Prima pagina | Intalniri HR Partner | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Inscrie-te pe HR Partner | Contact
   
 
 
 
 
Pus la dispozitie de Romanian Software, 2018-07-27
Tot mai multe studii scot in evidenta faptul ca in ultimii ani departamentele de HR au inceput sa capete un rol strategic in trasformarea digitala a companiilor. Si, deoarece tehnologia poate prelua mare parte din procesele operationale de HR, precum salarizarea si administrarea de personal, atentia specialistilor in resurse umane se duce mult spre atragerea si retentia talentelor, si spre implementarea unor strategii de employer branding si employee experience. Totusi, multi dintre specialistii HR se tem sa nu fie inlocuiti de tehnologie. Este oare fondata teama lor?
Pus la dispozitie de Radu Manolescu, 2018-07-31
Timpul este unul dintre putinele lucruri pe care nu le putem cumpara si are un impact major asupra calitatii vietii noastre, atat personala cat si profesionala. In articolul nostru, am lucrat la un set de intrebari care sa va ofere un punct de pornire pentru a provoca si regandi, daca este cazul, modul in care va folositi timpul.
Pus la dispozitie de BenefitOnline.ro, 2018-07-31
Angajatii romani cheltuiesc tot mai mult din bugetele de beneficii primite de la angajatori pentru achizitia de servicii turistice, potrivit unei analize BenefitOnline.ro, cea mai mare platforma de beneficii extrasalariale pentru angajati din Romania. Pana la finalul anului 2018, angajatii vor cumpara vacante in valoare de aproximativ 4 milioane de lei prin intermediul BenefitOnline.ro.
Pus la dispozitie de Diana Voicu, 2018-07-31
Da, exista si "prea mult feedback", nu doar prea putin.
Cum stii ca ai exagerat? Iata aici un check-list: auzi des "stiu asta"; petreci mult timp oferind feedback pe aceeasi sarcina; discutiile de feedback sunt mai multe si mai dese decat cele despre proiecte, decizii, idei, monitorizarea activitatii, rezolvarea problemelor; dai feedback si pentru unde e pusa virgula.
Pus la dispozitie de Signal Iduna, 2018-07-31
Sanatatea este importanta pentru fiecare. De aceea, in momentul cand apare o problema de sanatate, e bine sa stii care sunt optiunile pe care le ai la dispozitie, pentru a putea actiona in timp util.
Home | Vorbitori | Detalii sesiuni

Vorbitori


Ioan Dumitrascu
Partener, PeliFilip


Ioan este partener fondator al Peli Filip implicat in primul rand in fuziuni si achizitii, dreptul muncii si proiecte de mari dimensiuni. Ioan a asistat clienti in incheierea unor afaceri de success intr-o varietate de industrii precum petrol si gaze, chimice si metalurgie, industrie auto, miniera, produse alimentare si de consum. 

Principalele proiecte ale sale includ: restructurarea complexa a Ford Romania urmata de achizitionarea fabricii Daewoo din Romania, asistarea companiei Weatherford in achizitionarea Atlas GIP si Foserco S.A., companii active in furnizarea de servicii pentru companiile de petrol, consilerea Lavalin in preluarea a doua afaceri specializate pe design si constructie de instalatii industriale pentru industria chimica si metalurgica, vanzarea in valoare de  3.75 miliarde de euro a celei mai mari banci din Romania, Banca Comerciala Romana S.A. celor de la Erste Bank si achizitia in valoare de 350 milioane USD a Terapia S.A. de catre Ranbaxy Laboratories.Daniela Chiritescu
Human Resources Manager, UCMS Group Romania

Daniela Chiritescu are o experienta de sapte ani in cadrul UCMS Group Romania, alaturandu-se echipei pe functia de Specialist Resurse Umane. Din anul 2009, a inceput sa coordoneze proiecte de salarizare pentru companii de renume din sectorul bancar, distributie si industria alimentara, in calitate de manager de proiect.

Incepand cu anul 2013, Daniela Chiritescu ocupa functia de Manager de resurse umane.
 
Prima pagina | Denegare de responsabilitate | Contact
Copyright © 2011 HR Club. Toate Drepturile Rezervate