Prima pagina | Intalniri HR Partner | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Inscrie-te pe HR Partner | Contact
   
 
 
 
 
Pus la dispozitie de Marco Polo CEE, 2024-03-01

DISC este un model de evaluare a comportamentului si a personalitatii, care isi are originile in teoriile psihologului american William Marston. Acesta imparte comportamentul uman in patru dimensiuni principale: Dominanta (D), Influenta (I), Stabilitate (S) si Conformitate (C).

Pus la dispozitie de Oana Niculae, 2024-03-28
Schimbarea este singura constanta in viata - stim asta, suntem de acord, aprobam si dam din cap, insa, atunci cand apare, de cele mai multe ori omitem sa o aducem ca proces de tranzitie! Care sunt momentele de schimbare ce au nevoie sa fie adresate punctual si in mod dedicat in dinamica de viata a unei organizatii, indiferent de marimea ei? 
Pus la dispozitie de Oana Niculae, 2024-03-28
“O imagine face cat 1000 de cuvinte!” suntem familiari cu acest concept si asta este un as in maneca pe care avem nevoie sa-l aduce in interventiile de invatare si crestere! La acest moment, suportul proiectiv al imaginilor este suficient de cunoscut profesionistilor si este adus in spatiul intalnirilor de lucru, atat in cele individuale cat si in cele de grup si echipa.
Pus la dispozitie de Mirro, 2024-03-28
Stii cat de implicati sunt angajatii tai? Pentru a te ajuta sa raspunzi la aceasta intrebare, echipa Mirro a adunat date si cifre intr-un infografic despre implicarea angajatilor la locul de munca. 
Pus la dispozitie de Mirro, 2024-03-28
Crearea unui profil al angajatului ajuta atat in procesul de recrutare, cat si la pastrarea celor mai buni oameni. Companiile le pot folosi pentru o abordare mai sistematica si mai transparenta a angajarilor, pentru a imbunatati calitatea managementului si pentru a facilita colaborarea in echipa.
Pus la dispozitie de Smartree, 2024-03-28
Gestionarea eficienta a procesului de salarizare consta in realizarea unui calcul salarial corect si a repectarii termenelor limita. Acest lucru poate fi realizat prin externalizarea calculului salarial catre un furnizor cu experienta, decizie care vine cu beneficii care pot contribui la succesul intregului business.
Pus la dispozitie de Smartree, 2024-03-28
Colaborarea dintre Wolters Kluwer si Smartree reprezinta un exemplu de succes in optimizarea proceselor esentiale de salarizare si administrare de personal, asigurand, in acelasi timp, adaptabilitatea la evolutiile legislative. 
Pus la dispozitie de Smartree, 2024-03-28
Securitatea si sanatatea in munca reprezinta doua aspecte extrem de importante atat pentru angajatori, cat si pentru angajati. O abordare prudenta a acestui aspect, de catre ambele parti, contribuie la crearea unui mediu de lucru mai sigur, mai sanatos si mai productiv. 
Pus la dispozitie de EUCOM, 2024-03-28
Ai auzit vreodata o statistica care sa te faca sa te opresti din scrollat pe telefon? Ei bine, aici vine una: mai mult de 40% dintre limbile vorbite pe aceasta planeta sunt intr-o lupta serioasa pentru supravietuire. 
Pus la dispozitie de EUCOM, 2024-03-28
Aveti vreodata acele momente cand o mica piatra in pantof se transforma intr-o adevarata odisee? Ei bine, in lumea vasta si adesea amuzanta a proverbelor romanesti, exista o expresie care imbratiseaza acest sentiment si il ridica la nivelul urmator: „Buturuga mica rastoarna carul mare”.
Pus la dispozitie de HART Consulting, 2024-03-28
