Prima pagina | Intalniri HR Partner | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Inscrie-te pe HR Partner | Contact
   
 
 
 
 
Pus la dispozitie de ZF, 2023-08-30
In era globalizarii accelerate, in care afacerile se extind rapid pe plan international, comunicarea eficientă in limba engleză a devenit esentiala pentru succesul in afaceri. 
Pus la dispozitie de goFLUENT, 2023-08-30
Atragerea si pastrarea talentelor de top depinde de crearea unei experiente pozitive pentru candidati. Citeste acest articol si descopera mai multe despre: Construirea brandurilor de angajator, construirea de conexiuni; Navigarea pe o piata a locurilor de munca in schimbare; Imbunatatirea experientei candidatilor prin evaluarea lingvistica.
Pus la dispozitie de goFLUENT, 2023-08-30
The great resignation, intensificarea muncii la distanta si atentia acordata initiativelor de diversitate, echitate si incluziune au creat o adevarata competitie pentru talente la nivel global. Daca nu ai luat in considerare angajarea de talente globale in strategia ta de achizitie de talente, citeste acest articol si descopera cum sa gasesti si sa angajezi persoanele talentate, la nivel global.
Pus la dispozitie de Olivia Podobea, 2023-08-31
Din ce in ce mai multe companii cer ca membrii unei echipe sa colaboreze astfel incat sa se ajunga mai usor la obiectivele stabilite, insa noi avem o istorie de peste 5000 de ani setata pe competitie. Asadar, care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmezi pentru a schimba acest tipar? 
Pus la dispozitie de Olivia Podobea, 2023-08-31
Tu de cate ori realizezi evaluarea angajatilor? Reflecta acest proces activitatea angajatilor sau este doar un proces facut superficial? De cele mai multe ori, intre evaluare si concediere ar trebui sa existe o legatura transparenta, pentru ca angajatul sa stie la ce sa se astepte si intregul proces sa nu fie atat de apasator pentru ambele tabere. 
Pus la dispozitie de EUCOM, 2023-08-31
Al cincilea episod al podcastului HeRoe.s HRing aduce perspective noi! Impreuna cu gazda emisiunii & Co-fondatorul Eucom, Delia Dragomir, Alexandru Lungu aduce in discutie detalii din legislatia privind codul muncii.
 
