Prima pagina | Intalniri HR Partner | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Inscrie-te pe HR Partner | Contact
 
HR Partner  >  Furnizor
 
 
 
 
 
Pus la dispozitie de Orangefresh, 2021-04-22
Orice angajat ar vrea sa isi inceapa ziua, la birou, cu un pahar de suc proaspat de portocale, cu numai 1 leu.
Orice angajator le poate oferi salariatilor sai acest beneficiu cu Vendomatele Orangefresh.
Pus la dispozitie de Romanian Software, 2021-04-26
Suntem inconjurati de date, de la informatiile primite si transmise de telefoanele mobile, la datele inregistrate de aplicatiile folosite. Fluxul continuu de date emise de fiecare dintre noi, fie ca face o tranzactie financiara, fie ca utilizeaza un instrument de pontaj pentru munca, este coplesitor. Puse in contextul potrivit, aceste date se pot dovedi un instrument util de business.
Pus la dispozitie de Romanian Software, 2021-04-26
Pontarea angajatilor la venirea si plecarea de la munca este o practica veche, pe care angajatorii o folosesc pentru ca ii ajuta sa ia decizii de business. Cu toate acestea, unii angajati pot considera ca este vorba mai degraba de nevoia de control din partea sefilor. Felul in care oamenii din Resurse Umane introduc o aplicatie noua de pontaj in companie poate sa contribuie la succesul business-ului sau la generarea de resentimente din partea angajatilor.
Pus la dispozitie de HART Consulting, 2021-04-27
Pe 11 martie s-a implinit un an de cand Organizatia Mondiala a Sanatatii a declarat pandemia COVID-19. Exista modificari pe scara larga ale personalitatii sau a valorilor noastre, pe masura ce stresul cauzat de pandemie si schimbarile survenite in viata noastra s-au acumulat pe parcursul acestui an? A crescut volatilitatea emotionala si s-au schimbat valorile pe scala echilibrului emotional? S-au accentuat acele comportamente exagerate care pot deraia cariere si impacta negative performanta sau am dezvoltat altele noi? 
Pus la dispozitie de K.M.Trust & Partners, 2021-04-27
Inteligenta Emotionala este unul din elementele de baza ale unui lider de succes. Cei care au un EQ ridicat sunt mai orientati spre colaborare, mai motivati, mai optimisti si mai buni la gestionarea conflictelor. In articolul nostru ne uitam la componentele inteligentei emotionale si de ce este importanta pentru lideri.
Pus la dispozitie de BIA, 2021-04-27
Legea 58/2021 publicata in Monitorul Oficial din 5 aprilie 2021 prevede noi modificari la timpul de munca, precum si la valoarea indemnizatiei prin programul Kurzarbeit. De asemenea, din 6 aprilie 2021 au fost aprobate si noile modele de cerere si declaratie pe propria raspundere pentru somaj tehnic.
Pus la dispozitie de BIA  , 2021-04-27
Legislatia muncii si legislatia fiscala se schimba frecvent si, din pozitia de manager al unei companii sau director HR, activitatea de salarizare si administrare personal este poate coplesitoare. Iti ocupa mare parte din timpul de lucru si muta strategiile de motivare a oamenilor in plan secund, cu efecte asupra retentiei si asupra bugetului companiei.
Pus la dispozitie de Sincron HR, 2021-04-28
Spre deosebire de alte tipuri de software HR, specializate pe procese, un software HCM actioneaza la un nivel mai cuprinzator, strategic, pe langa cel operational, oferind o perspectiva mai larga. Citeste pe blogul Sincron HR cum ajuta un software HCM o companie sa fie pregatita in avans pentru noile trend-uri ale pietei muncii.
Pus la dispozitie de Edenred, 2021-04-28
Tichetele de masa, cadourile, turismul intern (accesat prin intermediul voucherelor de vacanta), serviciile medicale (pentru angajati si apartinatori) si pensiile private (pilonul III) sunt principalele 5 beneficii flexibile alese de angajati, in 2020, potrivit analizei anuale Benefit, o companie Edenred, asupra industriei de beneficii extrasalariale din Romania. 
Pus la dispozitie de Edenred, 2021-04-28
Tichetele de masa sunt in continuare cel mai apreciat beneficiu extrasalarial, iar includerea acestora in oferta salariala contribuie la retentia de personal si demonstreaza ca un angajat motivat este un angajat productiv. In prezent, valoarea nominala maxima ce poate fi oferita unui angajat pentru o zi lucrata este de 20,01 lei. Conform statisticilor Edenred, utilizatorii solutiei Edenred Ticket Restaurant au cheltuit, in medie, 25 lei pentru un pranz. 
Pus la dispozitie de Edenred, 2021-04-28
​Jonglezi deja o multitudine de procese legate de personal: de la recrutare si angajare, salarizare, comunicarea interna, traininguri, evaluarea si retentia angajatilor la securitatea si protectia muncii? Atunci, cu siguranta, sa fii la curent cu numeroase acte normative care tin de legislatia muncii si sa te asiguri ca reglementarile GDPR sunt respectate reprezinta un efort in plus.
Pus la dispozitie de certSIGN, 2021-04-28
Ne apropiem cu pasi repezi spre un cadru legal care sa specifice, mai clar decat pana acum, faptul ca semnatura electronica calificata aplicata pe un document transforma documentul intr-un inscris sub semnatura privata, conform art. 272 din Codul de procedura civila, deoarece poarta echivalentul semnaturii olografe pentru inscrisurile pe hartie.
Prezentarea companiei | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Social media
Servicii: Semnatura electronica calificata, semnatura electronica la distanta, identitate digitala, arhivare electronica, arhivare fizica
Adresa: AFI TECH PARK 1 – Bd. Tudor Vladimirescu 29A
E-mail: ana.teodorescu@certsign.ro , hr@certsign.ro
Telefon: +40 724 047 916
Prezentarea companiei
 
