Prima pagina | Intalniri HR Partner | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Inscrie-te pe HR Partner | Contact
 
HR Partner  >  Furnizor
 
 
 
 
 
Pus la dispozitie de BIA, 2024-01-09
2023 a fost anul dominat de incertitudine economica, pe care am resimtit-o pe piata muncii. Angajatorii au recrutat poate mai cumpatat, iar candidatii s-au activat, au fost interesati sa cunoasca mai mult oportunitatile profesionale si sa aplice mai des. Si acestea nu sunt singurele tendinte din piata muncii in 2023, care nu a fost una tipica anilor anteriori.
Pus la dispozitie de BIA, 2024-01-09
Ti-ai stabilit obiectivele in recrutare pentru anul acesta? Daca inca lucrezi la ele, tine cont de trendurile in HR! 2024 este un an pregatit pentru evolutie in domeniul resurselor umane. Cert e ca nu vor fi transformari majore, ci mai degraba aplicam ce am invatat in 2023, focusul fiind mai mult pe oameni si pe relatiile cu acestia, pe wellbeing si pe folosirea inteligentei artificiale in avantajul nostru.
Pus la dispozitie de Olivia Podobea, 2024-01-29
Se tot vorbeste in marile corporatii despre eficientizarea timpului si despre cresterea productivitatii astfel incat sa ajungi la obiectivele stabilite. Insa cu toate acestea pot fi momente in care esti nevoit sa spui nu unor responsabilitati in plus sau unor cerinte tocmai pentru a-ti indeplini sarcinile.
Pus la dispozitie de Olivia Podobea, 2024-01-29
O echipa se consolideaza in primul rand prin conectare, ce se poate realiza in mai multi pasi sau in mai multe moduri in functie de dinamica echipei. Insa un lucru ce nu ar trebui sa lipseasca cand vorbim de conectare este vulnerabilitatea.
Pus la dispozitie de Smartree HRTech, 2024-01-29
Tehnologia de HR este un instrument puternic de care companiile pot beneficia pentru imbunatatirea eficientei, competitivitatii si atractivitatii ca angajatori. Prin optimizarea proceselor de recrutare si onboarding si stimularea dezvoltarii continue, tehnologia de HR poate ajuta companiile sa se adapteze mai rapid la schimbarile din peisajul muncii si sa isi atraga si sa isi pastreze angajatii valorosi.
Pus la dispozitie de Smartree HRTech, 2024-01-29
Anul 2024 a debutat cu o serie de schimbari in domeniul resurselor umane, pe care profesionistii de HR trebuie sa le aplice pentru a respecta legislatia in vigoare. Cel mai bun mod in care specialistii de resurse umane se pot asigura ca modificarile legislative vor fi puse in practica in timp util este ca acestia sa realizeze cat de important este sa ramana in permanenta informati.
Pus la dispozitie de Smartree HRTech, 2024-01-29
In peisajul mereu schimbator al Resurselor Umane, adoptarea uneltelor moderne devine imperativa pentru a ramane in frunte in mediul competitiv de afaceri. Asa se face ca importanta platformelor Employee Self-Service este din nou in crestere, iar anul acesta, pe fondul schimbarilor rapide, vor deveni nu doar o optiune, ci o necesitate pentru departamentele de HR care doresc sa ramana relevante si competitive.
Pus la dispozitie de Eucom, 2024-01-29
Trendurile in domeniul Resurselor Umane (HR) se schimba constant, iar pentru anul 2024, se prefigureaza cateva directii interesante care vor influenta modul in care companiile gestioneaza resursele. Iata cinci sfaturi si trucuri pentru a ramane la curent cu tendintele din HR in 2024:
Pus la dispozitie de Eucom, 2024-01-29
Proverbele romanesti sunt o parte importanta a bogatei noastre traditii culturale, fiind adesea folosite pentru a transmite intelepciune si experienta. Cu toate acestea, atunci cand incercam sa le traducem in limba engleza, ne putem lovi de dificultati in pastrarea sensului si umorului original.
Pus la dispozitie de Co-Factor, 2024-01-29
Fixarea obiectivelor orienteaza angajatii catre ce trebuie sa faca, insa indicarea tintelor nu este suficienta, e nevoie de sustinere constanta din partea managerilor pentru atingerea lor. Intregul proces, de la setarea obiectivelor pana la evaluare trebuie sa fie unul fluid si atent etapizat. Uneori, obsesia performantei duce la ignorarea sau subestimarea progresului.
