Prima pagina | Intalniri HR Partner | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Inscrie-te pe HR Partner | Contact
 
HR Partner  >  Furnizor  >  Stiri Furnizori
 
 
 
 
 
Pus la dispozitie de Speakings, 2021-05-24
HR-ii tin diverse prezentari. Dar cate dintre ele atrag atentia din introducere? Daca vrei ca publicul sa fie ochi si urechi, de la primele cuvinte, e nevoie sa deschizi in forta. Afla cum sa incepi o prezentare care sa treaca "testul sprancenelor".
Pus la dispozitie de Romanian Software, 2021-05-24
Companii precum Google, Apple, Netflix sau Amazon au recurs in ultimii ani la recrutarea colaborativa. Acesta este un proces care aduce alaturi reprezentanti ai mai multor departamente ale business-ului, cu scopul de a imbunatati procesul de recrutare si de a asigura angajarea doar a candidatilor care corespund cerintelor si valorilor organizatiei.
Pus la dispozitie de The MIND, 2021-05-26
Cand Freud a fost intrebat "La ce se pricep oamenii cel mai bine?" a raspuns: "La iubire si la munca". Totusi, adeseori munca este perceputa ca o obligatie neplacuta. Ne plac vacantele si ni se pare normal sa ne bucuram de ziua de vineri, nu de cea de luni. Nu este usor pentru profesionistii din HR sa-i apropie pe oamenii din organizatie, insa atunci cand reusesc sa faca asta, implicarea si angajamentul ia amploare.
Pus la dispozitie de Romanian Software, 2021-05-24
Munca unui om de Resurse Umane nu se limiteaza la interviuri de angajare, evaluarile angajatilor si adeverintele de concediu. Intocmirea statelor de plata si managementul personalului sunt, probabil, activitatile cu cel mai mare consum din timpul unui expert in Resurse Umane. De aceea, pontajul automat al salariatilor este salvator, pentru ca economiseste ore pretioase pe care un om de HR le poate dedica altor activitati.
Pus la dispozitie de BIA HR, 2021-05-27
In ultimul an ai trecut probabil la digitalizarea multor servicii in relatiile cu angajatii astfel incat sa nu mai fie nevoie ca acestia sa vina la sediul companiei sa semneze acte importante. Acum semnatura electronica a fost reglementata in domeniul relatiilor de munca prin Ordonanta de urgenta nr. 36/2021. Ioana Dobre, Consultancy Manager la compania de consultanta in resurse umane BIA HR iti spune ce completari si modificari aduce prezenta ordonanta in Codul Muncii.
Pus la dispozitie de BIA HR, 2021-05-27
Legislatia muncii este modificata frecvent pentru a tine pasul cu realitatile din companii, pentru a reglementa relatiile de munca, precum si pentru a stimula reluarea activitatii profesionale la nivelul pre-pandemie. In plus, sanctiunile pentru nerespectarea noilor prevederi cresc, la fel si controalele din partea autoritatilor. Dar cum poti fi la zi cu modificarile din legislatia muncii si cum ar trebui sa actualizezi Regulamentul Intern astfel incat sa ramai in relatii legale corecte cu ai tai colegi?
Pus la dispozitie de BIA HR, 2021-05-27
Peste 40% dintre respondentii Work Trend Index, un sondaj global realizat de Microsoft, au declarat ca se gandesc sa-si paraseasca angajatorul anul acesta. Dar de ce planuiesc sa plece din companie? Pandemia i-a ajutat sa inteleaga lucrurile pe care le apreciaza cel mai mult si nu vor sa mai faca compromisuri. Afla pe larg din articol ce se afla in spatele cifrelor, care sunt asteptarile si motivatiile oamenilor din echipa ta in 2021.
Pus la dispozitie de Learning Architect, 2021-05-27
Continuam aceasta serie, despre care puteti afla mai multe pe pagina noastra de Facebook, cu povestea onesta din spatele rolului Rodicai Sfetu, Director de Resurse Umane, Generali Romania. Veti vedea un om care ne spune ceva foarte frumos: "Ne vom intoarce alte persoane la birou si va trebui sa reconstruim relatiile dintre noi". 
Pus la dispozitie de Learning Architect, 2021-05-27
Care este mecanismul la care echipa voastra reactioneaza? Cunoscandu-i pe colegi, este posibil sa stiti deja, iar daca nu stiti, puteti experimenta mai multe mecanisme pana cand il vei gasi pe cel potrivit pentru voi. Cu ajutorul acestui instrument veti afla mai multe despre cele 4 mecanisme.
