Prima pagina | Intalniri HR Partner | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Inscrie-te pe HR Partner | Contact
 
HR Partner  >  Furnizor  >  Stiri Furnizori
 
 
 
 
 
Pus la dispozitie de Orangefresh, 2021-04-22
Orice angajat ar vrea sa isi inceapa ziua, la birou, cu un pahar de suc proaspat de portocale, cu numai 1 leu.
Orice angajator le poate oferi salariatilor sai acest beneficiu cu Vendomatele Orangefresh.
Pus la dispozitie de Romanian Software, 2021-04-26
Suntem inconjurati de date, de la informatiile primite si transmise de telefoanele mobile, la datele inregistrate de aplicatiile folosite. Fluxul continuu de date emise de fiecare dintre noi, fie ca face o tranzactie financiara, fie ca utilizeaza un instrument de pontaj pentru munca, este coplesitor. Puse in contextul potrivit, aceste date se pot dovedi un instrument util de business.
Pus la dispozitie de Romanian Software, 2021-04-26
Pontarea angajatilor la venirea si plecarea de la munca este o practica veche, pe care angajatorii o folosesc pentru ca ii ajuta sa ia decizii de business. Cu toate acestea, unii angajati pot considera ca este vorba mai degraba de nevoia de control din partea sefilor. Felul in care oamenii din Resurse Umane introduc o aplicatie noua de pontaj in companie poate sa contribuie la succesul business-ului sau la generarea de resentimente din partea angajatilor.
Pus la dispozitie de HART Consulting, 2021-04-27
Pe 11 martie s-a implinit un an de cand Organizatia Mondiala a Sanatatii a declarat pandemia COVID-19. Exista modificari pe scara larga ale personalitatii sau a valorilor noastre, pe masura ce stresul cauzat de pandemie si schimbarile survenite in viata noastra s-au acumulat pe parcursul acestui an? A crescut volatilitatea emotionala si s-au schimbat valorile pe scala echilibrului emotional? S-au accentuat acele comportamente exagerate care pot deraia cariere si impacta negative performanta sau am dezvoltat altele noi? 
Pus la dispozitie de K.M.Trust & Partners, 2021-04-27
Inteligenta Emotionala este unul din elementele de baza ale unui lider de succes. Cei care au un EQ ridicat sunt mai orientati spre colaborare, mai motivati, mai optimisti si mai buni la gestionarea conflictelor. In articolul nostru ne uitam la componentele inteligentei emotionale si de ce este importanta pentru lideri.
Pus la dispozitie de BIA, 2021-04-27
Legea 58/2021 publicata in Monitorul Oficial din 5 aprilie 2021 prevede noi modificari la timpul de munca, precum si la valoarea indemnizatiei prin programul Kurzarbeit. De asemenea, din 6 aprilie 2021 au fost aprobate si noile modele de cerere si declaratie pe propria raspundere pentru somaj tehnic.
Pus la dispozitie de BIA  , 2021-04-27
Legislatia muncii si legislatia fiscala se schimba frecvent si, din pozitia de manager al unei companii sau director HR, activitatea de salarizare si administrare personal este poate coplesitoare. Iti ocupa mare parte din timpul de lucru si muta strategiile de motivare a oamenilor in plan secund, cu efecte asupra retentiei si asupra bugetului companiei.
Pus la dispozitie de Sincron HR, 2021-04-28
Spre deosebire de alte tipuri de software HR, specializate pe procese, un software HCM actioneaza la un nivel mai cuprinzator, strategic, pe langa cel operational, oferind o perspectiva mai larga. Citeste pe blogul Sincron HR cum ajuta un software HCM o companie sa fie pregatita in avans pentru noile trend-uri ale pietei muncii.
Pus la dispozitie de Edenred, 2021-04-28
Tichetele de masa, cadourile, turismul intern (accesat prin intermediul voucherelor de vacanta), serviciile medicale (pentru angajati si apartinatori) si pensiile private (pilonul III) sunt principalele 5 beneficii flexibile alese de angajati, in 2020, potrivit analizei anuale Benefit, o companie Edenred, asupra industriei de beneficii extrasalariale din Romania. 
Pus la dispozitie de Edenred, 2021-04-28
Tichetele de masa sunt in continuare cel mai apreciat beneficiu extrasalarial, iar includerea acestora in oferta salariala contribuie la retentia de personal si demonstreaza ca un angajat motivat este un angajat productiv. In prezent, valoarea nominala maxima ce poate fi oferita unui angajat pentru o zi lucrata este de 20,01 lei. Conform statisticilor Edenred, utilizatorii solutiei Edenred Ticket Restaurant au cheltuit, in medie, 25 lei pentru un pranz. 
Pus la dispozitie de Edenred, 2021-04-28
​Jonglezi deja o multitudine de procese legate de personal: de la recrutare si angajare, salarizare, comunicarea interna, traininguri, evaluarea si retentia angajatilor la securitatea si protectia muncii? Atunci, cu siguranta, sa fii la curent cu numeroase acte normative care tin de legislatia muncii si sa te asiguri ca reglementarile GDPR sunt respectate reprezinta un efort in plus.
Pus la dispozitie de certSIGN, 2021-04-28
Ne apropiem cu pasi repezi spre un cadru legal care sa specifice, mai clar decat pana acum, faptul ca semnatura electronica calificata aplicata pe un document transforma documentul intr-un inscris sub semnatura privata, conform art. 272 din Codul de procedura civila, deoarece poarta echivalentul semnaturii olografe pentru inscrisurile pe hartie.
Prezentarea companiei | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Social media