Mediul psihologic sigur este un element esential intr-o echipa - ii ajuta pe oameni sa se simta liberi si sa fie ei insisi, sa isi asume riscuri si sa-si exprime opinii fara teama de consecinte negative. Tu stii daca esti un lider care creeaza siguranta psihologica in cadrul echipei?
Pus la dispozitie de Olivia Podobea, 2024-03-28
Fie ca privesti lucrurile ca lider sau ca angajat un lucru e cert din orice perspectiva ai fi iti doresti sa evoluezi, sa te dezvolti astfel incat sa ajungi acolo unde iti visezi. Dar de cele mai multe ori drumul pe care il parcurgi poate fi atat de intens incat uiti sa te bucuri de experienta.
Pus la dispozitie de Romanian Software, 2024-03-29
Un manager are, in medie, cu 51% mai multe responsabilitati decat poate gestiona in mod eficient, iar 29% dintre angajati demisioneaza curand dupa promovari. Cum ajutam in mod real managerii sa treaca printr-o perioada de tranzitie care sa le contureze roluri care li se potrivesc? 
Pus la dispozitie de Romanian Software, 2024-03-29
De ce angajatii tineri manifesta o reticenta din ce in ce mai pronuntata in ceea ce priveste dedicarea catre sarcinile lor? Statisticile arata o tendinta descendenta in randul angajatilor sub 30 de ani, cu o rata de implicare care scade de la an la an. Ce putem face?
Pus la dispozitie de Co-Factor, 2024-03-29
Comunicarea interna este unul dintre cei mai importanti piloni organizationali, care tine laolalta intreaga companie, iar tehnologia poate juca un rol crucial in operationalizarea unor procese esentiale pentru o comunicare autentica. Aducem in atentia ta un proiect de succes, premiat recent pentru cea mai buna utilizare a tehnologiei in comunicarea interna.
Pus la dispozitie de BIA Human Capital Solutions, 2024-03-29
In 2024 au ales sa-si mareasca echipele angajatorii care au nevoie de specialisti in vanzari, in domeniul financiar, in arhitectura și logistica, prin urmare si solicitarile catre echipa de recrutare BIA Human Capital Solutions au crescut in primul trimestru. 
Pus la dispozitie de BIA Human Capital Solutions, 2024-03-29
O recrutare gresita te-ar putea costa 30% din salariul anual al unui angajat, arata datele din 2023 ale Departamentului Muncii din SUA. Iar un proces de recrutare are costuri vizibile si mai putin vizibile, pe care uneori cu greu la anticipezi. Acestea cresc atunci cand atragi candidati nepotriviti. 
Pus la dispozitie de Clinica Aproape, 2024-03-29
Curiozitatea a fost recunoscuta in mod constant ca un motiv critic care influenteaza comportamentul uman atat in mod pozitiv, cat si negativ, in toate etapele ciclului de viata. Curiozitatea este considerata ca fiind cea mai nobila dintre impulsurile umane si totodata este adesea denigrata ca fiind periculoasa (ca in expresia "curiozitatea a ucis pisica").
Pus la dispozitie de Decebal Marin, 2024-03-29
Cand este vorba despre risc si siguranta in munca, exista trei predictori puternici: inteligenta riscului, inteligenta cognitive si inteligenta emotionala. Daca vrei sa afli mai multe despre rolul fiecaruia dintre ei si despre coeficientii care ii masoara – IQ, EQ si ICue, te invitam sa citesti acest articol.
Pus la dispozitie de Thomas International Romania, 2024-03-29
HR fara tehnologie e deja de neconceput in 2024! Dar cum ramane cu relatia si interactiunea directa cu candidatii? Un interviu Thomas Int., realizat cu partenerii nostrii de la Workable (platforma de recrutare), despre provocarile si tendintele care redefinesc recrutarea. 
​Cum sa alegi partenerul potrivit pentru leasing de personal
Pus la dispozitie de Valoris HR, 2024-01-30