Pus la dispozitie de Creasoft, 2021-05-31
In ultimul an s-a schimbat modul de lucru al salariatilor. Multe companii au fost obligate sa renunte, in totalitate sau partial, la spatiile de birouri. In prezent, pandemia pare a fi pe final si viata incepe sa revina la o forma apropiata de ceea ce a fost pana in 2020. Companiile au vazut si care sunt avantajele, care sunt economiile de costuri daca angajatii lucreaza din alte parti, nu de la biroul cu care erau invatati. Semnalele sunt ca, in urmatorii ani, va exista un mix intre munca de la birou si telemunca.
Pus la dispozitie de Oraroo, 2021-05-31
Odata cu inregistrarea de noi clienti, cat si cresterea adoptiei si utilizarii platformei Oraroo de catre clientii existenti, echipa Oraroo a identificat si alte nevoi de digitalizare si automatizare procese pe care le-a adresat prin extinderea functionalitatilor.
Pus la dispozitie de HR Sincron, 2021-05-31
Un software HR, oricat de performant ar fi, are nevoie, pentru a functiona optim la client, de o analiza de business solida, dedicata, si de o implementare in care partenerii sa colaboreze. Echipa Sincron HR analizeaza importanta implicarii clientului in procesul de implementare a unui soft HR. 
Pus la dispozitie de Smartree, 2021-05-31
Nu mai este demult un secret ca pentru angajati nu conteaza doar un pachet financiar atractiv, ci si cultura si mediul de lucru pe care le gasesc in cadrul companiei. Insa mentinerea acestei culturi poate reprezenta o adevarata provocare cand angajatii lucreaza de acasa. Asadar ce putem face pentru a mentine coeziunea echipei cand lucram distantati?
Pus la dispozitie de Smartree, 2021-05-31
La inceputul lunii mai a aparut o noua masura legislativa, Ordonanta de Urgenta nr. 36/2021 care reglementeaza cadrul legal de utilizare a semnaturii electronice a documentelor de munca, de acum inainte. Am detaliat toate informatiile legate de acest subiect in acest articol.
Pus la dispozitie de Smartree, 2021-05-31
Exit interview-urile iti pot oferi insight-uri cu adevarat valoroase despre sanatatea organizationala. Dar cum ii convingi pe fostii angajati sa le completeze? Cu ajutorul tool-urilor digitale, precum MyStaff Exit Interview. 
Pus la dispozitie de IziDoc, 2021-05-31
Dezastru dentar – aceasta este expresia care sumarizeaza consecintele unui an de izolare datorita pandemiei Covid-19 asupra sanatatii orale a oamenilor, prin cresterea numarului de carii dentare si avansarea bolilor gingivale, conform FDI World Dental Federation.
Pus la dispozitie de Wizrom, 2021-05-31
Chiar daca evolutia pandemiei deja incetineste, telemunca sau sistemul de lucru hibrid raman o realitate pe tot parcursul anului acesta. Mai ales ca, angajatii nu sunt inca dornici sa revina la birou zi de zi. In acest context, te-ai gandit daca poti sa asiguri conditiile de lucru ideale pentru echipa ta pe o perioada nedeterminata? Ai o solutie eficienta pentru a asigura pontajul de la distanta? Ai gasit o formula prin care sa facilitezi comunicarea intre colegi? 
Pus la dispozitie de Trend, 2021-06-02
Venim astazi catre compania pe care o reprezentati cu o propunere avantajoasa pentru accesul la intregul portofoliu de module de eLearning pe care il promovăm sub brandul eJourneys. In aceasta perioada dinamica si inca plina de provocari, clientii nostri sunt interesati de dezvoltarea unor programe de invatare hybrid care sa contina cat mai multe metodologii de invatare si care sa fie cat mai usor de implementat la nivel de intreaga organizatie intr-o perioada scurta de timp.
Pus la dispozitie de Microsoft, 2021-06-02
The recent global shift to remote work has created both opportunities and challenges for the future of our workforces. This is the time to make the most of the opportunities while also addressing its challenges. As the world of work has evolved, so have the tools available, and as we all navigate the accelerated change of an unprecedented time, we need to understand the new environment and get ready for the next disruption.
Prezentarea companiei | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Social media