mai 2021

Resursa gratuita Learning Architect: Pandemia call-urilor – 7  solutii de vindecare. Parte din programul nostru “Leading Remote” este si un set de practici menite sa ne ajute sa gestionam mai bine multitudinea de call-uri pe care le avem zilnic programate in calendar. Aceste  practici sunt create de noi dupa cercetare si nenumarate discutii si focus group-uri cu clientii nostri –  vi le oferim cu placere aici.

aprilie 2021

Pana la sfarsitul lunii aprilie ai la dispozitie o parte din programul “The Wellbeing Way” pe aplicatia de mobil LearnON: 4 episoade video despre abilitati cheie pentru starea ta de bine: binele in relatii, imprietenirea cu frica, stiinta obiceiurilor, succesul & fericirea; 12 misiuni practice si resurse de microlearning.
Descarca-ti cadoul de pe Google Play: https://bit.ly/3fkXsLj sau AppStore: https://apple.co/2QFJCIY


martie 2021

Eveniment de lansare – "The Wellbeing Way" | Nivelul nostru de fericire este generat in proportie de 50% din surse genetice, 10% din circumstantele exterioare, insa restul de 40% vine din activitati intentionale. Pentru tine si echipa ta, Learning Architect a creat vehiculul care accelereaza drumul catre o stare de bine, un program de invatare cu doua roti: abilitatile de a cultiva pozitivul & abilitatile de a gestiona negativul. Te invitam la evenimentul de lansare din 10 martie sa afli mai multe informatii despre program. Te poti inregistra aici.

februarie 2021

Learning Architect lanseaza instrumentul "10 intrebari pentru strategia ta de L&D". Acest instrument ajuta liderii de L&D sa ia decizii bine gandite, sa creeze o strategie de L&D adaptata contextului organizatiei, si nu copy/paste din trenduri si bune practici. Iar daca va doriti sa lucrati la strategia de L&D sau la parti din proces impreuna cu un partener, noi, cei de la Learning Architect, ne bucuram sa va fim alaturi si prin consultanta in L&D.

ianuarie 2021

Programul online de antrenare a mindsetului "Romania cu mintea deschisa" este in continuare disponibil gratuit tuturor romanilor pana la data de 31 ianuarie 2021.
Prin acest program ne pregatim mintea sa ramana deschisa, flexibila, conectata cu ceilalti si optimista, indiferent de contextul exterior. Programul poate fi accesat descarcand aplicatia mobila LearnOn si cuprinde: 10 episoade video – cu informatii & tehnici de antrenare a mentalitatii; 12 misiuni de invatare – prin care participantii aplica practic ce au descoperit; Comunitate deschisa – in care membrii pot impartasi idei si adresa intrebari; Resurse de invatare – personalizate dupa interesele fiecaruia.


decembrie 2020

Learning Architect ofera tuturor romanilor, gratuit, programul online de antrenare a mindsetului "Romania cu mintea deschisa".
In perioada 1 decembrie-31 ianuarie oferim cadou romanilor un program prin care ne pregatim mintea sa ramana deschisa, flexibila, conectata cu oamenii, indiferent de contextul exterior. Programul poate fi accesat descarcand aplicatia mobila LearnOn si cuprinde:
- 10 episoade video – cu informatii & tehnici de antrenare a mentalitatii;
- 12 misiuni de invatare – prin care participantii aplica practic ce au descoperit;
- Comunitate deschisa – in care cursantii pot impartasi idei si adresa intrebari;
- Resurse de invatare – personalizate dupa interesele fiecaruia.


