Prima pagina | Intalniri HR Partner | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Inscrie-te pe HR Partner | Contact
 
HR Partner  >  Furnizor
 
 
 
 
 
Pus la dispozitie de BIA, 2024-01-09
2023 a fost anul dominat de incertitudine economica, pe care am resimtit-o pe piata muncii. Angajatorii au recrutat poate mai cumpatat, iar candidatii s-au activat, au fost interesati sa cunoasca mai mult oportunitatile profesionale si sa aplice mai des. Si acestea nu sunt singurele tendinte din piata muncii in 2023, care nu a fost una tipica anilor anteriori.
Pus la dispozitie de BIA, 2024-01-09
Ti-ai stabilit obiectivele in recrutare pentru anul acesta? Daca inca lucrezi la ele, tine cont de trendurile in HR! 2024 este un an pregatit pentru evolutie in domeniul resurselor umane. Cert e ca nu vor fi transformari majore, ci mai degraba aplicam ce am invatat in 2023, focusul fiind mai mult pe oameni si pe relatiile cu acestia, pe wellbeing si pe folosirea inteligentei artificiale in avantajul nostru.
Pus la dispozitie de Olivia Podobea, 2024-01-29
Se tot vorbeste in marile corporatii despre eficientizarea timpului si despre cresterea productivitatii astfel incat sa ajungi la obiectivele stabilite. Insa cu toate acestea pot fi momente in care esti nevoit sa spui nu unor responsabilitati in plus sau unor cerinte tocmai pentru a-ti indeplini sarcinile.
Pus la dispozitie de Olivia Podobea, 2024-01-29
O echipa se consolideaza in primul rand prin conectare, ce se poate realiza in mai multi pasi sau in mai multe moduri in functie de dinamica echipei. Insa un lucru ce nu ar trebui sa lipseasca cand vorbim de conectare este vulnerabilitatea.
Pus la dispozitie de Smartree HRTech, 2024-01-29
Tehnologia de HR este un instrument puternic de care companiile pot beneficia pentru imbunatatirea eficientei, competitivitatii si atractivitatii ca angajatori. Prin optimizarea proceselor de recrutare si onboarding si stimularea dezvoltarii continue, tehnologia de HR poate ajuta companiile sa se adapteze mai rapid la schimbarile din peisajul muncii si sa isi atraga si sa isi pastreze angajatii valorosi.
Pus la dispozitie de Smartree HRTech, 2024-01-29
Anul 2024 a debutat cu o serie de schimbari in domeniul resurselor umane, pe care profesionistii de HR trebuie sa le aplice pentru a respecta legislatia in vigoare. Cel mai bun mod in care specialistii de resurse umane se pot asigura ca modificarile legislative vor fi puse in practica in timp util este ca acestia sa realizeze cat de important este sa ramana in permanenta informati.
Pus la dispozitie de Smartree HRTech, 2024-01-29
In peisajul mereu schimbator al Resurselor Umane, adoptarea uneltelor moderne devine imperativa pentru a ramane in frunte in mediul competitiv de afaceri. Asa se face ca importanta platformelor Employee Self-Service este din nou in crestere, iar anul acesta, pe fondul schimbarilor rapide, vor deveni nu doar o optiune, ci o necesitate pentru departamentele de HR care doresc sa ramana relevante si competitive.
Pus la dispozitie de Eucom, 2024-01-29
Trendurile in domeniul Resurselor Umane (HR) se schimba constant, iar pentru anul 2024, se prefigureaza cateva directii interesante care vor influenta modul in care companiile gestioneaza resursele. Iata cinci sfaturi si trucuri pentru a ramane la curent cu tendintele din HR in 2024:
Pus la dispozitie de Eucom, 2024-01-29
Proverbele romanesti sunt o parte importanta a bogatei noastre traditii culturale, fiind adesea folosite pentru a transmite intelepciune si experienta. Cu toate acestea, atunci cand incercam sa le traducem in limba engleza, ne putem lovi de dificultati in pastrarea sensului si umorului original.
Pus la dispozitie de Co-Factor, 2024-01-29
Fixarea obiectivelor orienteaza angajatii catre ce trebuie sa faca, insa indicarea tintelor nu este suficienta, e nevoie de sustinere constanta din partea managerilor pentru atingerea lor. Intregul proces, de la setarea obiectivelor pana la evaluare trebuie sa fie unul fluid si atent etapizat. Uneori, obsesia performantei duce la ignorarea sau subestimarea progresului.
Pus la dispozitie de BIA, 2024-01-29
Desi rata somajului in Romania este in scadere si datele INS arata o stabilitate a romanilor pe piata muncii, mai bine de jumatate dintre cei care au job sunt dispusi sa faca o schimbare in plan profesional in 2024, conform sondajelor. Sunt mult mai atenti si mai calculati decat in alti ani, prin urmare si atragerea acestora va fi o provocare pentru recrutori.
Pus la dispozitie de BIA, 2024-01-29
Deficitul fortei de munca din echipa ta te preocupa poate tot mai mult. Insa e important sa stii ca ai suport atat din partea Guvernului, care a aprobat pentru 2024 un contingent de 100.000 de lucratori straini nou-admisi pe piata fortei de munca, cat si din partea BIA HCS, pe partea de obtinere a documentelor necesare angajarii cetatenilor straini. 
Pus la dispozitie de Stefania Chihaia - Schouten Romania, 2024-01-30
Inteligenta emotionala. Rezolvarea conflictelor. Empatie. Comunicare si colaborare. Gestionarea stresului. Rezolvarea problemelor. Rezilienta. Acestea sunt doar cateva dintre conceptele care circula abundent in limbajul nostru comun, cerand sa fie intrupate de fiecare dintre noi atat in viata profesionala, cat si in cea personala.
Pus la dispozitie de Valoris HR, 2024-01-30
Leasingul de personal este o solutie eficienta pe care cele mai multe companii o aleg atunci cand isi maresc echipele. Colaborarea cu o companie specializata in recrutare si leasing de personal atrage beneficii.
Pus la dispozitie de Clinica Aproape, 2024-01-30
Discriminarea pe motiv de varsta este o problema structurala a societatii actuale, cu impact pe termen mediu si lung. Egalarea permanenta a inovatiei si performantei cu tineretea, pe care o idealizam, ne impiedica sa ne bucuram de potentialul pe care oamenii mai in varsta il au in a contribui semnificativ la bunastarea societatii. 
