Prima pagina | Intalniri HR Partner | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Inscrie-te pe HR Partner | Contact
 
HR Partner  >  Furnizor  >  Stiri Furnizori
 
 
 
 
 
Pus la dispozitie de Moveos, 2021-08-10
In 2018, statistica arata ca 68% dintre companiile din Romania au avut o mare dificultate in gasirea angajatilor din ce in ce mai calificati. Din pacate, multi romani, activi in toate domeniile, aleg sa paraseasca tara pentru a lucra la firme externe, provocand un gol greu de umplut de companiile angajatoare din Romania. Vestea buna este ca pentru aceasta problema s-au gasit deja solutii, iar una dintre acestea ne va fi prezentata chiar de reprezentantii companiei Moveos
Pus la dispozitie de remarkabil.ro, 2021-08-30
Firma de consultanta remarkabil.ro a lansat una dintre cele mai eficiente si mai intuitive platforme de screening si recrutare (videoCV.io/ro) cu ajutorul careia iti poti crea anunturi de recrutare in care soliciti candidatilor ca in timpul procesului de aplicare sa-ti raspunda la intrebari predefinite, inregistrandu-si raspunsurile in format video direct in platforma.
Pus la dispozitie de Co-Factor, 2021-08-31
De la nevoia acuta de digitalizare a proceselor strategice de HR, la cresterea engagementului sau eficientizarea procesului de onboarding, trecem in revista cele mai importante 5 probleme intalnite in organizatii si prezentam o solutie la indemana.
Pus la dispozitie de Co-Factor, 2021-08-31
Am invitat o serie de experti HR de top din Romania sa impartaseasca experienta lor in materie de programe generatoare de engagement. Iti prezentam cateva instrumente utile si solutii aplicate, care se evidentiaza prin conturarea de actiuni tactice de generare de engagement.
Pus la dispozitie de Romanian Software, 2021-08-31
Avansul tehnologic a adus beneficii semnificative companiilor care au adoptat digitalizarea si au automatizat procesele si fluxurile de lucru. Procese imbunatatite, sarcini realizate mai eficient, costuri mai mici, crestere a profiturilor, toate acestea sunt realizabile atunci cand organizatiile isi asuma transformarea digitala. Cu toate acestea, trecerea catre o organizatie ce pune accent pe automatizare poate sa aiba efecte negative, atat asupra angajatilor, cat si asupra companiei.
Pus la dispozitie de Romanian Software, 2021-08-31
​In ultimul an, tot mai multe companii s-au convins de beneficiile digitalizarii si automatizarii proceselor operationale. Beneficiile se reflecta atat in indicatorii de performanta, cat si in nivelul de satisfactie si motivatie al angajatilor. Compania ta cum se asigura ca transformarea digitala va fi un succes, in conditiile in care angajatii remote sunt deja satui de “munca pe Zoom”?
Pus la dispozitie de BIA, 2021-08-31
Cetatenii Non-UE pot fi angajati in Romania pe durata determinata sau nedeterminata, cu norma intreaga, iar permisul de munca va avea o valabilitate de un an urmand sa fie prelungit inainte de expirarea termenului. Vestea buna este ca Guvernul a aprobat recent suplimentarea numarului de lucratori straini nou-admisi pe piata fortei de munca din Romania in anul 2021 cu inca 25.000.
Pus la dispozitie de BIA, 2021-08-31
Primesti solicitarea de a acorda concediu medical de carantina, care intervine dupa concediul de odihna. Cum procedezi ca angajator in acest caz? Silvia Manolache – Outsourcing Manager si Cornel Anghel – Outsourcing Manager in cadrul BIA HR iti prezinta noutatile legislative in materie de concedii medicale. 
Pus la dispozitie de Mihai Popa-Radu, Associate Partner K.M.Trust & Partners, 2021-08-31
