Prima pagina | Intalniri HR Partner | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Inscrie-te pe HR Partner | Contact
   
 
 
 
 
Pus la dispozitie de Peli Filip, 2019-01-07
Hotararea de Guvern privind stabilirea salariului de baza minim brut pe tara garantat in plata a fost adoptata vineri, 7 decembrie, de Guvern si a fost publicata luni in Monitorul Oficial al Romaniei (sub numarul 937/2018). Noile modificari vor produce efecte de la 1 ianuarie 2019, insa deja au inceput sa apara primele intrebari in randul companiilor: cum ar trebui sa aplice noile modificari? care sunt functiile pentru care se impune majorarea nivelului salarial? ce criterii trebuie sa indeplineasca angajatii pentru a se califica pentru acest nivel?
 
Pus la dispozitie de Scotwork, 2019-01-31
Negocierile fac parte din cotidian, toti negociem aproape tot timpul. Dar se intampla uneori sa dam peste un negociator dificil si agresiv, care isi inchipuie ca negocierea este despre conflict. La Scotwork, avem convingerea ca o solutie esentiala pentru a gestiona adversitatile sau pentru a fructifica oportunitatile pe care le-ati putea intalni, este dezvoltarea abilitatilor de negociere ale oamenilor cheie din linia intai, acei indivizi responsabili de cresterea performantelor companiei voastre.
Pus la dispozitie de BIA, 2019-01-31
In comunicare, confruntarea directa si sincera aduce adesea mai multe beneficii decat ai putea crede. Daca i-ai scrie un mesaj sincer celui care iti impacteaza direct munca, ce i-ai spune? In ce postura te regasesti cel mai bine: angajat, angajator, candidat sau recruiter? 
Home | Vorbitori | Detalii sesiuni


Dezvoltare si wellbeing

Pe 12 iunie a avut loc in Casa HR-ului ultima intalnire HR Partner dinaintea vacantei de vara, ocazie cu care am discutat despre modul in care profesionistii de resurse umane pot influenta pozitiv munca si viata angajatilor prin actiunile si proiectele pe care le dezvolta. Si bineinteles, despre impactul pe care aceste actiuni il au asupra business-ului.

Intalnirea a fost deschisa de Florin Petean de la Centrul de Dezvoltare Manageriala Cluj-Napoca cu o discutie despre eficienta programelor de dezvoltare a oamenilor din organizatie. Ne-am concentrat apoi, alaturi de Alexandra Banescu de la Ascendis EuCom, asupra unei nevoi de dezvoltare specifice mediului organizational actual, caracterizat de multiculturalitate si globalizare: imbunatatirea competentelor lingvistice ale angajatilor. Ultima sesiune am dedicat-o unui subiect care trebuie sa se afle in permanenta pe agenda HR-ului, preocupat deopotriva de bunastarea fiecarui angajat si a companiei ca intreg: sanatatea mintala a angajatilor si modul in care abordam persoanele care trec printr-o perioada de depresie sau anxietate.


Agenda evenimentului

8.30 – 9.00  Inregistrarea participantilor

9.00 - 10.00  Sesiunea 1: Dezvoltarea capitalului uman - o investitie personala sau a companiei?

10.00 – 10.30  Pauza de cafea

10.30 – 11.30  Sesiunea 2: Multilingvismul e usor… ca o plimbare (a walk in the park/ una passegiata/ une promenade)

11.30 – 12.00  Pauza de cafea

12.00 – 13.00  Sesiunea 3: Sanatatea mintala a angajatilor: intre problematica si abordare

  • Florian Koleci - Senior Trainer; Senior Psychiatrist & Psychotherapist, Fundatia Estuar

Participanti

La acest eveniment au participat 60 de profesionisti de resurse umane, provenind din companii precum Vodafone Romania, Tiriac Auto, Piraeus Bank, Lafarge Romania, Farmexpert, Cargus International, IBM Romania.


Eveniment organizat impreuna cu
 
Galerie foto
 
Prima pagina | Denegare de responsabilitate | Contact
Copyright © 2011 HR Club. Toate Drepturile Rezervate