Pus la dispozitie de BIA, 2024-01-29
Desi rata somajului in Romania este in scadere si datele INS arata o stabilitate a romanilor pe piata muncii, mai bine de jumatate dintre cei care au job sunt dispusi sa faca o schimbare in plan profesional in 2024, conform sondajelor. Sunt mult mai atenti si mai calculati decat in alti ani, prin urmare si atragerea acestora va fi o provocare pentru recrutori.
Pus la dispozitie de BIA, 2024-01-29
Deficitul fortei de munca din echipa ta te preocupa poate tot mai mult. Insa e important sa stii ca ai suport atat din partea Guvernului, care a aprobat pentru 2024 un contingent de 100.000 de lucratori straini nou-admisi pe piata fortei de munca, cat si din partea BIA HCS, pe partea de obtinere a documentelor necesare angajarii cetatenilor straini. 
Pus la dispozitie de Stefania Chihaia - Schouten Romania, 2024-01-30
Inteligenta emotionala. Rezolvarea conflictelor. Empatie. Comunicare si colaborare. Gestionarea stresului. Rezolvarea problemelor. Rezilienta. Acestea sunt doar cateva dintre conceptele care circula abundent in limbajul nostru comun, cerand sa fie intrupate de fiecare dintre noi atat in viata profesionala, cat si in cea personala.
Pus la dispozitie de Valoris HR, 2024-01-30
Leasingul de personal este o solutie eficienta pe care cele mai multe companii o aleg atunci cand isi maresc echipele. Colaborarea cu o companie specializata in recrutare si leasing de personal atrage beneficii.
Pus la dispozitie de Clinica Aproape, 2024-01-30
Discriminarea pe motiv de varsta este o problema structurala a societatii actuale, cu impact pe termen mediu si lung. Egalarea permanenta a inovatiei si performantei cu tineretea, pe care o idealizam, ne impiedica sa ne bucuram de potentialul pe care oamenii mai in varsta il au in a contribui semnificativ la bunastarea societatii. 
Pus la dispozitie de Anca Florea, Partener Trend, 2024-01-30
"Siguranta psihologica este credinta ca nu vei fi pedepsit sau umilit daca vei exprima deschis idei, preocupari, daca vei pune intrebari sau vei admite greseli si ca echipa este un mediu sigur pentru asumarea de riscuri interpersonale.” Si pentru ca siguranta psihologica este un factor determinant pentru performanta si capacitatea de invatare si inovare a unei echipe, in ultimii cativa ani vorbesc frecvent cu echipe din organizatiile din Romania si liderii lor despre nivelul de siguranta psihologica pe care il traiesc. 
Pus la dispozitie de HART Consulting, 2024-01-31
Pentru a raspunde la aceste intrebari, Madalina Balan, Managing Partner la Hart Consulting, a apelat la concluziile studiului „Nuantele leadershipului românesc: ce ne deosebeste de alti lideri din alte colturi ale lumii” lansat de companie la finalul anului trecut.
Pus la dispozitie de Romanian Software, 2024-01-31
2024 schimba dinamica si prioritatile in relatia angajat-angajator. „Big Stay” inlocuieste „Marea Demisie”, iar munca in format hibrid devine cea mai buna alegere pentru implicarea angajatilor. 
Pus la dispozitie de Decebal Marin - Corporate Dynamics, 2024-02-23
Cultura organizationala modeleaza modul in care angajatii gandesc, acționeaza si iau decizii legat de business si in viata personala. Daca esti interesat sa intelegi mai bine cultura organizationala, acest articol iti aduce cateva perspective utile.
Pus la dispozitie de EUCOM, 2024-02-23
Pentru profesionistii HR, imbunatatirea abilitatilor de interviu poate face diferenta intre angajarea unui candidat excelent si pierderea unei oportunitati valoroase. Iata 5 tips&tricks pentru a face interviurile de angajare mai eficiente si mai productive.
Pus la dispozitie de EUCOM, 2024-02-23