noiembrie 2020

Ne face placere sa va anuntam lansarea noii platforme de evaluare a candidatilor (Hogan Candidates Assessments), una dintre cele mai robuste solutii de talent aquisition curente, din piata globala. Platforma combina calitatea stiintifica a metodologiei cu tehnologia usor de utilizat, pentru a oferi clientilor premiza de a lua decizii rapide si informate. Daca vrei sa afli mai multe despre acest tool predictiv, premium util in selectie, career path, onboarding, inregistreaza-te acum la webinarul din 04 noiembrie, de la 10:00 la 11:30, sau contacteaza-ne la consulting@hart.ro.

septembrie 2020

HDS Insight - Profilul de Dezvoltare Hogan. Atunci cand sunt sub presiune, cele mai multe persoane vor manifesta anumite tendinte contra-productive sau factori de risc. In circumstante normale, aceste caracteristici ar putea fi considerate puncte forte, insa atunci cand o persoana este obosita, stresata sau distrasa, acesti factori de risc afecteaza eficienta personala si erodeaza calitatea relatiilor cu clientii, colegii sau subordonatii. Identifica acele raspunsuri cu ajutorul evaluarii Hogan. Vezi modelul de raport aici.

august 2020

HDS Insight - Profilul de Dezvoltare Hogan identifica acele raspunsuri comportamentale disfunctionale, exagerate care apar in situatii de criza, oboseala, stres, presiune si care ne afecteaza capacitatea de a lucra eficient de acasa si ne afecteaza negativ si relatiile personale. Vezi raportul aici.

octombrie 2019

Dr. Robert Hogan, fondatorul Hogan Assessments, vine in Romania la conferinta “Innovate. Lead. Transform.” din 17 octombrie 2019. Afla mai multe detalii si participa la conferinta aici. Membrii HR Club beneficiaza de 20% discount.

septembrie 2019

Dr. Robert Hogan, fondatorul Hogan Assessments, vine in Romania la conferinta “Innovate. Lead. Transform.” din 17 octombrie 2019 
Afla mai multe detalii si participa la conferinta aici. Membrii HR Club beneficiaza de 20% discount.


iunie 2019

Conferinta "Innovate. Lead. Transform." a fost un succes in cadrul comunitatilor de HR si management din Cluj si Timisoara. Organizata de Hart Consulting, in parteneriat cu Corporate Office Solutions (COS), conferinta "Innovate. Lead. Transform." a propus solutii pentru cresterea performantei organizationale si a angamentului si a reunit lideri de HR si manageri din Cluj si Timisoara. Citeste mai departe. 

februarie 2019

Dr. Robert Hogan, fondatorul Hogan Assessments, vine in Romania la conferinta “Innovate. Lead. Transform.” din 17 octombrie 2019
Robert Hogan este un psiholog bine cunoscut pentru inovatiile sale care conecteza studiul personalitatii cu leadership-ul. Dr. Hogan este unul din primii psihologi care sa demonstreze ca personalitatea prezice performanta si eficienta organizationala in mai multe zone, printre care climatul organizational, leadership-ul, selectia si performanta echipelor. Membrii HR Club beneficiaza de 20% reducere.
Intalneste marele psiholog organizational afland mai multe detalii aici si participand la conferinta. 
 