certSIGN este o companie romaneasca care realizeaza activitati in vederea furnizarii de produse si servicii destinate asigurarii securitatii si protejarii informatiilor. Activeaza in domeniul cercetarii, dezvoltarii si inovarii, dar și al educației, prin intermediul Academiei certSIGN. Astfel, actioneaza in cateva directii, furnizand mai multe tipuri de produse si servicii cu un nivel ridicat de maturitate si incredere.

certSIGN, principalul producator si dezvoltator de solutii criptografice si servicii de incredere din Romania, furnizeaza servicii de incredere in conformitate cu cerintele Regulamentului eIDAS 910/2014– certificate digitale pentru semnatura electronica, semnatura electronica la distanta, sigiliu electronic, marcare temporala, certificate SSL pentru site-urile web.

In afara de gama de servicii de incredere enumerate mai sus, certSIGN dezvolta si implementeaza software pentru securitatea informatiilor utilizand Infrastructuri cu Chei Publice (PKI), dezvolta sisteme si aplicatii de Securitate cibernetica, presteaza servicii de arhivare electronica si fizica, emite si personalizeaza carduri tahograf.

Solutiile sunt dezvoltate integral in Romania si proiectate special pentru necesitatile specifice mediului de business si pentru garantarea sigurantei datelor personale. certSIGN te ajuta sa protejezi informatiile electronice, de la contracte si tranzactii online pana la informatii salvate pe statiile de lucru si servere, desfasurand proiecte in domeniul identitatii digitale, a semnaturilor electronice si securitatii cibernetice in peste 20 de tari.
Servicii / Produse
 
Pentru departamentul de Resurse Umane, certSIGN ofera o gama completa de Servicii de Incredere, in acord cu Regulamentul European eIDAS 910/2014, contribuind la digitalizarea completa a documentelor din fluxul HR
  • Semnatura electronica calificata
  • Semnatura electronica calificata la distanta
  • Marcare temporala
  • Arhivare electronica si fizica        
Recomandari
 

certSIGN

 
Prima pagina | Denegare de responsabilitate | Contact
Copyright © 2011 HR Club. Toate Drepturile Rezervate