Prima pagina | Intalniri HR Partner | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Inscrie-te pe HR Partner | Contact
 
HR Partner  >  Furnizor  >  Stiri Furnizori
 
 
 
 
 
Pus la dispozitie de Orangefresh, 2021-04-22
Orice angajat ar vrea sa isi inceapa ziua, la birou, cu un pahar de suc proaspat de portocale, cu numai 1 leu.
Orice angajator le poate oferi salariatilor sai acest beneficiu cu Vendomatele Orangefresh.
Pus la dispozitie de Romanian Software, 2021-04-26
Suntem inconjurati de date, de la informatiile primite si transmise de telefoanele mobile, la datele inregistrate de aplicatiile folosite. Fluxul continuu de date emise de fiecare dintre noi, fie ca face o tranzactie financiara, fie ca utilizeaza un instrument de pontaj pentru munca, este coplesitor. Puse in contextul potrivit, aceste date se pot dovedi un instrument util de business.
Pus la dispozitie de Romanian Software, 2021-04-26
Pontarea angajatilor la venirea si plecarea de la munca este o practica veche, pe care angajatorii o folosesc pentru ca ii ajuta sa ia decizii de business. Cu toate acestea, unii angajati pot considera ca este vorba mai degraba de nevoia de control din partea sefilor. Felul in care oamenii din Resurse Umane introduc o aplicatie noua de pontaj in companie poate sa contribuie la succesul business-ului sau la generarea de resentimente din partea angajatilor.
Pus la dispozitie de HART Consulting, 2021-04-27
Pe 11 martie s-a implinit un an de cand Organizatia Mondiala a Sanatatii a declarat pandemia COVID-19. Exista modificari pe scara larga ale personalitatii sau a valorilor noastre, pe masura ce stresul cauzat de pandemie si schimbarile survenite in viata noastra s-au acumulat pe parcursul acestui an? A crescut volatilitatea emotionala si s-au schimbat valorile pe scala echilibrului emotional? S-au accentuat acele comportamente exagerate care pot deraia cariere si impacta negative performanta sau am dezvoltat altele noi? 
Pus la dispozitie de K.M.Trust & Partners, 2021-04-27
Inteligenta Emotionala este unul din elementele de baza ale unui lider de succes. Cei care au un EQ ridicat sunt mai orientati spre colaborare, mai motivati, mai optimisti si mai buni la gestionarea conflictelor. In articolul nostru ne uitam la componentele inteligentei emotionale si de ce este importanta pentru lideri.
Pus la dispozitie de BIA, 2021-04-27
Legea 58/2021 publicata in Monitorul Oficial din 5 aprilie 2021 prevede noi modificari la timpul de munca, precum si la valoarea indemnizatiei prin programul Kurzarbeit. De asemenea, din 6 aprilie 2021 au fost aprobate si noile modele de cerere si declaratie pe propria raspundere pentru somaj tehnic.
Pus la dispozitie de BIA  , 2021-04-27
Legislatia muncii si legislatia fiscala se schimba frecvent si, din pozitia de manager al unei companii sau director HR, activitatea de salarizare si administrare personal este poate coplesitoare. Iti ocupa mare parte din timpul de lucru si muta strategiile de motivare a oamenilor in plan secund, cu efecte asupra retentiei si asupra bugetului companiei.
Pus la dispozitie de Sincron HR, 2021-04-28
Spre deosebire de alte tipuri de software HR, specializate pe procese, un software HCM actioneaza la un nivel mai cuprinzator, strategic, pe langa cel operational, oferind o perspectiva mai larga. Citeste pe blogul Sincron HR cum ajuta un software HCM o companie sa fie pregatita in avans pentru noile trend-uri ale pietei muncii.
Pus la dispozitie de Edenred, 2021-04-28
Tichetele de masa, cadourile, turismul intern (accesat prin intermediul voucherelor de vacanta), serviciile medicale (pentru angajati si apartinatori) si pensiile private (pilonul III) sunt principalele 5 beneficii flexibile alese de angajati, in 2020, potrivit analizei anuale Benefit, o companie Edenred, asupra industriei de beneficii extrasalariale din Romania. 
Pus la dispozitie de Edenred, 2021-04-28
Tichetele de masa sunt in continuare cel mai apreciat beneficiu extrasalarial, iar includerea acestora in oferta salariala contribuie la retentia de personal si demonstreaza ca un angajat motivat este un angajat productiv. In prezent, valoarea nominala maxima ce poate fi oferita unui angajat pentru o zi lucrata este de 20,01 lei. Conform statisticilor Edenred, utilizatorii solutiei Edenred Ticket Restaurant au cheltuit, in medie, 25 lei pentru un pranz. 
Pus la dispozitie de Edenred, 2021-04-28
​Jonglezi deja o multitudine de procese legate de personal: de la recrutare si angajare, salarizare, comunicarea interna, traininguri, evaluarea si retentia angajatilor la securitatea si protectia muncii? Atunci, cu siguranta, sa fii la curent cu numeroase acte normative care tin de legislatia muncii si sa te asiguri ca reglementarile GDPR sunt respectate reprezinta un efort in plus.
Pus la dispozitie de certSIGN, 2021-04-28
Ne apropiem cu pasi repezi spre un cadru legal care sa specifice, mai clar decat pana acum, faptul ca semnatura electronica calificata aplicata pe un document transforma documentul intr-un inscris sub semnatura privata, conform art. 272 din Codul de procedura civila, deoarece poarta echivalentul semnaturii olografe pentru inscrisurile pe hartie.
Prezentarea companiei | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Social media

ianuarie 2021

K.M.Trust & Partners te invita sa faci parte din Comunitatea Ambasadorilor care vor Transforma Educatia din Romania sub umbrela AVE Romania (Asociatia pentru Valori in Educatie). Vei avea alaturi de tine peste 160 de lideri din business si +100 de companii alaturi de care poti sa contribui. La acest link poti gasi 7 moduri in care un lider din business / compania din care face parte poate sa se implice. 

