Prima pagina | Intalniri HR Partner | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Inscrie-te pe HR Partner | Contact
   
 
 
 
 
Pus la dispozitie de Microsoft, 2020-06-19
The Changing Face of HR Work is an exclusive event created by Microsoft and dedicated to the HR Business Community in Romania. This online event brings together experts from HR and IT&C sectors focusing on identifying and unlocking trends, challenges and opportunities that shape the current future of work. During this event you will explore ways to adapt to the new normal, the future of working from home, new habits, as well as Microsoft’s remote working model. Get valuable insights on ways to work confidently and rapidly adjust to market needs directly from experts! 
Pus la dispozitie de Laura Vasluianu, 2020-06-23
Joi, 18 iunie, intr-un nou eveniment HR Partner, a fost despre Invatare. Impreuna cu Radu Gorduza - Managing Director Medicover Romania si Laura Vasluianu - L&D Senior Consultant, am discutat practic despre modul in care actiunile de HR nu sunt doar "nice to have", ci pornesc si se intregesc in business, cu impact in rezultate si management al organizatiei in context de criza.
Pus la dispozitie de Romanian Software, 2020-06-24
Automatizarea proceselor de resurse umane si folosirea chatbotilor in HR sunt decizii care pot spori semnificativ productivitatea angajatilor din departamentele de resurse umane, in timp ce datele sunt stranse si analizate mai rapid si eficient. Mai mult, interactiunea cu salariatii din companie este mai usoara si se face in timp real, la orice ora, indiferent de tara sau de continentul unde se afla membrii echipei tale. Chatbotii in HR ajuta organizatiile sa faca economii semnificative de costuri per angajat si sa-si imbunatateasca fluxurile de personal, astfel incat specialistii HR sa se poata ocupa de lucrurile cu adevarat importante.
Pus la dispozitie de Creasoft, 2020-06-24
Importanta unui software de pontaj si de gestionare a timpului de activitate al angajatilor pentru afacerea dvs. este sustinuta de statistici relevante in aceasta privinta, cum ar fi faptul ca monitorizarea timpului de lucru creste productivitatea: companiile au avut o crestere a productivitatii de 30% dupa prima luna de implementare. Iata cateva informatii si sugestii utile ce v-ar putea determina sa ajungeti printre aceste companii, implementand un sistem de pontaj electronic, menit sa ajute deopotriva angajatorul si angajatul. 
Pus la dispozitie de Wizrom Software, 2020-06-25
In ultimele luni, indiferent ca angajatii au lucrat doar de acasa sau ca a fost necesara impunerea de norme de distantare si de siguranta suplimentara, a fost datoria departamentelor de HR sa se asigure ca actele tuturor angajatilor sunt in ordine, ca acestia au acces la suportul de care au nevoie si ca au conditiile necesare pentru a fi productivi. Toate acestea au acaparat atentia HR-ului in ultimele saptamani, iar actiunile in slujba unei viziuni mai largi au fost puse in asteptare. 
Pus la dispozitie de Wizrom Software, 2020-06-25
In contextul schimbarilor dramatice si rapide din ultimele luni, departamentul de HR este strategic pentru dezvoltarea companiilor. Cu toate acestea, multi specialisti se simt sufocati de sarcini de admin sau alte activitati care consuma mult timp, dar ofera prea putina valoare. Cum poate ajuta un software de management al resurselor umane si cum stii cand este cel mai bun moment sa implementezi o astfel de solutie? 
Pus la dispozitie de Smartree Romania, 2020-06-29
In perioade de criza cum este si cea de fata, companiile sunt fortate sa-si testeze capacitatea de reactie si de adaptare, dar in acelasi timp si abilitatile de leadership ale managerilor, care sunt cu atat mai importante. In articolul urmator iti prezentam principalele abilitati de leadership, care, in opinia noastra, sunt esentiale in aceasta perioada si motivul pentru care ele pot face diferenta in companie.
Pus la dispozitie de Medicover Romania, 2020-06-29
Apraxia este o tulburare de vorbire neurologica, ce se caracterizeaza prin probleme de exprimare in mod coerent si consecvent, desi exista intentia de a fi realizate.
Pus la dispozitie de , 2020-06-29

Mamografia digitala este o metoda imagistica prin care se depisteaza neoplasmul mamar, indicata ca investigatie obligatorie femeilor cu varste de peste 40 de ani. 