noiembrie 2020

Avem SITE NOU, adica un site care reflecta mai bine The OmniLearning Experience! Daca sunteti curiosi, va invitam sa aruncati o privire pe pagina de Servicii, care arata acum diferit. Si va mai spunem un lucru: am muncit pe rupte sa cream The OmniLearning Experience - o noua categorie multichannel si personalizata de programe de invatare pentru companii, si nu ne-a ramas mult timp sa lucram la un site... fara bug-uri. Deci, daca ne-a scapat ceva, feedbackul vostru ne ajuta enorm! Cum e site-ul? Ce va place, ce va lipseste, ce nu merge?

octombrie 2020

"The Omnilearning Experience", o noua categorie multichannel si personalizata de programe de invatare pentru companii. "The OmniLearning Experience" este, de fapt, modul in care invata oamenii in mod natural in 2020, iar acum poate deveni modul in care invata organizatiile. Learning Architect a creat, pe baza acestui insight, o categorie inovativa de programe de invatare multichannel: sesiuni live (traininguri interactive virtuale sau fata in fata), aplicatia mobila LearnON (100% personalizata la stiluri de invatare si interese proprii) si cursuri video asincronice (know-how foarte concis si inspirational de la traineri experti). Detalii aici.

iulie 2020

Dupa 6 ani in care am inceput fiecare calatorie de invatare cu o analiza de nevoi si cateva sute de proiecte, am inceput sa ne pricepem la analizele de nevoi. Avantul pe care l-a luat digitalizarea personala odata cu WFH ne-a dat curajul sa cream un assessment digital mai complex care sa “traduca” expresiile comune si informale auzite in ultimul timp in nevoi de invatare. Odata ce am trecut de 50 de respondenti, am decis ca este momentul unui raport agregat care sa capteze un snapshot al situatiei de acum. Descarca Raport agregat Open Your Eyes – Needs Assessment de la Learning Architect.

iunie 2020

Open Your Eyes – Needs Assessment. Learning Architect ti-a pregatit un instrument prin care vei intelege mai bine reactiile observate si vei sti sa le transformi in nevoi de invatare. Afla mai multe.

mai 2020

Din 9 martie, ceea ce era o parte mica din businessul Learning Architect (livrarea remote in proiecte internationale), a devenit core business. De atunci si pana acum, in ceea ce a parut o viata, dar au fost de fapt 3 saptamani, am avut placerea de a incepe calatorii de invatare online cu peste 300 de participanti si am centralizat feedback-ul lor, curiosi fiind daca ne descurcam suficient de bine. Iata parerea lor.

aprilie 2020

Stay connected. Stay engaged. Nu avem un glont de argint, dar avem instrumentele de a oferi suport oamenilor de a ramane conectati si captivati. Pe 9 martie realitatea noastra s-a schimbat. A fost un roller coster emotional, dar apoi am facut ceea ce facem noi cel mai bine: am activat resursele diverse care fac ADNul Learning Architect. Afla mai multe.

octombrie 2019

Customer Insight Survey: insight-uri in urma a 70 de raspunsuri din peste 60 de companii din Romania, manageri de HR, specialisti L&D, manageri de Training si chiar specialisti de Employer Branding. Am atins multe domenii diferite, ceea ce face studiul interesant si cuprinzator pentru oricine e interesat de dezvoltarea oamenilor si organizatiilor. Vezi aici.

noiembrie 2018

Pe 8 noiembrie, la Cluj, ne-am intalnit cu oameni minunati la workshop-ul "Tehnici de imprietenire cu stresul" si ne-am lasat impreuna purtati de o conversatie onesta si umana despre stres si ce il cauzeaza. Am explorat, nu doar mecanisme utile prin care sa ne relaxam, ci si acele butoane interioare pe care inconstient le apasam si crestem nivelul de stres. 
Ne place sa venim la Cluj si ne-am hotarat sa facem asta mai des.  


septembrie 2018

Pentru ca, in luna februarie, am lansat catre clientii nostri cercetarea "Customer Insight Survey 2018", aflata deja la a doua editie, am aflat astfel cum se vede peisajul L&D si care sunt temele "fierbinti" care ii preocupa. Surpriza sau nu, adaptabilitatea a reiesit a fi competenta numarul 1 a viitorului. De aceea, ne-am gandit sa ii dedicam primul eveniment din proiectul "Arhitectii Viitorului" - o serie de workshopuri si evenimente informale pentru comunitatea de HR si L&D. Astfel, pe 20 septembrie, comunitatea HR Club Cluj a fost prima care a explorat alaturi de noi aceasta tema, impreuna cu Stefania Antone - Managing Partner Learning Architect si Malina Chirea - Trainer Learning Architect. Vezi galeria foto

 
Prima pagina | Denegare de responsabilitate | Contact
Copyright © 2011 HR Club. Toate Drepturile Rezervate