Prima pagina | Intalniri HR Partner | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Inscrie-te pe HR Partner | Contact
   
 
 
 
 
Pus la dispozitie de Romanian Software, 2018-09-03
Cand te gandesti la un soft pentru pontaj, iti imaginezi probabil un tabel in care angajatii bifeaza niste ore si cam asta e tot. Insa un program software pentru pontaj este un instrument indispensabil pentru orice companie, care usureaza munca de calcul al salariilor in firmele care au mai multe categorii de salariati, cu programe diferite de lucru. Tocmai de aceea, in ultima perioada, tot mai multe organizatii implementeaza aplicatii software de pontaj, mai ales, pentru ca acestea sunt usor de utilizat si scad cu pana la 100% erorile din salarizare.
Pus la dispozitie de Stefania Antone, Managing Partner Learning Architect, 2018-09-03
La inceputul lui 2017, am inceput in Learning Architect un proiect menit sa ne aduca mai aproape de oamenii de HR si L&D, sa ne ajute sa intelegem cum se vede peisajul de L&D prin ochii celor care traiesc invatarea organizationala nu din carti, ci din practica, acei oameni care inteleg legatura dintre strategia de business si abilitatile oamenilor, acei oameni care duc bataliile in organizatii, cauta resurse, sponsori, ambasadori. Am inceput cu o cercetare, iar temele cheie s-au transformat in proiectul Arhitectii Viitorului, un mix de evenimente si experiente “anti-conferinta” dedicate comunitatii de HR si L&D.
Pus la dispozitie de AcademiadeHR.ro, 2018-09-03
Recent a fost publicata in Monitorul Oficial si a intrat in vigoare de la 18 august 2018 Legea Internship-ului (Legea 176/2018) ce vine sa reglementeze aceasta activitate foarte populara, dar care era provocatoare din punct de vedere legal, unele aspecte nefiind intotdeauna clare, existand riscul pentru unii angajatori de a fi acuzati de munca la negru. Legea aduce cateva elemente de noutate, foarte interesante!  Citeste continuarea aici.
Pus la dispozitie de BIA, 2018-09-03
Numarul redus de candidati disponibili determina angajatorii sa devina din ce in ce mai competitivi in atragerea specialistilor. Daca pana acum ceva timp atitudinea generala era "sa fie multumit ca are un loc de munca", relatia dintre angajat si angajator si-a schimbat polaritatea. Descopera aici moduri creative prin care sa recrutezi.
Pus la dispozitie de Radu Manolescu, Managing Partner K.M.Trust & Partners, 2018-09-03
O cultura organizationala bazata pe respect si incredere este o cultura unde feedback-ul este incurajat in mod activ. Si, indiferent ca ofera sau primesc feedback, oamenii sunt constienti de importanta acestuia. In acest articol discutam despre cum sa pregatim si sa facilitam o sesiune de feedback. 
Pus la dispozitie de AFI Europe Romania, 2018-09-03
AFI Europe Romania deschide, anul acesta, AFI Tech Park 1, prima faza a complexului de birouri AFI Tech Park, in centrul orasului Bucuresti. Cu cei mai noi chiriasi, Connect 44 si Best Chef, cladirea are o rata de ocupare de 50% inainte de lansare. Odata cu AFI Tech Park, AFI Europe Romania propune reorientarea catre centrul orasului ca destinatie pentru companii si angajatii acestora datorita beneficiilor pe care le aduce o locatie centrala.
Pus la dispozitie de Evolutiv, 2018-09-03
In SIMRemote participantii devin manageri in companii aflate in concurenta si preiau o echipa ce lucreaza la distanta pentru a concura la "Cel mai Bun Scor ale Echipei remote". In echipe ei ruleaza cele 5 etape ale simularii connducand si dezvoltand echipe ai caror membri lucreaza la distanta!
Nu este usor, dar este distractiv, sunt multe idei valoroase si multa invatare!
Home | Vorbitori | Detalii sesiuni


Motivarea angajatilor prin beneficii extrasalariale

Ingeniozitatea departamentelor de resurse umane a fost pusa la incercare de perioada de crestere si de accentuare a concurentei dintre companii, atragerea celor mai buni angajati si loializarea acestora fiind o reala provocare pentru multe dintre organizatiile din Romania. Ultimii ani au fost marcati insa de reducerea bugetelor si, in consecinta, si de reasezarea ofertelor financiare pentru salariati. In acest context, ce instrumente mai are la dispozitie departamentul de resurse umane pentru a gasi, retine si motiva oamenii potriviti pentru organizatie?

Joi, 15 noiembrie, ne-am intalnit cu profesionistii de resurse umane pentru a discuta despre beneficiile extrasalariale si avantajele folosirii acestora, de la asigurari de viata, sanatate si accidente la tichete de masa, vacante si cresa, de la asigurari medicale la programe integrate de sport si activitati pentru timpul liber.


Agenda evenimentului

8.30 – 9.00  Inregistrarea participantilor

9.00 - 10.00  Sesiunea 1: Instrumente de motivare pentru cresterea performantei companiei
  • Jean Istasse - Director General, Sodexo Solutii pentru Motivare Romania

10.00 – 10.20  Pauza de cafea

10.20 – 11.20  Sesiunea 2: Beneficii extrasalariale - asigurari

11.20 – 11.40  Pauza de cafea

11.40 – 12.40  Sesiunea 3: Beneficii extrasalariale - abonamente medicale

  • Fady Chreih – Director Executiv, Reteaua privata de sanatate REGINA MARIA
12.40 - 13.00 Pauza de cafea

13.00 - 13.30 Sesiunea 4: Beneficiile non-financiare – Tu stii cum sa iti motivezi angajatii?
Participanti

La acest eveniment au participat 54 de profesionisti de resurse umane, provenind din companii precum Romstal Imex, Vodafone, IBM Romania, Coca-Cola HBC, Softwin, Cetelem, BRD Groupe Societe Generale. In urma sondajului de satisfactie trimis participantilor, utilitatea evenimentului a fost evaluata cu note de 4 si 5 in proportie de 94%, in timp ce logistica a fost apreciata cu aceleasi note in proportie de 100%. Notele au fost acordate pe o scara de la 1 la 5, unde 1 = nesatisfacator, iar 5 = excelent. Aceste procente reflecta raspunsurile a 18 de respondenti din totalul de 54 de participanti.Eveniment organizat impreuna cu

Galerie foto
 
Prima pagina | Denegare de responsabilitate | Contact
Copyright © 2011 HR Club. Toate Drepturile Rezervate