decembrie 2020

K.M.Trust Group lanseaza o noua linie de business axata pe servicii de HR pe modelul staff on demand. Colaboram cu unii dintre cei mai buni profesionisti din HR pentru a ajuta companiile sa isi consolideze, imbunatateasca sau sa-si optimizeze businessul. De la Employer Branding si Perfomance Management pana Customized Retention sau Culture Change. Afla mai multe despre aceste servicii.

noiembrie 2020

Asociatia pentru Valori in Educatie aduce impreuna profesionisti din business, educatie si societatea civila pentru a contribui la transformarea sistemului educational romanesc. 42% crestere a ratei de promovabilitate la Bac sau 98% prezenta online a elevilor in perioada martie-iunie sunt doar cateva dintre rezultatele directorilor alumni din cadrul programelor AVE. Oferind timpul, expertiza sau resursele noastre putem sa sprijinim in continuare eforturile acestei organizatii. Descopera cum te poti implica.

iulie 2020

In urma epidemiei Covid-19, toate activitatile din sala de clasa s-au mutat in online. Cand scoala va reincepe, peste 50% din activitati se vor desfasura in continuare online, lasand sute de mii de elevi in afara procesului educational. Asociatia pentru Valori in Educatie, Ateliere fara Frontiere si Act for Tomorrow au dezvoltat Toti pentru Educatie, un proiect care ofera acestor copii resursele necesare pentru a continua invatarea. Doneaza TU, apoi implica-ti si prietenii. Doar impreuna putem face diferenta! Afla cum te poti implica accesand www.totipentrueducatie.ro.

august 2019

Descopera cateva dintre informatiile pe care participantii le-au aflat in cadrul programului K.M.Trust de Executive Education, "Managing Anxiety & Stress in Leadership Roles". Ramai aproape de noi pentru a afla mai multe despre urmatoarele proiecte pe care le vom avea in zona de Executive Education. Vizioneaza videoclipul.

iulie 2019

Programul executiv pe care l-am realizat impreuna cu Srini Pillay/ Harvard Medical School si Adam Leonard/ Google Inc, s-a incheiat cu succes. Timp de 3 zile, 45 de executivi au descoperit strategii bazate pe neurostiinta, prin care sa previna situatiile de burnout si sa abordeze reactiile creierului la schimbare, incertitudine si frica. Pentru cei care vor sa afle mai multe, va invitam sa parcurgeti un scurt interviu cu Srini Pillay, Keynote Speaker in cadrul programului.

februarie 2019

K.M.Trust isi extinde echipa. Andrei Costache si Basav Ray Chaudhuri s-au alaturat companiei in calitate de parteneri, alaturi de Radu Manolescu, Founder & Managing Partner. Aceasta mutare face parte din strategia K.M.Trust & Partners de extindere la nivel international si de diversificare si imbunatatire a serviciilor de Executive Recruitment, Leadership Consulting & Executive Coaching pe care le ofera. Afla mai multe detalii.

mai 2018

Va invitam la un program de dezvoltare de o zi exclusiv destinat executivilor organizat de K.M.Trust & Partners impreuna cu Frank Cespedes, Senior Lecturer la Harvard Business School pe subiectul “Strategic Choices & Value Creation Leadership”.
Programul se desfasoara pe 23 mai la Hilton Athenee Palace Bucuresti.
Inregistrarile se pot face pana cel tarziu pe 15 mai.
Mai multe detalii pot fi accesate pe https://www.kmtrust.com/executiveeducation/.
Preturile speciale pentru membrii HR Club incep de la 800 EUR* pentru 1 persoana, 700 EUR*/persoana pentru 2 persoane, 600 EUR/persoana pentru 3+ persoane. *TVA-ul nu este inclus. Codul de discount este KMTSPECIAL si este valabil doar pentru membrii HR Club.


februarie 2018

Programul executiv de leadership al K.M.Trust & Partners obtine scorul de 1,71 la finalul lui 2017 (pe o scala de la -2 la + 2) de la 12 echipe de leadership, aproximativ 90 participanti. K.M.Trust & Partners, unul dintre jucatorii principali de executive search & leadership development din piata romaneasca, actionar al IIC Partners (top 10 organizatii globale de executive search) din 2007 si-a diversificat puternic portofoliul in directia programelor de dezvoltare executiva si coaching inca din 2008. Detalii aici.

 
Prima pagina | Denegare de responsabilitate | Contact
Copyright © 2011 HR Club. Toate Drepturile Rezervate