Prima pagina | Intalniri HR Partner | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Inscrie-te pe HR Partner | Contact
   
 
 
 
 
Pus la dispozitie de Monica Vijeu, 2019-07-15
Antrenarea leadershipului este una dintre cele mai fascinante oportunitati ale coachingului persoanelor aflate in pozitii de conducere pentru ca succesul unei afaceri, al unei societati depinde de calitatea liderilor sai. Stilul de conducere al fiecarui leader este diferit in functie de comportamentele sale dominante, comportamente care influenteaza actiunile si relatiile cu ceilalti, rezultatele pe termen lung. Modul in care simte si gandeste in diverse situatii determina aceste comportamente.
Pus la dispozitie de Romanian Software, 2019-07-29
Conform studiilor recente, piata globala a serviciilor externalizate de recrutare a depasit in 2017 pragul de 5 miliarde de dolari, iar expertii se asteapta sa creasca accelerat in anii urmatori. Asadar, tot mai multe companii din intreaga lume mizeaza pe externalizarea recrutarii pentru a gasi candidatii valorosi de care au nevoie pentru a-si sustine cresterea de business. Afla care sunt principalele argumente pro si contra pentru externalizarea recrutarii.
Pus la dispozitie de BIA, 2019-07-29
Activitatea unui consultant de payroll se afla la intersectia mai multor domenii din care isi extrage resursele necesare: HR, juridic, financiar-contabil, software. Ce vraji face un astfel de profesionist pentru salarii corecte si la timp si care este bagheta magica pe care se bazeaza? 
Pus la dispozitie de Amrop, 2019-07-30
​Raportul Amrop prezinta cinci mega trenduri cu impact la nivel de business in viitor si detaliaza modul in care leadership-ul trebuie sa inteleaga sa faca schimbarile necesare pentru a-si pastra relevanta. Directia data de management nu mai poate stagna in zona de inovare a ceea ce exista deja in cadrul organizatiei, fiind astfel necesara trecerea catre o etapa ulterioara.
Pus la dispozitie de Letitia Lucescu, 2019-08-01
Cati ani aveai cand te-ai contrazis prima oară cu cineva? Cand a fost ultima oara cand una ai vrut sa spui si alta s-a inteles? Din experientele pe care cei mai multi dintre noi le avem, se pare ca sursa multor neintelegeri, sau a problemelor de comunicare, o constituie diferenta dintre intentia pe care o avem cand spunem ceva si impactul sau. 
Home | Vorbitori | Detalii sesiuni


Solutii informatice pentru managementul resurselor umane

Sistemele pentru managementul resurselor umane, de la aplicatiile pentru monitorizarea orelor de lucru si pana la portalurile colaborative online, pot ajuta departamentele de resurse umane atat in reducerea costurilor, cat si in luarea unor decizii potrivite pentru organizatie. Tehnologia este un element central al eficientizarii proceselor, iar beneficiile utilizarii acesteia sunt tot mai larg cunoscute. Cum ne putem asigura insa ca evaluam corect nevoile departamentului nostru de HR si ca alegem solutia potrivita pentru organizatia noastra?

In data de 4 decembrie a avut loc ultima intalnire HR Partner a anului, in cadrul careia s-a discutat atat despre avantajele utilizarii solutiilor software specializate in general, cat si despre functionalitatile oferite de 3 dintre produsele disponibile pe piata din Romania: HR Executive al Ka&Te Associates, Time Management al Romanian Software si UCMS HR al UCMS Group Romania.


Agenda evenimentului

8.30 – 9.00  Inregistrarea participantilor

9.00 - 10.00  Sesiunea 1: Solutie pentru gestiunea timpului de lucru: pontajul on-line
  • Dan Borcea - Product Manager, UCMS Group Romania

10.00 – 10.30  Pauza de cafea

10.30 – 11.30  Sesiunea 2: De ce este necesar un software specializat pentru gestiunea resurselor umane

11.30 – 12.00  Pauza de cafea

12.00 – 13.00  Sesiunea 3: Mobilitate si eficienta in managementul timpului


Participanti

La acest eveniment au participat 32 de profesionisti de resurse umane, provenind din companii precum Garanti Bank, Praktiker Romania, Accountess, Grup Sapte, Computaris, Lowe, Prisum International Trading.


Eveniment organizat impreuna cu

Galerie foto
 
Prima pagina | Denegare de responsabilitate | Contact
Copyright © 2011 HR Club. Toate Drepturile Rezervate