Prima pagina | Intalniri HR Partner | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Inscrie-te pe HR Partner | Contact
 
HR Partner  >  Furnizor  >  Stiri Furnizori
 
 
 
 
 
Pus la dispozitie de Marco Polo CEE, 2024-03-01

DISC este un model de evaluare a comportamentului si a personalitatii, care isi are originile in teoriile psihologului american William Marston. Acesta imparte comportamentul uman in patru dimensiuni principale: Dominanta (D), Influenta (I), Stabilitate (S) si Conformitate (C).

Pus la dispozitie de Oana Niculae, 2024-03-28
Schimbarea este singura constanta in viata - stim asta, suntem de acord, aprobam si dam din cap, insa, atunci cand apare, de cele mai multe ori omitem sa o aducem ca proces de tranzitie! Care sunt momentele de schimbare ce au nevoie sa fie adresate punctual si in mod dedicat in dinamica de viata a unei organizatii, indiferent de marimea ei? 
Pus la dispozitie de Oana Niculae, 2024-03-28
“O imagine face cat 1000 de cuvinte!” suntem familiari cu acest concept si asta este un as in maneca pe care avem nevoie sa-l aduce in interventiile de invatare si crestere! La acest moment, suportul proiectiv al imaginilor este suficient de cunoscut profesionistilor si este adus in spatiul intalnirilor de lucru, atat in cele individuale cat si in cele de grup si echipa.
Pus la dispozitie de Mirro, 2024-03-28
Stii cat de implicati sunt angajatii tai? Pentru a te ajuta sa raspunzi la aceasta intrebare, echipa Mirro a adunat date si cifre intr-un infografic despre implicarea angajatilor la locul de munca. 
Pus la dispozitie de Mirro, 2024-03-28
Crearea unui profil al angajatului ajuta atat in procesul de recrutare, cat si la pastrarea celor mai buni oameni. Companiile le pot folosi pentru o abordare mai sistematica si mai transparenta a angajarilor, pentru a imbunatati calitatea managementului si pentru a facilita colaborarea in echipa.
Pus la dispozitie de Smartree, 2024-03-28
Gestionarea eficienta a procesului de salarizare consta in realizarea unui calcul salarial corect si a repectarii termenelor limita. Acest lucru poate fi realizat prin externalizarea calculului salarial catre un furnizor cu experienta, decizie care vine cu beneficii care pot contribui la succesul intregului business.
Pus la dispozitie de Smartree, 2024-03-28
Colaborarea dintre Wolters Kluwer si Smartree reprezinta un exemplu de succes in optimizarea proceselor esentiale de salarizare si administrare de personal, asigurand, in acelasi timp, adaptabilitatea la evolutiile legislative. 
Pus la dispozitie de Smartree, 2024-03-28
Securitatea si sanatatea in munca reprezinta doua aspecte extrem de importante atat pentru angajatori, cat si pentru angajati. O abordare prudenta a acestui aspect, de catre ambele parti, contribuie la crearea unui mediu de lucru mai sigur, mai sanatos si mai productiv. 
Pus la dispozitie de EUCOM, 2024-03-28
Ai auzit vreodata o statistica care sa te faca sa te opresti din scrollat pe telefon? Ei bine, aici vine una: mai mult de 40% dintre limbile vorbite pe aceasta planeta sunt intr-o lupta serioasa pentru supravietuire. 
Pus la dispozitie de EUCOM, 2024-03-28
Aveti vreodata acele momente cand o mica piatra in pantof se transforma intr-o adevarata odisee? Ei bine, in lumea vasta si adesea amuzanta a proverbelor romanesti, exista o expresie care imbratiseaza acest sentiment si il ridica la nivelul urmator: „Buturuga mica rastoarna carul mare”.
Pus la dispozitie de HART Consulting, 2024-03-28
Mediul psihologic sigur este un element esential intr-o echipa - ii ajuta pe oameni sa se simta liberi si sa fie ei insisi, sa isi asume riscuri si sa-si exprime opinii fara teama de consecinte negative. Tu stii daca esti un lider care creeaza siguranta psihologica in cadrul echipei?
Pus la dispozitie de Olivia Podobea, 2024-03-28
Fie ca privesti lucrurile ca lider sau ca angajat un lucru e cert din orice perspectiva ai fi iti doresti sa evoluezi, sa te dezvolti astfel incat sa ajungi acolo unde iti visezi. Dar de cele mai multe ori drumul pe care il parcurgi poate fi atat de intens incat uiti sa te bucuri de experienta.
Pus la dispozitie de Romanian Software, 2024-03-29
Un manager are, in medie, cu 51% mai multe responsabilitati decat poate gestiona in mod eficient, iar 29% dintre angajati demisioneaza curand dupa promovari. Cum ajutam in mod real managerii sa treaca printr-o perioada de tranzitie care sa le contureze roluri care li se potrivesc? 
Pus la dispozitie de Romanian Software, 2024-03-29
De ce angajatii tineri manifesta o reticenta din ce in ce mai pronuntata in ceea ce priveste dedicarea catre sarcinile lor? Statisticile arata o tendinta descendenta in randul angajatilor sub 30 de ani, cu o rata de implicare care scade de la an la an. Ce putem face?
Pus la dispozitie de Co-Factor, 2024-03-29
Comunicarea interna este unul dintre cei mai importanti piloni organizationali, care tine laolalta intreaga companie, iar tehnologia poate juca un rol crucial in operationalizarea unor procese esentiale pentru o comunicare autentica. Aducem in atentia ta un proiect de succes, premiat recent pentru cea mai buna utilizare a tehnologiei in comunicarea interna.
Pus la dispozitie de BIA Human Capital Solutions, 2024-03-29
In 2024 au ales sa-si mareasca echipele angajatorii care au nevoie de specialisti in vanzari, in domeniul financiar, in arhitectura și logistica, prin urmare si solicitarile catre echipa de recrutare BIA Human Capital Solutions au crescut in primul trimestru. 
Pus la dispozitie de BIA Human Capital Solutions, 2024-03-29
O recrutare gresita te-ar putea costa 30% din salariul anual al unui angajat, arata datele din 2023 ale Departamentului Muncii din SUA. Iar un proces de recrutare are costuri vizibile si mai putin vizibile, pe care uneori cu greu la anticipezi. Acestea cresc atunci cand atragi candidati nepotriviti. 
Pus la dispozitie de Clinica Aproape, 2024-03-29
Curiozitatea a fost recunoscuta in mod constant ca un motiv critic care influenteaza comportamentul uman atat in mod pozitiv, cat si negativ, in toate etapele ciclului de viata. Curiozitatea este considerata ca fiind cea mai nobila dintre impulsurile umane si totodata este adesea denigrata ca fiind periculoasa (ca in expresia "curiozitatea a ucis pisica").
Pus la dispozitie de Decebal Marin, 2024-03-29
Cand este vorba despre risc si siguranta in munca, exista trei predictori puternici: inteligenta riscului, inteligenta cognitive si inteligenta emotionala. Daca vrei sa afli mai multe despre rolul fiecaruia dintre ei si despre coeficientii care ii masoara – IQ, EQ si ICue, te invitam sa citesti acest articol.
Pus la dispozitie de Thomas International Romania, 2024-03-29
HR fara tehnologie e deja de neconceput in 2024! Dar cum ramane cu relatia si interactiunea directa cu candidatii? Un interviu Thomas Int., realizat cu partenerii nostrii de la Workable (platforma de recrutare), despre provocarile si tendintele care redefinesc recrutarea. 
Prezentarea companiei | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Social media

