Prima pagina | Intalniri HR Partner | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Inscrie-te pe HR Partner | Contact
   
 
 
 
 
Pus la dispozitie de Peli Filip, 2019-01-07
Hotararea de Guvern privind stabilirea salariului de baza minim brut pe tara garantat in plata a fost adoptata vineri, 7 decembrie, de Guvern si a fost publicata luni in Monitorul Oficial al Romaniei (sub numarul 937/2018). Noile modificari vor produce efecte de la 1 ianuarie 2019, insa deja au inceput sa apara primele intrebari in randul companiilor: cum ar trebui sa aplice noile modificari? care sunt functiile pentru care se impune majorarea nivelului salarial? ce criterii trebuie sa indeplineasca angajatii pentru a se califica pentru acest nivel?
 
Pus la dispozitie de Scotwork, 2019-01-31
Negocierile fac parte din cotidian, toti negociem aproape tot timpul. Dar se intampla uneori sa dam peste un negociator dificil si agresiv, care isi inchipuie ca negocierea este despre conflict. La Scotwork, avem convingerea ca o solutie esentiala pentru a gestiona adversitatile sau pentru a fructifica oportunitatile pe care le-ati putea intalni, este dezvoltarea abilitatilor de negociere ale oamenilor cheie din linia intai, acei indivizi responsabili de cresterea performantelor companiei voastre.
Pus la dispozitie de BIA, 2019-01-31
In comunicare, confruntarea directa si sincera aduce adesea mai multe beneficii decat ai putea crede. Daca i-ai scrie un mesaj sincer celui care iti impacteaza direct munca, ce i-ai spune? In ce postura te regasesti cel mai bine: angajat, angajator, candidat sau recruiter? 
Home | Vorbitori | Detalii sesiuni


Provocarile HR-ului: retentia angajatilor si sanatatea la locul de munca
 
Marti, 11 noiembrie 2014, a avut loc ultima Intalnire HR Partner din acest an, in cadrul careia am gasit solutii, alaturi de invitatii nostri, pentru doua dintre provocarile HR-ului: retentia angajatilor si sanatatea la locul de munca.  

In prima parte a intalnirii, Melania Mirea de la BCR Pensii ne-a prezentat o solutie optima pentru motivarea angajatilor si eficientizarea costurilor companiei: pensia facultativa. Am continuat apoi cu Daniela Chiritescu, care ne-a impartasit din experienta UCMS Group Romania in ceea ce priveste gestionarea certificatelor de concediu medical. In a treia sesiune a Intalnirii HR Partner, Florentina Scarlat de la Signal Iduna a discutat despre un element nelipsit din pachetul extrasalarial al unui angajat: beneficiile medicale. 
 

Agenda evenimentului

8.30 - 9.00  Inregistrarea participantilor

9.00 - 10.00  Sesiunea 1: Retentia angajatilor - strategie de business pe termen lung
  • Melania Mirea - Director Executiv si Membru Directorat, BCR PENSII
10.00 - 10.30 Pauza de cafea

10.30 - 11.30  Sesiunea 2: Gestionarea certificatelor de concediu medical: provocari, solutii si recomandari

11:30 - 12:00 Pauza de cafea

12:00 - 13:00 Sesiunea 3: Sanatatea, ca beneficiu
 
Cand si unde 

Evenimentul a avut loc marti, 11 noiembrie 2014, intre orele 8.30-13.00, la sediul HR Club din Str. Popa Rusu, nr. 16A, et.1, Sector 2, Bucuresti. Vezi harta aici


Participanti

La eveniment, au fost prezenti peste 50 de participanti din companii precum HP, Banca Romaneasca, SAP Romania, Kaufland, DB Schenker Rail Romania, 3M Romania, Romanian Software, Bergerat Monnoyeur etc. 


Eveniment organizat impreuna cu

 

Galerie foto
 
Prima pagina | Denegare de responsabilitate | Contact
Copyright © 2011 HR Club. Toate Drepturile Rezervate