Pus la dispozitie de EUCOM, 2023-08-31
De ce este important sa ne dezvoltam la locul de munca? Dezvoltarea competentelor ne deschide oportunitati de avansare in cariera! Astazi discutam despre beneficiile urmarii unui curs de dezvoltare a abilitatilor de vanzare si negociere. 
Pus la dispozitie de Atelierul de idei, 2023-08-31
Intr-o lume care se schimba rapid, procesul de recrutare trebuie sa poata fi mereu adaptabil, in timp ce este generator continuu de experienta optima pentru candidati si pentru companie. Descopera cum poti aplica principiile Agile pentru a crea un proces de recrutare mai eficient si mai eficace.
Pus la dispozitie de Radu Manolescu, 2023-08-31
​Fericirea este subiectiva si fiecare dintre noi are o alta opinie legata de acest concept precum si de lucrurile care ne fac fericiti. In acest articol, Radu Manolescu, Founder & Managing Partner K.M.Trust & Partners, abordeaza 3 teme legate de acest subiect.
Pus la dispozitie de Korn Ferry, 2023-08-31
AI | Vor permite noile tehnologii companiilor sa "citeasca" gandurile angajatilor? Care sunt cele mai inteligente si mai sensibile
moduri de a le folosi?
Pus la dispozitie de Valoris HR, 2023-08-31
Ritmul rapid din mediul de business actual impune oricarei companii un grad crescut de adaptabilitate, iar in acest context, gasirea talentului potrivit a devenit un factor din ce in ce mai important pentru succes.
Pus la dispozitie de Co-Factor, 2023-08-31
Co-Factor pune la dispozitia partenerilor sai un instrument 100% personalizabil, oferind fiecarui angajat o vizibilitate clara asupra tabloului sau de performanta, permitand o evaluare completa si complexa a fiecărui angajat si a intregii organizatii. 
Pus la dispozitie de Co-Factor, 2023-08-31
Evaluarile sunt o parte critica a oricarei strategii eficiente de management al performantei, dar un sistem standard, prin raportari directe, nu ofera toate avantajele evaluarii 360.
Pus la dispozitie de BIA, 2023-08-31
59% dintre recrutori spun ca au posturi disponibile care sunt deschise de cel putin sase luni – sau mai mult, conform celui mai recent raport Payscale, privind cele mai bune practici de remunerare. 
Pus la dispozitie de BIA, 2023-08-31
In general punem accentul pe a forma experti. Iar in companii, vedem consecintele acestei abordari. Se ajunge ca oameni care sunt foarte buni pe zona lor sa fie considerati si buni lideri de echipe si sa fie promovati. Insa le lipseste empatia si abilitatile de motivarea colegilor.
Pus la dispozitie de Romanian Software, 2023-08-31
Ce beneficii extrasalariale mai acordam? Sunt ele relevante pentru orice generatie? Descopera componentelele unui pachet complet de compensare al angajatilor, dar si multe idei utile pentru a-i maximiza efectul.
Pus la dispozitie de Romanian Software, 2023-08-31
44% dintre angajati se simt stresati la locul de munca, iar asta a devenit (si) problema companiilor. Noi credem ca „luna sanatatii mentale” ar trebui sa fie tot anul, asa ca te invitam sa te inspiri dintr-un articol care-ti ofera exemple practice si strategii de gestionare a stresului la locul de munca.
Pus la dispozitie de HART Consulting, 2023-08-31
Coaching-ul care utilizeaza instrumente de evaluare a personalitatii este mult mai eficient decat coaching-ul traditional, deoarece se bazeaza pe date obiective esentiale atat pentru coach, cat si pentru participant.
Pus la dispozitie de CODECS, 2023-08-31
Intentionezi sa lansezi un produs sau un serviciu nou. Totul este pregatit ca lansarea sa fie un succes. Si... lansezi produsul. Toata lumea este incantata. Apoi... incepi sa primesti plangeri din partea clientilor cu privire la defectele produsului sau serviciului. 
Pus la dispozitie de Decebal Leonard Marin, 2023-08-31
Daca participi des la astfel de intalniri, cel mai probabil lucrezi intr-o corporatie. Dar nu in orice corporatie, ci in una in care managerii sunt foarte preocupati de sisteme si de exercitarea explicita a autoritatii formale si mai putin de oameni.
Pus la dispozitie de htss, 2023-08-31
Planificarea fortei de munca a devenit un aspect esential pentru optimizarea eficientei si productivitatii organizationale. O solutie de planificare a necesarului de resurse umane echipeaza organizatiile cu instrumentele si informatiile necesare pentru a-si gestiona strategic forta de munca.
Pus la dispozitie de htss, 2023-08-31
Cum dezvolti abilitatile soft ale angajatilor? Angajatii din mediul corporate isi doresc sa aiba access la invatare si dezvoltare continua. O formare eficienta de soft skills ar trebui sa fie atractiva, interactiva si relevanta pentru experientele de lucru zilnice ale angajatilor. 
Pus la dispozitie de htss, 2023-08-31
Platforma Power Platform, dezvoltata de Microsoft, a aparut ca o suita puternica de instrumente care permite organizatiilor sa construiasca aplicatii personalizate, sa automatizeze fluxurile de lucru, sa analizeze date si sa creeze tablouri de bord interactive, toate acestea fara a fi nevoie de cunostinte vaste de codificare. 
Pus la dispozitie de Marco Polo CEE, 2023-09-01
Imagineaza-ti urmatorul scenariu. Esti Directorul General al unei companii ce comercializeaza materiale de constructii si ai nevoie sa promovezi un Area Sales Manager in rolul de Director National de Vanzari. Cei 2 ASM pe care ii evaluezi au rezultate similare – isi ating si depasesc targetul de vanzari in mod constant, au un grad maxim de satisfactie al clientilor de care se ocupa, procesul de vanzare este corect gestionat in cadrul echipelor.
Pus la dispozitie de Marco Polo CEE, 2023-09-01
​Imagineaza-ti urmatorul scenariu. Esti Directorul General al unei companii ce comercializeaza materiale de constructii si ai nevoie sa promovezi un Area Sales Manager in rolul de Director National de Vanzari. Cei 2 ASM pe care ii evaluezi au rezultate similare – isi ating si depasesc targetul de vanzari in mod constant, au un grad maxim de satisfactie al clientilor de care se ocupa, procesul de vanzare este corect gestionat in cadrul echipelor.
Home | Vorbitori | Detalii sesiuni


Vorbitori

George Dumitrescu
Director, Academia Romstal

Pregatire profesionala: inginer T.C.M. (promotia 1990), Universitatea Politehnica Bucuresti; formator autorizat CNFPA (ANC); formator autorizat ISCIR.