Abilitatea de a construi si descrie o imagine legata de viitor care sa inspire este, in opinia multora, un factor cheie de diferentiere intre un lider autentic si un manager bun. In aceasta luna discutam despre viziune si leadership.
Pus la dispozitie de Sincron HR, 2021-08-31
Stim cu totii ca pontajul lunar este indispensabil in orice organizatie, dar nevoile difera in functie de companie. Daca angajatii tai lucreaza de la 9:00 la 17:00, poti alege linistit un program standard, automatizand minimul de actiuni necesare. Ai insa batai de cap frecvente cu turele, schimburile, orarele atipice de lucru? Un program de pontaj axat pe flexibilitate in setarea programelor de lucru si monitorizarea timpului petrecut la job ti-ar salva multa energie. 
Pus la dispozitie de Creasoft, 2021-08-31
Si in aceasta toamna va exista un mix intre munca de la birou si telemunca! Cu scopul de a deveni angajatori mai flexibili si mai atractivi, acum companiile publice si private considera foarte serios implementarea de solutii care sa le permita angajatilor si intoarcerea la birou dar dupa un program ales/ planificat de comun acord, simplu de realizat si implementat.
Pus la dispozitie de Oraroo, 2021-08-31
Evaluarea maturitatii proceselor HR faciliteaza o analiza critica a situatiei de fapt, folosind dimensiunile modelului de maturitate propus. Optimizarea acestora creste eficienta operationala a companiei si adauga valoare afacerii. Digitalizand procesele de resurse umane, se pot automatiza sarcinile de bază din domeniul fortei de munca si se poate aloca mai mult timp pentru strategie si crestere. 
Pus la dispozitie de Oraroo, 2021-08-31
Graficul de capacitate prezinta in mod agregat capacitatea echipei in functie de norma de lucru a angajatilor cat si de planificarea concediilor de odihna ale acestora. Managerii pot realiza planificarea efortului echipei pe baza capacitații reflectate in grafic. Pot lua decizii pentru gestiunea in avans a diferentelor intre cererile de servicii si capacitatea de lucru. 
Pus la dispozitie de Oraroo, 2021-08-31
Urmareste performanta proiectelor tale pe baza de efort, venit, cost, profit si profitabilitate. Stabileste valorile bugetate la inceput de proiect. Urmareste evolutia lor pe parcursul desfasurarii proiectului si actioneaza atunci cand este cazul pentru a atinge valori cat mai apropiate de cele bugetate. La finalizarea proiectului analizeaza indicatorii fata de valori reper sau bune practice.
Pus la dispozitie de Thomas International Romania, 2021-08-31
Un articol scris de colegii Thomas din UK pentru a servi a ghid pas cu pas in Planificarea fortei de munca, identificarea nevoilor de recrutare viitoare si importanta unui plan de succesiune. Afla cum sa ramai o companie agila, gata sa raspunda schimbarilor din piata si cerintelor clientilor.
Pus la dispozitie de certSIGN, 2021-08-31
Din ce in ce mai des se discuta despre semnatura electronica in contextul in care atat companiile private cat si cele de stat isi doresc o gestionare mai buna a documentelor, astfel incat procesele interne si externe sa aiba un flux orientat spre online, eliminand interactiunea fizica.
Pus la dispozitie de Dacris, 2021-09-15
Dacris, companie romaneasca veterana de office supplies, este cel mai nou membru semnatar al Pactului Global al Organizatiei Natiunilor Unite – o retea internationala de peste 13.000 de companii si 3.000 de participanti non business din peste 130 de tari, care se angajeaza sa construiasca impreuna un viitor durabil.
Pus la dispozitie de A_BEST, 2021-09-24