Pus la dispozitie de Anca Florea, Partener Trend, 2024-01-30
"Siguranta psihologica este credinta ca nu vei fi pedepsit sau umilit daca vei exprima deschis idei, preocupari, daca vei pune intrebari sau vei admite greseli si ca echipa este un mediu sigur pentru asumarea de riscuri interpersonale.” Si pentru ca siguranta psihologica este un factor determinant pentru performanta si capacitatea de invatare si inovare a unei echipe, in ultimii cativa ani vorbesc frecvent cu echipe din organizatiile din Romania si liderii lor despre nivelul de siguranta psihologica pe care il traiesc. 
Pus la dispozitie de HART Consulting, 2024-01-31
Pentru a raspunde la aceste intrebari, Madalina Balan, Managing Partner la Hart Consulting, a apelat la concluziile studiului „Nuantele leadershipului românesc: ce ne deosebeste de alti lideri din alte colturi ale lumii” lansat de companie la finalul anului trecut.
Pus la dispozitie de Romanian Software, 2024-01-31
2024 schimba dinamica si prioritatile in relatia angajat-angajator. „Big Stay” inlocuieste „Marea Demisie”, iar munca in format hibrid devine cea mai buna alegere pentru implicarea angajatilor. 
Pus la dispozitie de Decebal Marin - Corporate Dynamics, 2024-02-23
Cultura organizationala modeleaza modul in care angajatii gandesc, acționeaza si iau decizii legat de business si in viata personala. Daca esti interesat sa intelegi mai bine cultura organizationala, acest articol iti aduce cateva perspective utile.
Pus la dispozitie de EUCOM, 2024-02-23
Pentru profesionistii HR, imbunatatirea abilitatilor de interviu poate face diferenta intre angajarea unui candidat excelent si pierderea unei oportunitati valoroase. Iata 5 tips&tricks pentru a face interviurile de angajare mai eficiente si mai productive.
Pus la dispozitie de EUCOM, 2024-02-23
Proverbele romanesti ofera perspective asupra diferitelor aspecte ale vietii, inclusiv natura umana. Traducerea acestor proverbe in limba engleza nu numai ca pastreaza esenta lor, dar dezvaluie si amestecul unic de seriozitate si umor specific culturii romane.
Pus la dispozitie de goFLUENT, 2024-02-23
Exploreaza modul in care perfectionarea competentelor lingvistice redefineste excelenta in industria BPO. Cum se elimina barierele de comunicare si se asigura pregatirea pentru viitoarea evolutie.
Pus la dispozitie de goFLUENT, 2024-02-23
Acest articol va explora principalele tendinte de invatare a limbilor straine pe care ar trebui sa le urmaresti in 2024. Apoi va aborda ceea ce ar trebui sa faci pentru a tine pasul cu aceste schimbari si tendinte noi.
Pus la dispozitie de Smartree HRTech, 2024-02-23
Nevoia de eficientizare si optimizare a proceselor de resurse umane este mai stringenta ca niciodata. Automatizarea HR ofera solutia ideala pentru a va elibera echipa de HR de sarcini repetitive si consumatoare de timp, permitandu-le sa se concentreze pe obiective strategice cu impact in organizatie. 
Pus la dispozitie de Smartree HRTech, 2024-02-23
Potrivit Gartner, investitiile globale in solutii IT sunt estimate sa atinga 5 trilioane de dolari in 2024, o crestere de 6,8% comparativ cu 2023. Software-ul va inregistra cea mai mare crestere (12,7%), urmat de serviciile IT (8,7%).
Pus la dispozitie de Olivia Podobea, 2024-02-23
Cand apar modificari in viata noastra profesionala sau chiar si cea personala, ne dorim ca aceea perioada in care suntem scosi din zona de confort sa treaca cat mai repede si sa devenim din nou stapani pe situatie. Insa in tot aceast timp dificil si plin de provocari te cunosti mai bine, evoluezi si iti dezvolti rabdarea fata de tine. 
Pus la dispozitie de Olivia Podobea, 2024-02-23
Situatiile negative din cadrul unei echipe sunt imposibil de evitat, insa cheia este sa stii sa le gestionezi astfel încat persoanele sa nu aiba de suferit. Accesand acest articol, poti afla din perspectiva unui angajat cum sa gestionezi aceste momente.
Pus la dispozitie de Blue Colibri, 2024-02-23
Exploreaza articolul de pe blogul Blue Colibri care dezvaluie abordari originale pentru consolidarea comunitatii in cadrul companiei voastre. Descopera cum Campionatul European de Fotbal poate stimula spiritul de echipa si coeziunea, contribuind la crearea unui mediu de lucru mai unit.
Pus la dispozitie de Wellnessentially, 2024-02-23
Wellnessentially a inceput ca o schimbare radicala pentru Radu Carlig si Cristi Minica. In 2021, in plina pandemie, cand cererea pentru servicii IT a crescut considerabil, cei doi au intrat in burnout, si au decis sa dezvolte o aplicatie care promoveaza bunastarea si sanatatea la locul de munca.
Pus la dispozitie de SHL Romania, 2024-02-23
Procesul de recrutare si selectie a candidatilor a evoluat semnificativ in ultimii ani, iar intrebarile adresate la interviu joaca un rol crucial in obtinerea informatiilor relevante. Cu toate acestea, unele intrebari considerate "nepotrivite" raman inca la moda, avand potentialul de a ingreuna recrutarea si de a afecta negativ experienta candidatilor.
Pus la dispozitie de Thomas Romania, 2024-02-23
Majoritatea companiilor tind sa acorde prioritate competentelor tehnice atunci cand selecteaza candidate. Iar abilitatile soft precum comunicarea, lucrul in echipa, rezolvarea problemelor, gandirea critica si adaptabilitatea s-au dovedit esentiale pentru o cultura de munca pozitiva si succesul general al organizatiilor.
Prezentarea companiei | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Social media
Servicii: Program intern Agile pt HR, leaderi, financiar; Agile Coaching; Consultanta Agile in procese HR; Cursuri Agile HR, Agile People Development, Agile Finance; Consiliere in cariera pentru echipe agile; Reiss Motivation Profile; Siguranta psihologica
Adresa: Iasi, Str. Gh. Asachi Nr. 14A
E-mail: cristina@@atelierul-ideilor.ro; [email protected]
Telefon: 0724 275 435
Prezentarea companiei
 
