Prima pagina | Intalniri HR Partner | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Inscrie-te pe HR Partner | Contact
   
 
 
 
 
Pus la dispozitie de Peli Filip, 2019-01-07
Hotararea de Guvern privind stabilirea salariului de baza minim brut pe tara garantat in plata a fost adoptata vineri, 7 decembrie, de Guvern si a fost publicata luni in Monitorul Oficial al Romaniei (sub numarul 937/2018). Noile modificari vor produce efecte de la 1 ianuarie 2019, insa deja au inceput sa apara primele intrebari in randul companiilor: cum ar trebui sa aplice noile modificari? care sunt functiile pentru care se impune majorarea nivelului salarial? ce criterii trebuie sa indeplineasca angajatii pentru a se califica pentru acest nivel?
 
Pus la dispozitie de Scotwork, 2019-01-31
Negocierile fac parte din cotidian, toti negociem aproape tot timpul. Dar se intampla uneori sa dam peste un negociator dificil si agresiv, care isi inchipuie ca negocierea este despre conflict. La Scotwork, avem convingerea ca o solutie esentiala pentru a gestiona adversitatile sau pentru a fructifica oportunitatile pe care le-ati putea intalni, este dezvoltarea abilitatilor de negociere ale oamenilor cheie din linia intai, acei indivizi responsabili de cresterea performantelor companiei voastre.
Pus la dispozitie de BIA, 2019-01-31
In comunicare, confruntarea directa si sincera aduce adesea mai multe beneficii decat ai putea crede. Daca i-ai scrie un mesaj sincer celui care iti impacteaza direct munca, ce i-ai spune? In ce postura te regasesti cel mai bine: angajat, angajator, candidat sau recruiter? 
Home | Vorbitori | Detalii sesiuni


Motivarea angajatilor prin beneficii extrasalariale

Ingeniozitatea departamentelor de resurse umane a fost pusa la incercare de perioada de crestere si de accentuare a concurentei dintre companii, atragerea celor mai buni angajati si loializarea acestora fiind o reala provocare pentru multe dintre organizatiile din Romania. Ultimii ani au fost marcati insa de reducerea bugetelor si, in consecinta, si de reasezarea ofertelor financiare pentru salariati. In acest context, ce instrumente mai are la dispozitie departamentul de resurse umane pentru a gasi, retine si motiva oamenii potriviti pentru organizatie?

Joi, 15 noiembrie, ne-am intalnit cu profesionistii de resurse umane pentru a discuta despre beneficiile extrasalariale si avantajele folosirii acestora, de la asigurari de viata, sanatate si accidente la tichete de masa, vacante si cresa, de la asigurari medicale la programe integrate de sport si activitati pentru timpul liber.


Agenda evenimentului

8.30 – 9.00  Inregistrarea participantilor

9.00 - 10.00  Sesiunea 1: Instrumente de motivare pentru cresterea performantei companiei
  • Jean Istasse - Director General, Sodexo Solutii pentru Motivare Romania

10.00 – 10.20  Pauza de cafea

10.20 – 11.20  Sesiunea 2: Beneficii extrasalariale - asigurari

11.20 – 11.40  Pauza de cafea

11.40 – 12.40  Sesiunea 3: Beneficii extrasalariale - abonamente medicale

  • Fady Chreih – Director Executiv, Reteaua privata de sanatate REGINA MARIA
12.40 - 13.00 Pauza de cafea

13.00 - 13.30 Sesiunea 4: Beneficiile non-financiare – Tu stii cum sa iti motivezi angajatii?
Participanti

La acest eveniment au participat 54 de profesionisti de resurse umane, provenind din companii precum Romstal Imex, Vodafone, IBM Romania, Coca-Cola HBC, Softwin, Cetelem, BRD Groupe Societe Generale. In urma sondajului de satisfactie trimis participantilor, utilitatea evenimentului a fost evaluata cu note de 4 si 5 in proportie de 94%, in timp ce logistica a fost apreciata cu aceleasi note in proportie de 100%. Notele au fost acordate pe o scara de la 1 la 5, unde 1 = nesatisfacator, iar 5 = excelent. Aceste procente reflecta raspunsurile a 18 de respondenti din totalul de 54 de participanti.Eveniment organizat impreuna cu

Galerie foto
 
Prima pagina | Denegare de responsabilitate | Contact
Copyright © 2011 HR Club. Toate Drepturile Rezervate