Experienta profesionala:

 • 10 ani(1990-1999) activitati specifice domeniului de pregatire profesionala formala
 • 12 ani training(2000-2012)-livrare 5.000 ore training, activitati de organizare/coordonare/monitorizare programe instruire
 • colaborator Facultatea de Instalatii Bucuresti, sustinere cursuri(Tehnologie) incluse in programa de pregatire a studentilor
 • participare la cursuri tehnice, management, economico-financiare, NLP etc


Colaborari pe diverse programe cu: Universitatea  Politehehnica Bucuresti, Facultatea de Instalatii, Asociatia Inginerilor de Instalatii din Romania, ISCIR, INCERC, Distrigaz, CNCIR, PETROM, UTI Grup etc

Realizari:

 • Platforma de instruire eLearning a angajatilor si colaboratorilor Romstal
 • Noul sediu al Academiei Romstal
 • Coautor carte ''Instalatii de Incalzire centrala si preparare ACM''
 • Parteneriatul de colaborare Romstal-Facultatea de Instalatii Bucuresti
 • Autorizarea Academiei Romstal de catre Ministerul Educatiei/Muncii, ISCIR. pentru sustinerea de programe de calificare/atestare in diverse meserii/ ocupatii


Madi Radulescu
Managing Partner, MMM Consulting Intl

Cu peste 18 ani de experienta in consultanta si training, Madi a coordonat numeroase proiecte de evaluare, design si implementare de sisteme de management al performantei, ofera consultanta in resurse umane si management strategic si este trainer in managementul performantei si managementul schimbarii si alte aspecte de dezvoltare manageriala (centre de dezvoltare).

Cu experienta manageriala si de antreprenoriat in Romania si in strainatate, a condus si a dezvoltat proiecte pentru companii de prestigiu (Cefin Romania, Bulgaria, Hungary, Colliers Bulgaria si Serbia, UNDP Romania si Austria, Timken Romania, Holcim, Pirelli, Kraft Foods, Bancpost, BCR, Tarom, Romstal, Carrefour etc.) Consultant Certificat Persona Global.

Consultant Certificat Human Synergistics. Consultant Certificat Thomas International. Master Certified Trainer Persona Global. In prezent coordoneaza activitatea Persona Global in calitate de Director Business Development pentru Europa Centrala si de Est, pentru un grup de 14 tari. 

Madi Radulescu este inginer, a absolvit Institutul de Petrol si Gaze (1990), apoi a absolvit Diploma in management, OU UK(1997), si a finalizat MBA Warwick University UK (2001).

Marius Balasoiu
Trainer, ForPeople

Trainer certificat de University of Minnesota si de Institute for Sustainable Communities of Vermont, trainer certificat de National Center for Nonprofit Boards, Washington D.C., certificat de Corporate Coaching University, USA in Executive Coaching, auditor intern certificat TÜV Thüringen, M.Sc. in Sisteme Informatice Geografice (GIS). 

De mai mult de 17 ani, Marius Balasoiu a organizat si livrat peste 1520 de cursuri si proiecte de training in diverse domenii de activitate. Aria sa de expertiza include elaborarea de manuale si livrarea de cursuri in domeniul tehnicilor de comunicare, vanzari, relatii cu clientii, planificarii strategice, management general, managementul proiectelor, leadership precum si proiecte de consultanta. Are o vasta experienta in colaborarea cu companiile multinationale.

Marius a organizat si livrat cu succes cursuri deschise de “Formare de traineri” pentru participanti din cadrul unor companii prestigioase cum ar fi: Porsche Romania, ABN AMRO Bank, Fujitsu–Siemens, Heidelberger Cement, Zoppas, Novar, Astral, Romtelecom, Cosmorom, Schneider Electric, Freshtex, Whiteland, JT International, British American Tabacco, Arctic, IMC Consulting.

A fost implicat in proiecte de consultanta (dezvoltarea carierei, evaluarea performantei, planificare organizationala, comunicarea institutionala si inter-departamentala, diagnoza culturii organizatiei) pentru institutii cum ar fi: National Center for Nonprofit Boards, FDSC, USAID, World Bank, si pentru companii nationale si internationale cum ar fi: Telemobil, Shell Gas, Price Waterhouse Coopers, TNT.


Mihaela Vladut
Director de Dezvoltare Resurse Umane , Romstal

Mihaela Vladut  are o experienta de 10 ani in Resurse Umane in mediul corporate. Are un doctorat in psihologie, formari in Managementul Resurselor Umane si Management Educational, diverse acreditari in utilizarea de instrumente HR.  A activat  5 ani in invatamantul universitar.

Ca Director de Dezvoltare Resurse Umane in Romstal:

 • dezvolta si coordoneaza procesele de HR: recrutare, training ne-tehnic, evaluare de performante si dezvoltarea carierei;
 • concepe programe de formare si  dezvoltare a competentelor angajatilor;
 • conduce proiecte de schimbare culturala si analiza de climat in organizatie;
 • coordoneaza evenimentele dedicate angajatilor.
 
Prima pagina | Denegare de responsabilitate | Contact
Copyright © 2011-2023 HR Club. Toate Drepturile Rezervate