Prima pagina | Intalniri HR Partner | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Inscrie-te pe HR Partner | Contact
 
HR Partner  >  Furnizor
 
 
 
 
 
Pus la dispozitie de IziDoc, 2021-03-31
Vine primavara, iesim din case atat cat ne permite pandemia, insa entuziasmul e la cote in crestere! Deja visam vacante si intalniri cu prieteni la terase, macar cu cei mai apropiati, macar pe rand. Si ne dorim poate si un zambet mai atractiv, cu ajutorul unei albiri dentare. Afla de la specialistii IziDoc ce optiuni ai si ce avantaje sau dezavantaje au acestea.
Pus la dispozitie de Trend, 2021-03-19
Am implinit recent 20 de ani si nu putem organiza o petrecere, dar putem gasi alte modalitati de a sarbatori impreuna. Ne dorim sa marcam 20 de ani de calatorii de invatare cu contributii relevante si lansam astazi 2 invitatii speciale pentru membrii, partenerii si colaboratorii HR Club.
Pus la dispozitie de Elena Doaga - Manager, Tax, KPMG in Romania, 2021-03-22
Atragerea si mentinerea talentelor reprezinta o problema pe piata muncii din Romania de mult timp. Situatia nu s-a modificat in ultimul timp, dimpotriva, fenomenul pare sa ia amploare. In conditiile in care pierderea unui angajat cheie se traduce in costuri si riscuri pentru societate, inclusiv la nivel operational, devine necesara luarea unor masuri concrete pentru mentinerea angajatilor valorosi si motivarea acestora pe termen lung. Planurile de recompensare a angajatilor in instrumente financiare au devenit tot mai populare si pot reprezenta un instrument potrivit pentru a incerca solutionarea acestor probleme.
Pus la dispozitie de Romanian Software, 2021-03-22
2020 a produs schimbari profunde pe piata muncii, in raporturile dintre angajatori si candidati. Pandemia s-a declansat intr-un moment in care recrutarea era deja ingreunata de lipsa fortei de munca specializate. Dupa socul adaptarii la noile conditii de munca si reevaluarea modului de a face business, companiile se gasesc acum in situatia de a fi nevoite sa isi schimbe si modul in care recruteaza.
Pus la dispozitie de Romanian Software, 2021-03-22
Multe organizatii au inceput sa faca planuri concrete pentru intoarcerea angajatilor in birouri de indata ce se va incheia pandemia sau cand suficiente persoane vor fi vaccinate pentru a putea lucra in spatii comune, fara riscul izbucnirii unui focar. In Romania, un studiu Undelucram.ro, citat de Wall-Street-ro, arata ca 60% dintre companii intentioneaza sa reinceapa munca de la birou din luna martie a anului 2021.
Pus la dispozitie de Amrop, 2021-03-22
Amrop, unul dintre liderii globali si locali de executive search & leadership advisory, a intervievat 3 Directori din companii de tehnologie din Romania, cu privire la planurile lor de digitalizare din 2021. 
Pus la dispozitie de certSIGN, 2021-03-25
Stii deja ca poti semna electronic si cu valoare legala documentele departamentului de Resurse Umane prin aplicatia Paperless flowSIGN, chiar si atunci cand ai mai multi semnatari. Acum vom privi lucrurile din perspectiva celui ce primeste documente pentru a fi semnate.
Pus la dispozitie de Wizrom Software, 2021-03-29
Simti ca responsabilitatile departamentului de HR se aduna? Sau ca pierzi timp pretios cu sarcini repetitive in loc sa te concentrezi pe gestionarea echipei? Atunci, cu siguranta, ai nevoie sa-ti eficientizezi procesele. Iar un software de resurse umane te poate ajuta in acest sens.
Pus la dispozitie de Clinica The MIND, 2021-03-29
Peste tot in lume oamenii incearca sa obtina cat mai multa bucurie, sa-si traiasca viata cu placere si sens. Fericirea a devenit pentru omul modern scopul principal. Cati stiu insa care este calea care va va duce acolo, fara sa-si iroseasca eforturile si timpul cautand fericirea intr-o directie gresita?
Pus la dispozitie de Speakings, 2021-03-30
