Prima pagina | Intalniri HR Partner | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Inscrie-te pe HR Partner | Contact
   
 
 
 
 
Pus la dispozitie de Peli Filip, 2019-01-07
Hotararea de Guvern privind stabilirea salariului de baza minim brut pe tara garantat in plata a fost adoptata vineri, 7 decembrie, de Guvern si a fost publicata luni in Monitorul Oficial al Romaniei (sub numarul 937/2018). Noile modificari vor produce efecte de la 1 ianuarie 2019, insa deja au inceput sa apara primele intrebari in randul companiilor: cum ar trebui sa aplice noile modificari? care sunt functiile pentru care se impune majorarea nivelului salarial? ce criterii trebuie sa indeplineasca angajatii pentru a se califica pentru acest nivel?
 
Pus la dispozitie de Scotwork, 2019-01-31
Negocierile fac parte din cotidian, toti negociem aproape tot timpul. Dar se intampla uneori sa dam peste un negociator dificil si agresiv, care isi inchipuie ca negocierea este despre conflict. La Scotwork, avem convingerea ca o solutie esentiala pentru a gestiona adversitatile sau pentru a fructifica oportunitatile pe care le-ati putea intalni, este dezvoltarea abilitatilor de negociere ale oamenilor cheie din linia intai, acei indivizi responsabili de cresterea performantelor companiei voastre.
Pus la dispozitie de BIA, 2019-01-31
In comunicare, confruntarea directa si sincera aduce adesea mai multe beneficii decat ai putea crede. Daca i-ai scrie un mesaj sincer celui care iti impacteaza direct munca, ce i-ai spune? In ce postura te regasesti cel mai bine: angajat, angajator, candidat sau recruiter? 
Home | Vorbitori | Detalii sesiuni


Beneficii cu facilitati fiscale

Cum perioada pe care o traversam continua sa ne provoace capacitatea de a inova si eficientiza, iar presiunea de a mentine stacheta sus se resimte tot mai puternic cu fiecare zi, i-am invitat pe profesionistii de resurse umane la o discutie pe marginea unui subiect de mare impact atat asupra bugetelor angajatorilor, cat si asupra motivarii angajatilor: pachetele de beneficii.

Intalnirea a fost deschisa de Cristina Simion de la Romanian Software care ne-a conturat cadrul general al pachetelor de beneficii oferite de companii: statistici in Romania, trenduri la nivel international, dar si metode prin care o companie poate sa isi optimizeze pachetele de beneficii. Am continuat apoi cu doua exemple concrete de beneficii care se bucura de facilitati fiscale: schemele de pensii facultative si asigurarile de sanatate. Melania Mirea de la BCR Pensii si Diana Ungureanu de la Signal Iduna au detaliat in cadrul a doua sesiuni distincte atat utilitatea si atractivitatea acestor beneficii pentru angajati, cat si avantajele de care se bucura companiile pentru includerea lor in strategia de recompensare.


Agenda evenimentului

8.30 – 9.00  Inregistrarea participantilor

9.00 - 10.00  Sesiunea 1: Optimizarea pachetelor de beneficii

10.00 – 10.30  Pauza de cafea

10.30 – 11.30  Sesiunea 2: Bonus pentru angajati si un beneficiu care reduce cheltuielile companiei!

  • Melania Mirea - Directior Executiv si Membru Directorat, BCR PENSII

11.30 – 12.00  Pauza de cafea

12.00 – 13.00  Sesiunea 3: Cat te costa un angajat sanatos?


Participanti

La acest eveniment au participat 48 de profesionisti de resurse umane, provenind din companii precum TenarisSilcotub, BRD Groupe Societe Generale, IBM, Michelin Romania, Prospectiuni, Prisum International.


Eveniment organizat impreuna cu
 
Galerie foto
 
Prima pagina | Denegare de responsabilitate | Contact
Copyright © 2011 HR Club. Toate Drepturile Rezervate