Prima pagina | Intalniri HR Partner | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Inscrie-te pe HR Partner | Contact
 
HR Partner  >  Furnizor  >  Stiri Furnizori
 
 
 
 
 
Pus la dispozitie de IziDoc, 2021-03-31
Vine primavara, iesim din case atat cat ne permite pandemia, insa entuziasmul e la cote in crestere! Deja visam vacante si intalniri cu prieteni la terase, macar cu cei mai apropiati, macar pe rand. Si ne dorim poate si un zambet mai atractiv, cu ajutorul unei albiri dentare. Afla de la specialistii IziDoc ce optiuni ai si ce avantaje sau dezavantaje au acestea.
Pus la dispozitie de Trend, 2021-03-19
Am implinit recent 20 de ani si nu putem organiza o petrecere, dar putem gasi alte modalitati de a sarbatori impreuna. Ne dorim sa marcam 20 de ani de calatorii de invatare cu contributii relevante si lansam astazi 2 invitatii speciale pentru membrii, partenerii si colaboratorii HR Club.
Pus la dispozitie de Elena Doaga - Manager, Tax, KPMG in Romania, 2021-03-22
Atragerea si mentinerea talentelor reprezinta o problema pe piata muncii din Romania de mult timp. Situatia nu s-a modificat in ultimul timp, dimpotriva, fenomenul pare sa ia amploare. In conditiile in care pierderea unui angajat cheie se traduce in costuri si riscuri pentru societate, inclusiv la nivel operational, devine necesara luarea unor masuri concrete pentru mentinerea angajatilor valorosi si motivarea acestora pe termen lung. Planurile de recompensare a angajatilor in instrumente financiare au devenit tot mai populare si pot reprezenta un instrument potrivit pentru a incerca solutionarea acestor probleme.
Pus la dispozitie de Romanian Software, 2021-03-22
2020 a produs schimbari profunde pe piata muncii, in raporturile dintre angajatori si candidati. Pandemia s-a declansat intr-un moment in care recrutarea era deja ingreunata de lipsa fortei de munca specializate. Dupa socul adaptarii la noile conditii de munca si reevaluarea modului de a face business, companiile se gasesc acum in situatia de a fi nevoite sa isi schimbe si modul in care recruteaza.
Pus la dispozitie de Romanian Software, 2021-03-22
Multe organizatii au inceput sa faca planuri concrete pentru intoarcerea angajatilor in birouri de indata ce se va incheia pandemia sau cand suficiente persoane vor fi vaccinate pentru a putea lucra in spatii comune, fara riscul izbucnirii unui focar. In Romania, un studiu Undelucram.ro, citat de Wall-Street-ro, arata ca 60% dintre companii intentioneaza sa reinceapa munca de la birou din luna martie a anului 2021.
Pus la dispozitie de Amrop, 2021-03-22
Amrop, unul dintre liderii globali si locali de executive search & leadership advisory, a intervievat 3 Directori din companii de tehnologie din Romania, cu privire la planurile lor de digitalizare din 2021. 
Pus la dispozitie de certSIGN, 2021-03-25
Stii deja ca poti semna electronic si cu valoare legala documentele departamentului de Resurse Umane prin aplicatia Paperless flowSIGN, chiar si atunci cand ai mai multi semnatari. Acum vom privi lucrurile din perspectiva celui ce primeste documente pentru a fi semnate.
Pus la dispozitie de Wizrom Software, 2021-03-29
Simti ca responsabilitatile departamentului de HR se aduna? Sau ca pierzi timp pretios cu sarcini repetitive in loc sa te concentrezi pe gestionarea echipei? Atunci, cu siguranta, ai nevoie sa-ti eficientizezi procesele. Iar un software de resurse umane te poate ajuta in acest sens.
Pus la dispozitie de Clinica The MIND, 2021-03-29
Peste tot in lume oamenii incearca sa obtina cat mai multa bucurie, sa-si traiasca viata cu placere si sens. Fericirea a devenit pentru omul modern scopul principal. Cati stiu insa care este calea care va va duce acolo, fara sa-si iroseasca eforturile si timpul cautand fericirea intr-o directie gresita?
