai bine sabotorii care iti cresc nivelul de stres? Dar sa ii depasesti?
- E posibil sa iti pastrezi calmul si energia in situatii stresante? Si sa ii ajuti si pe altii sa faca la fel?
Te invitam sa exploram impreuna raspunsurile, intr-o sesiune de training despre care poti afla mai multe detalii aici.
 


8 - 9 noiembrie 2018, Bucuresti - K.M.Trust & Partners va invita la Edu Leaders Forum Bucuresti, un eveniment dedicat liderilor din educatie si business care vor sa contribuie la modernizarea sistemului educational din Romania. Peste 350 de directori de licee si scoli, 150 de manageri si antreprenori din business si 5 speakeri internationali. Descoperiti mai multe informatii despre eveniment aici

19 - 23 noiembrie 2018, Bucuresti - Curs MOC 20347 Enabling and Managing Office 365.
Rezerva online un loc!


21 - 23 noiembrie 2018, Bucuresti - "How To Win Friends and Influence People" nu este numai titlul best seller-ului scris de Dale Carnegie. Este si continutul cursului, Mastering Your Personal Leadership. Te asteptam!

21 - 22 noiembrie 2018, Bucuresti - Trainingul de leadership First Time Manager este un antrenament practic, adresat persoanelor proaspat numite in pozitii de management si antreprenorilor. Mai multe detalii impreuna cu formularul de inscriere pot fi regasite accesand pagina evenimentului.

22 - 23 noiembrie 2018, Bucuresti - Acreditare in metodologia Hogan Assessments   
In cadrul Certificarii Hogan Assessments, participantii vor invata despre personalitate, reputatie, predictia competentelor si vor practica folosirea instrumentelor psihometrice premium in talent management, identificare de HIPOs, leadership development & coaching, development center. Inscrie-te aici.


23 noiembrie 2018, Bucuresti - Curs de Recrutare Eficienta. Scopul cursului este sa ofere instrumente si solutii practice si testate de atragere si recrutare a candidatilor de valoare pe o piata ultra-competitiva si sa contribuie la eficientizarea proceselor de recrutare in companiile participantilor - cu accent pe partea de Sourcing. Participantii la curs vor primi o serie de instrumente in format electronic si editabil. Cursul se adreseaza cu precadere recrutorilor si antreprenorilor. Detalii aici.

26 - 27 noiembrie 2018, Bucuresti - Cu totii ne dorim sa stralucim, sa avem impact si sa-i determinam pe cei din fata noastra sa actioneze atunci cand facem o prezentare sau cand vorbim in public. Hai la cursurile noastre, High Impact Presentations!

27 - 28 noiembrie 2018, Bucuresti - Instrumente si tehnici de selectie
Acest workshop este un refresh ideal pentru derularea proceselor de evaluare si selectie la standarde profesionale, iar materialele de curs contin instrumente imediat aplicabile in astfel de proiecte. Trainerul seminarului utilizeaza metode aplicate, pentru a implica cat mai mult participantii in procesul de invatare, oferind acestora oportunitatea de a exersa abilitatile intr-un mod interactiv. Click pentru detalii si inscriere.


6 - 7 decembrie 2018, Bucuresti - "HIRE WITH PURPOSE" sau cum sa iti (re-)definesti tehnicile de recrutare revine cu o noua sesiune in care discutam despre Candidate Sourcing, Abordare directa prin Social Media, Tehnici de Intervievare, S.T.A.R., Profil de performanta, Motivatie si Valori si Evaluare. Punem in practica tehnicile de interviu prin jocuri de rol filmate, cu feedback individual "on the spot". Agenda aici. Pentru detalii, ne poti scrie pe adresa cristina.stroica@aims.ro.  

6 - 7 decembrie 2018, Bucuresti - Continuam sesiunile "HIRE WITH PURPOSE" sau cum sa iti (re-)definesti tehnicile de recrutare revine cu o noua sesiune in care discutam despre Sourcing 2.0, Recrutare prin canale Social Media, Tehnici de Intervievare, Profil de performanta, Motivatie si Valori si Evaluare. Punem in practica tehnicile de interviu prin sesiuni filmate, cu feedback individual "on the spot". Agenda aici. Pentru detalii, ne poti scrie pe adresa cristina.stroica@aims.ro.

 
Prima pagina | Denegare de responsabilitate | Contact
Copyright © 2011 HR Club. Toate Drepturile Rezervate