Pus la dispozitie de Clementina Anghelache, 2020-06-29
"Noi credem ca, mai mult ca oricand, avand in vedere si argumentele legate de reinventare, competentele necesare managerilor si angajatilor din multe organizatii se vor schimba. Deja lucrurile acestea erau evidente chiar inainte de criza, insa criza a accelerat procesul. Pe langa noi competente ce vor trebui dezvoltate, procesul de invatare se va schimba."
Pus la dispozitie de HART Consulting, 2020-06-30
In timp ce guvernele din intreaga lume sunt supuse unor presiuni tot mai mari de reluare a activitatii sociale si economice, liderii de pretutindeni iau decizii confruntandu-se cu incertitudinea si informatiile contradictorii. Pentru lideri, pana acum, 2020 a fost un exercitiu intens in luarea unor decizii dificile. In multe dintre aceste decizii viitoare, identificarea alegerilor corecte si a celor gresite va fi dificila.
Pus la dispozitie de HART Consulting, 2020-06-30
Personalitatea unui angajat este definitorie pentru comportamentul acestuia la locul de munca. Atunci cand o companie doreste angajarea unor proaspat absolventi, in contextul situatiei actuale este recomandat ca aceasta sa verifice atitudinea si comportamentele care vor avea impact asupra performantei in munca. Afla cum instrumentele create de Hogan Assessments reprezinta o solutie eficienta si usor de utilizat pentru screening-ul candidatilor.
Pus la dispozitie de , 2020-06-30
Filip Nemteanu, Talent Partner Amrop Romania, prezinta 5 motive pentru care sa alegi o cariera internationala dupa criza Covid-19 in acest articol publicat in Business Review.

 
Cursuri si evenimente

20 ianuarie - 21 noiembrie 2020, Bucuresti - Institutul de Marketing ofera cursuri de marketing deschise, de scurta durata, care acopera nevoi punctuale de training de marketing, de la strategie de marketing sau de brand, la training intensiv de marketing digital, marketing prin Google, SEO sau Customer Experience. Consulta calendarul aici.

1 martie - 30 iunie 2020, Bucuresti - Sales Management Academy (SMA) este cel mai practic program de dezvoltare comerciala care, in 10 zile, lucreaza intens la convingerile pe care se sprijina comportamentele esentiale pentru un Management Comercial performant, si cel mai important, produce rezultate. Imbinam perspectiva vanzatorului experimentat cu stiinta psihologiei organizationale si neurostiinta. Vezi detalii.

18 mai - 6 iulie 2020, Bucuresti - Institutul de Marketing si Oxford College of Marketing lanseaza azi un nou program de training virtual care sa sprijine profesionstii din Romania sa se perfectioneze prin programe de certificare internationale in contextul izolarii, care nu permite momentan cursuri la zi. Cursantii vor avea astfel acces la suport interactiv suplimentar de la distanta si posibilitatea de a-si sustine examenele prin lucrari de evaluare trimise online. Afla mai multe.

1 - 30 iunie 2020, Bucuresti - Design Thinking and Agile este un workshop in format digital care abordeaza tematicile metodologiilor Agile si Design Thinking, pe parcursul a patru saptamani. Atelierul este livrat in limba engleza. Vezi detalii.

2 - 30 iunie 2020, Bucuresti - Pro Managemenent ofera solutii de training online personalizat chiar daca angajatii lucreaza de acasa. In urma aparitiei bruste a crizei Coronavirus, am convertit perfect cursurile din sala de clasa in sesiuni online, utilizand platformele Microsoft Teams sau Cisco Webex Training. Consulta calendarul cursurilor online din luna iunie.