Atelierul de Idei | Agile People Romania este scoala de mentalitate, practici si principii Agile si inovare organizationala pentru domeniul non-IT. Ajutam profesionisti, echipe si organizatii sa se adapteze la cerintele viitorului pietei muncii: digitalizare, roluri emergente, agilitate, fara sa pierdem din vedere ceea ce conteaza: experienta, performanta si engagement-ul angajatilor. Peste 150 profesionisti HR din Romania au trecut, in 2021, prin programele noastre de certificare Agile HR, au obtinut certificarea internationala ICP-AHR emisa de ICAgile, dar, mai ales, au reusit sa introduca practici si principii Agile in organizatii. Sustinem echipe globale, care lucreaza hibrid, catre performanta, prin imbunatatirea sigurantei psihologice si increderii inter-personale. Va luam amprenta de motivare cu Reiss Motivation Profile si va dam Agile Power Skills in programe certificate de ICAgile pentru cei 3 piloni ai organizatiei: business, HR si finante. Va ajutam sa introduceti factorul Happiness in interactiunile din echipe, mai ales ca in 2022 organizam Saptamana Internationala a Fericirii la Locul de Munca in Romania. Programul nostru de inovare organizationala (FORTH), premiat international, sustine un framework de competitii interne de inovare, cu rezultate dovedite, care dubleaza eficienta si aplicabilitatea procesului. Suntem parte din reteaua globala Agile People, o comunitate de expertiza de agilitate de business pe 3 continente, dar cunoastem cultura locala, nevoile si provocarile HR-ului din Romania, ca sa putem ajuta cu adevarat.
Servicii / Produse
 