aprilie 2024

Intalnirile unu la unu sunt un instrument indispensabil pentru gestionarea tactica a performantei. Platforma digitala si aplicatia Co-Factor integreaza acest instrument in pachetul PERFORMANCE MANAGEMENT, astfel incat discutiile individuale despre performanta angajatului, feedback-ul specific si curba progresului raman inregistrate in sistem, putand fi accesate oricand si aduse in memoria recenta. In felul acesta, se elimina riscul de a uita detaliile discutate si creste eficienta ghidarii si aprecierii performantei individuale. Contacteaza-ne aici pentru a discuta nevoile tale specifice, in cadrul unui DEMO personalizat!

martie 2024

Creste performanta printr-un mix strategic! In luna martie, Co-Factor ti-a pregatit un pachet promotional de exceptie, pentru cresterea implicarii angajatilor si accelerarea performantei: la achizitionarea modulului PerformanceManagement, primesti gratuit modulul EmployeeEngagement. Combina cele doua procese organizationale strategice si da un boost performantei in compania ta, la inceput de primavara! Oferta este valabila pana la 31.03.2024.

februarie 2024

Multe companii se confrunta cu problema unei comunicari intarziate sau distorsionate in relatia cu angajatii care lucreaza in productie, in transport sau au alte activitati de teren. Pe de alta parte, studiile arata ca acesti angajati, la randul lor, se simt mai putin importanti, ignorati, cu acces restrictionat la management, ceea ce duce la o scadere a implicarii lor. Or, de munca lor depinde intr-o foarte mare masura viata unei companii, de aceea, astfel de atitudini trebuie prevenite si remediate, prin imbunatatirea practicilor de HR si prin programe robuste de employee engagement. Daca esti in cautarea unui astfel de program, care sa creasca implicarea „blue collars” si sa reduca fluctuatia de personal aplica acum pentru un DEMO personalizat.