A_BEST, unul dintre cele mai mari centre independente de invatare a limbilor straine din Romania, organizeaza pe 06 octombrie 2021, de la ora 18.00, conferinta „Ascensiunea in mediul de business prin limbile straine”, ed. a VI-a, beneficiind de un panel de exceptie. Evenimentul va avea loc live, online, pe ZOOM, si se adreseaza profesionistilor de resurse umane din companiile multinationale, managerilor din companii, antreprenorilor.

Prezentarea companiei | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Social media

noiembrie 2020

Ne face placere sa va anuntam lansarea noii platforme de evaluare a candidatilor (Hogan Candidates Assessments), una dintre cele mai robuste solutii de talent aquisition curente, din piata globala. Platforma combina calitatea stiintifica a metodologiei cu tehnologia usor de utilizat, pentru a oferi clientilor premiza de a lua decizii rapide si informate. Daca vrei sa afli mai multe despre acest tool predictiv, premium util in selectie, career path, onboarding, inregistreaza-te acum la webinarul din 04 noiembrie, de la 10:00 la 11:30, sau contacteaza-ne la consulting@hart.ro.

septembrie 2020

HDS Insight - Profilul de Dezvoltare Hogan. Atunci cand sunt sub presiune, cele mai multe persoane vor manifesta anumite tendinte contra-productive sau factori de risc. In circumstante normale, aceste caracteristici ar putea fi considerate puncte forte, insa atunci cand o persoana este obosita, stresata sau distrasa, acesti factori de risc afecteaza eficienta personala si erodeaza calitatea relatiilor cu clientii, colegii sau subordonatii. Identifica acele raspunsuri cu ajutorul evaluarii Hogan. Vezi modelul de raport aici.

august 2020

HDS Insight - Profilul de Dezvoltare Hogan identifica acele raspunsuri comportamentale disfunctionale, exagerate care apar in situatii de criza, oboseala, stres, presiune si care ne afecteaza capacitatea de a lucra eficient de acasa si ne afecteaza negativ si relatiile personale. Vezi raportul aici.

octombrie 2019

Dr. Robert Hogan, fondatorul Hogan Assessments, vine in Romania la conferinta “Innovate. Lead. Transform.” din 17 octombrie 2019. Afla mai multe detalii si participa la conferinta aici. Membrii HR Club beneficiaza de 20% discount.

septembrie 2019

Dr. Robert Hogan, fondatorul Hogan Assessments, vine in Romania la conferinta “Innovate. Lead. Transform.” din 17 octombrie 2019 
Afla mai multe detalii si participa la conferinta aici. Membrii HR Club beneficiaza de 20% discount.


iunie 2019

Conferinta "Innovate. Lead. Transform." a fost un succes in cadrul comunitatilor de HR si management din Cluj si Timisoara. Organizata de Hart Consulting, in parteneriat cu Corporate Office Solutions (COS), conferinta "Innovate. Lead. Transform." a propus solutii pentru cresterea performantei organizationale si a angamentului si a reunit lideri de HR si manageri din Cluj si Timisoara. Citeste mai departe. 

februarie 2019

Dr. Robert Hogan, fondatorul Hogan Assessments, vine in Romania la conferinta “Innovate. Lead. Transform.” din 17 octombrie 2019
Robert Hogan este un psiholog bine cunoscut pentru inovatiile sale care conecteza studiul personalitatii cu leadership-ul. Dr. Hogan este unul din primii psihologi care sa demonstreze ca personalitatea prezice performanta si eficienta organizationala in mai multe zone, printre care climatul organizational, leadership-ul, selectia si performanta echipelor. Membrii HR Club beneficiaza de 20% reducere.
Intalneste marele psiholog organizational afland mai multe detalii aici si participand la conferinta. 
 


iunie 2018

Pe data de 20 septembrie 2018, va invitam alaturi de noi la evenimentul Hogan Elite Club - "Sharing best practices in talent management" - sa continuam traditia de a ne revedea. De asemenea, vom impartasi din noutatile si cele mai recente cercetari ale Hogan Assessments. Evenimentul este dedicat acelora dintre dumneavoastra care sunt certificati in metodologia instrumentelor Hogan. Deoarece ne dorim sa promovam participarea activa membrilor comunitatii de profesionisti Hogan in Romania, va invitam sa ne transmiteti sugestiile voastre pentru aceasta tema de discutie pe pagina noastra de Facebook si LinkedIn.