Proverbele romanesti ofera perspective asupra diferitelor aspecte ale vietii, inclusiv natura umana. Traducerea acestor proverbe in limba engleza nu numai ca pastreaza esenta lor, dar dezvaluie si amestecul unic de seriozitate si umor specific culturii romane.
Pus la dispozitie de goFLUENT, 2024-02-23
Exploreaza modul in care perfectionarea competentelor lingvistice redefineste excelenta in industria BPO. Cum se elimina barierele de comunicare si se asigura pregatirea pentru viitoarea evolutie.
Pus la dispozitie de goFLUENT, 2024-02-23
Acest articol va explora principalele tendinte de invatare a limbilor straine pe care ar trebui sa le urmaresti in 2024. Apoi va aborda ceea ce ar trebui sa faci pentru a tine pasul cu aceste schimbari si tendinte noi.
Pus la dispozitie de Smartree HRTech, 2024-02-23
Nevoia de eficientizare si optimizare a proceselor de resurse umane este mai stringenta ca niciodata. Automatizarea HR ofera solutia ideala pentru a va elibera echipa de HR de sarcini repetitive si consumatoare de timp, permitandu-le sa se concentreze pe obiective strategice cu impact in organizatie. 
Pus la dispozitie de Smartree HRTech, 2024-02-23
Potrivit Gartner, investitiile globale in solutii IT sunt estimate sa atinga 5 trilioane de dolari in 2024, o crestere de 6,8% comparativ cu 2023. Software-ul va inregistra cea mai mare crestere (12,7%), urmat de serviciile IT (8,7%).
Pus la dispozitie de Olivia Podobea, 2024-02-23
Cand apar modificari in viata noastra profesionala sau chiar si cea personala, ne dorim ca aceea perioada in care suntem scosi din zona de confort sa treaca cat mai repede si sa devenim din nou stapani pe situatie. Insa in tot aceast timp dificil si plin de provocari te cunosti mai bine, evoluezi si iti dezvolti rabdarea fata de tine. 
Pus la dispozitie de Olivia Podobea, 2024-02-23
Situatiile negative din cadrul unei echipe sunt imposibil de evitat, insa cheia este sa stii sa le gestionezi astfel încat persoanele sa nu aiba de suferit. Accesand acest articol, poti afla din perspectiva unui angajat cum sa gestionezi aceste momente.
Pus la dispozitie de Blue Colibri, 2024-02-23
Exploreaza articolul de pe blogul Blue Colibri care dezvaluie abordari originale pentru consolidarea comunitatii in cadrul companiei voastre. Descopera cum Campionatul European de Fotbal poate stimula spiritul de echipa si coeziunea, contribuind la crearea unui mediu de lucru mai unit.
Pus la dispozitie de Wellnessentially, 2024-02-23
Wellnessentially a inceput ca o schimbare radicala pentru Radu Carlig si Cristi Minica. In 2021, in plina pandemie, cand cererea pentru servicii IT a crescut considerabil, cei doi au intrat in burnout, si au decis sa dezvolte o aplicatie care promoveaza bunastarea si sanatatea la locul de munca.
Pus la dispozitie de SHL Romania, 2024-02-23
Procesul de recrutare si selectie a candidatilor a evoluat semnificativ in ultimii ani, iar intrebarile adresate la interviu joaca un rol crucial in obtinerea informatiilor relevante. Cu toate acestea, unele intrebari considerate "nepotrivite" raman inca la moda, avand potentialul de a ingreuna recrutarea si de a afecta negativ experienta candidatilor.
Pus la dispozitie de Thomas Romania, 2024-02-23
Majoritatea companiilor tind sa acorde prioritate competentelor tehnice atunci cand selecteaza candidate. Iar abilitatile soft precum comunicarea, lucrul in echipa, rezolvarea problemelor, gandirea critica si adaptabilitatea s-au dovedit esentiale pentru o cultura de munca pozitiva si succesul general al organizatiilor.
Prezentarea companiei | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Social media
Servicii: Corporate Language Assessment; Agile Learning; Corporate Language Center; Evaluari lingvistice; Teste de limbi straine in procesul de recrutare; Cursuri de limbi straine dedicate segmentului corporate; Training lingvistic dedicat segmentului corporate; +
Adresa: Bucuresti, sect. 2, Str. Dimitrie Pompeiu nr. 4-6, et. 6
Email: [email protected]
Prezentarea companiei
 
