Prima pagina | Intalniri HR Partner | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Inscrie-te pe HR Partner | Contact
 
HR Partner  >  Furnizor  >  Stiri Furnizori
 
 
 
 
 
Pus la dispozitie de Marco Polo CEE, 2024-03-01

DISC este un model de evaluare a comportamentului si a personalitatii, care isi are originile in teoriile psihologului american William Marston. Acesta imparte comportamentul uman in patru dimensiuni principale: Dominanta (D), Influenta (I), Stabilitate (S) si Conformitate (C).

Pus la dispozitie de Oana Niculae, 2024-03-28
Schimbarea este singura constanta in viata - stim asta, suntem de acord, aprobam si dam din cap, insa, atunci cand apare, de cele mai multe ori omitem sa o aducem ca proces de tranzitie! Care sunt momentele de schimbare ce au nevoie sa fie adresate punctual si in mod dedicat in dinamica de viata a unei organizatii, indiferent de marimea ei? 
Pus la dispozitie de Oana Niculae, 2024-03-28
“O imagine face cat 1000 de cuvinte!” suntem familiari cu acest concept si asta este un as in maneca pe care avem nevoie sa-l aduce in interventiile de invatare si crestere! La acest moment, suportul proiectiv al imaginilor este suficient de cunoscut profesionistilor si este adus in spatiul intalnirilor de lucru, atat in cele individuale cat si in cele de grup si echipa.
Pus la dispozitie de Mirro, 2024-03-28
Stii cat de implicati sunt angajatii tai? Pentru a te ajuta sa raspunzi la aceasta intrebare, echipa Mirro a adunat date si cifre intr-un infografic despre implicarea angajatilor la locul de munca. 
Pus la dispozitie de Mirro, 2024-03-28
Crearea unui profil al angajatului ajuta atat in procesul de recrutare, cat si la pastrarea celor mai buni oameni. Companiile le pot folosi pentru o abordare mai sistematica si mai transparenta a angajarilor, pentru a imbunatati calitatea managementului si pentru a facilita colaborarea in echipa.
Pus la dispozitie de Smartree, 2024-03-28
Gestionarea eficienta a procesului de salarizare consta in realizarea unui calcul salarial corect si a repectarii termenelor limita. Acest lucru poate fi realizat prin externalizarea calculului salarial catre un furnizor cu experienta, decizie care vine cu beneficii care pot contribui la succesul intregului business.
Pus la dispozitie de Smartree, 2024-03-28
Colaborarea dintre Wolters Kluwer si Smartree reprezinta un exemplu de succes in optimizarea proceselor esentiale de salarizare si administrare de personal, asigurand, in acelasi timp, adaptabilitatea la evolutiile legislative. 
Pus la dispozitie de Smartree, 2024-03-28
Securitatea si sanatatea in munca reprezinta doua aspecte extrem de importante atat pentru angajatori, cat si pentru angajati. O abordare prudenta a acestui aspect, de catre ambele parti, contribuie la crearea unui mediu de lucru mai sigur, mai sanatos si mai productiv. 
Pus la dispozitie de EUCOM, 2024-03-28
Ai auzit vreodata o statistica care sa te faca sa te opresti din scrollat pe telefon? Ei bine, aici vine una: mai mult de 40% dintre limbile vorbite pe aceasta planeta sunt intr-o lupta serioasa pentru supravietuire. 
Pus la dispozitie de EUCOM, 2024-03-28
Aveti vreodata acele momente cand o mica piatra in pantof se transforma intr-o adevarata odisee? Ei bine, in lumea vasta si adesea amuzanta a proverbelor romanesti, exista o expresie care imbratiseaza acest sentiment si il ridica la nivelul urmator: „Buturuga mica rastoarna carul mare”.
Pus la dispozitie de HART Consulting, 2024-03-28
Mediul psihologic sigur este un element esential intr-o echipa - ii ajuta pe oameni sa se simta liberi si sa fie ei insisi, sa isi asume riscuri si sa-si exprime opinii fara teama de consecinte negative. Tu stii daca esti un lider care creeaza siguranta psihologica in cadrul echipei?
Pus la dispozitie de Olivia Podobea, 2024-03-28
Fie ca privesti lucrurile ca lider sau ca angajat un lucru e cert din orice perspectiva ai fi iti doresti sa evoluezi, sa te dezvolti astfel incat sa ajungi acolo unde iti visezi. Dar de cele mai multe ori drumul pe care il parcurgi poate fi atat de intens incat uiti sa te bucuri de experienta.
Pus la dispozitie de Romanian Software, 2024-03-29
Un manager are, in medie, cu 51% mai multe responsabilitati decat poate gestiona in mod eficient, iar 29% dintre angajati demisioneaza curand dupa promovari. Cum ajutam in mod real managerii sa treaca printr-o perioada de tranzitie care sa le contureze roluri care li se potrivesc? 
Pus la dispozitie de Romanian Software, 2024-03-29
De ce angajatii tineri manifesta o reticenta din ce in ce mai pronuntata in ceea ce priveste dedicarea catre sarcinile lor? Statisticile arata o tendinta descendenta in randul angajatilor sub 30 de ani, cu o rata de implicare care scade de la an la an. Ce putem face?
Pus la dispozitie de Co-Factor, 2024-03-29
Comunicarea interna este unul dintre cei mai importanti piloni organizationali, care tine laolalta intreaga companie, iar tehnologia poate juca un rol crucial in operationalizarea unor procese esentiale pentru o comunicare autentica. Aducem in atentia ta un proiect de succes, premiat recent pentru cea mai buna utilizare a tehnologiei in comunicarea interna.
Pus la dispozitie de BIA Human Capital Solutions, 2024-03-29
In 2024 au ales sa-si mareasca echipele angajatorii care au nevoie de specialisti in vanzari, in domeniul financiar, in arhitectura și logistica, prin urmare si solicitarile catre echipa de recrutare BIA Human Capital Solutions au crescut in primul trimestru. 
Pus la dispozitie de BIA Human Capital Solutions, 2024-03-29
O recrutare gresita te-ar putea costa 30% din salariul anual al unui angajat, arata datele din 2023 ale Departamentului Muncii din SUA. Iar un proces de recrutare are costuri vizibile si mai putin vizibile, pe care uneori cu greu la anticipezi. Acestea cresc atunci cand atragi candidati nepotriviti. 
Pus la dispozitie de Clinica Aproape, 2024-03-29
Curiozitatea a fost recunoscuta in mod constant ca un motiv critic care influenteaza comportamentul uman atat in mod pozitiv, cat si negativ, in toate etapele ciclului de viata. Curiozitatea este considerata ca fiind cea mai nobila dintre impulsurile umane si totodata este adesea denigrata ca fiind periculoasa (ca in expresia "curiozitatea a ucis pisica").
Pus la dispozitie de Decebal Marin, 2024-03-29
Cand este vorba despre risc si siguranta in munca, exista trei predictori puternici: inteligenta riscului, inteligenta cognitive si inteligenta emotionala. Daca vrei sa afli mai multe despre rolul fiecaruia dintre ei si despre coeficientii care ii masoara – IQ, EQ si ICue, te invitam sa citesti acest articol.
Pus la dispozitie de Thomas International Romania, 2024-03-29
HR fara tehnologie e deja de neconceput in 2024! Dar cum ramane cu relatia si interactiunea directa cu candidatii? Un interviu Thomas Int., realizat cu partenerii nostrii de la Workable (platforma de recrutare), despre provocarile si tendintele care redefinesc recrutarea. 
Prezentarea companiei | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Social media

