Prima pagina | Intalniri HR Partner | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Inscrie-te pe HR Partner | Contact
 
HR Partner  >  Furnizor
 
 
 
 
 
Pus la dispozitie de Moveos, 2021-08-10
In 2018, statistica arata ca 68% dintre companiile din Romania au avut o mare dificultate in gasirea angajatilor din ce in ce mai calificati. Din pacate, multi romani, activi in toate domeniile, aleg sa paraseasca tara pentru a lucra la firme externe, provocand un gol greu de umplut de companiile angajatoare din Romania. Vestea buna este ca pentru aceasta problema s-au gasit deja solutii, iar una dintre acestea ne va fi prezentata chiar de reprezentantii companiei Moveos
Pus la dispozitie de remarkabil.ro, 2021-08-30
Firma de consultanta remarkabil.ro a lansat una dintre cele mai eficiente si mai intuitive platforme de screening si recrutare (videoCV.io/ro) cu ajutorul careia iti poti crea anunturi de recrutare in care soliciti candidatilor ca in timpul procesului de aplicare sa-ti raspunda la intrebari predefinite, inregistrandu-si raspunsurile in format video direct in platforma.
Pus la dispozitie de Co-Factor, 2021-08-31
De la nevoia acuta de digitalizare a proceselor strategice de HR, la cresterea engagementului sau eficientizarea procesului de onboarding, trecem in revista cele mai importante 5 probleme intalnite in organizatii si prezentam o solutie la indemana.
Pus la dispozitie de Co-Factor, 2021-08-31
Am invitat o serie de experti HR de top din Romania sa impartaseasca experienta lor in materie de programe generatoare de engagement. Iti prezentam cateva instrumente utile si solutii aplicate, care se evidentiaza prin conturarea de actiuni tactice de generare de engagement.
Pus la dispozitie de Romanian Software, 2021-08-31
Avansul tehnologic a adus beneficii semnificative companiilor care au adoptat digitalizarea si au automatizat procesele si fluxurile de lucru. Procese imbunatatite, sarcini realizate mai eficient, costuri mai mici, crestere a profiturilor, toate acestea sunt realizabile atunci cand organizatiile isi asuma transformarea digitala. Cu toate acestea, trecerea catre o organizatie ce pune accent pe automatizare poate sa aiba efecte negative, atat asupra angajatilor, cat si asupra companiei.
Pus la dispozitie de Romanian Software, 2021-08-31
​In ultimul an, tot mai multe companii s-au convins de beneficiile digitalizarii si automatizarii proceselor operationale. Beneficiile se reflecta atat in indicatorii de performanta, cat si in nivelul de satisfactie si motivatie al angajatilor. Compania ta cum se asigura ca transformarea digitala va fi un succes, in conditiile in care angajatii remote sunt deja satui de “munca pe Zoom”?
Pus la dispozitie de BIA, 2021-08-31
Cetatenii Non-UE pot fi angajati in Romania pe durata determinata sau nedeterminata, cu norma intreaga, iar permisul de munca va avea o valabilitate de un an urmand sa fie prelungit inainte de expirarea termenului. Vestea buna este ca Guvernul a aprobat recent suplimentarea numarului de lucratori straini nou-admisi pe piata fortei de munca din Romania in anul 2021 cu inca 25.000.
Pus la dispozitie de BIA, 2021-08-31
Primesti solicitarea de a acorda concediu medical de carantina, care intervine dupa concediul de odihna. Cum procedezi ca angajator in acest caz? Silvia Manolache – Outsourcing Manager si Cornel Anghel – Outsourcing Manager in cadrul BIA HR iti prezinta noutatile legislative in materie de concedii medicale. 
Pus la dispozitie de Mihai Popa-Radu, Associate Partner K.M.Trust & Partners, 2021-08-31