Leasingul de personal este o solutie eficienta pe care cele mai multe companii o aleg atunci cand isi maresc echipele. Colaborarea cu o companie specializata in recrutare si leasing de personal atrage beneficii cum ar fi:
  • Accessul imediat la specialisti din industrii diverse
  • Flexibilitatea in gestionarea fortei de munca
  • Eficientizarea costurilor
  • Reducerea riscurilor ce pot sa apara atunci cand angajezi resurse

Selectarea partenerului de leasing potrivit este o decizie esentiala, care poate avea un impact semnificativ asupra dinamicii echipei tale. Iata la ce iti propunem sa te uiti atunci cand cauti o companie care ofera servicii de leasing de personal:

1. DOMENIILE DE EXPERTIZA
Este esential ca o companie ce ofera servicii de leasing sa aiba contacte si experienta in cat mai multe domenii, fie similare cu cel in care activeaza organizatia ta, fie chiar in acel domeniu. Recrutarea a devenit un proces din ce in ce mai specializat si este necesar ca furnizorii sa cunoasca specificul industriei, nuantele, provocarile, dar si reglementarile din fiecare zona de activitate. Expertiza in mai multe industrii ajuta la personalizarea serviciului pe care il primesti, astfel incat acesta sa fie adaptat atat industriei in care activezi.

2. OPTIUNILE DE PERSONALIZARE
Am mentionat adaptarea la industrie, insa, imediat ce ai confirmarea ca furnizorul are aceasta capacitate, te sfatuim sa te uiti si la flexiblitatea pe care acesta o poate oferi in raport cu organizatia ta. Fiecare companie este unica si iti vei dori un serviciu care sa ofere mai mult decat o abordare universala. Solutiile oferite ar trebui sa fie adaptate cerintelor tale unice, iar candidatii la care vei avea acces ar trebui sa fie aliniati cu obiectivele si cultura companiei tale, dar si cu si modelul operational al acesteia.

3. INFRASTRUCTURA TEHNOLOGICA
Atat din punct de vedere hardware, cat si software, iti vei dori sa lucrezi cu o companie care sa foloseasca tehnologii HR avansate. Printre acestea se afla: automatizarile, capacitatea de a prelucra date cu respectarea cerintelor GDPR si sistemele de administrare de personal performante. In plus, conteaza disponibilitatea de a pune la dispozitie echipamente de lucru angajatilor in sistem de leasing, acesta fiind un avantaj pe care o companie de top il ofera. Elementele mentionate mai sus contribuie la securitatea si eficienta procesului, dar si la un timp de livrare rapid, cu rezultate calitative.

4. STABILITATEA FINANCIARA
O companie stabila din punct de vedere financiar va fi capabila sa reziste fluctuatiilor economice si sa ramana un partener de incredere pe termen lung. In plus, astfel de companii investesc in profesionisiti si in tehnologie de ultima ora pentru a mentine un nivel ridicat de calitate a serviciilor.

5. RESPECTAREA REGLEMENTARILOR
Chiar daca aceasta este ultima recomandare din lista noastra, te sfatuim sa o iei in serios.

Tinand cont de natura dinamica a schimbarilor legislatiei din domeniul muncii, furnizorul pe care il alegi pentru serviciul de leasing de personal trebuie sa fie mereu la curent cu schimbarile legislative.

In concluzie, alegerea partenerului de leasing potrivit este o decizie strategica care necesita o analiza atenta.

Specialistii Valoris HR au experienta in industrii diverse, de la software si securitate cibernetica, la retail, domeniul financiar si bancar, cel medical si multe altele.

Serviciile de recrutare si leasing de personal pe care le punem la dispozitie clientilor sunt personalizate, deoarece ne adaptam la specificul organizatiilor cu care colaboram si la obiectivele pe care acestea le au. Folosim sisteme IT performante si punem la dispozitie echipamente angajatilor recrutati in sistem de leasing de personal.

Suntem o companie stabila, ce foloseste expertiza acumulata in ultimii 18 ani de Valoris Center, un furnizor de incredere de servicii BPO, cu expertiza locala si internationala.

Partenerii carorara le oferim servicii de recrutare si leasing de personal apeleaza mereu la noi atunci cand au nevoie de astfel de servicii, iar acest lucru garanteaza calitatea cu care i-am obisnuit.

In concluzie, alegerea furnizorului pentru leasing de personal nu se rezuma doar la externalizarea functiilor de resurse umane; etse vorba despre un parteneriat cu impact asupra organizatiei tale.

Vezi toate articolele scrise de Valoris HR

Alte articole

 
Prima pagina | Denegare de responsabilitate | Contact
Copyright © 2011-2023 HR Club. Toate Drepturile Rezervate