aprilie 2017

Pentru prima data in Romania, numai la IBR!  Oportunitate unica pentru profesionistii de top de a-si perfectiona abilitatile manageriale - Global Managers Program. Incepand cu aprilie 2017,  IBR, in parteneriat cu Corpstrat Academy for Learning, Leadership and Mentoring, va oferi programul GMP, ca o oportunitate excelenta pentru manageri si lideri de a obtine o certificare internationala. GRUP TINTA: manageri care doresc sa-s imbunatateasca abilitatile sau profesionisti in diverse faze ale carierei, gata sa-si asume niveluri mai ridicate de responsabilitate si care au nevoie de a aquiesa cele mai recente instrumente de management. In mod ideal, este nevoie de un minim de 4 + ani experienta manageriala anterioara. Inscrieri:Emilia Frunza,Tel: 0748.886.834, [email protected]

martie 2017

Institutul Bancar Roman  organizeaza in data de 21 martie  un nou proiect educational "LEARNING & PERFORMANCE CONFERENCE"  in parteneriat cu Performance Group (PG),  cu sprijinul  Corpstrat Academy for Learning Leadership and Mentoring (CALLM) si AQR International UK, beneficiind de participarea a doi experti de marca in domeniu: DOUG STRYCHARCZYK – CEO AQR International UK si RAJESH MISCA – CEO CALLM.  Evenimentul va avea o sesiune plenara, cu tema Blending Learning & Performance – key competitive advantage for successful organisations si doua workshopuri aplicativ. Taxa de participare: 100 euro/persoana. Abonatii  HR-Club  vor beneficia de un discount de 10%. Detalii aici. 

