Prima pagina | Intalniri HR Partner | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Inscrie-te pe HR Partner | Contact
   
 
 
 
 
Pus la dispozitie de Equatorial, 2019-02-25
​V-ati propus sa contribuiti proactiv la maturizarea functiunii de HR din companiile in care lucrati? Sunteti practician in Resurse umane si vreti sa va extindeti portofoliul de competente si instrumente de lucru alaturi de o noua certificare ANC? Inscrieti-va ACUM la cursul GRATUIT cu certificare ANC “Manager de Resurse Umane”, realizat de Equatorial in cadrul proiectului “INTRAPRENOR – abilitatile manageriale ale secolului XXI”.
Pus la dispozitie de Scotwork, 2019-02-26
In urmatoarele luni, va vom prezenta o serie de articole continand 10 moduri prin care poti deveni un negociator abil. Aceste metode sunt accesibile oricarui negociator aflat in impas, care are nevoie rapid de inspiratie pentru a avansa in negociere. Astazi, cazul #1.
Pus la dispozitie de Radu Manolescu, Managing Partner K.M.Tust & Partners, 2019-02-26
Intocmai ca majoritatea dietelor, programele de team-building genereaza euforie pe termen scurt, fara a avea insa avantaje dovedite pe termen lung. Descopera motivele pentru care multe din aceste programe esueaza in a-si atinge obiectivele in articolul nostru. 
Pus la dispozitie de BIA, 2019-02-26
Chiar daca pentru neinitiati pare o activitate repetitiva si plictisitoare, procesul de payroll are farmecul sau in ochii specialistilor. Sunt multe aspecte care condimenteaza munca profesionistului in salarizare. Ce se intampla insa cand condimentele devin prea intense? 
Pus la dispozitie de Amrop, 2019-02-26
In contextul unui mediu economic turbulent, actionarii si partile interesate, in special tinerii manageri, cer ca organizatiile sa fie dispuse si capabile sa invete. Cercetarile recente nu lasa spatiu de indoiala: pentru a face loc schimbarii intr-un mod eficient liderii trebuie sa puna constant sub semnul intrebarii stilul de management si, mult mai important, sa fie dispusi sa invete constant. 
Pus la dispozitie de HART Consulting, 2019-02-28
A critical task for leaders is to ensure that their followers are working efficiently toward the organization’s goals. In business, employees whose work is aligned with the organization’s objectives are more productive. So-called “performance management processes” are intended to create alignment between the employee’s work and the organization’s goals.
Pus la dispozitie de FranklinCovey Romania, 2019-02-28
Chiar daca expresia “the front line produces the bottom-line”a intrat in limbajul de afaceri, nu totdeauna ea se reflecta si in decizia de a investi in dezvoltarea managerilor din prima linie. Am observat ca de obicei nivelul investitiei este corelat cu nivelul ierarhic al participantilor. In continuare, vrem sa oferim cateva argumente in favoarea realizarii unei investitii potrivite in dezvoltarea managerilor din primul nivel. 
Pus la dispozitie de Up Romania, 2019-03-06
Stim. Cadourile pentru femei nu sunt niciodata o alegere simpla. Mai ales daca ele iti sunt colege, colaboratoare sau partenere de afaceri. Atente la detalii si campioane ale shopping-ului, par greu de multumit si surprins. Pentru acest 8 Martie, uita de griji si lasa-le chiar pe ele sa-si aleaga cadoul preferat. Cum? Cu tichetele Up Cadou!
 
Pus la dispozitie de Valeriu Voicu, 2019-03-20
Lucrezi in domeniul resurselor umane, in management sau in antreprenoriat? Invata sa te relaxezi si cum sa lucrezi productiv alaturi de echipa ta intr-un mediu detensionat. Joi, 4 aprilie, in intervalul orar 8:30 – 11:30, te invitam la un eveniment de wellness gazduit de Shiseido Spa. 
Home | Vorbitori | Detalii sesiuni


Detalii sesiuni
 
Solutie pentru a ne creste impactul trainingului: cum folosim tehnologia?

Mixul de invatare este o realitate si va deveni din ce in ce mai mult o cerinta a organizatiilor. Atunci cand integrezi tehnologia in invatare, aceasta va ajuta la cresterea eficientei invatarii dar si la diminuarea costurilor. 

Vino sa vedem impreuna, cum putem, cu ajutorul tehnologiei, sa:

  • Crestem rezultatele instruirii (indiferent de ce competente avem de dezvoltat)
  • Facem invatarea mai  flexibila si mult mai eficienta 
  • Economisim banii alocati instruirii dar si timpul in care oamenii sunt scosi “din productie”
  • Vedem cele mai importante beneficii ale unor solutii de invatare combinate


Ce putem face pentru a ne pastra oamenii talentati in organizatie?

Cu o experienta de peste 10 ani in  zona de engagement si talent management, TalentKeepers si-a dedicat activitatea si expertiza clientilor sai, pentru a-i ajuta sa-si pastreze talentul in organizatie. 

Lupta pentru a gasi candidatul potrivit, recrutarea anevoioasa si costisitoare de pe piata din Romania in zona de servicii (IT, suport, call center) sau a persoanelor calificate in zona de productie, emotia care ne cuprinde cand auzim ca a mai plecat un specialist ne determina sa ne uitam intr-un mod creativ la procesele de HR si sa acordam focus si altor procese, precum cele de retinere a angajatilor in companie.

​In cadrul workshopului “Ce putem face pentru a ne pastra oamenii talentati in organizatie?”, TalentKeepers ne invita sa raspundem impreuna la 4 intrebari

  • Care sunt motivele pentru care oamenii valorosi raman sau pleaca dintr-o organizatie?
  • Ce fac organizatiile din Romania sa-si pastreze angajatii valorosi implicati?
  • Ce poti face cu resurse putine pentru a influenta plecarile voluntare?
  • Care sunt cele 2 instrumente eficiente, usor de implementat, care pot schimba rata plecarilor voluntare?
Raspunsul la aceste intrebari constituie primii pasi pentru planul de implicare si retinere a talentului in companie.


Gamification - sa ne jucam serios

Cum trezesti interesul pentru dezvoltare unor oamenii care deja au urmat zeci de cursuri? Cum mentii managerii cu o agenda extrem de aglomerata implicati intr-un program de lunga durata? Cum te asiguri ca participantii la un curs incep sa faca transferul elementelor invatate in practica?

Pentru toate acestea, noi i-am invitat pe participanti la joaca... o joaca serioasa. Sesiunea pe care o propunem va vorbi despre ce am facut, cum am procedat si reactiile pe care le-am obtinut.​
 
Prima pagina | Denegare de responsabilitate | Contact
Copyright © 2011 HR Club. Toate Drepturile Rezervate