Abilitatea de a construi si descrie o imagine legata de viitor care sa inspire este, in opinia multora, un factor cheie de diferentiere intre un lider autentic si un manager bun. In aceasta luna discutam despre viziune si leadership.
Pus la dispozitie de Sincron HR, 2021-08-31
Stim cu totii ca pontajul lunar este indispensabil in orice organizatie, dar nevoile difera in functie de companie. Daca angajatii tai lucreaza de la 9:00 la 17:00, poti alege linistit un program standard, automatizand minimul de actiuni necesare. Ai insa batai de cap frecvente cu turele, schimburile, orarele atipice de lucru? Un program de pontaj axat pe flexibilitate in setarea programelor de lucru si monitorizarea timpului petrecut la job ti-ar salva multa energie. 
Pus la dispozitie de Creasoft, 2021-08-31
Si in aceasta toamna va exista un mix intre munca de la birou si telemunca! Cu scopul de a deveni angajatori mai flexibili si mai atractivi, acum companiile publice si private considera foarte serios implementarea de solutii care sa le permita angajatilor si intoarcerea la birou dar dupa un program ales/ planificat de comun acord, simplu de realizat si implementat.
Pus la dispozitie de Oraroo, 2021-08-31
Evaluarea maturitatii proceselor HR faciliteaza o analiza critica a situatiei de fapt, folosind dimensiunile modelului de maturitate propus. Optimizarea acestora creste eficienta operationala a companiei si adauga valoare afacerii. Digitalizand procesele de resurse umane, se pot automatiza sarcinile de bază din domeniul fortei de munca si se poate aloca mai mult timp pentru strategie si crestere. 
Pus la dispozitie de Oraroo, 2021-08-31
Graficul de capacitate prezinta in mod agregat capacitatea echipei in functie de norma de lucru a angajatilor cat si de planificarea concediilor de odihna ale acestora. Managerii pot realiza planificarea efortului echipei pe baza capacitații reflectate in grafic. Pot lua decizii pentru gestiunea in avans a diferentelor intre cererile de servicii si capacitatea de lucru. 
Pus la dispozitie de Oraroo, 2021-08-31
Urmareste performanta proiectelor tale pe baza de efort, venit, cost, profit si profitabilitate. Stabileste valorile bugetate la inceput de proiect. Urmareste evolutia lor pe parcursul desfasurarii proiectului si actioneaza atunci cand este cazul pentru a atinge valori cat mai apropiate de cele bugetate. La finalizarea proiectului analizeaza indicatorii fata de valori reper sau bune practice.
Pus la dispozitie de Thomas International Romania, 2021-08-31
Un articol scris de colegii Thomas din UK pentru a servi a ghid pas cu pas in Planificarea fortei de munca, identificarea nevoilor de recrutare viitoare si importanta unui plan de succesiune. Afla cum sa ramai o companie agila, gata sa raspunda schimbarilor din piata si cerintelor clientilor.
Pus la dispozitie de certSIGN, 2021-08-31
Din ce in ce mai des se discuta despre semnatura electronica in contextul in care atat companiile private cat si cele de stat isi doresc o gestionare mai buna a documentelor, astfel incat procesele interne si externe sa aiba un flux orientat spre online, eliminand interactiunea fizica.
Pus la dispozitie de Dacris, 2021-09-15
Dacris, companie romaneasca veterana de office supplies, este cel mai nou membru semnatar al Pactului Global al Organizatiei Natiunilor Unite – o retea internationala de peste 13.000 de companii si 3.000 de participanti non business din peste 130 de tari, care se angajeaza sa construiasca impreuna un viitor durabil.
Pus la dispozitie de A_BEST, 2021-09-24