Ati auzit de Agile, dar nu stiti daca puteti aplica in organizatie pentru ca nu sunteti companie IT? Vi se cere sa fiti mai pregatiti, mai performanti, mai agili, dar nu stiti de unde sa incepeti? Sunteti intr-un proces de transformare Agile, dar e nevoie de resurse suplimentare sau de practici care functioneaza? Echipa Atelierului de Idei, parte din reteaua Agile People, vine cu resurse, practici, instrumente si programe validate international, dar adaptate pietei si nevoilor locale:
  1. Program de certificare Agile HR (ICP-AHR) pentru profesionistii de resurse umane, derulat in sprinturi, de la principii la instrumente si practici Agile pentru HR, in limba romana, cu singurul instructor certificat de ICAgile in Romania si co-autor al cartii Agile People Principles – Cristina Baghiu
  2. Program de certificare Agile People Development (ICP-PDV), despre cum sa dezvolti leaderi si manageri Agile in organizatie si sa cresti agilitatea business-ului
  3. Agile HR Bootcamp, program intensive de agilitate pentru echipa de HR, unde luam o provocare interna (engagement, onboarding, L&D, etc) pe care o tratam cu instrumente si practici agile
  4. Coaching de cariera pentru rolurile tehnice sau tranzitia catre acestea, folosind Business Model You, Reiss Motivation Profile, etc
  5. Consultanta pe procese interne cu practici Agile sau chiar servicii de Agile Coach in proiecte non-IT
  6. Program de inovare organizationala pentru angajati, prin metoda FORTH, pe principii de design thinking, sub forma de competitii de inovare si idei aplicate pe provocari reale ale business-ului sau pe subiecte care deterioreaza engagement-ul echipelor
  7. Interventii de siguranta psihologica prin Fearless Organization Scan pentru echipe performante
  8. Agile Power Skills: programe de training pentru echipa de HR, management, team leaderi sau people manageri, cu practici, instrumente si principii Agile in lucrul cu oamenii
  9. Happiness@Work: workshop-uri pentru un mediu de lucru motivant si creativ, cu Lego Serious Play si jocuri serioase pentru echipe agile
Recomandari
 