septembrie 2016

IBR anunta organizarea cursului intitulat “Analiza cost-beneficiu si gestionarea riscurilor in implementarea proiectelor cu fonduri europene", in perioada 27-28 octombrie, intre 9-17. Cursul isi propune familiarizarea participantilor cu metoda de Analiza Cost-Beneficiu, aplicabila proiectelor finantate din fonduri europene. Metoda implica compararea beneficiilor proiectului cu costurile asociate acestuia, prin cuantificarea unor indicatori specifici explicati in detaliu pe parcursul cursului. Seminarul se adreseaza middle managementului din companii sau institutii interesate in accesarea de fonduri europene nerambursabile, precum si altor persoane interesate. Contact: Georgiana Gojgarea, Specialist Training, tel. 0748 886 819, [email protected] 

iulie 2016

Institutul Bancar Roman (IBR) lanseaza un noua serie a cursului CERTIFIED EUROPEAN FINANCIAL DIPLOMA – CEFA. Aceasta certificare internationala va aduce recunoastere pentru un set de competente financiare, pe care la puteti utiliza ulterior in activitatea dvs., indiferent de sectorul economic in care veti profesa. Avantajul de a alege IBR ca partener de formare vizeaza un pachet de instruire complex, cu sprijinul unor lectori profesionisti de top din industria financiara si, prin urmare, sansele de succes la examenele finale va vor creste substantial.
Start program: octombrie 2016. Durata programului: un an si jumatate, pe sistemul invatamant la distanta. Pentru mai multe detalii, contact mail: [email protected], mobil: + 40748886846


iunie 2016

Seminarul IBR “Implementarea si managementul investitiilor finantate din fonduri europene in domeniul agriculturii si dezvoltarii rurale, PNDR 2014 – 2020 SI FEGA” isi propune prezentarea aplicata a modulului de gestiune a proiectelor finantate prin intermediul PNDR 2014-2020, masurile si sub-masurile de finantare, conditiile de eligibilitate si de selectie, precum si modalitatea de derulare a unui proiect de investitii, in situatia in care co-finantarea beneficiarului este asigurata prin intermediul unui imprumut bancar. Se vor prezenta corelatiile dintre conditiile de acordare a subventiilor agricole finantate de FEGA si FEADR, precum si corelarea dintre sub-masurile PNDR. Detalii:  [email protected].

mai 2016

Institutul Bancar Roman incepe inscrierile la cursul Auditarea Sistemelor Informatice, care se va desfasura intre 8 – 9 iunie. Auditul IT reprezinta o analiza aprofundata a sistemului informatic din orice institutie, fiind un instrument foarte important pentru conducere, care evalueaza eficienta si eficacitatea utilizarii resurselor IT. Cursul prezinta procesul de audit, standardele si metodologiile de lucru, modul de elaborare a unui plan de audit, exemple practice pentru efectuarea testelor de audit si colectarea dovezilor relevante, documentarea raportului de audit si prezentarea opiniei. Grupul tinta: Dep. Audit Intern, Tehnologia Informatiei, Securitate IT, Conformitate. Pentru mai multe detalii, contactati: Anca Străchinescu: 0748 886 818; [email protected]

 Institutul Bancar Roman anunta ca au inceput inscrierile la workshopul „Drumul spre succes – Dezvoltare profesionala si leadership”, al carui scop este acela de a-i ajuta pe participanti in intelegerea si punerea in practica a principiilor care stau la baza dezvoltarii personale, in urmatoarele domenii cheie: relatiile cu cei apropiati, inzestrarea cu calitati a celor din jur, atitudinea si leadership-ul. Lector: Owen Fernandes, Personal & Leadership Development Coach, instructor MBA, Success Coach, Trainer. Workshopul se va desfasura in limba engleza. Pentru mai multe detalii, contactati: [email protected]; 0748.886.807;

aprilie 2016

Institutul Bancar Roman incepe inscrierile la cursul “Spalarea Banilor. Preventie si Tipologii”, care se desfasoara in 27 mai. Programul prezinta participantilor legislatia consolidata privind conformitatea, reglementarile pentru prevenirea, sanctionarea spalarii banilor si combaterea finantarii terorismului. Cursul este recomandat personalului cu responsabilitate in aria de conformitate, ofiterilor din front office, precum si personalului din departamentul juridic. Lectorul Maria Magdalena Calangiu este certificat international in prevenirea spalarii banilor si conformitate. La finalul cursului, participantilor li se va inmana un certificat cu 7 credite de dezvoltare profesionala continua (CPDs). Ii puteti contacta la: [email protected] sau 0748.886.846 

martie 2016

IFRS 9 a constituit un subiect de discutie important in sectorul bancar in ultimii 2 ani si va deveni cu atat mai important odata cu data implementarii, 1 ianuarie 2018. Versiunea finala a IFRS 9 reuneste etapele de clasificare si evaluare, depreciere si contabilitatea de acoperire riscurilor din proiectul IASB de inlocuire a IAS 39 Instrumente Financiare: Recunoastere si Evaluare. IFRS 9 este un standard de contabilitate, insa are un impact semnificativ asupra managementului riscului si a modelului de afaceri bancar. Scopul seminarui Instrumente Financiare – standardul IFRS 9 in practica este acela de a oferi o imagine de ansamblu asupra cerintelor IFRS 9, a modificarilor aduse fata de standardul existent IAS 39 si a dificultatilor de implementare. Detalii aici.