A_BEST, unul dintre cele mai mari centre independente de invatare a limbilor straine din Romania, organizeaza pe 06 octombrie 2021, de la ora 18.00, conferinta „Ascensiunea in mediul de business prin limbile straine”, ed. a VI-a, beneficiind de un panel de exceptie. Evenimentul va avea loc live, online, pe ZOOM, si se adreseaza profesionistilor de resurse umane din companiile multinationale, managerilor din companii, antreprenorilor.

Prezentarea companiei | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Social media
Servicii: Platforma Digitala Integrata, Comunicare Interna, Engagement, Managementul Performantei
Adresa: Bd. Primaverii nr. 51, et.1, 011973 Bucuresti
E-mail: contact@co-factor.roadela.grigoriu@co-factor.ro
Telefon: +40 745 12 12 00
Prezentarea companiei
 
Co-Factor este una dintre cele mai creative companii de tehnologie si consultanta organizationala din Romania, care livreaza rezultate printr-o Platforma Digitala de Employee Engagement si Performance Management, centrata pe angajat. In general, in companii se masoara doar problemele de ansamblu, ignorand datele si nevoile individuale.
 
CE PROBLEME REZOLVA?
  1. Nevoia de digitalizare a proceselor strategice de HR
  2. Comunicare ineficienta, intarziata si distorsionata
  3. Lipsa de engagement sau un engagement scazut
  4. Probleme legate de cultura organizationala (cultura organizationala nesanatoasa, disfunctionala, ineficienta)
  5. Lipsa unui proces coerent de management al performantei, relevant si utilizat in timp
Conectam si sustinem oamenii, oriunde, in timp real, pentru imbunatatirea continua a performantei, cu impact imediat asupra rezultatelor companiei!
Servicii / Produse
 
Platforma Co-Factor nu este doar un instrument strategic pentru HR, ci si unul extrem de puternic de leadership, care poate ajuta liderii sa angreneze intreaga organizatie in implementarea in timp real a strategiei de business, oricare ar fi aceasta si in orice tip de organizatie.
     
Co-Factor faciliteaza succesul companiilor printr-un mix unic de instrumente si functionalitati integrate intr-o platforma digitala inovativa, centrata pe angajat, capabila sa operationalizeze, individual sau simultan, 3 procese organizationale majore, grupate in 3 MODULE sau mixuri de doua module:
  • Comunicare Interna
  • Implicarea Angajatilor (Employee Engagement)
  • Managementul Performantei (Performance Management)                         
Recomandari
 
„Am avut norocul sa ne intalnim cu partenerii de la Co-Factor in perioada in care luaseram decizia de a implementa o platforma foarte prietenoasa si foarte actuala, care sa adreseze mai multe din nevoile noastre: managementul performantei, comunicare interna, activarea si acordarea de recunoastere imediata angajatilor buni etc. si cautam un furnizor potrivit. Rezonanta intre produsul lor si nevoia noastra s-a produs imediat, astfel incat colaborarea noastra a inceput la scurt timp dupa acea prima intalnire. Contam pe aceasta colaborare in proiectele noastra de dezvolare a oamenilor din BT!” – Nevenca Doca – HR Executive Director, Banca Transilvania
 
„Solutia integrata de managementul performantei dezvoltata impreuna cu Co-Factor vine sa raspunda unei nevoi strategice a companiei Flanco, un proiect apreciat nu doar intern, ci si de catre comunitatea de HR. Solutia este una complexa, in care am atrenat peste 1000 de colegi intr-o conversatie permanenta. In prezent, aceasta platforma este accesata zilnic de peste 300 dintre acestia iar gradul de conversie lunara este de peste 95%. Aprecierea primita imi ofera certitudinea ca am reusit intr-adevar sa facem o diferenta prin ceea ce am construit impreuna cu Co-Factor, partenerul nostru care a dat viata proiectului combinand expertiza sa de consultanta in performanta si engagement cu tehnologia prietenoasa si intuitiva.” – Nicoleta Capata – HR Director, Flanco Romania
 
„Platforma Co-Factor este despre Oameni si reprezinta solutia potrivita pentru proiectul nostru de a tine oamenii impreuna. La scurt timp dupa implementare am reusit sa formam o comunitate unita si vie al carei nivel de engagement a crescut, colaborarea s-a imbunatatit, iar acum avem spatiul potrivit pentru a ne cunoaste mai bine si a face schimb de experiente. Ne-am bucurat de expertiza, deschiderea si empatia echipei Co-Factor, reusind ca suplimentar modulului complex de comunicare interna, colaborare si recunoastere sa dezvoltam si module precum managementul performantei, taining si inovare. Echipa Co-Factor a ramas aproape de noi si gaseste prompt solutii la nevoile noastre.” – Lucia Costea – Managing Partner, Secom
 
„As vrea sa multumesc echipei Co-Factor pentru serviciul excelent de dezvoltare si implementare a platformei Innovate Avon in cadrul Avon Central Europe. Am intrat in aceasta colaborare pe 5 ani cu Co-Factor pentru ca, din diversele oferte pe care le-am primit de la potentialii vendori, Co-Factor ne-a oferit nu doar o solutie completa si flexibila, cu posibilitatea de a o adapta la toate solicitarile noastre, dar si expertiza solida in domeniu si o echipa gata sa raspunda tuturor nevoilor noastre functionale si calitative. Acestea ne-au convins sa alegem Co-Factor ca partener pentru acest proiect strategic care acopera 19 piete pe care activam in Europa Centala.” – Maciej Starzyk – CE Strategy Manager, Avon Cosmetics
 
Prima pagina | Denegare de responsabilitate | Contact
Copyright © 2011 HR Club. Toate Drepturile Rezervate