Suntem cel mai mare furnizor de cursuri de limbi straine pentru sectorul corporate din Romania. Afacere 100% romaneasca, cu o expertiza de peste 20 de ani, ne propunem sa raspundem nevoilor si provocarilor companiilor aflate in plina expansiune si integrare in mediul de afaceri globalizat. 
 
Suntem “your bridge to the world” pentru angajatii din Romania, facilitandu-le astfel integrarea in cultura organizationala a companiei din care fac parte, si sprijinindu-i sa evolueze in cariera.
 
Anual, echipa Eucom livreaza peste 1.000.000 ore de training si evaluari, de la peste 90 de companii client din domenii de activitate precum BPO, outsourcing, banking, IT, automotive, oil&gas, energie, retail, pharma, etc. Mai multe informatii aici.
Servicii / Produse
 
Language Assessement
 
La Eucom serviciul de evaluare lingvistica consta intr-un test de limba fie in scris, fie oral, cu acces la rezultate instant. In cazul in care vrei sa stii nivelul de limba straina al unor potentiali angajati, viitori colegi, compania iti pune la dispozitie teste pentru 33 de limbi straine. Evaluarea scrisa consta intr-un test care se desfasoara online, disponibil 24/24, ce testeaza gradul de cunostinte atat la nivel gramatical cat si la nivel de vocabular. Evaluarea orala consta intr-o convorbire cu unul din evaluatorii Eucom certificati, iar rezultatele sunt disponibile in doar 15 minute de la efectuarea testului. Evaluarea testeaza gradul de cunostinte gramaticale, de vocabular, de fluenta, de pronuntie, nivelul de intelegere si coerenta in exprimare. Serviciul este folosit cu precadere in cadrul departamentului de recrutare, fiind un serviciu accesat ca si prima etapa din procesul de recrutare in companiile din Romania.
 
Language Learning
 
Programul Agile Learning este un stil de predare unic, creat si implementat cu succes de Eucom, care imbina cu succes tehnologia si partea umana, trainer-ul. Este un stil de predare contemporan, in pas cu evolutia tehnologiei si cerintele pietei. Pe durata intregului program, cursantul interactioneaza cu un trainer, care in timpul sesiunilor pune accentul pe partea de Speaking, si totodata il ghideaza in activitatea pe platforma pe care o desfasoara. Studiile ne arata ca e-learning nu functioneaza, dar oamenii sunt interesati de platforme, si atunci o impletire intre trainer si platforme este un mod ideal de a invata o limba straina. Iti ofera si o flexibilitate in ceea ce priveste studiul, pentru ca poti face asta in „reprize” mai mici (microlearning), de exemplu in pauze, sau in drum spre birou. La Eucom exista si exercitii pe platforma, care te ajuta sa exersezi limba pe care o studiezi, si pe care le poti efectua in 5 minute. Putem spune ca prin acest program ai „the best of both worlds”.
Recomandari
 
“Societe Generale European Business Services (SG EBS) colaboreaza de peste 4 ani de zile cu compania EUCOM atat pe segmentul de audit lingvistic, cat si pe cel de formare lingvinstica. SG EBS este un centru de servicii al Grupului Societe Generale, care are in portofoliu clienti din intreaga lume. Profilul companiei noastre a determinat nevoi specifice de servicii lingvistice pe multiple limbi de circulatie internationala cum ar fi franceza, engleza, germana, italiana, spaniola sau rusa.