septembrie 2017

HART Consulting - Master Class: Puterea deciziilor bazate pe date in leadership

Intrebarea "Cine vor fi viitorii lideri?" o auzim frecvent in organizatii. Noi intrebam des "Cine ar trebui sa fie in pozitii de leadership?". Aceasta a doua intrebare aduce claritate in privinta modului in care definim leadershipul si ajuta la prevenirea greselilor in identificarea potentialului.

Despre cum se intampla acest lucru la nivel global si despre leadership si asteptarile de la forta de munca din Romania vom discuta in 9 noiembrie, la Hilton, impreuna cu Ryan Ross, VP Global Alliances si Dustin Hunter, Senior Consultant with Hogan Assessments, US. Detalii aici.


august 2017

Intrebarea “Cine vor fi viitorii lideri?” o auzim frecvent in organizatii. Noi intrebam des “Cine ar trebui sa fie in pozitii de leadership?”. Aceasta a doua intrebare aduce claritate in privinta modului in care definim leadershipul si ajuta la prevenirea greselilor in identificarea potentialului. Cand vorbim de leadership, unele comportamente care ne ajuta sa fim remarcati nu vor asigura si succesul in coordonarea echipei si indeplinirea obiectivelor le nivel de grup. Despre cum se intampla acest lucru la nivel global si despre leadership si asteptarile de la forta de munca din Romania vom discuta in 9 noiembrie, la Hilton, impreuna cu Ryan Ross, VP Global Alliances si Dustin Hunter, Senior Consultant with Hogan Assessments, US.Detalii. 

Master Class: Puterea deciziilor bazate pe date in leadership. Intrebarea “Cine vor fi viitorii lideri?” o auzim frecvent in organizatii. Noi intrebam des “Cine ar trebui sa fie in pozitii de leadership?”. Aceasta a doua intrebare aduce claritate in privinta modului in care definim leadershipul si ajuta la prevenirea greselilor in identificarea potentialului. Despre cum se intampla acest lucru la nivel global si despre leadership si asteptarile de la forta de munca din Romania vom discuta in 9 noiembrie, la Hilton, impreuna cu Ryan Ross, VP Global Alliances si Dustin Hunter, Senior Consultant with Hogan Assessments, US. Detalii aici. 

iulie 2017

Acreditare in metodologia Hogan Assessments, lider in solutii de talent management. 50% dintre specialistii in talent management recunosc ca, desi acesta este un element critic pentru business, au incredere in puterea predictiva a procesului in proportie de doar 50%. Cele doua zile ale workshop-ului de certificare in metodologia Hogan Assessments ofera o intelegere in profunzime a instrumentelor psihometrice Hogan si a modului in care acestea pot aduce un plus de obiectivitate in procesele de Talent Management. Participa la curs pentru a afla de ce 2/3 din companiile din Top 100 cele mai bogate din lume folosesc aceasta metodologie in procesele de Talent Management, Coaching si Leadership Development. Inscrie-te aici. 

iunie 2017

Master Class: Unlocking Leadership -The power of informed people decisions. De multe ori este mai facil sa gestionezi operatiunile si bugetele decat emotiile, motivatiile si performantele oamenilor.  In 9 noiembrie, va invitam sa aflati despre cum putem creste performanta in buisness si satisfactia clientului prin oamenii pe care ii angajam si promovam.
Ryan Ross, VP Global Alliances si Dustin Hunter, Senior Consultant with Hogan Assessments vor impartasi bune practici si studii de caz in leadership si talent management. Vezi aici detalii. 


