Prima pagina | Intalniri HR Partner | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Inscrie-te pe HR Partner | Contact
 
HR Partner  >  Furnizor
 
 
 
 
 
Pus la dispozitie de Wizrom, 2021-11-29
Potrivit unui studiu realizat de Sapiens, companiile resimt nevoia unor programe capabile sa ofere analize (cantitative si calitative) usor de interpretat. La randul sau, Wizrom a efectuat o serie de analize proprii si a constatat ca aproape jumatate (43%) din timpul departamentelor de resurse umane a fost pierdut culegand informatii din baze de date necesare pentru raportare.
Pus la dispozitie de Salarium, 2021-11-23
​Stiai ca 70% dintre angajatii romani raman fara bani de la un salariu la altul? Acum poti sa-ti ajuti angajatii sa se elibereze de grija banilor, cu impact direct in cresterea motivatiei, a ratei de retentie si a randamentului companiei. Salarium este aplicatia usor de instalat si de utilizat, prin care angajatii tai au posibilitatea de a solicita si retrage oricand avansul salarial dorit, fara formalitati si fara impact asupra fluxului financiar al companiei.
Pus la dispozitie de SanoPass, 2021-11-29
Ne bucuram de fiecare data cand aflam despre o initiativa care usureaza munca echipelor de HR si aduce valoare managementului si angajatilor. Un astfel de instrument este Calculatorul de Retentie, lansat de SanoPass, liderul pietei de medtech din Romania.
Pus la dispozitie de Oraroo, 2021-11-29
Odata cu cresterea afacerii vine si nevoia de a unifica modul in care proiectele sunt gestionate in companie: operatiuni, aspecte comerciale sau de resurse umane. Crowe Romania va atinge acest obiectiv folosind o singura platforma: Oraroo, simplificand si automatizand procesele operationale consumatoare de timp. 
Pus la dispozitie de Oraoo, 2021-11-29
Pentru mentinerea echilibrului intre viata profesionala si personala, cat si incadrarea in bugete, efectuarea de ore suplimentare reprezinta o solutie de exceptie. Oraroo te ajuta sa gestionezi explicit si transparent fluxul de ore suplimentare.
Pus la dispozitie de Oraroo, 2021-11-29
Dosarul angajatului contine toate informatiile legate de viata profesionala a acestuia in firma ta. In dosarul fizic e mai greu sa gasesti datele de care ai nevoie. In schimb, in format electronic poti oricand sa faci o cautare si sa ai rezultatul imediat. 
Pus la dispozitie de Romanian Software, 2021-11-29
Pe masura ce numarul si complexitatea documentelor creste, specialistul HR are din ce in ce mai putin timp la dispozitie pentru a se concentra pe activitati care aduc valoare echipelor si companiei. Sarcinile ii sunt simplificate semnificativ de adoptarea unui sistem pentru managementul online al documentelor.
Pus la dispozitie de Romanian Software, 2021-11-29
In spatele oricarei afaceri de succes se afla o echipa dedicata si cu viziunea de a duce compania cat mai departe. De aceea, retentia angajatilor valorosi a devenit o prioritate pentru companii, mai ales in contextul unei piete a muncii extrem de dinamice si ofertante pentru specialisti.  
Pus la dispozitie de Thomas International Romania, 2021-11-29
Pe masura ce anul 2021 se apropie de final, liderii din HR sunt obligati sa raspunda proactiv situatiei numite "The Great Resignation". Descopera ghidul practic despre retentie ca sa obtii: instrumente care te pot sustine in gestionarea deficitului de personal; informatii si perspective noi despre cauzele fluctuatiei de personal; principalii factori care pot conduce la epuizare si cum pot fi evitati.
Pus la dispozitie de BIA HR  , 2021-11-29
Sa iei o decizie de recrutare pe baza informatiilor personale si a imaginilor pe care un candidat le posteaza pe retelele de socializare poate constitui o forma de discriminare. Cum procedezi in aceasta situatie? 
Pus la dispozitie de BIA HR, 2021-11-29
Lucreaza in cadrul BIA HR de peste patru ani, iar in consultanta resurse umane de peste 10 ani, aceasta fiind traiectoria pe care a ales-o dupa absolvirea Facultatii de Inginerie Matematica. Afla cum a inceput povestea Cristinei Lixandru in BIA HR, dar si ce ar trebui sa stii despre jobul sau daca iti doresti consultanta in payroll.
Pus la dispozitie de HR Sincron, 2021-11-29
La fel ca orice alt domeniu, HR-ul a început in ultimii ani să isi simplifice semnificativ modul de lucru, operand cu sisteme care sa reduca volumul de munca, sa evite greselile si sa sintetizeze mai bine informatiile angajatilor.
Pus la dispozitie de Co-Factor, 2021-11-29
Descopera cum poti stimula implicarea angajatilor in perioada sarbatorilor. Am pregatit un material care sa vina in sprijinul acelor lideri pentru care pilonul employee engagement este unul important in arhitectonica organizatiei. 
Prezentarea companiei | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Social media
Servicii: Solutii HR personalizate: recrutare, relocare si training resurse umane, administrare si salarizare personal, centre de recrutare si training, solutii la cheie pentru sateliti de productie, management de proiecte pana la etapa de productie in serie
Adresa: Strada Turnului nr. 5, Brasov, jud. Brasov
E-mail: contact@moveos.ro; oana.borosoiu@moveos.ro; elena.feroiu@moveos.ro
Telefon: 0730 119 424; 0723 311 957
Prezentarea companiei
 