Pus la dispozitie de Speakings, 2021-03-30
Ca om de HR, e bine sa fii oricand pregatit sa iei cuvantul. Chiar si atunci cand esti luat pe nepregatite. In public speaking si HR, spontaneitatea se antreneaza. Iar SPEAKINGS a pregatit terenul perfect pentru asta: Campionatul National de Discursuri Online pentru Companii, Teamwork 2.1. 
Pus la dispozitie de Sincron HR, 2021-03-30
Indiferent de marimea companiei tale, daca ai deja un angajat, trebuie sa te gandesti cum faci cu procesul de salarizare. Argumentele pro si contra pastrarii salarizarii in intern vs. externalizarea ei sunt numeroase. Citeste pe blogul Sincron HR despre factorii pe care e recomandabil sa-i iei in considerare cand te decizi cum sa procedezi cu salarizarea.. 
Pus la dispozitie de BIA, 2021-03-30
In Ordonanta de Urgenta 13/2021 se mentioneaza cheltuielile care nu sunt impozabile: veniturile reprezentand cadouri in bani si/sau natura, inclusiv tichete cadou, oferite salariatilor, precum si cele oferite pentru copiii minori ai acestora, contravaloarea transportului la si de la locul de munca al salariatului, contravaloarea serviciilor turistice si/sau de tratament. 
Pus la dispozitie de BIA, 2021-03-30
Unul dintre cele mai mari castiguri ale acestei perioade pline de provocări este increderea pe care am deprins-o in oamenii din echipele noastre. Si este de asteptat sa avem colegi care vor dori sa adopte stilul hibrid, dar si colegi care colegi vor prefera remote work pe termen lung. Cum ii poti ajuta sa lucreze mai bine impreuna? 
Pus la dispozitie de BIA, 2021-03-30
Iti doresti in echipa ta oameni alaturi de care sa ai o colaborare pe termen lung. Si aceasta colaborare se contureaza inca din momentul recrutarii daca alegi bine colegii. Atentia ta asupra acestui proces este cu atat mai importanta daca iei în considerare studiul realizat de SHRM care arata ca o recrutare gresita ar putea costa o companie de cinci ori salariul anual al unui angajat. 
Pus la dispozitie de HART, 2021-03-30
A avea angajatii potriviti in rolurile potrivite poate influenta succesul organizational. Daca compania nu are o strategie solida de achizitie a talentelor, identificarea si angajarea acestora poate fi un proces tulbure, dependent de presupuneri si supus greselilor. De aceea, aveti nevoie de un plan care sa defineasca potentialul intr-o maniera aplicabila in toate departamentele si sa includa metode dovedite stiintific pentru ca echipa dvs. sa atraga angajatii ideali. 
Pus la dispozitie de HART, 2021-03-30
Solutia Hogan High Potential Talent este menita sa ajute in programele de dezvoltare adresate populatiilor de high-potentials. Raportul Hogan High Potential evalueaza 3 dimensiuni ale potentialului de leadership, subliniind punctele forte si ariile esentiale de dezvoltare individuale prioritare. 
Pus la dispozitie de certSIGN, 2021-03-31
Afla raspunsurile la cele mai frecvente intrebari legate de semnarea electronica a actelor aferente proceselor de resurse umane, cum ar fi: "Care este modalitatea prin care viitorul angajat intra in posesia certificatului calificat, pentru a semna electronic documentele?" sau "Cum se efectueaza instructajele de tip SSM sau SU in format digital?".
Pus la dispozitie de Trend, 2021-04-01
TREND este creator de experiente de invatare memorabile si un partener care ajuta oamenii sa se schimbe in bine. La Trend, crestem echipe performante de vanzari si construim echipe eficace de management, generand perspective care-i fac pe oameni sa se simta inspirati si le dau incredere in propriile capacitati de a progresa.
Prezentarea companiei | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Social media