Ca om de HR, e bine sa fii oricand pregatit sa iei cuvantul. Chiar si atunci cand esti luat pe nepregatite. In public speaking si HR, spontaneitatea se antreneaza. Iar SPEAKINGS a pregatit terenul perfect pentru asta: Campionatul National de Discursuri Online pentru Companii, Teamwork 2.1. 
Pus la dispozitie de Sincron HR, 2021-03-30
Indiferent de marimea companiei tale, daca ai deja un angajat, trebuie sa te gandesti cum faci cu procesul de salarizare. Argumentele pro si contra pastrarii salarizarii in intern vs. externalizarea ei sunt numeroase. Citeste pe blogul Sincron HR despre factorii pe care e recomandabil sa-i iei in considerare cand te decizi cum sa procedezi cu salarizarea.. 
Pus la dispozitie de BIA, 2021-03-30
In Ordonanta de Urgenta 13/2021 se mentioneaza cheltuielile care nu sunt impozabile: veniturile reprezentand cadouri in bani si/sau natura, inclusiv tichete cadou, oferite salariatilor, precum si cele oferite pentru copiii minori ai acestora, contravaloarea transportului la si de la locul de munca al salariatului, contravaloarea serviciilor turistice si/sau de tratament. 
Pus la dispozitie de BIA, 2021-03-30
Unul dintre cele mai mari castiguri ale acestei perioade pline de provocări este increderea pe care am deprins-o in oamenii din echipele noastre. Si este de asteptat sa avem colegi care vor dori sa adopte stilul hibrid, dar si colegi care colegi vor prefera remote work pe termen lung. Cum ii poti ajuta sa lucreze mai bine impreuna? 
Pus la dispozitie de BIA, 2021-03-30
Iti doresti in echipa ta oameni alaturi de care sa ai o colaborare pe termen lung. Si aceasta colaborare se contureaza inca din momentul recrutarii daca alegi bine colegii. Atentia ta asupra acestui proces este cu atat mai importanta daca iei în considerare studiul realizat de SHRM care arata ca o recrutare gresita ar putea costa o companie de cinci ori salariul anual al unui angajat. 
Pus la dispozitie de HART, 2021-03-30
A avea angajatii potriviti in rolurile potrivite poate influenta succesul organizational. Daca compania nu are o strategie solida de achizitie a talentelor, identificarea si angajarea acestora poate fi un proces tulbure, dependent de presupuneri si supus greselilor. De aceea, aveti nevoie de un plan care sa defineasca potentialul intr-o maniera aplicabila in toate departamentele si sa includa metode dovedite stiintific pentru ca echipa dvs. sa atraga angajatii ideali. 
Pus la dispozitie de HART, 2021-03-30
Solutia Hogan High Potential Talent este menita sa ajute in programele de dezvoltare adresate populatiilor de high-potentials. Raportul Hogan High Potential evalueaza 3 dimensiuni ale potentialului de leadership, subliniind punctele forte si ariile esentiale de dezvoltare individuale prioritare. 
Pus la dispozitie de certSIGN, 2021-03-31
Afla raspunsurile la cele mai frecvente intrebari legate de semnarea electronica a actelor aferente proceselor de resurse umane, cum ar fi: "Care este modalitatea prin care viitorul angajat intra in posesia certificatului calificat, pentru a semna electronic documentele?" sau "Cum se efectueaza instructajele de tip SSM sau SU in format digital?".
Pus la dispozitie de Trend, 2021-04-01
TREND este creator de experiente de invatare memorabile si un partener care ajuta oamenii sa se schimbe in bine. La Trend, crestem echipe performante de vanzari si construim echipe eficace de management, generand perspective care-i fac pe oameni sa se simta inspirati si le dau incredere in propriile capacitati de a progresa.
Prezentarea companiei | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Social media
Servicii: Competente digitale complete pentru echipele L&D: design cursuri online, filme educationale, curatoriat de continut, quizuri si evaluari. Librarie cu programe si resurse digitale personalizabile. Servicii digitale personalizate.
Adresa: Str. Fabricii, nr. 26b, Bucuresti, sector 6
Email: office@ecampus.ro; daniel@ecampus.ro
Tel: +40.769.090.000
 