decembrie 2023

Lipsa unui proces agil de management al performantei, o comunicare ineficienta si lipsa de implicare a angajatilor sunt provocari majore, care cer o solutionare eficienta! Digitalizarea proceselor strategice de HR accelereaza performanta. Pentru a te sprijini sa accelerezi performanta in compania ta, Co-Factor ofera 50% reducere in primele 6 luni, indiferent de pachetul ales, fara avans (oferta valabila pana la 30.12.2023). Descopera toate solutiile Co-Factor pentru cresterea si masurarea performantei, rezervand chiar acum un DEMO personalizat la https://co-factor.com/ro/instant-demo/.

noiembrie 2023

In ecosistemul unei organizatii compararea si evaluarea sunt esentiale pentru progres si pentru atingerea performantei, insa procesul trebuie sa fie unul obiectiv. Prin platforma digitala Co-Factor, procesul de evaluare poate fi automatizat si eficientizat, performanta organizatiei poate fi crescuta si masurata obiectiv, iar cultura organizationala capata un suflu nou. Afla mai mult despre solutiile digitale Co-Factor pentru o organizatie agila! Scrie-ne pe adresa [email protected].

octombrie 2023

Co-Factor si Sergiana Grup – premiul I pentru cea mai buna utilizare a tehnologiei in comunicarea interna! In luna septembrie, in cadrul Employer Branding Awards, app-ul si platforma digitala Co-Factor, personalizate si implementate de Sergiana Grup pentru cei 1400 de angajati ai sai, au castigat premiul cel mare la categoria „Best Use of Technology for Internal Communication”. Aceasta recunoastere ne onoreaza si ne consolideaza pozitia de cea mai creativa si inovativa companie de tehnologie si consultanta in domeniul HR. Afla mai mult despre solutiile digitale Co-Factor pentru o organizatie mai agila si mai performanta! Scrie-ne pe adresa [email protected].

martie 2023

Femeile nu vor luna de pe cer, ele au luna martie! Kudos tuturor femeilor pentru micile si marile lor reusite, in toate rolurile, profesionale si personale, de mame, partenere de viata, prietene, antreprenoare si orice altceva viata le cere. Cu blandetea lor alina suflete si aduc mangaiere, iar cu puterea lor mută muntii din loc! Co-Factor sprijina femeile in toate rolurile lor si le ureaza o primavara frumoasa!

februarie 2023

Acceseaza pachetul promotional pe care Co-Factor ti l-a pregatit, pentru a digitaliza complet procesul de Management al Performantei! Rezerva gratuit workshop pentru a discuta, aplicat si personalizat, provocarile cu care se confrunta compania ta in obtinerea performantei. Rezerva workshop acum! Locurile sunt limitate. Oferta valabila pana la 28 februarie 2023.

decembrie 2022

Incepe anul 2023 cu un proces de Management al Performantei complet digitalizat! Pana la 31 decembrie poti beneficia de pachetul promotional pe care Co-Factor ti l-a pregatit. Rezerva gratuit un workshop pentru a discuta, aplicat si personalizat, provocarile cu care se confrunta compania ta in obtinerea performantei. Rezerva workshop acum! Locurile sunt limitate.

noiembrie 2022

Co-Factor lanseaza modulul Evaluare 360. Daca folosesti un sistem standard de evaluare a angajatilor, imagineaza-ti cum ar fi sa poti colecta feedback in timp real, din mai multe surse, la diferite niveluri ale organizatiei! Descopera beneficiile acestui tip complex de evaluare a performantei angajatilor, accesand modulul EVALUARE 360, integrat recent in platforma digitala Co-Factor. Aplica pentru demo personalizat.

septembrie 2022

Vrei sa evaluezi si sa ghidezi angajatii spre progres constant? Incepe prin a integra Evaluarea la 360 de grade Co-Factor in procesul de feedback! Sistemul standard de evaluare a performantei poate fi util, dar colectarea feedback-ului din mai multe surse, la diferite niveluri ale organizatiei, in timp real este o abordare mult mai eficienta, oferind un feedback mai bun, mai complet si mai divers. Afla mai multe detalii. 

 
Prima pagina | Denegare de responsabilitate | Contact
Copyright © 2011-2023 HR Club. Toate Drepturile Rezervate