aprilie 2017

Cum ne impiedica intuitia sa identificam potentialul de leadership? Solutia Hogan High Potential Talent este menita sa ajute in programele de dezvoltare adresate populatiilor de high-potentials. Unele persoane care par a avea potential de leadership nu sunt adesea cei mai eficienti lideri atunci cand sunt promovati. Raportul Hogan High Potential evalueaza 3 dimensiuni ale potentialului de leadership, subliniind punctele forte si ariile esentiale de dezvoltare individuale prioritare.Detalii aici. 

martie 2017

HART transforma din 2006 potentialul din organizatii in succes, prin dezvoltarea oamenilor si cresterea liderilor, la orice nivel, pentru a contribui impreuna la comunitatea din care facem parte. Impartasim acelasi crez ca si fondatorii Hogan Assessments acum aproape 3 decenii: stiinta personalitatii este un pilon critic pentru predictia si cresterea performantei organizatiilor. De peste 10 ani, suntem cu responsabilitate, pasiune si integritate in business-ul care evalueaza si dezvolta talente si lideri. Oferim pietei din Romania unele dintre cele mai prestigioase si stiintifice solutii, metodologii si instrumente cu impact pozitiv si direct in business. 
 Filosofia HART Consulting se bazeaza pe conceptul de invatare mixta, experientiala, spatiata in timp, utilizand un set de metode: auto-constientizare strategica pe baza profilelor Hogan, studii de caz, coaching si peer coaching, vizionare de vignette video, urmate de dezbateri in grupuri mici, lucru pe proiecte comune. Folosim tehnici de invatare combinate si instrumente premium, pentru a obtine cele mai bune rezultate, pornind de la punctul cheie: auto-constientizare. Ajutam organizatiile sa targeteze in mod corect si sa prioritizeze competentele de care au nevoie pentru a dezvolta managerii si talentele. Citeste mai multe despre programele noastre pe site-ul hart.ro
 


ianuarie 2017

Hogan Assessments impreuna cu Mercer Sirota  lanseaza noul instrument stiintific Engaging Leader, prin care managerii pot intelege ce anume din personalitatea lor determina sau nu angajamentul in randul echipelor. Afla mai multe aici

Hogan Assessments lanseaza noul instrument stiintific de identificare a celor cu potential inalt (HiPo), bazat pe 3 decenii de cercetare robusta. Mai multe detalii despre model regasiti in link-ul acesta.

mai 2016

Membru nou in echipa Hart Consulting. Marius Barbu s-a alaturat echipei in calitate de Business Development Manager, consultant/psiholog organizational. Marius este responsabil de mangementul conturilor strategice in cadrul companiei, cu mandatul de a aduce plus valoare in organizatiile client prin servicii de valoare adaugata de consultanta in zona de leadership development si talent management. Licentiat in psihologie, avand un master in Comunicare Manageriala si Resurse Umane,  Marius are experienta  in aplicarea unor metodologii complexe de diagnoza si dezvoltare pentru echipe si manageri, menite sa aduca impact pozitiv in business-ul clientilor. 

octombrie 2014

Pe 12 noiembrie 2014, HART Consulting organizeaza Master Class: Leadership Versatile. Va invitam sa accesati acest link pentru a descoperi pachetul de beneficii pe care le ofera participarea la acest Master Class, unic in peisajul de business romanesc.

aprilie 2014

HART Consulting lanseaza studiul prin care identifica profilul angajatului cu potential inalt in organizatiile din Romania. Cand vobim de organizatii eficiente, inevitabil apare si subiectul angajatilor cu potential inalt, intre cele doua existand o corelatie foarte puternica. Identificarea corecta a angajatilor cu potential inalt este un proces crucial pentru succesul unei organizatii. Mai mult, studii recente arata faptul ca organizatiile care au o pepiniera de talente bine dezvoltata au de 13 ori mai multe sanse de a avea rezultate superioare decat competitorii lor. Detalii aici

noiembrie 2013

HART Consulting a lansat blogul Schuhfried: http://schuhfried.hart.ro/. Scopul acestuia este acela de a permite interactiunea cu psihologii cu libera practica din Romania cu specializari in domeniile psihologiei muncii si organizationale, psihologiei transporturilor, psihologiei clinice si psihoterapiei si psihologiei sportului.

