Prima pagina | Intalniri HR Partner | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Inscrie-te pe HR Partner | Contact
   
 
 
 
 
Pus la dispozitie de iFlow, 2020-02-12
Solutia de pontaj & HR iFlow a fost lansata pentru companiile romanesti acum un an, de atunci si pana in prezent peste 3000 de companii si-au creat un cont in aplicatie. Dezvoltatorii softului povestesc ca primesc cel putin 5 cereri pe zi, de la companii romanesti, referitoare la o solutie de pontaj & HR.
Pus la dispozitie de Stefania Antone, 2020-02-26
Imaginati-va un pisc inalt si indepartat, inconjurat de valuri de ceata. Cam asa este inovatia in mediul de business: o aspiratie inalta inclusa pe lista de valori si in declaratiile de misiune ale multor companii, insa din pacate inconjurata de ceata unor mituri care o fac inaccesibila. 
Pus la dispozitie de Indivizo, 2020-02-26
Dupa ce ti-am aratat in practica modul in care instrumentele de recrutare pot avea o influenta majora asupra retentiei, sa intram acum in teoria engagement-ului si sa vedem ce poti face pentru ca noii tai angajati sa isi ia un angajament emotional inca din procesul de interviu. 
Pus la dispozitie de BIA, 2020-02-26
Cand angajezi, o alegere bine facuta inseamna timp si bani castigati. Doua perechi de ochi sunt intotdeauna mai bune decat una singura, mai ales cand una dintre ele apartine unui specialist in recrutare experimentat. 
Pus la dispozitie de Roxana Mitu, 2020-02-27
In aceasta perioada rulam o campanie de promovare pentru programele de invatare „Evolution Journey” dezvoltate si recomandate de Trend. In urma cu cateva saptamani am primit un mesaj in legatura cu pozele care promoveaza programul de leadership. Amica mea imi vorbea despre faptul ca posterul are pe el patru barbati. Nicio femeie. 
Pus la dispozitie de Dominique Bogdanas, 2020-02-27
Conceptul de spatiu de lucru digital include numeroase paradigme, cum ar fi instrumente de lucru inteligente sau instrumente de colaborare. Dar despre ce este vorba, mai exact, si care sunt avantajele?
Pus la dispozitie de Mariana Cosenco, 2020-02-28
Burnoutul este un proces gradual! Nu se intampla peste noapte, dar se poate declansa dintr-odata. Semnele si simptomele sunt subtile la inceput, dar se agraveaza odata cu trecerea timpului. Simptomele timpurii nu trebuie neglijate ci reprezinta o certitudine ca este nevoie de o interventie.
Pus la dispozitie de HCM Deck, 2020-02-28
Prima intalnire din seria HCM Deck European Roadshow va avea loc pe 31 martie la Radisson Bucharest Hotel & Residence. Expertii din domeniul HR si L&D vor discuta subiecte din domeniul inovatiei, al tendintelor L&D, al HR Tech si al afacerilor. 
Home | Vorbitori | Detalii sesiuni


Solutii informatice pentru managementul resurselor umane

Sistemele pentru managementul resurselor umane, de la aplicatiile pentru monitorizarea orelor de lucru si pana la portalurile colaborative online, pot ajuta departamentele de resurse umane atat in reducerea costurilor, cat si in luarea unor decizii potrivite pentru organizatie. Tehnologia este un element central al eficientizarii proceselor, iar beneficiile utilizarii acesteia sunt tot mai larg cunoscute. Cum ne putem asigura insa ca evaluam corect nevoile departamentului nostru de HR si ca alegem solutia potrivita pentru organizatia noastra?

In data de 4 decembrie a avut loc ultima intalnire HR Partner a anului, in cadrul careia s-a discutat atat despre avantajele utilizarii solutiilor software specializate in general, cat si despre functionalitatile oferite de 3 dintre produsele disponibile pe piata din Romania: HR Executive al Ka&Te Associates, Time Management al Romanian Software si UCMS HR al UCMS Group Romania.


Agenda evenimentului

8.30 – 9.00  Inregistrarea participantilor

9.00 - 10.00  Sesiunea 1: Solutie pentru gestiunea timpului de lucru: pontajul on-line
  • Dan Borcea - Product Manager, UCMS Group Romania

10.00 – 10.30  Pauza de cafea

10.30 – 11.30  Sesiunea 2: De ce este necesar un software specializat pentru gestiunea resurselor umane

11.30 – 12.00  Pauza de cafea

12.00 – 13.00  Sesiunea 3: Mobilitate si eficienta in managementul timpului


Participanti

La acest eveniment au participat 32 de profesionisti de resurse umane, provenind din companii precum Garanti Bank, Praktiker Romania, Accountess, Grup Sapte, Computaris, Lowe, Prisum International Trading.


Eveniment organizat impreuna cu

Galerie foto
 
Prima pagina | Denegare de responsabilitate | Contact
Copyright © 2011 HR Club. Toate Drepturile Rezervate