Prima pagina | Intalniri HR Partner | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Inscrie-te pe HR Partner | Contact
   
 
 
 
 
Pus la dispozitie de Peli Filip, 2019-01-07
Hotararea de Guvern privind stabilirea salariului de baza minim brut pe tara garantat in plata a fost adoptata vineri, 7 decembrie, de Guvern si a fost publicata luni in Monitorul Oficial al Romaniei (sub numarul 937/2018). Noile modificari vor produce efecte de la 1 ianuarie 2019, insa deja au inceput sa apara primele intrebari in randul companiilor: cum ar trebui sa aplice noile modificari? care sunt functiile pentru care se impune majorarea nivelului salarial? ce criterii trebuie sa indeplineasca angajatii pentru a se califica pentru acest nivel?
 
Pus la dispozitie de Scotwork, 2019-01-31
Negocierile fac parte din cotidian, toti negociem aproape tot timpul. Dar se intampla uneori sa dam peste un negociator dificil si agresiv, care isi inchipuie ca negocierea este despre conflict. La Scotwork, avem convingerea ca o solutie esentiala pentru a gestiona adversitatile sau pentru a fructifica oportunitatile pe care le-ati putea intalni, este dezvoltarea abilitatilor de negociere ale oamenilor cheie din linia intai, acei indivizi responsabili de cresterea performantelor companiei voastre.
Pus la dispozitie de BIA, 2019-01-31
In comunicare, confruntarea directa si sincera aduce adesea mai multe beneficii decat ai putea crede. Daca i-ai scrie un mesaj sincer celui care iti impacteaza direct munca, ce i-ai spune? In ce postura te regasesti cel mai bine: angajat, angajator, candidat sau recruiter? 
Home | Vorbitori | Detalii sesiuni


Tehnologia - mana dreapta a HR-ului 

Pe 14 mai 2014, a avut loc prima intalnire HR Partner din acest an in cadrul careia am discutat despre ajutorul pe care il aduce tehnologia in activitatile specifice profesionistilor in resurse umane. Pentru ca timpul practicienilor HR sa fie folosit cat mai eficient si sa fie orientat catre activitatile care fac diferenta si aduc succes companiei si oamenilor care o alcatuiesc, tehnologia intervine ca mana dreapta a HR-ului pentru a rezolva detaliile birocratice, administrative sau de organizare. 

In prima parte a intalnirii, Mihai Gavan de la Romanian Software ne-a vorbit despre modul in care tehnologia coloreaza activitatile de HR si permite astfel practicienilor sa se reconecteze cu visele lor. Dupa o scurta pauza de networking, am continuat cu Adriana Mihaela Popus de la Bursa HR, care ne-a prezentat doua tehnici moderne de recrutare si selectie ce salveaza timp si ofera posibilitatea recrutarii la distanta: video CV-ul si video interviul. 

Agenda evenimentului

8.30 - 9.00  Inregistrarea participantilor

9.00 - 10.00  Sesiunea 1: Colourful HR: Cum coloreaza tehnologia activitatile de HR
10.00 - 10.30 Pauza de cafea

10.30 - 11.30  Sesiunea 2: Tehnici moderne de Recrutare si Selectie: Video CV-ul si Video Interviul

 
Cand si unde 

Evenimentul a avut loc miercuri, 14 mai 2014, intre orele 8.30-11.30, la sediul HR Club din Str. Popa Rusu, nr. 16A, et.1, Sector 2, Bucuresti. Vezi harta aici


Participanti

La eveniment au fost prezenti 45 de participanti din companii precum IBM Romania, Oracle, Medicover, Nokia Solutions & Networks, Stefanini Romania, Computaris, Banca Nationala a Romaniei, 3M, Continental Hotels etc.


Eveniment organizat impreuna cu

 
 

Galerie foto
 
Prima pagina | Denegare de responsabilitate | Contact
Copyright © 2011 HR Club. Toate Drepturile Rezervate