Pentru mine cursul Agile HR a facilitat cadrul perfect de invatare si intelegere a importantei pe care procesele de HR o au pentru agilitatea organizatiei. Cursul a pus accent pe exemple practice si instrumente care sa sustina introducerea agilitatii in HR, la regandirea valorilor de HR si la traducerea lor in instrumente si procese utile unei mentalitati agile. Cristina a inteles corect nevoile mele de invatare, iar materialele au fost perfecte. Multumesc pentru programul absolut genial! – Cristina Iacob, Specialist recrutare – domeniul IT
 
The program delivered by Cristina Baghiu - Atelierul de Idei is far more than a “training course”. It is a great learning journey equipped with a lot of tools to help you navigate, and once you get on board you cannot stop learning any more. The program has brought a useful framework to my own HR practice and has given me so many insights, as I have realized along the journey how often I acted or did things in an Agile manner within various organizations before even knowing the philosophy behind.
 
Cristina is a passionate, fantastic facilitator of learning and networking, who inspires you as an HR professional to be and do Agile and to take on bold initiatives in your organization. Agile is where the real change in HR starts. – Diana Ghita, Director HR
 
De îndată ce am aflat despre programul Agile HR cu certificare internațională, m-am conectat imediat. Căutam demult ceva nou in HR. Experiența mea de învățare cu Agile People și Cristina Baghiu a fost transformatoare. Am acum o mentalitate nouă, cunoștințe și abilități care mă ajută să privesc diferit la oameni și organizații. Agile HR sprijină o mai bună conectare între companie și oamenii ei, urmărind supraviețuirea și succesul organizațiilor în lumea VUCA . Instrumente precum Kanban, Retropectiva, Matrici de delegare, sesiuni zilnice de STAND-Up, Formule salariale, Profil motivațional REISS și altele mă ajută din punct de vedere practic pentru transformarea proceselor de HR cu care lucrez. Recomand cu căldură. – Anca Covaciu, HR Manager
 
For me was such a meaningful experience facilitated very smoothly by Cristina which I highly recommend if you are on the journey of driving agile transformation within your organization. –  Alina Vesca, Organisational Development Manager, NN
 
Am participat la multe cursuri de-a lungul carierei mele, dar acest curs este unul dintre puținele care pot spune că mi-au deschis un nou orizont. Am început cursul știind foarte puțin despre Agile și am învățat uimitor de mult în ultimele luni. Dar nu numai atât, subiectul mă pasionează atât de mult, incât intenționez să ma dedic Agile HR în următorul an, atât în învățare cât și în practică. Cursul este plăcut, facilitarea Cristinei este extraordinară și învățarea de la colegi este neprețuită. Sunt deja un fan activ și declarat al Agile HR și îmi doresc să creăm o comunitate de profesioniști Agile HR în România care să continue să învețe unii de la alții. Invitația de a participa și cu alte grupe în viitor și a învăța unii de la alții în diferite etape de învățare o consider extraordinar de utilă. Acest curs nu s-a terminat și continuă să îmi schimbe viața în bine și mă ajută să privesc organizația în care lucrez cu mult mai mult optimism și mintea deschisă la schimbare. Acest curs nu s-a terminat si continua sa imi schimbe viata in bine si sa ma ajute sa privesc organizatia in care lucrez cu mult maim ult optimism si cu mintea deschisa la schimbare. Codruta Burda – Global HR Business Partner, Worldvision International
 
Prima pagina | Denegare de responsabilitate | Contact
Copyright © 2011-2023 HR Club. Toate Drepturile Rezervate