iunie 2018

Pe data de 20 septembrie 2018, va invitam alaturi de noi la evenimentul Hogan Elite Club - "Sharing best practices in talent management" - sa continuam traditia de a ne revedea. De asemenea, vom impartasi din noutatile si cele mai recente cercetari ale Hogan Assessments. Evenimentul este dedicat acelora dintre dumneavoastra care sunt certificati in metodologia instrumentelor Hogan. Deoarece ne dorim sa promovam participarea activa membrilor comunitatii de profesionisti Hogan in Romania, va invitam sa ne transmiteti sugestiile voastre pentru aceasta tema de discutie pe pagina noastra de Facebook si LinkedIn.

septembrie 2017

HART Consulting - Master Class: Puterea deciziilor bazate pe date in leadership

Intrebarea "Cine vor fi viitorii lideri?" o auzim frecvent in organizatii. Noi intrebam des "Cine ar trebui sa fie in pozitii de leadership?". Aceasta a doua intrebare aduce claritate in privinta modului in care definim leadershipul si ajuta la prevenirea greselilor in identificarea potentialului.

Despre cum se intampla acest lucru la nivel global si despre leadership si asteptarile de la forta de munca din Romania vom discuta in 9 noiembrie, la Hilton, impreuna cu Ryan Ross, VP Global Alliances si Dustin Hunter, Senior Consultant with Hogan Assessments, US. Detalii aici.


august 2017

Intrebarea “Cine vor fi viitorii lideri?” o auzim frecvent in organizatii. Noi intrebam des “Cine ar trebui sa fie in pozitii de leadership?”. Aceasta a doua intrebare aduce claritate in privinta modului in care definim leadershipul si ajuta la prevenirea greselilor in identificarea potentialului. Cand vorbim de leadership, unele comportamente care ne ajuta sa fim remarcati nu vor asigura si succesul in coordonarea echipei si indeplinirea obiectivelor le nivel de grup. Despre cum se intampla acest lucru la nivel global si despre leadership si asteptarile de la forta de munca din Romania vom discuta in 9 noiembrie, la Hilton, impreuna cu Ryan Ross, VP Global Alliances si Dustin Hunter, Senior Consultant with Hogan Assessments, US.Detalii. 

Master Class: Puterea deciziilor bazate pe date in leadership. Intrebarea “Cine vor fi viitorii lideri?” o auzim frecvent in organizatii. Noi intrebam des “Cine ar trebui sa fie in pozitii de leadership?”. Aceasta a doua intrebare aduce claritate in privinta modului in care definim leadershipul si ajuta la prevenirea greselilor in identificarea potentialului. Despre cum se intampla acest lucru la nivel global si despre leadership si asteptarile de la forta de munca din Romania vom discuta in 9 noiembrie, la Hilton, impreuna cu Ryan Ross, VP Global Alliances si Dustin Hunter, Senior Consultant with Hogan Assessments, US. Detalii aici. 

iulie 2017

Acreditare in metodologia Hogan Assessments, lider in solutii de talent management. 50% dintre specialistii in talent management recunosc ca, desi acesta este un element critic pentru business, au incredere in puterea predictiva a procesului in proportie de doar 50%. Cele doua zile ale workshop-ului de certificare in metodologia Hogan Assessments ofera o intelegere in profunzime a instrumentelor psihometrice Hogan si a modului in care acestea pot aduce un plus de obiectivitate in procesele de Talent Management. Participa la curs pentru a afla de ce 2/3 din companiile din Top 100 cele mai bogate din lume folosesc aceasta metodologie in procesele de Talent Management, Coaching si Leadership Development. Inscrie-te aici. 

iunie 2017

Master Class: Unlocking Leadership -The power of informed people decisions. De multe ori este mai facil sa gestionezi operatiunile si bugetele decat emotiile, motivatiile si performantele oamenilor.  In 9 noiembrie, va invitam sa aflati despre cum putem creste performanta in buisness si satisfactia clientului prin oamenii pe care ii angajam si promovam.
Ryan Ross, VP Global Alliances si Dustin Hunter, Senior Consultant with Hogan Assessments vor impartasi bune practici si studii de caz in leadership si talent management. Vezi aici detalii. 