Prezentarea companiei
 
EXPERTIZA SI EXPERIENTA:

O echipa multidisciplinara activand in Romania si Luxemburg. Beneficiem de expertiza si experienta a mai bine de 15 ani de lucru in proiecte internationale de Digital Learning derulate pentru companii din top 500, de cunostintele si cercetarea diferitelor asociatii profesionale de profil (Association for Talent Development, Cognitive Neuroscience Society si The Society of Applied Neuroscience) si universitati de renume (Harvard Extension School).

ABORDAREA NOASTRA:

Avem o perspectiva de business asupra activitatii de instruire si a metodologiilor implicate:
  • pregatim functiunile de L&D din organizatii sa deserveasca cu succes nevoile operationale ale acestora intr-o lume digitala: competente de design si productie a programelor online, de masurare a impactului si scalare, s.a.
  • accesibilizam tehnologiile de Digital Learning: ce sa folosim? cum si in ce context? ce bugete ne sunt necesare?
  • ajutam companiile sa treaca de la o cultura a instruirii la una a invatarii                                                               
CUM LUCRAM:
  • Folosim arhitecturi inovatoare de program care imbina invatarea cu rezultatele operationale reale. Participantii deprind competentele de Digital Learning lucrand direct pe cursurile lor din organizatie. Acest lucru asigura un nivel crescut de relevanta si angajament al cursantilor, iar la capat compania client obtine si programe digitale personalizate gata de utilizat.         
Programele noastre de instruire si suport se desfasoara de obicei pe durata a 3-5 saptamani cu ajutorul platformei Learn@E-Campus, folosind fuctionalitati de invatare colaborativa precum: forumuri, fluxuri de discutie si de noutati similare platformelor de Social Media, ad-hoc video meetings, management de proiect, s.a.        
Servicii / Produse
 
1. Digital Learning Skills Academy – programe de formare a competentelor echipei L&D:
 
a. Digital Learning Fundamentals (open/in-house) – o experienta de invatare „obligatorie” in procesul de digitalizare. Oferă o fundatie unitara solida echipei L&D atat la nivel de mindset digital cat si de metode de a imbina sesiunile sincron cu resursele asincron si de a le alinia nevoilor si provocarilor resimtite de catre cursanti.
b. Instructional Video Design (open/in-house) – competente de design si productie a filmelor educationale necesare diferitelor contexte ale instruirii si invatarii online.
c. Learning Content Curator (open/in-house) - competente complete de curatoriat al continutului dedicat invatarii si de integrare a lui in sistemele companiei.
d. Digitalizarea programelor de sala (open/in-house) - ce poate fi mutat in online si ce schimbari sunt necesare in mediul digital? Este vorba doar despre reducerea duratei sesiunii sau si despre modificarea continutului si a mixului de metode in sine? Cum realizam aceste modificari? 
e. The Virtual Trainer (open/in-house) – un program de exersare si suport in deprinderea tehnicilor de livrare a sesiunilor online sincron (live) folosind diferite tehnologii. 
 
2. Digital Learning Assets - librarie cu programe si resurse digitale personalizabile gata de folosit in companie. 
 
f. Microprograme modulare in limba romana bazate pe film educational 
g. Quizuri, exercitii si continut curatoriat – disponibile pentru integrarea in programele digitale ale companiei
h. Continut personalizabil – clientul poate introduce in programe propriile exercitii si studii de caz, s.a.
i. Abonament anual accesibil pentru intreaga companie
 
3. Custom E-learning Development - digitalizarea programelor de onboarding ale companiei, transformarea cursurilor de sala pentru livrarea in mediul virtual, film educational și tutoriale, s.a.
 
 
 
Recomandari
 
Am descoperit cât de ușor pot crea un E-learning. Parcurgând cursul Digital Learning Design Skills am descoperit cât de ușor pot crea un E-learning. Secretul constă în învățarea etapelor de producție și în orele practice din acest curs. Prin urmare, voi aplica cu încredere ceea ce am învățat!” DANIELA ISAC, Digital Learning Expert, Orange Moldova.

Cum captezi atenția prin materiale online de calitate. De la ceea ce face ca un curs online să fie, deopotrivă, atractiv și instructiv, până la modalitatea concretă în care poți face asta, toate aceste elemente fac obiectul acestui program. În plus, tutorialele video de tip “cum să...” contribuie din plin la exersarea practică atât de necesară pentru un program care-și propune să te înzestreze cu abilități tehnice.” ADRIAN CĂRUCERU, Financial Education Program Coordinator, OTP Bank Romania.
 
 „Advanced Train of Trainers - competență și flexibilitate. Atenția la detalii, sintezele relevante, aplicabilitatea practică imediată a instrumentelor, elementele moderne de învățare, grafica deosebită a materialelor, sunt numai câteva dintre ingredientele programelor dezvoltate de Petre." FLORIAN DUȚĂ, Training Manager, NN.             
 
Prima pagina | Denegare de responsabilitate | Contact
Copyright © 2011 HR Club. Toate Drepturile Rezervate