Prima pagina | Intalniri HR Partner | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Inscrie-te pe HR Partner | Contact
   
 
 
 
 
Pus la dispozitie de Romanian Software, 2018-09-03
Cand te gandesti la un soft pentru pontaj, iti imaginezi probabil un tabel in care angajatii bifeaza niste ore si cam asta e tot. Insa un program software pentru pontaj este un instrument indispensabil pentru orice companie, care usureaza munca de calcul al salariilor in firmele care au mai multe categorii de salariati, cu programe diferite de lucru. Tocmai de aceea, in ultima perioada, tot mai multe organizatii implementeaza aplicatii software de pontaj, mai ales, pentru ca acestea sunt usor de utilizat si scad cu pana la 100% erorile din salarizare.
Pus la dispozitie de Stefania Antone, Managing Partner Learning Architect, 2018-09-03
La inceputul lui 2017, am inceput in Learning Architect un proiect menit sa ne aduca mai aproape de oamenii de HR si L&D, sa ne ajute sa intelegem cum se vede peisajul de L&D prin ochii celor care traiesc invatarea organizationala nu din carti, ci din practica, acei oameni care inteleg legatura dintre strategia de business si abilitatile oamenilor, acei oameni care duc bataliile in organizatii, cauta resurse, sponsori, ambasadori. Am inceput cu o cercetare, iar temele cheie s-au transformat in proiectul Arhitectii Viitorului, un mix de evenimente si experiente “anti-conferinta” dedicate comunitatii de HR si L&D.
Pus la dispozitie de AcademiadeHR.ro, 2018-09-03
Recent a fost publicata in Monitorul Oficial si a intrat in vigoare de la 18 august 2018 Legea Internship-ului (Legea 176/2018) ce vine sa reglementeze aceasta activitate foarte populara, dar care era provocatoare din punct de vedere legal, unele aspecte nefiind intotdeauna clare, existand riscul pentru unii angajatori de a fi acuzati de munca la negru. Legea aduce cateva elemente de noutate, foarte interesante!  Citeste continuarea aici.
Pus la dispozitie de BIA, 2018-09-03
Numarul redus de candidati disponibili determina angajatorii sa devina din ce in ce mai competitivi in atragerea specialistilor. Daca pana acum ceva timp atitudinea generala era "sa fie multumit ca are un loc de munca", relatia dintre angajat si angajator si-a schimbat polaritatea. Descopera aici moduri creative prin care sa recrutezi.
Pus la dispozitie de Radu Manolescu, Managing Partner K.M.Trust & Partners, 2018-09-03
O cultura organizationala bazata pe respect si incredere este o cultura unde feedback-ul este incurajat in mod activ. Si, indiferent ca ofera sau primesc feedback, oamenii sunt constienti de importanta acestuia. In acest articol discutam despre cum sa pregatim si sa facilitam o sesiune de feedback. 
Pus la dispozitie de AFI Europe Romania, 2018-09-03
AFI Europe Romania deschide, anul acesta, AFI Tech Park 1, prima faza a complexului de birouri AFI Tech Park, in centrul orasului Bucuresti. Cu cei mai noi chiriasi, Connect 44 si Best Chef, cladirea are o rata de ocupare de 50% inainte de lansare. Odata cu AFI Tech Park, AFI Europe Romania propune reorientarea catre centrul orasului ca destinatie pentru companii si angajatii acestora datorita beneficiilor pe care le aduce o locatie centrala.
Pus la dispozitie de Evolutiv, 2018-09-03
In SIMRemote participantii devin manageri in companii aflate in concurenta si preiau o echipa ce lucreaza la distanta pentru a concura la "Cel mai Bun Scor ale Echipei remote". In echipe ei ruleaza cele 5 etape ale simularii connducand si dezvoltand echipe ai caror membri lucreaza la distanta!
Nu este usor, dar este distractiv, sunt multe idei valoroase si multa invatare!
Home | Vorbitori | Detalii sesiuni


Dezvoltare si wellbeing

Pe 12 iunie a avut loc in Casa HR-ului ultima intalnire HR Partner dinaintea vacantei de vara, ocazie cu care am discutat despre modul in care profesionistii de resurse umane pot influenta pozitiv munca si viata angajatilor prin actiunile si proiectele pe care le dezvolta. Si bineinteles, despre impactul pe care aceste actiuni il au asupra business-ului.

Intalnirea a fost deschisa de Florin Petean de la Centrul de Dezvoltare Manageriala Cluj-Napoca cu o discutie despre eficienta programelor de dezvoltare a oamenilor din organizatie. Ne-am concentrat apoi, alaturi de Alexandra Banescu de la Ascendis EuCom, asupra unei nevoi de dezvoltare specifice mediului organizational actual, caracterizat de multiculturalitate si globalizare: imbunatatirea competentelor lingvistice ale angajatilor. Ultima sesiune am dedicat-o unui subiect care trebuie sa se afle in permanenta pe agenda HR-ului, preocupat deopotriva de bunastarea fiecarui angajat si a companiei ca intreg: sanatatea mintala a angajatilor si modul in care abordam persoanele care trec printr-o perioada de depresie sau anxietate.


Agenda evenimentului

8.30 – 9.00  Inregistrarea participantilor

9.00 - 10.00  Sesiunea 1: Dezvoltarea capitalului uman - o investitie personala sau a companiei?

10.00 – 10.30  Pauza de cafea

10.30 – 11.30  Sesiunea 2: Multilingvismul e usor… ca o plimbare (a walk in the park/ una passegiata/ une promenade)

11.30 – 12.00  Pauza de cafea

12.00 – 13.00  Sesiunea 3: Sanatatea mintala a angajatilor: intre problematica si abordare

  • Florian Koleci - Senior Trainer; Senior Psychiatrist & Psychotherapist, Fundatia Estuar

Participanti

La acest eveniment au participat 60 de profesionisti de resurse umane, provenind din companii precum Vodafone Romania, Tiriac Auto, Piraeus Bank, Lafarge Romania, Farmexpert, Cargus International, IBM Romania.


Eveniment organizat impreuna cu
 
Galerie foto
 
Prima pagina | Denegare de responsabilitate | Contact
Copyright © 2011 HR Club. Toate Drepturile Rezervate