aprilie 2017

Cum ne impiedica intuitia sa identificam potentialul de leadership? Solutia Hogan High Potential Talent este menita sa ajute in programele de dezvoltare adresate populatiilor de high-potentials. Unele persoane care par a avea potential de leadership nu sunt adesea cei mai eficienti lideri atunci cand sunt promovati. Raportul Hogan High Potential evalueaza 3 dimensiuni ale potentialului de leadership, subliniind punctele forte si ariile esentiale de dezvoltare individuale prioritare.Detalii aici. 

martie 2017

HART transforma din 2006 potentialul din organizatii in succes, prin dezvoltarea oamenilor si cresterea liderilor, la orice nivel, pentru a contribui impreuna la comunitatea din care facem parte. Impartasim acelasi crez ca si fondatorii Hogan Assessments acum aproape 3 decenii: stiinta personalitatii este un pilon critic pentru predictia si cresterea performantei organizatiilor. De peste 10 ani, suntem cu responsabilitate, pasiune si integritate in business-ul care evalueaza si dezvolta talente si lideri. Oferim pietei din Romania unele dintre cele mai prestigioase si stiintifice solutii, metodologii si instrumente cu impact pozitiv si direct in business. 
 Filosofia HART Consulting se bazeaza pe conceptul de invatare mixta, experientiala, spatiata in timp, utilizand un set de metode: auto-constientizare strategica pe baza profilelor Hogan, studii de caz, coaching si peer coaching, vizionare de vignette video, urmate de dezbateri in grupuri mici, lucru pe proiecte comune. Folosim tehnici de invatare combinate si instrumente premium, pentru a obtine cele mai bune rezultate, pornind de la punctul cheie: auto-constientizare. Ajutam organizatiile sa targeteze in mod corect si sa prioritizeze competentele de care au nevoie pentru a dezvolta managerii si talentele. Citeste mai multe despre programele noastre pe site-ul hart.ro
 


ianuarie 2017

Hogan Assessments impreuna cu Mercer Sirota  lanseaza noul instrument stiintific Engaging Leader, prin care managerii pot intelege ce anume din personalitatea lor determina sau nu angajamentul in randul echipelor. Afla mai multe aici

Hogan Assessments lanseaza noul instrument stiintific de identificare a celor cu potential inalt (HiPo), bazat pe 3 decenii de cercetare robusta. Mai multe detalii despre model regasiti in link-ul acesta.

mai 2016

Membru nou in echipa Hart Consulting. Marius Barbu s-a alaturat echipei in calitate de Business Development Manager, consultant/psiholog organizational. Marius este responsabil de mangementul conturilor strategice in cadrul companiei, cu mandatul de a aduce plus valoare in organizatiile client prin servicii de valoare adaugata de consultanta in zona de leadership development si talent management. Licentiat in psihologie, avand un master in Comunicare Manageriala si Resurse Umane,  Marius are experienta  in aplicarea unor metodologii complexe de diagnoza si dezvoltare pentru echipe si manageri, menite sa aduca impact pozitiv in business-ul clientilor. 

octombrie 2014

Pe 12 noiembrie 2014, HART Consulting organizeaza Master Class: Leadership Versatile. Va invitam sa accesati acest link pentru a descoperi pachetul de beneficii pe care le ofera participarea la acest Master Class, unic in peisajul de business romanesc.

aprilie 2014

HART Consulting lanseaza studiul prin care identifica profilul angajatului cu potential inalt in organizatiile din Romania. Cand vobim de organizatii eficiente, inevitabil apare si subiectul angajatilor cu potential inalt, intre cele doua existand o corelatie foarte puternica. Identificarea corecta a angajatilor cu potential inalt este un proces crucial pentru succesul unei organizatii. Mai mult, studii recente arata faptul ca organizatiile care au o pepiniera de talente bine dezvoltata au de 13 ori mai multe sanse de a avea rezultate superioare decat competitorii lor. Detalii aici

noiembrie 2013

HART Consulting a lansat blogul Schuhfried: http://schuhfried.hart.ro/. Scopul acestuia este acela de a permite interactiunea cu psihologii cu libera practica din Romania cu specializari in domeniile psihologiei muncii si organizationale, psihologiei transporturilor, psihologiei clinice si psihoterapiei si psihologiei sportului.