9 iunie - 8 iulie 2020, Bucuresti - IBR organizeaza o noua serie online a cursului acreditat ANC, Responsabil cu Protectia Datelor cu Caracter Personal, cod COR 242231. Detalii aici.

30 iunie 2020, Bucuresti - Cursul online Hogan Advanced Feedback Certification este conceput pentru persoanele care sunt certificate sa utilizeze suita de instrumente Hogan si doresc sa dobandeasca informatii aprofundate, pentru a putea sustine sesiuni de feedback si coaching de impact. La acest workshop, vei invata sa analizezi tiparele comportamentale care pot fi prezise pe baza corelatiilor dintre cele trei evaluari Hogan. Inscrie-te aici.

1 - 31 iulie 2020, Bucuresti - Centrul de Training Pro Management vine in intampinarea nevoilor tale cu solutii de training online (in clase virtuale). Echipa noastra garanteaza obtinerea cunostintelor si abilitatilor esentiale, in mediul online, evident, adaptate nivelului si ritmului de studiu al cursantilor. Cursurile in clase virtuale vor fi la fel de interactive ca si cele in clasa. Afla mai multe aici.

1 - 31 iulie 2020, Cluj-Napoca - Din noiembrie 2018 am inceput seria workshopurilor de nutritie si gatit sanatos. De atunci, peste 300 de persoane din marile companii au beneficiat de: educatie nutritionala; ghiduri practice pentru o alimentatie echilibrata; discutii libere pe teme de alimentatie; demistificarea trendurilor in nutritie; lectii de gatit sanatos.Acum ne-am adaptat conditiilor actuale, iar workshopurile noastre se pot tine si online. Pentru mai multe detalii, contacteaza-ne

1 - 31 iulie 2020, Bucuresti - Descopera oferta integrala a lunii iulie 2020 pentru cursurile IBR cu tematica financiar-bancara.

7 iulie 2020, Bucuresti - In cadrul evenimentului Online Leadership Forum, sustinut de Sfera Business, veti avea ocazia sa interactionati cu lideri nationali si internationali, experti in leadership, precum Oana Ciornei, Managing Partner la Amrop Romania si Global Board of Amrop; Dragos Iliescu, Doctor si Profesor la Universitatea din Bucuresti; Aslak de Silva, CEO al Nordic Business Forum; si Florin Glinta, Psiholog organizational, Senior Trainer & Consultant la Sfera Business. Rezervati-va locul, gratuit.

9 - 10 iulie 2020, Bucuresti - "Crisis and Change Management" Business Simulation este cel mai bun mod de a va testa si imbunatati abilitatile. Veti revizui conceptele cu facilitatorul sesiunii, Catalin Stancu, veti aplica ceea ce invatati in simulare, veti verifica rezultatele si deciziile care v-au condus la rezultate diferite, alaturi de celelalte echipe, si veti trece la urmatoarea criza. Aflati mai multe, inscrieti-va la aceasta sesiune sau solicitati un demo gratuit.

10 iulie 2020, Bucuresti - GDPR obliga aproape toate institutiile publice din UE, cat si o parte din companiile private, sa desemneze un responsabil cu protectia datelor care sa vegheze la respectarea prevederilor GDPR in organizatie. Scopul cursului "Protectia datelor (GDPR): principalele aspecte legislative - cerinte si recomandari", oferit de Institutul Bancar Roman, este de a aduce la cunostinta si a evidentia principalele elemente de noutate si cerinţe ale GDPR. Detalii aici.

24 - 25 septembrie 2020, Bucuresti - Certificare online in metodologia Hogan Assessments | 10% discount pentru membrii HR Club! Conecteaza-te live cu facilitatorii HART Consulting, interactioneaza cu alti participanti si acceseaza intrumentele predictive utilizate de catre organizatii din Top 500 cele mai bogate din intreaga lume in procesele de selectie si dezvoltare. Afla mai multe si inscrie-te aici.

 
Prima pagina | Denegare de responsabilitate | Contact
Copyright © 2011 HR Club. Toate Drepturile Rezervate