Moveos a fost fondata in 2016, pornind de la principala valoare care ne ghideaza activitatea zi de zi - intelegerea nevoilor marilor angajatori din Romania.

Fluctuatiile cateodata violente in cererea clientilor, a pietei de materie prima, a evolutiei pietei fortei de munca aduc un impact greu de gestionat in conditiile dure ale competitivitatii si standardelor din ce in ce mai ridicate.

Avem convingerea ca aici e zona in care experienta noastra in mediul multinational isi spune cuvantul. Dorim sa reducem concurenta zonala pe piata fortei de munca, sa oferim alternative viabile nevoii urgente cantitative sau calitative de forta de munca si de asemenea sa unim oferta de munca din zonele neatractive industrial cu cererea din centrele industrial saturate deja.

Totodata, faptul ca dezvoltarea noastra ca firma se desfasoara atat in mediul productiv cat si in dezvoltarea de produse industriale (vehicule electrice si nu numai) ne face si mai apropiati de intelegerea si sprijinirea mediului industrial.
 
Ne asumam cu indrazneala si motivatie rolul de a deveni parteneri de incredere inspre atingerea obiectivelor si a performantei clientilor nostri si de asemenea de a ne dezvolta in continuare, si prin aceasta de a influenta pozitiv societatea in care existam atat ca si firme cat si ca oameni.          
Servicii / Produse
 
Divizia HR a companiei Moveos este specializata in relocarea fortei de munca, asigurarea tuturor conditiilor de cazare si acomodare pentru personalul relocat, precum si administrarea completa a resurselor umane pe toata durata colaborarii, cu beneficii incontestabile pentru partenerii nostri:
 • 100% echipe complete in fiecare zi
 • flexibilitate asupra numarului de personal in perioade cu fluctuatii a volumelor de comenzi
 • limitarea numarului de ore suplimentare efectuate de salariatii proprii ai clientului
 • risc scazut de reclamatii din partea Beneficiarului final
 • costuri predictibile pe intreaga perioada contractuala.                                                  
Prin Centrul de recrutare, un produs conceput pentru a asigura partenerilor nostri necesarul de personal selectat, recrutat si scolarizat confor proceselor de productie ale acestora, venim in intampinarea companiilor in plin proces de dezvoltare si cu o nevoie rapida de personal eficient. Dintre multiplele beneficii ale unui Centru de recrutare si training se remarca:
 • un proces externalizat, cu resurse calificate
 • toate activitatile de recrutare si formare acoperite de Moveos, fapt care permite echipei Clientului sa se concentreze pe integrare si dezvoltare
 • proces de recrutare si instruire complet si conform           
 • 100% personal livrat conform planului de recrutare al Clientului
Prin Banca de rezerve, un produs destinat in mod special combaterii absenteismului neplanificat la locul de munca, venim in intampinarea partenerilor nostri pentru care este esentiala prezenta echipelor complete si instruite pentru realizarea volumelor planificate. Alaturi de evitarea costurilor generate de absenteismul neplanificat, care se traduc in munca suplimentara, non-calitate sau chiar imposibilitatea de a livra, partenerii nostri pot conta pe:
 • echipa 100% completa in fiecare zi
 • personal angajat si administrat integral de catre Moveos
 • accesarea echipei Moveos in functie de  nevoia imediata a Clientului
 • costuri predictibile
 • livrarea integrala a volumelor conform planificarii
In cadrul unui parteneriat cu Moveos, Clientii nostri beneficiaza de expertiza noastra in recrutare la nivel national, expertiza in asigurarea conditiilor de cazare si acomodare pentru personalul relocat, expertiza in administrarea personalului pe intreaga perioada contractuala, agilitate in relocarea si dislocarea personalului in orice zona a tarii sau in strainatate, monitorizare si focus pe performanta, disciplina si incluziunea personalului relocat la locul de munca.   
                                                                                                             


                                                                                                                                                                                                                 
Recomandari
 
 
Prima pagina | Denegare de responsabilitate | Contact
Copyright © 2011 HR Club. Toate Drepturile Rezervate