septembrie 2013

Inca un accident de tramvai. Cum ar putea HR-ul sa schimbe lucrurile? Printr-un proces de selectie riguros si eficient. Selectia conducatorilor auto este un proces extrem de important pentru ca poate salva vieti, poate reduce costurile pentru companie prin scaderea numarului de accidente si poate proteja imaginea angajatorului.

august 2013

Team Discovery Program - teambuilding, dar altfel. Rezultate, Relatii, Procese, Inovare, Pragmatism. Sunt ingredientele pentru functionarea unei echipe inalt performante. Cate le regasesti in echipa ta? Exista un echilibru intre ele? Cat de bine iti cunosti echipa? Iata numai cateva dintre intrebarile care ar trebui sa ii preocupe pe managerii...

Care sunt factorii cheie ai succesului profesional? Psihologii de la Schuhfried au creionat seturi de teste de evaluare psihologica care pot identifica in mai putin de o ora o serie de aspecte cheie care sunt la baza piramidei succesului profesional...

iulie 2013

HART Consulting, partenerul autorizat pentru Romania si Republica Moldova pentru Hogan Assessments, anunta ca instrumentele de diagnoza Hogan Assessments au obtinut avizul Colegiul Psihologilor din Romania in luna iunie a acestui an. Hogan Assessments, instrumentele premium de auto-constientizare si dezvoltare dedicate managerilor, se bazeaza pe o practica de peste 30 de ani realizata in cele mai bogate companii ce se regasesc in Top 500. La nivel mondial, peste 3.5 milioane de adulti au parcurs aceste evaluari in peste 40 tari.

Pasiune pentru psihologie: www.schuhfried.ro. HART Consulting anunta lansarea versiunii in limba romana a website-ului Schuhfried. Incepand cu luna iunie, va invitam cu bucurie sa vizitati paginile www.schuhfired.ro unde veti gasi detalii despre cele peste 120 de teste psihologice cu un spectru larg de acoperire care masoara diferite aspecte ale abilitatilor, despre antrenamentele cognitive care se pot realiza cu ajutorul CogniPlus si despre sistemul multimedia Biofeedback 2000x-pert.

Selectia: cum identificam omul potrivit cu profilul soft? Modele de competente care ghideaza procesele de selectie, management al performantelor si talent management. Librarii de competente operationalizate in indicatori comportamentali pe care managerii si specialistii in HR se straduiesc sa le urmareasca si sa le masoare in cadrul proceselor de selectie prin interviuri ce implica timp si evaluatori multiplii. Suna familiar?

iunie 2013

Sondaj HART Consulting. Ce face extraordinar un loc de munca? Si ne referim la unul minunat, chiar perfect. E vorba despre beneficii, orarul flexibil sau promisiunea unei promovari? Sau poate este vorba numai despre bani. Deci fie ca iti traiesti deja visul sau incerci sa-ti pastrezi sanatatea si echilibrul la actualul job, te invitam sa raspunzi unui scurt chestionar si sa ne spui cum ti-ar placea sa muncesti. Completarea sondajului dureaza maximum 3 minunte, iar rezultatele vor fi facute publice.

mai 2013

Cum a fost la a 6-a editie a Conferintei HART HR Strategic? Miercuri, 22 mai, a avut loc a 6-a editie a conferintei HART HR Strategic a carei tema a fost „CEOs and organizational culture: what makes it or breaks it?”. Evenimentul, moderat de Lucian Mindruta, a reunit 150 de persoane, antreprenori, manageri de top din companii multinationale si locale, alaturi de directori si specialisti in resurse umane si profesionisti in domeniul resurselor umane. Citeste mai mult...

 
Prima pagina | Denegare de responsabilitate | Contact
Copyright © 2011 HR Club. Toate Drepturile Rezervate