septembrie 2013

Inca un accident de tramvai. Cum ar putea HR-ul sa schimbe lucrurile? Printr-un proces de selectie riguros si eficient. Selectia conducatorilor auto este un proces extrem de important pentru ca poate salva vieti, poate reduce costurile pentru companie prin scaderea numarului de accidente si poate proteja imaginea angajatorului.

august 2013

Team Discovery Program - teambuilding, dar altfel. Rezultate, Relatii, Procese, Inovare, Pragmatism. Sunt ingredientele pentru functionarea unei echipe inalt performante. Cate le regasesti in echipa ta? Exista un echilibru intre ele? Cat de bine iti cunosti echipa? Iata numai cateva dintre intrebarile care ar trebui sa ii preocupe pe managerii...

Care sunt factorii cheie ai succesului profesional? Psihologii de la Schuhfried au creionat seturi de teste de evaluare psihologica care pot identifica in mai putin de o ora o serie de aspecte cheie care sunt la baza piramidei succesului profesional...

iulie 2013

HART Consulting, partenerul autorizat pentru Romania si Republica Moldova pentru Hogan Assessments, anunta ca instrumentele de diagnoza Hogan Assessments au obtinut avizul Colegiul Psihologilor din Romania in luna iunie a acestui an. Hogan Assessments, instrumentele premium de auto-constientizare si dezvoltare dedicate managerilor, se bazeaza pe o practica de peste 30 de ani realizata in cele mai bogate companii ce se regasesc in Top 500. La nivel mondial, peste 3.5 milioane de adulti au parcurs aceste evaluari in peste 40 tari.

Pasiune pentru psihologie: www.schuhfried.ro. HART Consulting anunta lansarea versiunii in limba romana a website-ului Schuhfried. Incepand cu luna iunie, va invitam cu bucurie sa vizitati paginile www.schuhfired.ro unde veti gasi detalii despre cele peste 120 de teste psihologice cu un spectru larg de acoperire care masoara diferite aspecte ale abilitatilor, despre antrenamentele cognitive care se pot realiza cu ajutorul CogniPlus si despre sistemul multimedia Biofeedback 2000x-pert.

Selectia: cum identificam omul potrivit cu profilul soft? Modele de competente care ghideaza procesele de selectie, management al performantelor si talent management. Librarii de competente operationalizate in indicatori comportamentali pe care managerii si specialistii in HR se straduiesc sa le urmareasca si sa le masoare in cadrul proceselor de selectie prin interviuri ce implica timp si evaluatori multiplii. Suna familiar?

iunie 2013

Sondaj HART Consulting. Ce face extraordinar un loc de munca? Si ne referim la unul minunat, chiar perfect. E vorba despre beneficii, orarul flexibil sau promisiunea unei promovari? Sau poate este vorba numai despre bani. Deci fie ca iti traiesti deja visul sau incerci sa-ti pastrezi sanatatea si echilibrul la actualul job, te invitam sa raspunzi unui scurt chestionar si sa ne spui cum ti-ar placea sa muncesti. Completarea sondajului dureaza maximum 3 minunte, iar rezultatele vor fi facute publice.

mai 2013

Cum a fost la a 6-a editie a Conferintei HART HR Strategic? Miercuri, 22 mai, a avut loc a 6-a editie a conferintei HART HR Strategic a carei tema a fost „CEOs and organizational culture: what makes it or breaks it?”. Evenimentul, moderat de Lucian Mindruta, a reunit 150 de persoane, antreprenori, manageri de top din companii multinationale si locale, alaturi de directori si specialisti in resurse umane si profesionisti in domeniul resurselor umane. Citeste mai mult...

 
Prima pagina | Denegare de responsabilitate | Contact
Copyright © 2011 HR Club. Toate Drepturile Rezervate