februarie 2021

Potrivit Smartree Workforce Index, o analiza realizata de Smartree, care ia in calcul peste 250 companii partenere din variate industrii, anul trecut, pe fondul pandemiei existente, salariile din mediul privat au crescut cu doar 3 procente fata de 2019, in timp ce beneficiile acordate angajatilor au scazut cu 16 procente. Afla mai multe detalii.

iulie 2020

Studiu Smartree – cum au evoluat salariile pe perioada pandemiei si care au fost domeniile cele mai afectate. Indiferent de domeniul de activitate, efectele negative ale pandemiei si-au facut aparitia, au schimbat modalitatea de lucru si raporturile de munca intre angajatori si angajati si dupa caz, au fortat companiile sa treaca la reduceri de costuri si chiar la scaderi salariale. Studiul realizat de Smartree va prezinta evolutia salariilor in aceasta perioada, ce tip de companii au recurs la somaj tehnic sau la disponibilizari si care este prognoza noastra pentru perioada urmatoare.  
 


august 2014

Smartree Romania prezinta felul in care se impart responsabilitatile in cazul implementarii unui soft de salarizare. Daca furnizorul trebuie sa stie foarte bine ce sa solicite de la client pentru o implementare de succes, si clientul, la randul lui, trebuie sa fie dispus sa ofere informatiile necesare. Vezi detalii aici

iunie 2014

Smartree Romania are un site nou, platforma web intuitiva, dinamica si utila tuturor celor interesati de HR, salarizare, administrare de personal, outsourcing. Noul site Smartree imbina informatiile corporate cu cele despre legislatia muncii si ofera multiple resurse HR. Te invitam sa descoperi noul site! 

mai 2014

Smartree Romania sustine cursuri de resurse umane pentru profesionistii HR, persoanele care vor sa isi deschida un business, dar si managerii de departament sau team leaderii care se ocupa de gestionarea echipelor. Cursurile sunt de scurta durata (1-2 ore), impartite in module de maximum 20 de minute si sunt accesibile pe ZFeLearning.ro, platforma online de cursuri video a Ziarului financiar. Afla mai multe detalii pe site-ul Smartree.  

aprilie 2014

Smartree Romania isi extinde activitatea prin deschiderea unui birou teritorial in Cluj-Napoca. Acesta este al cincilea birou Smartree, dupa cele din Bucuresti, Pitesti, Timisoara si Constanta. Cresterea nevoii de servicii de salarizare de calitate in zona, dezvoltarea semnificativa a mediului de afaceri local in ultima perioada, prezenta in regiune a unor clienti Smartree, precum si tendinta companiilor multinationale de a se reloca sau de a deschide sucursale in judetul Cluj si zonele invecinate sunt factori care au contribuit la decizia de deschidere a unui birou in teritoriu. Detalii aici

martie 2014

Smartree Romania a fost desemnata compania cu cel mai mare grad de awareness, utilizare si potential in serviciile de administrare HR, in urma unui studiu realizat de HR Club & Daedalus Millward Brown in perioada noiembrie 2013 – ianuarie 2014. 

februarie 2014

Beneficiile flexibile reprezinta noul trend in motivarea angajatilor. Cum pot insa companiile cu multi angajati sa le administreze eficient astfel incat fiecare angajat sa isi poate alege beneficiile care i se potrivesc? Smartree Romania prezinta MyStaff Flexible Benefits, instrument eficient de gestionare a procesului de motivare a angajatilor prin intermediul pachetelor de beneficii.

ianuarie 2014

Smartree Romania prezinta provocarile anului 2014 in salarizare. Ca in toate activitatile de suport a business-ului, serviciile de salarizare externalizata se asteapta sa fie mai eficiente in materie de costuri si sa ofere o calitate mai buna a rezultatelor – mai mult pentru mai putin.

noiembrie 2013

Planifica pontajul pentru salarizare eficienta. Dificultatea procesului de salarizare consta in inregistrarea unui pontaj corect pentru fiecare angajat. Lucrurile sunt simple atunci cand programul este similar pentru toti salariatii, dar devin foarte complexe cand exceptiile din pontaj devin reguli. Vezi studiul de caz >>

octombrie 2013

Smartree Romania lanseaza MyStaff Recruitment, modul software inovator in procesul de recrutare si selectie. Inovatia majora consta in implicarea directa, prin portalul web, a managerului departamentului in care exista posturi vacante, precum si existenta unui flux decizional si monitorizarea in timp real a intregului proces.

 
Prima pagina | Denegare de responsabilitate | Contact
Copyright © 2011 HR Club. Toate Drepturile Rezervate