Insitutul Bancar Roman propune pietei de training un curs nou din domeniul leadershipului, sustinut de unul dintre cei mai reprezentativi formatori din sistemul bancar romanesc - Leadership-ul in succesul managerial. Se stie ca, un procent foarte mare din succesul companiei, atat financiar cat si din perspectiva capitalului uman, depinde de stilul de leadership al managerului. Leadership inseamna putere, influenta, inspiratie, charisma, iar acest curs iti ofera solutii practice pentru a deveni un astfel de lider – influent si eficient. rupul tinta extrem de larg este format din manageri, directori, teamleaderi, sefi de departamente, manageri de produs/proprietari de produs, business partneri, relationship manageri, manageri de proiect, formatori.Detalii aici.

februarie 2016

Seminarul “Infrastructura raportarilor prudentiale la nivelul IFN: obiective economico-financiare si impactul asupra managementului riscurilor” vizeaza aprofundarea infrastructurii de raportare prudentiala a IFN, in corelatie cu obiectivele de natura economico-financiara si indicatorii prudentiali. Ne adresam unui grup tinta format din angajati din Institutiile Financiare Nebancare, din directiile: Risc, Raportari, Audit, Conformitate, Financiar, Contabilitate etc. La finalul cursului, participantilor li se va inmana un certificat, emis de IBR (sub egida membrilor fondatori: BNR si ARB), cu 7 credite de dezvoltare profesionala continua (CPDs). Detalii suplimentare la adresa de e-mail: [email protected]

Institutul Bancar Roman organizeaza o noua serie a cursului certificat ANC "Colector (recuperator) creante/debite” – cod COR 421402 in perioada 14-31 martie 2016. Certificatul este recunoscut national si european. Colectorul (recuperatorul) creante/debite a devenit o ocupatie extrem de ceruta pe piata muncii dupa izbucnirea crizei economice. Institutiile financiar-bancare, dar din ce in ce mai mult si societatile comerciale confruntate cu cresterea substantiala a ratei de creante neincasate, au infiintat departamente specializate de colectare/recuperare sau externalizeaza  aceasta  activitate catre firme/persoane specializate in prestarea acestui serviciu. Pentru informatii suplimentare si inscrieri, mail: [email protected]; tel. 0374 394442.

ianuarie 2016

Incepand cu toamna anului 2014, IBR este singurul furnizor de training profesional din Romania care ofera cursurile ce conduc la obtinerea calificarii Risk in Financial Services – RIFS. In cadrul acestui proiect, IBR a realizat un parteneriat cu Scoala Superioara pentru Afaceri – ESA – acreditata de Chartered Institute for Securities and Investments (CISI) UK, in scopul oferirii unei calitati superioare programului de pregatire RIFS. CISI este cel mai important si respectat corp al profesionistilor din domeniile securities si investments din UK. IBR lanseaza seria februarie – mai 2016 in perioada 23-24 februarie (induction phase). Detalii aici.

Noul Cod Vamal al UE stabilit prin Regulamentul UE 952/2013, cat si legislatia secundara prevazuta de Regulamentul Delegat si de Regulamentul de implementare recent publicate (29.12.2015) vor introduce o serie de concepte noi si modificari importante comparativ cu legislatia vamala curenta, ceea ce va reprezenta o adevarata provocare pentru activitatea operatorilor implicati in operatiuni vamale. Noul curs al IBR din data de 18 februarie, intitulat „Schimbari importante ale reglementarilor vamale ale Uniunii Europene si provocarile acestora” este dezvoltat in parteneriat cu EY Romania si este dedicat unui segment ce include importatori, exportatori, transportatori.... Continuarea aici.

martie 2015

Pe 6 mai 2015, Institutul Bancar Roman si ACCA organizeaza Conferinta "The New Era in Banking: the Digital Revolution – CEO’s Perspective".

aprilie 2014

Institutul Bancar Roman este un catalizator al noilor tendinte din banking, transpunandu-le in programe de training, care au scopul de a dezvolta competente profesionale complexe in concordanta cu noile roluri ale angajatilor din sistem. Potrivit Dr. Gabrielei Hartescu, in 2013 Institutul Bancar Roman a avut circa 2.000 de participanti la programele proprii (cu 600 de participanti mai mult decat in 2012). Citeste intreg interviul acordat de Dr. Gabriela Hartescu aici.

 
Prima pagina | Denegare de responsabilitate | Contact
Copyright © 2011-2023 HR Club. Toate Drepturile Rezervate