Prima pagina | Intalniri HR Partner | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Inscrie-te pe HR Partner | Contact
   
 
 
 
 
Pus la dispozitie de Equatorial, 2019-02-25
​V-ati propus sa contribuiti proactiv la maturizarea functiunii de HR din companiile in care lucrati? Sunteti practician in Resurse umane si vreti sa va extindeti portofoliul de competente si instrumente de lucru alaturi de o noua certificare ANC? Inscrieti-va ACUM la cursul GRATUIT cu certificare ANC “Manager de Resurse Umane”, realizat de Equatorial in cadrul proiectului “INTRAPRENOR – abilitatile manageriale ale secolului XXI”.
Pus la dispozitie de Scotwork, 2019-02-26
In urmatoarele luni, va vom prezenta o serie de articole continand 10 moduri prin care poti deveni un negociator abil. Aceste metode sunt accesibile oricarui negociator aflat in impas, care are nevoie rapid de inspiratie pentru a avansa in negociere. Astazi, cazul #1.
Pus la dispozitie de Radu Manolescu, Managing Partner K.M.Tust & Partners, 2019-02-26
Intocmai ca majoritatea dietelor, programele de team-building genereaza euforie pe termen scurt, fara a avea insa avantaje dovedite pe termen lung. Descopera motivele pentru care multe din aceste programe esueaza in a-si atinge obiectivele in articolul nostru. 
Pus la dispozitie de BIA, 2019-02-26
Chiar daca pentru neinitiati pare o activitate repetitiva si plictisitoare, procesul de payroll are farmecul sau in ochii specialistilor. Sunt multe aspecte care condimenteaza munca profesionistului in salarizare. Ce se intampla insa cand condimentele devin prea intense? 
Pus la dispozitie de Amrop, 2019-02-26
In contextul unui mediu economic turbulent, actionarii si partile interesate, in special tinerii manageri, cer ca organizatiile sa fie dispuse si capabile sa invete. Cercetarile recente nu lasa spatiu de indoiala: pentru a face loc schimbarii intr-un mod eficient liderii trebuie sa puna constant sub semnul intrebarii stilul de management si, mult mai important, sa fie dispusi sa invete constant. 
Pus la dispozitie de HART Consulting, 2019-02-28
A critical task for leaders is to ensure that their followers are working efficiently toward the organization’s goals. In business, employees whose work is aligned with the organization’s objectives are more productive. So-called “performance management processes” are intended to create alignment between the employee’s work and the organization’s goals.
Pus la dispozitie de FranklinCovey Romania, 2019-02-28
Chiar daca expresia “the front line produces the bottom-line”a intrat in limbajul de afaceri, nu totdeauna ea se reflecta si in decizia de a investi in dezvoltarea managerilor din prima linie. Am observat ca de obicei nivelul investitiei este corelat cu nivelul ierarhic al participantilor. In continuare, vrem sa oferim cateva argumente in favoarea realizarii unei investitii potrivite in dezvoltarea managerilor din primul nivel. 
Pus la dispozitie de Up Romania, 2019-03-06
Stim. Cadourile pentru femei nu sunt niciodata o alegere simpla. Mai ales daca ele iti sunt colege, colaboratoare sau partenere de afaceri. Atente la detalii si campioane ale shopping-ului, par greu de multumit si surprins. Pentru acest 8 Martie, uita de griji si lasa-le chiar pe ele sa-si aleaga cadoul preferat. Cum? Cu tichetele Up Cadou!
 
Pus la dispozitie de Valeriu Voicu, 2019-03-20
Lucrezi in domeniul resurselor umane, in management sau in antreprenoriat? Invata sa te relaxezi si cum sa lucrezi productiv alaturi de echipa ta intr-un mediu detensionat. Joi, 4 aprilie, in intervalul orar 8:30 – 11:30, te invitam la un eveniment de wellness gazduit de Shiseido Spa. 
Home | Vorbitori | Detalii sesiuni


Vorbitori


Iulia Buciuman
Managing Partner, Talent Keepers

 
Iulia Buciuman conduce filiala din Romania a companiei Talent Keepers incepand din 2013. Talent Keepers ofera solutii pentru cresterea motivarii in randul angajatilor si de management al talentului, premiate in SUA pentru inovatia adusa in domeniu. 

Parcursul profesional al Iuliei Buciuman cuprinde o experienta de 8 ani in zona de training si dezvoltare organizationala in companii multinationale din domeniul financiar, consultanta de HR si telecom, din care 3 ani in roluri de management si coordonare. Printre aceste companii se numara ING Bank, Achieve Global si Orange. 
 
Pornind de la o formare ca sociolog, Iulia este trainer certificat national si international in programe de formare a adultilor pe subiecte precum: motivare si implicare, comunicare manageriala, leadership, managementul obiectivelor, evaluare de competente, design de program. Iulia aduce prin solutiile Talent Keepers programe ce folosesc un mixt de metode formale si informale, online si offline, de tip eveniment, sau de tip experienta, care urmaresc obtinerea rezultatelor de business prin cresterea performantei fiecarui angajat.


Madi Radulescu
Arhitect al invatarii, MMM Consulting Intl

A inceput ca inginer absolvind in 1990 facultatea de Utilaj Petrochimic.  Si-a continuat educatia cu Diploma in Management OU UK si MBA la Warwick University UK. Multiple certificari si cursuri de specializare in Romania si strainatate.
A inceput antreprenoriatul in 1993 fiind unul dintre fondatorii celei mai mari retele de educatie manageriala din Romania: CODECS The Open University. In 2003, si-a fondat propria afacere si conduce acum o echipa de 8 traineri si consultanti, fiind una dintre primele 10 companii din piata.

Incepand cu 2008, MMM Consulting Intl este partenerul Persona Global in Romania si integreaza metodologii moderne si testate in toate programele lor de dezvoltare personala si profesionala.

Lucreaza in principal cu echipe de top management, faciliteaza workshopuri si procese de echipa intr-un portofoliu de clienti din topul companiilor multinationale din Romania si lucreaza ca Executive Coach. A absolvit Diploma Practitioner Executive Coaching, AoEC London.

Este unul dintre cei 5 Master Traineri  pentru cateva dintre metodologiile Persona Global.

​A locuit in Romania si Bulgaria, a lucrat in 9 piete europene cu participanti din 14 tari.


Anca Florea 
Fondator, Manager Departament Dezvoltare​, Trend Consult Group


Anca si-a inceput cariera in 1997, in domeniul Resurselor Umane.

A indeplinit rolul de Training Coordinator, in cadrul MobilRom (actualul Orange) si de Director de Resurse Umane, in cadrul IP Devel (software).

La Trend Consult, Anca dezvolta cursuri si implementeaza programe de training si consultanta, din 2003.

Din 2007, conduce Departamentul de Dezvoltare din cadrul grupului, coordonand o echipa de consultanti specializati in cercetare si dezvoltare.Romana Baia
Senior Consultant, Trend Consult Group


Romana si-a inceput carierea in 1998 in relatii publice, ca PR executive. Ulterior a condus departamentul de monitorizare a presei si a proiecte in cadrul agentiei.

In 2005, s-a alaturat echipei Trend Consult ca specialist in relatii publice, pentru ca dupa un an sa se alature Departamentului de Dezvoltare.

In prezent, Romana se ocupa de crearea de programe personalizate pentru clientii companiei, dar si de dezvoltarea de noi instrumente de training. 
 
 
Prima pagina | Denegare de responsabilitate | Contact
Copyright © 2011 HR Club. Toate Drepturile Rezervate