Prima pagina | Intalniri HR Partner | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Inscrie-te pe HR Partner | Contact
   
 
 
 
 
Pus la dispozitie de Peli Filip, 2019-01-07
Hotararea de Guvern privind stabilirea salariului de baza minim brut pe tara garantat in plata a fost adoptata vineri, 7 decembrie, de Guvern si a fost publicata luni in Monitorul Oficial al Romaniei (sub numarul 937/2018). Noile modificari vor produce efecte de la 1 ianuarie 2019, insa deja au inceput sa apara primele intrebari in randul companiilor: cum ar trebui sa aplice noile modificari? care sunt functiile pentru care se impune majorarea nivelului salarial? ce criterii trebuie sa indeplineasca angajatii pentru a se califica pentru acest nivel?
 
Pus la dispozitie de Scotwork, 2019-01-31
Negocierile fac parte din cotidian, toti negociem aproape tot timpul. Dar se intampla uneori sa dam peste un negociator dificil si agresiv, care isi inchipuie ca negocierea este despre conflict. La Scotwork, avem convingerea ca o solutie esentiala pentru a gestiona adversitatile sau pentru a fructifica oportunitatile pe care le-ati putea intalni, este dezvoltarea abilitatilor de negociere ale oamenilor cheie din linia intai, acei indivizi responsabili de cresterea performantelor companiei voastre.
Pus la dispozitie de BIA, 2019-01-31
In comunicare, confruntarea directa si sincera aduce adesea mai multe beneficii decat ai putea crede. Daca i-ai scrie un mesaj sincer celui care iti impacteaza direct munca, ce i-ai spune? In ce postura te regasesti cel mai bine: angajat, angajator, candidat sau recruiter? 
Home | Vorbitori | Detalii sesiuni


Solutii informatice pentru managementul resurselor umane

Sistemele pentru managementul resurselor umane, de la aplicatiile pentru monitorizarea orelor de lucru si pana la portalurile colaborative online, pot ajuta departamentele de resurse umane atat in reducerea costurilor, cat si in luarea unor decizii potrivite pentru organizatie. Tehnologia este un element central al eficientizarii proceselor, iar beneficiile utilizarii acesteia sunt tot mai larg cunoscute. Cum ne putem asigura insa ca evaluam corect nevoile departamentului nostru de HR si ca alegem solutia potrivita pentru organizatia noastra?

In data de 4 decembrie a avut loc ultima intalnire HR Partner a anului, in cadrul careia s-a discutat atat despre avantajele utilizarii solutiilor software specializate in general, cat si despre functionalitatile oferite de 3 dintre produsele disponibile pe piata din Romania: HR Executive al Ka&Te Associates, Time Management al Romanian Software si UCMS HR al UCMS Group Romania.


Agenda evenimentului

8.30 – 9.00  Inregistrarea participantilor

9.00 - 10.00  Sesiunea 1: Solutie pentru gestiunea timpului de lucru: pontajul on-line
  • Dan Borcea - Product Manager, UCMS Group Romania

10.00 – 10.30  Pauza de cafea

10.30 – 11.30  Sesiunea 2: De ce este necesar un software specializat pentru gestiunea resurselor umane

11.30 – 12.00  Pauza de cafea

12.00 – 13.00  Sesiunea 3: Mobilitate si eficienta in managementul timpului


Participanti

La acest eveniment au participat 32 de profesionisti de resurse umane, provenind din companii precum Garanti Bank, Praktiker Romania, Accountess, Grup Sapte, Computaris, Lowe, Prisum International Trading.


Eveniment organizat impreuna cu

Galerie foto
 
Prima pagina | Denegare de responsabilitate | Contact
Copyright © 2011 HR Club. Toate Drepturile Rezervate