Pe parcursul acestei perioade de colaborare, EUCOM s-a dovedit a fi un partener de incredere, dovedind in repetate randuri profesionalism, corectitudine si proactivitate in desfasurarea activitatilor de training si audit lingvistic.

Nivelul ridicat de pregatire al trainerilor si calitatea materialelor didactice folosite sunt un testimonial al modului eficient de lucru al EUCOM, pe care il recomandam ca un partener de dezvoltare profesionala pentru orice companie care doreste sa investeasca in oamenii sai.” – Carmen Oprea, SG EBS

*** 
 
“Colaborarea cu Eucom are la baza nevoile specifice ale Schneider Electric in ceea ce priveste angajarea de specialisti pentru Centrul nostru regional de Suport Clienti, care sa imbine cunostintele tehnice cu cele de limbi straine.

Cererile noastre au fost tratate cu promptitudine, iar standardele impuse au fost atinse in ceea ce priveste nivelul de cunoastere al limbilor straine.
Eucom, ca si canal de testare specializata, a reprezentat o investitie care nu numai ca a dus la eficientizarea procesului de selectie, ci a devenit si o garantie a serviciilor excelente livrate de catre Schneider Electric.

Pe parcursul colaborarii cu Eucom am efectuat selectia celor mai buni vorbitori de limbi straine pentru centrul nostru de suport clienti. Profesionalismul, alaturi de atitudinea deschisa, i-a facut pe cei de la Eucom sa ne fie parteneri de incredere, pe care ii recomandam cu caldura.” Miriana Matei, Director Resurse Umane, Schneider Electric Romania

***

 
“Testarea online de la  Eucom este o solutie moderna si eficienta pe care o asteptam cu totii sa se intample. Suportul electronic ne permite sa simplificam procesul de testare lingvistica a candidatilor, nemaifiind nevoiti sa vina de mai multe ori la sediul nostru pentru fiecare etapa a procesului de recrutare. Rezultatele sunt primite in timp util, lucru care ne ajuta foarte mult in activitatea noastra.

Multumim pentru frumoasa colaborare si pentru ca mereu sunteti deschisi catre imbunatatire si inovatie.”  L.P., Wipro

***

 
“Am beneficiat de cursuri de limba germana livrate de catre Eucom incepand cu primavara anului 2016, cand EON Business Services a solicitat un program extins de training lingvistic, adaptat la profilul participantilor.

Etapele programului stabilit impreuna cu Eucom au fost: testare initiala, includerea angajatilor in grupe omogene, livrarea cursului intr-un termen prestabilit, ajustarea curriculei in functie de domeniul de activitate al participantilor si, in final, testare in urma carora au fost confirmate rezultatele si progresul obtinut de catre fiecare participant la cursuri.

Pe toata perioada desfasurarii cursurilor, Eucom s-a dovedit a fi un furnizor pe care ne putem baza, nivelul serviciilor oferite, profesionalismul si promptitudinea angajatilor sai corespunzand exigentelor noastre operationale.

Suntem pe deplin multumiti de alegerea facuta si recomandam serviciile si echipa Eucom tuturor celor care doresc garantia colaborarii cu o companie caracterizata de eficienta si seriozitate.”  Claudia Pintea, EON Business Services
 
Prima pagina | Denegare de responsabilitate | Contact
Copyright © 2011-2023 HR Club. Toate Drepturile Rezervate